– 7 MRD EMBER KIIRTÁSÁNAK PROGRAMJA 1994:
1994 szeptemberében az Egyesült Nemzetek Szervezete „Nemzetközi Népesedési és Fejlődési Konferenciát” (ICPD) hívott össze Kairóban, Egyiptomban, ahol 179 ENSZ-tagország és több száz civil szervezet küldöttsége megállapodott az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) létrehozásáról és egy program elfogadásáról.
Az Action, elkötelezve magát egy radikális népességcsökkentési program mellett, amelynek célja a világ népességének akár 7 milliárd fővel való csökkentése.

– ÚJ JOGALAP A RABSZOLGASÁGRA:
“Az MRNS-lövések megváltoztathatták az emberek genetikai kódját, aminek fontos jogi következményei vannak. Ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 2013-as ítélete alapján a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők. A génmódosítás az ilyen szervezeteket a szabadalom birtokosainak tulajdonává teszi. A döntés jogi következménye, hogy a géntechnológiával módosított emberek az MRNA technológia szabadalmak birtokosainak vagy a Védelmi Minisztérium tulajdonát képezhetik.
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/WhctKKZPJWkTWRkKmbXqGjpbDhdghrKbrcBkwcPCphPBwlVPzTnhMpDWwxTtbcCxwnwVskQ

– PRECEDENS PER AZ EMBERI FAJ MEGMENTÉSÉÉRT:
2024. január 5-én, pénteken az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága (SCOTUS) beleegyezett, hogy tárgyalja az ügyet arról, hogy Donald Trump jogosult-e a coloradói előválasztáson.
Ugyanezen a napon a SCOTUS egy másik, talán sokkal fontosabb eset érdemeit is tárgyalni kezdte: Dan Robert és társai. kontra Lloyd J. Austin, III, védelmi miniszter, et al . (Robert kontra Austin), amelyet Andrew L. Schlafly , Todd Callender , David Wilson és Lisa McGee vezette jogi csapat nyújtott be .

Ahogy Todd Callender megfogalmazta:
„…az igazi probléma, amellyel foglalkozni kell, az az, hogy… felhasználható-e trükk egy személy genetikai módosítására, szellemi tulajdonjogok (tulajdonjog) létrehozására a genetikailag módosított emberekben – vajon vaxx rabszolgákká alakíthatók?
https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/WhctKKZPJWkTWRkKmbXqGjpbDhdghrKbrcBkwcPCphPBwlVPzTnhMpDWwxTtbcCxwnwVskQ

https://orvosokatisztanlatasert.hu/yuval-noah-harari-emberi-jogok-marpedig-nincsenek/