2022. szeptember 26., hétfő

Az eltűnt, megbetegített élet valódisága, valósága maga igazolja a bontás szükségszerűségét. Mire várunk?

 

„A ma már több mint 48 ezer tudós és szervezet által aláírt nemzetközi petíció globális moratóriumot követel az ötödik generációs mobilhálózatok – napjainkban már a bevezetés utolsó fázisaiban járó – telepítésére, amíg csakugyan be nem bizonyosodik, hogy az új technológia nem jelent veszélyt senkire. A felhívás hangneme határozott. „Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G-, 3G- és 4G-hálózatok mellett. E sugárzás bizonyítottan káros az emberekre és a környezetre. Az 5G bevezetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amit a nemzetközi jog bűncselekményként tart számon” – írják.” Forrás: Tudósok leállítanák az 5G-s mobilhálózatok aktiválását, mert még nem tudhatjuk, milyen hatásuk lesz (hvg.hu) Az idézetből az derül ki, hogy a sugárzás önmagában gyilkos, de ha ráadásul hálózatot is építünk belőle, akkor mindez kétséges. A WHO a témát elintézi azzal, hogy önhatalmúan meghatározott, logikátlanul megadott egyedi határértékek alapján állítja, hogy határérték alatt nem káros a nem ionizáló sugárzás, nem pedig a hatásmechanizmusa, a tényleges hatás alapján. Ezt a fontos kérdést nagyvonalúan elbagatellizálja. Radiation: Electromagnetic fields (who.int) Radiation: 5G mobile networks and health (who.int) Az egyetlen számomra elfogadható megoldás a 4G+, 5G visszabontása, a betiltás, a többi G meg nem építése. Az eltűnt, megbetegített élet valódisága, valósága maga igazolja a bontás szükségszerűségét. Mire várunk?
Hegedűs A.

Magyarországon az MTA kb 2 éve olyan szakvéleményt adott, hogy az 5G veszélytelen. Az alábbi videóban Magda Havas számol be az 5G vel kapcsolatos kanadai vizsgálatokról és bizony, vannak komoly ártalmak. De az MTA szakvélemény azóta szabad utat ad az 5G kiépítésének hazánkban.
https://www.youtube.com/watch?v=AzeZScsL3uA

Az 5G nemcsak az embert érinti negatívan. Mostanában kezdenek olyan hirdető műsorokat csinálni, hogy a szokványos élelem beszüntetése után együnk rovarokat. De az 5G azokat is kiírtja:
https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rovarok-tomeges-visszaszorulasa-az-5g-aktivalasa-ota-a-gorog-szigeten
Ekkor a növények beporzása és a madárvilág is komoly bajba kerül. (Valahol azt olvastam, a rovarok kitinpáncélját az ember nem tudja megemészteni, vmilyen bélrendszeri rákot okoz. )

pecás

Transzfúziós zűrzavar: Az Amerikai Vöröskereszt rajtakapták, hogy oltott vért kevertek oltatlan vérrel

 

Ha önnek vagy egy ismerősének vérátömlesztésre van szüksége, érdemes elkerülnie, hogy az Amerikai Vöröskereszthez forduljon. A csoport ugyanis - mint most kiderült - válogatás nélkül oltott vért kever oltatlan vérrel.

Ez azért rendkívül problematikus, mert a beoltott vér fertőzött vér, ami azt jelenti, hogy a recipiens megkapja az oltások által termelt összes tüskés fehérjét és egyéb toxint, amelyek az oltást kapó személyben termelődtek.

A Vöröskereszt gyakorlatilag megmérgezi azoknak az embereknek a szervezetét, akik már betegek, és akiknek nagy szükségük van tiszta, egészséges vérre - nem pedig olyan vérre, amely tartalmazza azt, amit a Warp Speed hadműveleten keresztül pumpáltak be.

"Nem címkézzük a vérkészítményeket úgy, hogy oltott vagy nem oltott vért tartalmaznak, mivel a Covid-19 vakcina nem kerül a véráramba, és nem jelent biztonsági kockázatot a recipiensre nézve" - állítja a Vöröskereszt.

"Ha biztonsági aggályai vannak az esetleges vérátömlesztéssel kapcsolatban, kérjük, beszéljen az orvosi ellátócsoportjával".

A Covid-oltás tüskés fehérjéi "szabadon vándorolnak a véráramban", mondja a szakértő
A kérdésre a Puerto Rico szigetén pusztító Fiona hurrikán utáni ellátásban való részvételével kapcsolatos megkeresések nyomán derült fény.

 

 

Néhányan aggódtak amiatt, hogy a Vöröskereszt esetleg fertőzött vérrel mérgezi az embereket, és kiderült, hogy aggodalmaik jogosak voltak.

A Vöröskereszt közösségi média csapata nyilvánvalóan lemaradt egy nemrégiben közzétett tanulmányról, amely szerint a Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci influenza elleni oltások valóban bejutnak a véráramba, és súlyos egészségügyi problémákat okoznak.

A randomizált klinikai vizsgálat megállapította, hogy a súlyos mellékhatások túlzott kockázata sokkal nagyobb azoknál az embereknél, akiknek a vérét megfertőzték az Operation Warp Speed injekciókkal.

"A Moderna vizsgálatban a súlyos AESI-k többletkockázata (15,1/10 000 résztvevőre) magasabb volt, mint a COVID-19 kórházi kezelés kockázatának csökkenése a placebocsoporthoz képest (6,4/10 000 résztvevőre)" - magyarázza a tanulmány.

"A Pfizer vizsgálatában a súlyos AESI-k többletkockázata (10,1/10 000 résztvevőre) magasabb volt, mint a COVID-19 kórházi kezelés kockázatának csökkenése a placebocsoporthoz képest (2,3/10 000 résztvevőre).".

Tudjuk, hogy az egynél nagyobb kockázati arányú, azaz "fokozott kockázatú" AESI-k közé olyan súlyos állapotok tartoznak, mint a véralvadási zavar, az akut légzési distressz szindróma, valamint a myocarditis és a pericarditis.

Még 2021 májusában egy másik, a Science című szaklapban megjelent tanulmány további részletesen elmagyarázza, hogy a covid injekciók végül mégiscsak a véráramba kerülnek, ellentétben a Vöröskereszt közösségi média csapatának állításaival.

 

 

"A tüskés fehérje nem szabadul fel, hogy önmagában szabadon vándoroljon a véráramban, mert van egy transzmembrán horgonyzó régiója, amely (ahogy a neve is mutatja) megakasztja" - magyarázta Derek Lowe.

"Így ül meg magában a vírusban, és ugyanezt teszi az emberi sejtekben is".

Lowe a továbbiakban azt állította, hogy a Covid-oltás tüskefehérjék az izom- és nyiroksejtek felszínén pihennek fent a vállban, az injekció beadásának helye közelében.

"A vakcina adagjának egy része természetesen bekerül a véráramba" - tette hozzá.

"De ne feledjük, hogy amikor az mRNS vagy az adenovírus részecskék a májon vagy az injekció beadásának helyén kívül eső sejteket érik, akkor is arra késztetik őket, hogy a felszínükön lehorgonyzott spike-fehérjét kifejezzék, nem pedig a keringésbe dobják."

Mindebből az a tanulság, hogy az Amerikai Vöröskeresztben már nem lehet megbízni. A közösségi média csapata egyenesen hazudik a nyilvánosságnak a szennyezett vérről, és az olvasók jól teszik, ha ezt tudomásul veszik, és soha nem fogadnak el vérátömlesztést a csoporttól.

A cikk forrásai a következők:

TrendingPolitics.com

NaturalNews.com

ScienceDirect.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/transzfuzios-zurzavar-az-amerikai-voroskereszt-rajtakaptak-hogy-oltott-vert-kevertek-oltatlan-verrel

Eljött az idő - Giorgia Meloni, World Congress of Families, Verona, 2019.

Georgia Meloni olasz miniszterelnök vasárnapi választási győzelmét követően azt ígérte az európai polgároknak, hogy "lebontja az Új Világrendet".

Az olasz vezető egy beszédében éles hangú figyelmeztetést intézett a globalista elithez, és arra figyelmeztetett, hogy "a fő ellenségünk ma azok globalista sodródása, akik az identitást és annak minden formáját leküzdendő rossznak tekintik". És folyamatosan azt kérik, hogy a valódi hatalmat az emberektől az állítólagosan felvilágosult elitek által vezetett nemzetek feletti entitásokba helyezzék át".

"Legyünk tisztában, mert nem azért harcoltunk a kommunizmus ellen és győztük le, hogy egy új nemzetközi rendszerrel váltsuk fel, hanem azért, hogy ismét lehetővé tegyük a független nemzetállamok számára, hogy megvédjék népeik szabadságát, identitását és szuverenitását" - tette hozzá.

Thegatewaypundit.com tudósít: Giorgia Meloni miniszterelnök egy másik videója teszi a köröket az interneten, amely mindössze 14 óra alatt 9,3 millió megtekintést ért el, és amelyet konzervatívok, köztük Ted Cruz is dicsért.

Íme, miért borulnak ki az elitek és a globalisták Giorgia Meloni tegnap esti olaszországi választási győzelme miatt, alább az átirat:

Miért ellenség a család? Miért olyan ijesztő a család? Mindezekre a kérdésekre egyetlen válasz van. Mert ez határoz meg minket. Mert ez az identitásunk. Mert minden, ami meghatároz bennünket, most ellenséggé vált azok számára, akik azt szeretnék, hogy ne legyen többé identitásunk, és egyszerűen csak tökéletes fogyasztói rabszolgák legyünk.

 

 

Ezért támadják a nemzeti identitást, támadják a vallási identitást, támadják a nemi identitást, támadják a családi identitást. Nem tudom magam így definiálni: Olasz, keresztény, nő, anya. Nem, nekem x állampolgárnak, x neműnek, 1. szülőnek, 2. szülőnek kell lennem. Egy számnak kell lennem. Mert ha csak egy szám vagyok, ha már nem lesz identitásom vagy gyökereim, akkor tökéletes rabszolga leszek, kiszolgáltatva a pénzügyi spekulánsoknak. A tökéletes fogyasztó... [De] meg fogjuk védeni.

Megvédjük Istent, a hazát és a családot. Azokat a dolgokat, amiktől az emberek annyira undorodnak. Meg fogjuk tenni, hogy megvédjük a szabadságunkat. Mert soha nem leszünk rabszolgák és egyszerű fogyasztók a pénzügyi spekulánsok kiszolgáltatva.

Ez a mi küldetésünk. Ezért jöttem ma ide.

Chesterton írta több mint egy évszázaddal ezelőtt... "Tüzeket fognak gyújtani, hogy tanúsítsák, hogy kettő meg kettő az négy. Kardot fognak rántani, hogy bebizonyítsák, hogy a levelek nyáron is zöldek." Ez az idő elérkezett. Készen állunk.

Nézze meg az alábbi videót:

A káosz a terv

A káosz a terv: Újabb bizonyítékok arra, hogy a demokrata ügyészek háborús övezetekké változtatják az amerikai városokat azáltal, hogy nem hajlandók bezárni az erőszakos bűnözőket

Valamilyen oknál fogva Soros György baloldali milliárdos küldetése lett Amerika elpusztítása, annak ellenére, hogy Amerika nagyban hozzájárult a vagyonához, és az Egyesült Államok az otthonává vált.

Ezt bizonyítja, hogy folyamatosan finanszírozza a nagy amerikai városokban a kerületi ügyészi posztra pályázó marxisták kampányát.

Soros jelöltjei - akik mindannyian a Demokrata Párt zászlaja alatt indulnak - évek óta megnyerik a versenyeket olyan városokban, mint St. Louis, New York City, Chicago, San Francisco és Los Angeles. Amint pedig hivatalba lépnek, az új ügyészek olyan "reformokat" hajtanak végre, mint például a készpénzes óvadék eltörlése, és az egyre erőszakosabb bűncselekményekért való vádemelés vagy vádemelés megtagadása. Ezeknek a bűnözést enyhítő politikáknak a hatása előre látható volt: Nemcsak az erőszak és a bűnözés nőtt, hanem a bűnözők is egyre szemtelenebbek.

A példa erre: Ezekben a nagyvárosokban ma már gyakoriak a csúcskategóriás kiskereskedelmi üzleteket érintő nappali rablások, amelyek során tolvajbandák több járművel állnak meg, csuklyásan és álruhában bemennek az üzletbe, és gyorsan ellopják a drága árucikkeket, például táskákat, ékszereket, ruhákat és egyéb árucikkeket - amelyek többsége az interneten is megvásárolható. Ezek a csoportok nagyon gyorsan tevékenykednek, és általában már távoznak az üzletekből, mielőtt a rendőrség kiérkezne - nem mintha a Soros-féle ügyészek egyébként is vádat emelnének ellenük.

 

 

A lopások olyannyira mindennapossá váltak, hogy a kiskereskedők és lobbiszervezeteik könyörögnek a hatóságokhoz, hogy ténylegesen hajtsák végre a törvényeket, és vonjanak vissza számos úgynevezett "reformot", amelyek szerintük - helyesen - a következmények következményeitől nem félő fiatalok által elkövetett pimasz rablásokhoz vezettek.

"A kiskereskedelmi lopások nemzeti válsággá válnak, és minden államban ártanak a vállalkozásoknak és az általuk kiszolgált közösségeknek" - mondta Neil Bradley, az Amerikai Kereskedelmi Kamara politikai vezetője a kongresszusnak küldött márciusi levelében. "Felszólítjuk a politikai döntéshozókat, hogy kezeljék ezt a problémát, mielőtt még jobban kicsúszik a kezünkből a probléma. Egyetlen üzletnek sem szabadna bezárnia lopás miatt".

Eközben a bűnüldöző szervek tisztviselői is megelégelték a börtönök és zárkák forgóajtaját.

Alex Villanueva Los Angeles megyei seriff gyakran hibáztatta a radikális demokratákat és a baloldali ügyészeket, mondván, hogy ők "ebben a "felébredt palotában" élnek, ahol őket nem érinti a politika, de az átlagembert igenis érinti".

A Fox News műsorvezetője, Tucker Carlson egy nemrégiben megjelent epizódjában ostorozta ezeket a demokrata vezetésű városokat, ahol a Soros által beiktatott ügyészek "disztópikus" rémálommá változtatták a városaikat.

"Képzeljék el a disztópiát. Gyakran hallja ezt a szót, mit jelent? Képzeljetek el egy olyan világot, ahol a rendőrség nem véd meg benneteket. Elutasítják. Ugyanakkor nem engedik meg, hogy megvédd magad. Ki irányít egy ilyen világot? Nos, a fegyveres fiatalemberek, ők a főnökök" - mondta Carlson. "Minden társadalom legkegyetlenebb és legerőszakosabb eleme. Azok az emberek, akiknek a legkevesebb vesztenivalójuk van, a legrövidebb időhorizontjuk, az impulzuskontroll legalacsonyabb szintű tartalékai. Az ilyen embereké a hatalom. Neked nincs hatalmad. Ez azt jelenti, hogy minden, amid van, az övék. Ez a civilizációk vége, ez létezik Mogadishuban is."

 

 

A továbbiakban egy chicagói rablási kísérletről számolt be, és arról, hogy a rendőrök nem üldözhették a gyanúsítottakat, mert egy felettesük utasította őket, hogy ne tegyék. Ugyanez a csoport több rablást is elkövetett, mondta Carlson, órákkal azután, hogy a rendőröknek megtiltották, hogy üldözzék őket - jelentette a CWB Chicago.

"A rendőrség úgy véli, hogy két szervezett fegyveres banda most büntetlenül tevékenykedik Buck város környékén, ami azt jelenti, hogy most a bandáké az irányítás. Így néz ki a civilizáció összeomlása, de Chicagóban ez a normális" - mondta Carlson.

"Chicagóban jelenleg az adófizetők nagyobb valószínűséggel válnak a bűncselekmények áldozatává, mint a bűnözők büntetése. A kérdés tehát az: miért fizetne bárki is adót Chicagóban? Ehhez mazochistának kellene lenni, és hamarosan csak a mazochisták lesznek azok" - tette hozzá Carlson. "Szóval hogyan történt ez? Ez nem rejtély. Sok szál van, de Soros György az egyik nagy szál. Soros fizetett azért, hogy ez megtörténjen. Soros támogatott egy Kim Foxx nevű ügyészt, aki átadta Chicagót az ott élő legelvetemültebb embereknek... Azoknak, akik valóban nem törődnek másokkal. Akik embereket akarnak megölni a cipőjükért vagy az autójukért. A legrosszabb emberek, és most ők irányítják a dolgokat".

A források között szerepelnek:

DailyCaller.com

TheEpochTimes.com

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kaosz-a-terv

 

A szabadkőművesség a szervezett zsidóság eszköze a Sátán szolgálatában

 

A zsidóság a pogányok számára, a szabadkőművesség egy olyan hely, ahol a harmadrendűek előnyt szerezhetnek polgártársaik, kultúrájuk és közösségük elárulásával. Csak a lelküket kell eladniuk.

Azt hittük, hogy demokráciák szabad, "emberi jogokkal" felruházott polgárai vagyunk, de valójában mindvégig egy sátáni szekta agykontrollált foglyai voltunk. Minden háború mindkét oldalát, beleértve az amerikai polgárháborút is, a szabadkőművesek szervezték és finanszírozták.

Köszönöm a cikkedet, amely leleplezi a szabadkőművességet, mint sátáni rémséget. Mégis létfontosságú megérteni, hogy ki hozta létre és irányítja a szabadkőművességet. Az alábbiakban néhány idézet a kutatásomból, amit szerintem érdekesnek fog találni.

"Ami a szabadkőművesség és a judaizmus kapcsolatát illeti, a zsidók teljes egészében azért hozták létre a szabadkőművességet, hogy megrontják a keresztény civilizáció nemzeteit, és hogy e fátyol mögött propagálják az általános forradalmat, amely Izrael uralmát hivatott megvalósítani. Ez csupán eszköz és eszköz a zsidók kezében.

Ennek alátámasztására idézhetjük Dr. Isaac M. Wise rabbi cikkét, amely a The Israelite of America 1866. augusztus 3-i számában jelent meg: "A szabadkőművesség zsidó intézmény, amelynek története, fokozatai, töltetei, jelszavai és magyarázatai elejétől a végéig zsidók." - Vicompte Leon de Poncins, A forradalom mögötti titkos hatalom: Freemasonry and Judaism, GSG and Associates, 1996, az 1929-es kiadás újranyomása, 101. o.

 

 

A Duncan's Ritual and Monitor 249. oldalán azt állítja, hogy a szabadkőművesség alárendeltje a judaizmusnak, megjegyezve, hogy a Royal Arch Degree fogadalmat tevő fogadalmat tesz: "A szabadkőművesség javára általában, de különösen a zsidó nemzet javára".

"A szabadkőművesség a judaizmuson alapul. Távolítsuk el a judaizmus tanításait a szabadkőműves szertartásból, és mi marad?" - The Jewish Tribune, New York, 1927. október 28., 91. évfolyam, 18. szám.

"Az európai szabadkőművesség szaknyelvezete, szimbolikája és rítusai tele vannak zsidó eszmékkel és kifejezésekkel ... a skót rítusban a hivatalos dokumentumokon a dátumokat a zsidó naptár éve és hónapjai szerint adják meg, és a héber ábécét használják." "Az európai szabadkőművesség szimbolikája és rítusai tele vannak zsidó eszmékkel és kifejezésekkel." - Zsidó Enciklopédia, 1903, 5. kötet, 50. oldal.

"A szabadkőműves tevékenység egész irányát a zsidó ellenszenv motiválja. ... Az adeptust titokról titokra vezetik a szabadkőművesség zsidósított vallásába, és titokról titokra 'a forradalom egész jakobinus kódexébe'. A szabadkőművesség a döntő kapocs a Krisztus iránti ősi zsidó gyűlölet és a forradalom között." - E. Michael Jones, The Jewish Revolutionary Spirit, Fidelity Press, 542. oldal.

"Ahhoz, hogy beavassák a szabadkőművesség magasabb fokozataiba, az adeptusnak bele kell egyeznie, hogy bérgyilkossá válik ... Hajlandónak kell lennie arra, hogy meggyilkolja Krisztust és földi képviselőit." - ibid. 541. o.

Theodore Herzl, a cionizmus megalapítója 1897-ben Svájcban azt mondta: "Az egész világon alapított szabadkőműves páholyok felajánlották, hogy segítenek nekünk függetlenségünk elérésében. Ezek a disznók, a nem zsidó szabadkőművesek, soha nem fogják megérteni a szabadkőművesség végső célját".

"A legkorábbi zsidó telepesek az Újvilágban magukkal hozták a szabadkőművességet. Amikor 15 zsidó család érkezett Hollandiából a Rhode Island-i Newportba, magukkal hozták a kontinens első szabadkőműves páholyát. 'E zsidók némelyikének leszármazottai, akik eredetileg Spanyolországból és Portugáliából származtak, bálnavadászatba kezdtek, és megalapították az első New England-i családok némelyikét.

 

 

Az angol nagypáholy hivatalos címere mind a mai napig az a címer, amelyet 1675-ben készített Jacob Jehuda Leon rabbi, a Templo néven ismert rabbi, aki abban az évben ment Hollandiából Angliába. Ez a címer teljes egészében zsidó szimbólumokból áll - magyarázza Dr. Lucien Wolf. 'Nyilvánvalóan kísérlet arra, hogy heraldikailag megjelenítse az Ezékiel második látomásaiban leképezett Kerubok különböző alakjait - egy ökör, egy ember, egy oroszlán és egy sas -, és így a héber szimbolika legmagasabb és legmisztikusabb területéhez tartozik. Ha jobban megnézzük, kiderül, hogy a kecskék hátsó részei, szőrös gatya és lábak, valamint patacsontok, amelyek az "Úr szentségének" jelszavát tapossák. A kőművesség nyoma mindig a vándorló zsidóéhoz vezet, és keresztezi azt, akár ténylegesen ő alapította, akár nem". '" - E. Michael Jones, The Jewish Revolutionary Spirit, Fidelity Press, 345., 346. oldal.

A szabadkőművesség alattomos megtévesztése, amely ma a világot fertőzi, egy ősibb szabadkőművesség "megújításával" jött létre az angliai Londonban, 1717. június 24-én. A "Titokzatos Erő" néven ismert szülői és titkosabb egyesületet Kr. u. 43-ban kilenc zsidó alapította, akiknek az volt a szándékuk, hogy elpusztítsák Jézus Krisztus ihletését és tanításait. Ez a kilenc volt Heródes Agrippa király, Hiram Abuid, Moab Levy, Jacob Abdon, Solomon Aberon, Asad Abia, és három, csak Adoniram, Jonathan és Antipas néven ismert személy. Az 1717-es összeesküvést a nemzetközi zsidóság jól finanszírozta, és Joseph Levy, (az ősi alapító Moab Levy eredeti kéziratának örököse), John Desgauliers és Abraham Abiud (az eredeti alapító Hiram Abiud vonalában) került a középpontba.

Még azok is, akik a szabadkőműves rangban a 33. fokozat szintjére emelkedtek, nincsenek tudatában a valódi sátáni zsidó eredetnek és a szervezetük folyamatos abszolút ellenőrzésének a Szanhedrin által. A szabadkőművesek a kék páholyok kirakatrendezői szintjétől (első három fokozat), egy olyan szint, amelyet a ranglétrán feljebb állók "tornácos kőműveseknek" neveznek, egészen a 33. fokig, beleértve a 33. fokot is, kötelességtudóan követik a parancsokat anélkül, hogy tudnák, honnan jöttek a parancsok. - A sötétség szétszóródása, a szabadkőművesség eredete.

"... amíg el nem érkezünk országunkba, addig ellenkezőleg fogunk cselekedni: szabadkőműves páholyokat hozunk létre és szaporítunk a világ minden országában, ezekbe szívunk be mindenkit, aki közszereplővé válhat, vagy aki kiemelkedő közéleti tevékenységet folytat, mert ezekben a páholyokban találjuk meg legfőbb hírszerző hivatalunkat és befolyásoló eszközeinket. Mindezeket a páholyokat egyetlen, csak számunkra ismert és mindenki más számára teljesen ismeretlen központi vezetés alá fogjuk vonni, amely a mi tanult vénjeinkből fog állni. A páholyoknak lesznek képviselőik, akik a MASZONRIA fent említett igazgatásának átvilágítására szolgálnak majd, és akiktől a jelszót és a programot ki fogják adni. Ezekben a páholyokban fogjuk összekötni azt a csomót, amely minden forradalmi és liberális elemet összeköt. Összetételük a társadalom minden rétegéből fog állni.

 

 

A legtitkosabb politikai összeesküvéseket is megismerjük, és már a megtervezésük napján a mi irányító kezünk alá kerülnek. E LODGÁK TAGJAI KÖZÜL LESZ majdnem MINDIG A NEMZETKÖZI ÉS NEMZETKÖZI RENDŐRSÉG ÖSSZETEVŐI LESZNEK, mivel az ő szolgálatuk számunkra pótolhatatlan abban a tekintetben, hogy a rendőrség abban a helyzetben van, hogy ne csak a saját sajátos intézkedéseit alkalmazza az engedetlenekkel szemben, hanem hogy átvilágítsa tevékenységünket és ürügyet szolgáltasson az elégedetlenséghez ...

Az emberek azon osztálya, akik a legszívesebben lépnek be titkos társaságokba, azok, akik az eszükből élnek, karrieristák, és általában véve olyan, többnyire könnyűvérű emberek, akikkel nem lesz nehéz dolgunk, és akiket az általunk kitalált gépezet mechanizmusának felhúzására fogunk használni. Ha ez a világ felbolydul, annak az lesz az értelme, hogy fel kellett kavarni, hogy megbontsuk túlságosan nagy szolidaritását.

DE HA MÉGIS ÖSSZEESKÜVÉS BONTAKOZIK KI A KÖZEPÉN, AKKOR ENNEK AZ ÖSSZEESKÜVÉSNEK AZ ÉLÉN NEM MÁS ÁLL MAJD, MINT EGYIK LEGMEGBÍZHATÓBB SZOLGÁNK.

Természetes, hogy mi és senki más nem vezetheti a MASZONIKUS tevékenységeket, mert mi tudjuk, hová vezetünk, ismerjük a tevékenység minden formájának végső célját, míg a gójok [emberi jószágok, nem zsidók] semmiről sem tudnak, még a cselekvés közvetlen hatásáról sem; ők rendszerint a pillanatnyi számvetést helyezik maguk elé, hogy gondolatuk megvalósításában önnön véleményük kielégülését látják, anélkül, hogy még csak észre sem vennék, hogy maga az elképzelés sohasem az ő kezdeményezésükhöz tartozott, hanem gondolatuknak a mi ösztönzésünkhöz... ." - 15. jegyzőkönyv: A Cion Tanult Vének jegyzőkönyvei.

"A B'nai B'rith (A Szövetség Fiai) a szabadkőművesség minden más ága fölött áll ... valójában egyfajta szabadkőművességet képez a szabadkőművességen belül. A B'nai B'rith-et Bundesbruder néven tizenkét német zsidó szabadkőműves alapította 1843 októberében a New York-i Saint Germain kávéházban. Csak zsidók és félzsidók vehetők fel a rendbe, [amely] nagyon szorosan együttműködik az Illuminátusokkal, és megalakulása óta képviselteti magát az ENSZ-ben"." - A megtévesztés építészei, Juri Lina, 344. oldal.

"A Rotary International ... teljes egészében a szabadkőművesek kezében van. Ezt a mozgalmat 1905 márciusában alapította Chicagóban a szabadkőműves Paul Harris, aki egyben a B'nai B'rith tagja is volt. A szabadkőműves folyóiratok dicsérték a Rotary Klubok tevékenységét, mivel ezek nagyon hasznosak a szabadkőművesség számára. A Lions International-t 1917-ben alapította Melvin Jones, aki szintén a B'nai B'rith tagja volt." - ibid. 346. oldal.

 

 

Ez igaz a látszólag jótékony célúnak tűnő egyesületek végtelennek tűnő listájára, beleértve a Shriners-t (amely olyan szabadkőművesekből áll, akik a skót rítusban elérték a 32. fokozatot, vagy a York rítusban templomos lovagokká váltak), a Kiwanis Clubot, a rózsakereszteseket, a Moose Lodge-ot, a Job's Daughters-t, a cserkészeket stb. a végtelenségig.

"Charles Taze Russell, a 32. fokú szabadkőműves 1879-ben alapította Jehova Tanúit, hogy manipulálja azokat, akik kívül állnak a páholyokon, de nem bánják, ha hasznos idióták szerepét kell játszaniuk. Szabadkőműves és illuminátus szimbólumokat használnak. Joseph Smith és Brigham Young, a mormon egyház alapítói 1830-ban mindketten magas rangú szabadkőművesek voltak. Szertartásaikon a mormonok fehér köpenyt viselnek, amelynek jobb oldalán egy négyzet, bal oldalán pedig egy iránytűpár látható." - ibid, 347. o.

A magas rangú jezsuitáknak adott jezsuita szélsőséges beavatási esküből: "Továbbá ígérem és kijelentem, hogy amikor alkalom adódik rá, könyörtelen háborút fogok folytatni és folytatni, titokban és nyíltan minden eretnek ellen ... ahogyan arra utasítást kaptam, hogy kiirtom őket az egész föld színéről; és hogy nem kímélem sem a kort, sem a nemet, sem az állapotot, és hogy felakasztom, elégetem, elpusztítom, megfőzöm, megnyúzom, megfojtom és élve eltemetem ezeket a gyalázatos eretnekeket; feltépem asszonyaik gyomrát és méhét, és csecsemőik fejét a falhoz zúzom, hogy megsemmisítsem elvetemült fajukat".

Hogy amikor ugyanezt nem lehet nyíltan megtenni, akkor titokban fogom használni a mérges kelyhet, a fojtókötelet, a póniard acélját vagy az ólomgolyót, tekintet nélkül az illetők becsületére, rangjára, méltóságára vagy tekintélyére, bármilyen legyen is az életben való állapotuk, akár köz-, akár magánéletben, ahogyan arra bármikor utasítást kapok a pápa bármely megbízottjától vagy a Jézus Társasága Szent Atyja Testvériségének elöljárójától."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-szabadkomuvesseg-a-szervezett-zsidosag-eszkoze

5G hatása az emberekre - dokumentumfilm

Az elitek pánikba esnek, mert a királynő halála a pedofil hálózat leleplezésével fenyeget

Miközben a világot lenyűgözte Erzsébet királynő temetésének hetekig tartó pompája és okkult szimbolikája, érdemes megállni és megkérdezni magunktól, ki is az a nő, akit gyászolunk, és megérdemli-e a királyi család az együttérzésünket?

Tudták, hogy több mint 50 000 kanadai gyermeket kínoztak, szexuálisan zaklattak és néhányukat megölték a kanadai egyházi fenntartású bentlakásos iskolákban - és az angol királynőt az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék bűnösnek találta 10 gyermek eltűnése miatt, akiket személyesen vitt el, és akiket soha többé nem láttak élve?

Lehet, hogy ez sokkolóan hat önökre - de sok kanadai azt állítja, hogy a királynő és Fülöp herceg árva gyerekeket vitt el piknikezni Kanadába - és ezeket a gyerekeket soha többé nem vitték vissza az árvaházakba. Mit csináltak velük a királyi családtagok? Elengedték őket valahol az erdőben?

Bizonyára hallott már Jimmy Savile-ről - a brit királyi család közeli barátja és annak a férfinak a legjobb barátja, aki III. Savile halála után kiderült, hogy ő volt a gyermekeket szállítója a legmagasabbrendű pedofil köröknek az Egyesült Királyságban, amelyben miniszterelnökök, bírák, rendőrségi és katonai vezetők, magas rangú egyházi személyek, és igen, a királyi család és a brit arisztokrácia tagjai is részt vettek.

Aztán itt van Jeffrey Epstein - a brit királyi család közeli barátja és Erzsébet királynő kedvenc fiának, András hercegnek a legjobb barátja. Epstein tetteit jelenleg a bíróságok és a hatalom rendkívüli módon eltussolja, azonban biztosan tudjuk, hogy Savile-hoz hasonlóan Epstein is az amerikai és európai felsőbb körök legmagasabbrendű tagjainak szállított gyerekeket, elnökök, vezérigazgatók és királyi családtagok mind részt vettek az elit pedofil körforgásában.

 

 

Miután megértettük a két fia természetét, talán nem meglepő, hogy II. Erzsébet királynőt bűnösnek találták 10 kisgyermek megölésében Nyugat-Kanadában 1964-ben. De az eltussolás az, ami igazán megragadja az embert.

Az 59 éves, jó egészségnek örvendő William Combes a tervek szerint szeptember 12-én az angliai Londonban az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék nyitóülésén lesz az egyik koronatanú.

A megnyitó ülést megelőző napon William hirtelen meghalt egyelőre ismeretlen okból. A vancouveri halottkémi hivatal nem hajlandó kommentálni William halálát.

Vilmos volt az egyetlen túlélője annak a három fiatal fiúból álló csoportnak, akik állításuk szerint szemtanúi voltak tíz gyermek elrablásának a kamloops-i bentlakásos iskolában 1964 októberének közepén tett királyi látogatás során, amikor a királynő és Fülöp herceg is Kanadában tartózkodott.

"Elvitték azt a tíz gyereket, és soha senki nem látta őket többé" - írta le Vilmos a Vancouver Co-op rádióműsorának éterében elhangzott több nyilvános nyilatkozatában, valamint 2010-ben aláírt és tanúként tett nyilatkozataiban.

A Snopes-hoz hasonló tényellenőrzők szerint ez nem igaz. Azt állítják, hogy Erzsébet királynő hivatalos programja szerint nem tartózkodott Brit Columbiában, amikor az állítólagos bűncselekmény történt, és a nemzetközi bíróság, amely bűnösnek találta, nem rendelkezik legitim bírói hatáskörrel Kanadában.

Milyen kényelmes a brit királyi családnak, hogy a hatalom továbbra is megvédi őket a vizsgálattól. A következő generációkban András herceg és Jeffrey Epstein szoros barátságát a nagy média valószínűleg ki fogja törölni a történelemből, és azokat, akik emlékeznek a tényekre, összeesküvés-elméleti őrülteknek fogják gúnyolni.

 

 

A tényellenőrzők szerencsétlenségére rengeteg valódi, élő ember van Kanadában, akik emlékeznek arra, hogy mit tettek a királyi családok az előző generációkban. És ők igazságot követelnek.

Ez sokak számára, akik nem kutatják könyörtelenül az európai királyi családok felmenőit, úgy hangzik, mint valami "abszurd állítás", de ha saját kutatásokat végeznek, találnak néhány nagyon érdekes tényt.

Károly nagyon büszke arra, hogy Drakula közvetlen leszármazottja. Az NPR szerint Károly herceg egy 2011-es interjú során azt mondta: "Erdély a véremben van. A genealógia azt mutatja, hogy Vlad, a Pálos leszármazottja vagyok, érti".

Ha esetleg gyors felfrissítésre lenne szükséged: Az 1400-as években Vlad III - közismert nevén Vlad a Kalapácsos vagy Vlad Drakula - volt a mai Románia walachiai fejedelme. Az NBC szerint apja felvette a Dracul (ami sárkányt jelent) vezetéknevet, ami azt jelentette, hogy Vlad vezetékneve Dracula (a sárkány fia) lett. Minden beszámoló szerint rendkívül erőszakos uralkodó volt.

Nagy-Britanniának és a Nemzetközösségnek most olyan uralkodója van, aki a hírhedt zsarnok leszármazottja, aki kenyerét felnyársalt áldozatai vérébe mártotta.

De nem csak Károly az, akinek a vére közös a magas rangú sötétséggel.

 

 

Minden európai királyi család legalább egy ősén keresztül visszavezethető a Római Birodalom császári vérvonalának egyik tagjára, és a római császárok legalább egy ősükön keresztül visszavezethetők az egyiptomi dinasztiák királyi vérvonalára - akik viszont legalább egy ősükön keresztül visszavezethetők a babiloni királyi vérvonalra - akik az első "királyi családok" voltak, akik azt állították, hogy "az emberiség feletti uralkodás isteni jogát természetfeletti entitások adományozták nekik, akiket "isteneknek" neveztek (és egyben az elsők voltak, akik rituális gyermekszexet folytattak és sötét rituálékban gyermekeket áldoztak fel ezeknek az "isteneknek").

A babilóniaiak óta a világ számos más királya és császára másolta őket, és követelte ezt az "isteni jogot" a saját országaiban (bár ezek a más "királyok" nem vették át a babilóniaiak gyermekáldozati és rituális pedofília aspektusait).

Úgy tűnik azonban, hogy a brit királyi család, amelyet Erzsébet királynő 70 éven át irányított, és amelyet általában a kígyó fejeként értelmeznek, valóban átvette a gyermekáldozatot és a rituális pedofíliát, mint az egyik ősi rítusukat és szokásukat. Mennyi az esélye annak, hogy Erzsébet királynő két fia, Károly és András, mindketten koruk leghírhedtebb pedofiljainak legjobb barátai?

Ha keresztény vagy - emlékezned kell a Bibliádban található figyelmeztetésre, amely szerint "Ezt a világot a SÖTÉTSÉG hatalmai és fejedelemségei uralják a FELSŐ HELYEKBEN".....Ezt az idézetet egész életedben emlékezned kell.

Figyelj!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-elitek-panikba-esnek-mert-a-kiralyno-halala-a-pedofil-halozat-leleplezesevel-fenyeget

Olaszország új miniszterelnöke megígérte, hogy megvédi Olaszországot Klaus Schwab WEF-jétől

Olaszok milliói lázadnak fel az "új világrend" ellen, és megfogadják, hogy kilépnek a "fasiszta Európai Unióból", miután Giorgia Meloni, az establishment-ellenes miniszterelnök választási győzelmet aratott.

Meloni vasárnapi győzelme megsemmisítő csapást jelent az EU számára, miután Tömeggyilkos Népirtó Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője a múlt héten szankciókkal fenyegette meg Olaszországot, ha meg meri választani Melonit.

Nemzetgyilkos Bioterrorista Von der Leyen megfenyegeti az olaszokat: "Meglátjuk, milyen eredményt hoz a szavazás Olaszországban. Ha a dolgok kedvezőtlen irányba mennek, vannak eszközeink, mint Lengyelország és Magyarország esetében". Kétségbeesett kísérlet a szélsőjobb felé tartó olaszországi szavazás befolyásolására. Game over Ursula!

 

 

Thegatewaypundit.com tudósít: Az olaszok azonnal reagáltak, és eltávolították az EU zászlaját a római székhelyükről.

 

 

Nemrég olasz hazafiak egy csoportja elment az EU római székhelyére, eltávolította az EU zászlaját, és kicserélte azt az olasz zászlóra. Hazug Haramia Ursula von der Leyen aljas fenyegetései nem riasztják el az olaszokat, és nem maradhatnak észrevétlenek. Olaszország az olasz népé. Álljon fel Olaszország!

 

 

Vasárnap pedig Olaszország megszavazta a populista jelöltet, Georgia Melonit.



Az új olasz miniszterelnök, Georgia Meloni vasárnap egy olyan lelkesítő győzelmi beszédben fogadkozott az Új Világrend elpusztítására, amely megrémítette az EU, a WEF és a Nato globalistáit.

Giorgia Meloni Testvérek Olaszországért pártja nyerte a szeptember 25-i parlamenti választásokat, és egy konzervatív koalíciós szövetség élére állt, amely valószínűleg a második világháború óta a legkonzervatívabb kormányt fogja alkotni az országban.

A keményvonalas üzenet összhangban van Meloni kampányhangzatával. "Igen a természetes családra, nem az LMBT-lobbikra!" - mondta a 45 éves Meloni júliusban. "Igen a szexuális identitásra, nem a gender ideológiára!"

2019-ben a "Én vagyok Giorgia. Nő vagyok, anya vagyok, olasz vagyok, keresztény vagyok" felkiáltást a kritikusok kigúnyolták, de népszerű elektronikus zenei remix lett belőle, amelyet a bulikon és szórakozóhelyeken az emberek bömböltek. Ma azonban ez az ultranacionalista üzenet a közvélemény-kutatásokban is visszhangra talál. Meloni a 2018-as 4 százalékról mára több mint 25 százalék fölé juttatta pártját.

 

 

És miután győzött, győzelmi beszéde során megrémítette az EU és az USA globalistáit. Íme néhány részlet a beszédéből:

"A mi világnézetünk pontosan az ellentéte annak, amit ránk akarnak erőltetni...

"A fő ellenségünk ma azok globalista sodródása, akik az identitást és annak minden formáját leküzdendő rossznak tekintik. És folyamatosan azt kérik, hogy a valódi hatalmat az emberektől az állítólagosan felvilágosult elitek által vezetett nemzetek feletti entitásokba helyezzék át.

"Legyünk tisztában, mert nem azért harcoltunk a kommunizmus ellen és győztük le, hogy egy új nemzetközi rendszerrel váltsuk fel, hanem azért, hogy ismét lehetővé tegyük a független nemzetállamok számára, hogy megvédjék népeik szabadságát, identitását és szuverenitását...".

"A bürokratikus szuperállam komoly alternatívájaként... és bár az a valaki Brüsszelben vagy Frankfurtban, Davosban vagy a londoni Cityben, híján van a demokratikus legitimitásnak, mindennap megrendeli azoknak a gazdasági választásait és politikai döntéseit, akik népszavazásukkal ebbe a legitimitásba fektettek.

"Ez azt jelenti, hogy akár tetszik az áldemokratáknak, akár nem, a nemzeti konzervatívok minden szélességi fokon valójában az egyetlen igazi demokraták. Mert csak a nemzetállamok védelmével védjük meg azt a politikai szuverenitást, amely az adott állam polgárait illeti meg...".

 

 

Az alábbi videó:

https://youtu.be/Qg9_z9AazPM

Meloni a továbbiakban elismerően beszél Ronald Reaganról és Trump elnökről. Hallottál már valaha ilyen tökéletesen elmagyarázni egy politikust, hogy mivel állunk szemben, és miért állunk ellen az establishmentnek?

Ha megnézi ezt a videót, gyorsan rájön, miért fél tőle az establishment.

 

 

Napokkal a választások előtt, amelyeken Meloni átvette a hatalmat, felbukkant egy videó, amelyen olasz tüntetők egy csoportja állítólag leszedte az Európai Unió zászlaját az EU római székhelyén.

Egyes kommentelők a Twitteren azt sugallták, hogy az akció válaszul történt Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság vezetőjének csütörtöki, a Princeton Egyetemen tett kijelentéseire, amelyben "burkolt figyelmeztetést" adott az olasz jobboldalnak - írja a Reuters.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/olaszorszag-uj-miniszterelnoke-megigerte-hogy-megvedi-olaszorszagot-klaus-schwab-wef-jetol

Nukleáris támadásra utaló táblák New Yorkban valamint New Jerseyben

A New York-i metrókocsikban elhelyezték azokat a táblákat, amelyek arra utasítják a New York-iakat, hogy mit kell tenniük nukleáris támadás/sugárzási vészhelyzet esetén!

A táblák azt mondják a New York-iaknak, hogy:

  • Vetkőzzön le minden külső ruhadarabot.

  • Mosakodjanak vagy zuhanyozzanak le.

  • Vegyenek fel tiszta ruhát.

  • Segítsenek másoknak és a háziállatoknak

  • Hallgassa a helyi médiát a tisztviselők utasításaiért.

Íme a teljes méretű kép a New York-i metró egyik kocsijában elhelyezett tábláról:

NYC Subway Nuke Attack Signs

Ezek a hírjelzések alig néhány hónappal azután készültek, hogy a New York-i Vészhelyzet-kezelési Hivatal július 11-én közszolgálati hirdetést (PSA) adott ki a televízió számára, amelyben elmondta a New York-iaknak, hogy mit kell tenniük, "ha egy atombomba eltalálja a várost".

 

 

Alul van ez a PSA videó.

(A teljes történet a PSA-ról ITT)

Természetesen az új metrótáblákon és a fenti TV PSA-ban szereplő információk nagy része haszontalan.

Oroszország úgynevezett "YARS" interkontinentális ballisztikus rakétákat használ nukleáris csapás indítására. Ezek a rakéták 800 kilotonnás (kt) nukleáris robbanófejet hordoznak, ami ötvenháromszor (53) erősebb, mint a japán Hirosima felett a 2. világháborúban felrobbantott atombomba.

A manhattani Empire State Building felett 2900 méter magasan felrobbantott 800 kilotonnás nukleáris robbanófej robbanása a következőket okozná:

A legkisebb sárga színű kör közepén mindent ELPÁROLOGVA látnánk. Abszolút semmi sem maradna; se emberek, se autók, se teherautók, se utak, se épületek.

A következő nagyobb, szürkés színű körben az összes lakóépület laposra dőlne és lángba borulna. Mindenki, aki kint volt, amikor a robbanás becsapódott, halott.

A következő nagyobb sárgás színű körben a termikus (hő)károk egészen New Jersey-ig terjednek nyugaton, és északon Bronxig, keleten Queensig és délen Brooklynig. Itt mindenki harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a bőrének minden rétegében, és vagy halott lesz, vagy perceken belül meghal. A legtöbb épület - akár ledőltek, akár nem - az egész területen lángokban fog állni.

Az utolsó szürkés körbe minden épület megsérül, de nem feltétlenül dőltek le, és az emberek megsérülnek a repülő törmelékektől.

A kis sárga kör középpontjától a legnagyobb, szürkés színű, enyhén sérült kör külső széléig körülbelül 12 kilométer, azaz 9 mérföld a hatósugara.

Ha számít valamit, a házam a második, szürkés színű területen belül van, ahogy az alább látható. Sem nekem, sem a családomnak egyáltalán nincs esélye a túlélésre, ha még mindig itt vagyunk, és nem Pennsylvaniában, abban a házban, amit anyám tavaly novemberi halálakor örököltem. Valójában, miközben ezt a történetet írom a publikáláshoz, éppen abban a házban ülök!

 

 

A KORMÁNY NEM OK NÉLKÜL TESZI EZT.

A történet olvasóinak világosan meg kell érteniük, hogy a kormány nem ok nélkül tesz ilyen dolgokat, mint ezek a metrójelek, és a PSA. Azért csinálják, mert tudják, hogy vagy nagy a valószínűsége annak, hogy ez meg fog történni, vagy mert teljesen TUDJÁK, hogy ez meg fog történni.

Ráadásul a kormány által nyújtott információk nagy része nem fog vonatkozni a New York Cityben vagy az én New Jersey-i területemen élő emberekre... mert ezekből nem sok minden fog még létezni. A fenti különböző körökben lévő emberek többsége már halott lesz.

És azok számára, akik még nem haltak meg, nem lesz semmilyen menedék. Nem lesz hol megmosakodni vagy zuhanyozni. Nem lesz folyóvíz, amivel mosakodni vagy zuhanyozni lehetne. Nem lesz semmilyen média, amire ráhangolódhatnánk, mert az összes adót vagy megsemmisíti, vagy megrongálja az EMP. Tehát a legtöbb információ, amit kapunk, haszontalan.

Mindezt azért, mert a kormányunk nem hajlandó a saját dolgával törődni az orosz-ukrán ügy miatt.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nuklearis-tamadasra-utalo-tablak-new-yorkban

A New Jersey Transit tömegközlekedési buszain NUCLEAR ATTACK oktató hirdetések láthatók a buszok külsején!

Itt a teljes fotó, kattintson a teljes nagyításhoz:

Ez néhány nappal azután történt, hogy hasonló hirdetéseket tettek fel a New York City Subways-ben ( történet itt )

És mindössze két hónappal azután, hogy hasonló hirdetések megjelentek a New Jersey-i bevásárlóközpontok nagy plakátjain ( Sztori itt )

Ez közvetlenül azelőtt történt, hogy a New York-i Vészhelyzeti Menedzsment elkészített egy TV közszolgálati közleményt, amelyben elmondja a New York-iaknak, mit tegyenek, ha atombomba éri a várost ( Sztori itt )

Szerinted ok nélkül csinálják mindezt? TUDJÁK, mi jön!

FELKÉSZÜLNI

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nuklearis-tamadasi-utasitasok

Az Egyesült Királyság kilépése után Magyarország kelet felé fordulása ismét leleplezi, hogy a liberális fanatizmus hogyan tépi szét az EU-t

 

Ahogy a nyugati hegemónia a végéhez közeledik, a blokk végül arra kényszerülhet, hogy Nagy-Eurázsia nyugati félszigeteként definiálja magát újra.

Az Egyesült Királyság kilépése után Magyarország kelet felé fordulása ismét leleplezi, hogy a liberális fanatizmus hogyan tépi szét az EU-t

A Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) üzbegisztáni találkozója geoökonómiai földrengést váltott ki, mivel az olyan eurázsiai óriások, mint Kína, India, Oroszország, Pakisztán és Irán új szintre integrálják gazdaságaikat.

Eközben Törökország az első NATO-országként szeretne csatlakozni a csoporthoz.

A találkozó utórezgései Európában is érezhetők. Pontosabban, ahogy itt ülök a Magyar Nemzeti Bank által szervezett Budapesti Gazdasági Fórumon, érzem az SCO szamarkandi szellemét, ahogy az eurázsiai jövő megrajzolódik.

 

 

A nemzetközi gazdasági rendszer összeomlása

A liberális nemzetközi gazdasági rendszerek általában akkor alakulnak ki, amikor a gazdasági hatalom egy erős vezető alatt összpontosul. A hatalmas költségvetési súly koncentrációjával a kollektív Nyugat képes volt "jóindulatú hegemónként" fellépni, amely képes volt közjavakat szállítani és bizalmat teremteni egy stabil nemzetközi gazdasági rendben. Ez volt az Európai Unió, amelybe Magyarország az 1990-es években integrálódott, amikor az USA volt az egyetlen szuperhatalom, és az EU-t a kontinens gazdasági és társadalmi jólétének mozdonyának tekintették.

Három évtizeddel később azonban már egészen más a világ. Az EU relatív részesedése a világgazdaságból folyamatosan csökken, miközben az ipar versenyképessége romlik, az adósság fenntarthatatlan magasságokba emelkedik, és az euró jövője borúsnak tűnik. Az Egyesült Államokban a gazdasági helyzet és a politikai stabilitás problémái szintén aggodalomra adnak okot.

Brüsszel szintén képtelen a szélesebb körű együttműködés elősegítésére. A blokk soha nem volt képes befogadni Oroszországot, a kontinens legnagyobb államát, ami a hidegháborús dinamika újjáéledését okozta. A nemzeti parlamentek politikai szuverenitásának megőrzésére vonatkozó brit követelésnek sem tudtak eleget tenni, ezért Nagy-Britannia kilépett az EU-ból. Most úgy tűnik, hogy Magyarország és Lengyelország konzervatív törekvései számára sincs hely az európai sátorban. Mivel a blokk azzal fenyegetőzik, hogy felfüggeszti a Magyarországnak szánt milliárdos támogatásokat, egyre nehezebbé válik a politikai függetlenség megőrzése.

Amikor egy gazdasági hegemón relatív hanyatlásnak indul, a nemzetközi gazdasági rendszer kezd széttöredezni. Az USA és az EU a nemzetközi rendszerben elfoglalt pozíciójuk megvédésére gazdasági kényszert alkalmaznak szövetségesekkel és ellenfelekkel szemben egyaránt. A Nyugat megszakítja az olyan rivális hatalmak ellátási láncait, mint Kína és Oroszország, hogy megakadályozza felemelkedésüket, míg a barátokat és szövetségeseket, mint India, Törökország és Magyarország, szintén megbüntetik, ha nem mutatnak geoökonómiai lojalitást. Ezt követően az egypólusú korszaknak vége. A Nyugat többé nem képes jóindulatú hegemónként fellépni a közjavak biztosításával vagy a bizalmon alapuló nemzetközi gazdasági rendszer igazgatásával.

 

 

Eurázsia felemelkedik

A nemzetközi gazdasági rendszer széttöredezik, mivel az elmúlt évtizedekben kialakult gazdasági függőségek fegyverré válnak. A bomlasztó technológiáktól kezdve a háborúkon át a környezetpusztulásig számos probléma fenyegeti a világot, a szükséges együttműködés azonban akadozik. Nyilvánvaló, hogy az egypólusú rendnek már vége, és helyette egy többpólusú rend van kialakulóban, amely a gazdasági összeköttetések felélesztésére és a stabilitás helyreállítására törekszik.

Ezt segíti elő a Nagy-Eurázsiai partnerség, amely egy új, többpólusú geoökonómiai ökoszisztéma kialakítását vonja maga után. Az eurázsiai szuperkontinens országai technológiai központjaik és pénzügyi központjaik között fejlesztik az összeköttetést, miközben fizikailag hatalmas infrastrukturális projektekkel új közlekedési folyosókat alkotnak.

Budapest célja, hogy az új eurázsiai geoökonómiai ökoszisztéma kulcsfontosságú csomópontjává váljon, és hogy többpólusú formában újjáéledjen a gazdasági összeköttetés. Magyarország volt az első közép- és kelet-európai ország, amely devizacsere-megállapodást kötött Kínával, és az első Európában, amely csatlakozott Kína trillió dolláros Övezet és Út infrastrukturális kezdeményezéséhez. Budapest nemcsak közelebb kapcsolódik Ázsia növekedési motorjához, hanem hídként is létrejön Kelet és Nyugat között.

Magyarország ellenáll az Oroszországgal szembeni további szankcióknak is, hogy megőrizze az energiaforrásokhoz való hozzáférést. Egyszerűen fogalmazva, Eurázsia feléleszti a globalizációt.

 

 

Konzervatív út

Magyarország eurázsiai útja konzervatív törekvéseivel is összhangban van. A kommunizmus és a marxista ember évtizedei után Magyarország természetesen arra törekszik, hogy a nemzeti kultúra, az egyház és a hagyományos értékek szerepét visszaállítsa nemzeti tudatában.

Mivel az új technológiák és a fékevesztett piaci erők zavarokat okoznak, a változás és a folytonosság között egyensúlyt kell teremteni. A konzervativizmus ezért az örökkévalóságban rögzíti a stabilitást, mivel a család, a hit és a hagyományok középpontba állítása összekapcsolja a múltat a jövővel, hogy felkészítse a társadalmat a zavarokra.

A kollektív Nyugat liberalizmusa azonban nem különösebben toleráns a konzervatív értékekkel szemben. Míg korábban a liberális nemzetállam volt a siker eszköze, az elmúlt években a liberalizmus elkezdett függetlenedni a nemzetállamtól. A liberális ember a multikulturalizmus, a radikális szekularizmus, a családnak mint a stabil társadalom fő intézményének elismerésétől való eltávolodás, valamint a hagyományos értékektől való idegenkedés révén rohamosan szabadul meg saját múltjától.

Ezzel szemben a többpólusú Eurázsiában való együttműködés nem jár politikai rendszer exportálásával vagy "értékek" körüli konformizmussal. Az eurázsiai ház különböző civilizációi gazdasági és kulturális összekapcsolódásra törekszenek, miközben megőrzik saját kulturális sajátosságaikat. Konzervatív országként Magyarország számára paradox módon könnyebbé válik európai sajátosságainak megőrzése a többpólusú eurázsiai formátumban.

Remélhetőleg Magyarország utat mutat majd Európa többi része számára a konfrontatív egypólusú rendből az együttműködő többpólusú formába való átmenet tekintetében - mint a Nagy-Eurázsia nyugati félszigetének.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/europa-jovoje-mint-nagy-eurazsia-nyugati-felszigete

A Pfizer folytatja a csecsemők és gyermekek kísérleti patkányként való felhasználását további COVID-19 vakcinák kifejlesztéséhez

 

A Pfizer folytatja a csecsemők és gyermekek kísérleti patkányként való felhasználását további COVID-19 vakcinák kifejlesztéséhez - Új, 5-11 éveseknek szánt EUA Boosterért folyamodik az FDA-hez

A Pfizer és a BioNTech ma bejelentette, hogy elkészült az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA) benyújtott, a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált kétértékű COVID-19 vakcinájának 10 µg-os emlékeztető adagjára vonatkozó sürgősségi engedélyt (EUA) kérő beadványuk, amelyet 5 és 11 év közötti gyermekek számára nyújtanak be.

A következő napokban benyújtják beadványukat az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) is.

A Pfizer Inc. (NYSE: PFE) és a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) ma bejelentette, hogy befejezték a beadványt az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához (FDA), amelyben sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) kérnek a vállalatok Omicron BA.4/BA.5 adaptált bivalens COVID-19 vakcinájának 10 µg-os emlékeztető adagjára az 5 és 11 év közötti gyermekek számára.

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens vakcina sürgősségi felhasználási engedélyének kérelmét ebben a korcsoportban a vállalatok Omicron BA.1-adaptált bivalens vakcinájának biztonságossági és immunogenitási adatai, a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált 10µg-os bivalens vakcinájának nem klinikai és gyártási adatai, valamint a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált vakcinájának preklinikai adatai támasztják alá a határozatukban.

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens vakcina forgalomba hozatali engedélyének az 5 és 11 év közötti gyermekekre történő kiterjesztésére irányuló kérelmet a következő napokban nyújtják be az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA). (Forrás.)

A mai sajtóközlemény arról is beszámolt, hogy megkezdték a 6 hónapos és 11 éves kor közötti csecsemőkön és kisgyermekeken végzett 1/2/3 fázisú vizsgálatokat, hogy teszteljék "a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens COVID-19 vakcinája különböző adagjainak és adagolási sémáinak biztonságosságát, tolerálhatóságát és immunogenitását 6 hónapos és 11 éves kor közötti gyermekeken". (Forrás.)

 

 

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens COVID-19 vakcinát 2022. augusztus 31-én már engedélyezték 18 éven felüli felnőttek számára, mindenféle humán tesztelés nélkül, így a Pfizer a csecsemőket és a gyermekeket használja kísérleti patkányként az új COVID-19 vakcina első humán tesztjeinek elvégzéséhez.

befektetési cég, és aki kétségtelenül nagymértékben befektetett a Pfizer részvényeibe és a COVID-19 vakcina fejlesztésébe.

Néhányan megfigyelték és felvetették, hogy a logójukba 3 6-os szám van beágyazva, ami ma a globalisták tulajdonában lévő vállalatok által használt logókban gyakori, különösen a pénzügyi világban. Lásd:

A "fenevad jele" és a 666 már áthatja kultúránkat.

Dr. Offit meg akarja szüntetni a vallási és filozófiai oltási mentességeket

Ha rákeresünk a nevére a Health Impact News-on, 92 olyan cikket találunk, amelyekben korábban már említettük őt. Dr. Offit az, akit a múltban "szélsőséges oltáspárti orvosnak" neveztünk, mert az ilyen orvosok úgy gondolják, hogy MINDEN oltóanyag MINDIG MINDIG jó MINDEN embernek, ha kell, erőszakkal is.

 

 

Az egyik legérdekesebb hír, ami az elmúlt napokban a hírfolyamomban megjelent, az egy interjú, amit Dr. Paul Offit adott a CNN-nek, amelyben a fiataloknak a COVID-19 emlékeztető oltások beadása ellen foglalt állást.


 

 

Ő az FDA tanácsadója az új oltóanyagok jóváhagyásakor, és ő a kisgyermekek számára beadott COVID-19 oltások jóváhagyása ellen szavazott, amikor először nyújtották be az FDA-hoz, de az FDA és a CDC mégis jóváhagyta azokat, az FDA tanácsadó bizottságának tanácsa ellenére, amelyben olyan ipari bennfentesek voltak, mint Dr. Offit.

Miért lett volna tehát ennyire hangos a gyermekeknek szánt COVID-19 oltások ellen, amikor már évtizedek óta azt a mondatot hirdeti, hogy "a tudomány megalapozott a vakcinákkal kapcsolatban", amikor arra törekszik, hogy a szülőket rávegye gyermekeik beoltására?

Az egyetlen logikus magyarázat, ami eszembe jut, az, hogy fél a Pfizer és az FDA elleni lehetséges perektől, és el akarja hagyni az égő, süllyedő hajót, amíg még van idő.

Mert ezt megelőzően nyugodtan kijelenthetjük, hogy Dr. Offit soha nem találkozott olyan gyermekeknek szánt vakcinával, amely ne tetszett volna neki.

 

 

VAERS-adatok - Ez véget vethet a COVID-19 oltás beadásának a gyermekeknél.

Az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) kormányzati adatbázis most egy külön kategóriát adott az újonnan engedélyezett COVID-19 bivalens vakcinának, amelyet az FDA 2022. augusztus 31-én adott sürgősségi felhasználási engedélyt COVID-19 "emlékeztető" oltásként 18 éves és idősebb felnőttek számára. (Forrás.)

A VAERS adatbázis legutóbbi, 2022. 9. 16-i frissítéséig már 528 esetet jelentettek be az újonnan engedélyezett COVID-19 emlékeztető oltás mellékhatásairól, köztük 1 haláleset, 1 maradandó fogyatékosság, 39 sürgősségi látogatás, 5 életveszélyes sérülés és 9 kórházi kezelés. (Forrás.)

A CDC legfrissebb statisztikái szerint a COVID-19 bivalens oltóanyagra jogosultaknak eddig csak 1,5%-a, körülbelül 4,4 millió ember kapta meg a védőoltást. (Forrás.)

Ezek a számok nyilvánvalóan magukban foglalják a jelenleg a gyermekek körében zajló vizsgálatokat is, mivel ezek közül 35 esetben a 3 és 17 év közötti, már károsodott gyermekekről van szó. Ezen esetek közül sok esetben az oltásokat állítólag "tévedésből" adták be, a "rendes" COVID-19 oltás helyett, amelyet már engedélyeztek ennek a korosztálynak. (Forrás.)

Két ilyen gyermeknek a sürgősségire kellett mennie, egy pedig kórházba került. (Forrás.)

A Fehér Ház COVID-tanácsadója, Nemzetgyilkos Bioterrorista Dr. Ashish Jha még azt is közölte a nyilvánossággal, hogy az emberek az új COVID emlékeztető oltást ÉS az influenza elleni oltást együtt is megkaphatják, és hogy "ezért adott nekünk Isten két kart".

Tömeggyilkos Népirtó Biden COVID tanácsadója Hazug Haramia Ashish Jha:

"Tényleg azt hiszem, hogy ezért adott nekünk Isten két kart - egyet az influenza elleni oltáshoz, a másikat pedig a COVID oltáshoz!"

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-folytatja-a-csecsemok-es-gyermekek-kiserleti-patkanykent-valo-felhasznalasat-tovabbi-covid-19-vakcinak-kifejlesztesehez

A "zöld" energia átverés. Nem arra szánták, hogy működjön

 

Jó hírek mindenkinek!

Az Oxfordi Egyetem tojásfejűinek új jelentése arról biztosít minket, hogy a megújuló energiaforrásokra való átállással valójában dollárbilliókat spórolhatunk meg!

Jól hallottátok. Nem fog dollárbilliókba kerülni egy teljesen új, még fejlesztés alatt álló technológián alapuló globális energiahálózati infrastruktúra kiépítése, majd az egész világgazdaság átállítása erre. Ne, ne butáskodj! Dollárbilliókat fogunk megspórolni.

TRILLIÓKAT, mondom nektek!

Tudom, hogy néhány szkeptikus Corbett-jelentéstevő most mit gondol: hogyan lehetséges ez? Végül is, ahogy a The Manhattan Contrarian blog rámutat a "Zöld energia átmenet költségei" című nemrégiben megjelent bejegyzésében, az ukrajnai zűrzavar okozta európai gázellátási zavarok máris pusztítást végeznek Európa gazdaságában: a németek idén 13%-os emelkedésre készülnek a szabályozott fogyasztói gázszámláikban, az Egyesült Királyság lakói pedig saját energiaszámláik közel megháromszorozódásával néznek szembe.

És ez még azelőtt történt, hogy a Nagy Újratelepítők elkezdték volna elzárni a vezetékeket, és a lakosságot a szél-, nap- és egyszarvúfing "zöld" energiahálózatra kényszerítették volna.

De miért hinnénk a tényleges gazdasági fájdalmaknak, amiket épp átélünk (a saját otthonunk fűtése ezen a télen), amikor az oxfordi főnökeinknek nagy, kövér jelentéseik vannak (amiket senki sem fog elolvasni), amikben azt írják, hogy mennyi pénzt spórolhatunk meg, ha átállunk a zöld energiahálózatra?

 

 

Elvégre a BBC, az MSN és a Nature World News is azon van, hogy megkérdőjelezhetetlenül ismételgesse ezeket a megállapításokat, szóval ki vagy te, hogy felhozd azokat a bosszantó "tényeket", amelyek ellentmondanak ennek a megnyugtató tündérmesének?

Ó, oké, abbahagyom a színészkedést. A legújabb oxfordi tanulmány - az elmúlt évek számos hasonló kijelentésével együtt, amelyek szerint a zöld energiahálózatra való áttérés fájdalommentes (vagy akár nyereséges) lesz - könnyen cáfolható propaganda.

De ez ártalmas propaganda. Az a célja, hogy a Földanya megmentése nevében rávegye a népet, hogy aktívan vállalja saját rabszolgasorba taszítását, és eddig a pontig figyelemre méltóan eredményes volt ebben a céljában.

Az igazság az, hogy a zöld energia fenntartható rabszolgasorba taszító hálózata egy átverés az alapokig. De ez nem egyszerűen egy álom, amit a hiszékeny és tudatlan közönségnek adnak el.

Ennél sokkal rosszabb.

Ez egy gondosan kidolgozott hazugság, amelyet arra terveztek, hogy az eljövendő zöld disztópiában a neofeudális ültetvényen lévő jobbágyok új szerepébe vezessen minket.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-zold-energia-atveres-nem-arra-szantak-hogy-mukodjon

Pataky Zoltán: Eszkaláció, és geopolitikai vészhelyzet!!

 

Az emberiség, egy atomháború küszöbén áll. És ehhez semmi kétség nem fér.

Ne hagyjuk magunkat meghintáztatni, elaltatni! A nemzetközi média ködösítésével ne vegyük be a hazugság, a csalás tablettáit, amelyekkel naponta, sőt óránként megpróbálnak valamennyiünket kómába ütni, és ott tartani! Elég az állandó, főleg a nyugat részéről gyakorolt, „süket fülek”, taktikájából!

Mérhetetlen felelősségről tanúskodnak a nyugati világ vezetői, mint mindig amikor sutba vetették a Kreml figyelmeztetéseit! Az USA a NATO-ba tömörített szövetségesivel, kényszer szövetségeseivel, ígéretet tett annak idején a szétesőben lévő Szovjetuniónak arra, hogy egy méterre sem közelíti majd meg az új Orosz szövetségi köztársaság határait! Nem tartotta be, mert esze ágában sem volt! Viszont, mesterséges „forradalmat”szított Majdánon, Ukrajnában. Ma már ott vannak Romániában és Lengyelországban a betelepített támadó atomrakétái, és a provokálást tovább növeli a NATO, szövetségeseivel együtt. Ez Putyint arra késztette, hogy életbe léptesse a részleges mozgósítást. Putyin ebben a szorongatott helyzetben azzal fenyegetőzött, hogy ha veszélyeztetik Oroszország létét, akkor atomfegyvereit is beveti.

Ezt a kijelentést, nem lehet, nem szabad, figyelmen kívül hagyni.

Az USA-ból cinikus válasz érkezett, „Mi az utolsó Ukránig harcolni fogunk az Oroszok ellen!” Nos a gyengébb szellemi képességekkel rendelkezők is tudják, hogy nem ők, hanem az Ukránok harcolnak, és halnak meg, éppen úgy mit az Oroszok. Fiatal emberek halnak meg, akik közül egy sem ment önkéntesen a háborúba! Az egész jelenlegi helyzet, világosan rámutat arra, hogy egy végzetes eszkalációban vagyunk, nem pedig egy komoly, béke teremtésnek az útján! Amennyiben a nyugati világ országaiban, az a propaganda, amely Putyint, Hitlerhez hasonlítja, megveti lábát világuk tudatában, akkor hamarosan megteremtődik annak a vészhelyzetnek a valósága, amelynek következtében, előbb vagy utóbb, felrobbantjuk a bolygót, amelyen élünk! Ne is próbáljuk félvállra venni az előbb leírtakat!

 

 

A nyugati „demokráciáról” a lepel lehullott, nyilvánvalóvá vált, hogy mindig is a nyugat volt erőszakos, így vagy úgy, válogatott módszerekkel erőltette meggyőződését, a demokratikusnak nevezett berendezkedését, és gazdaság politikáját éppen úgy mint az LMBTQ koszos filozófiáját, a gazdasági, és energia valamint bank kríziseit is! Mindent megtett azért, hogy az egész világ felett átvegye a hatalmat, teszi ezt még most is, szünet nélkül, még egy világégés árán is! Jusson eszünkbe a nagy bankok krízise 2010 és 2015 között, persze az előtte megesett gazdasági krízis is! Majd következett a mesterséges menekült áradat, amelyet ők, migrációnak neveztek. Ez nem más mint az egész Európát veszélyeztető népességcsere, mely már régen a tengeren túlont is megvetette a lábát, holott tudni kell, hogy éppen a tengeren túlról származik ez a beteg ötlet is! Majd következett a covid „pandémia” vagyis a legnagyobb irtóhadjárat az emberiség ellen, egy mesterséges, mérgező „védőoltásnak” nevezett, méregkoktéllal!

A tömeges elhalálozások már kezdetét vették, a beoltottak között! Az előbbi eseményekhez kreálták aztán a mostani Orosz-Ukrán háborút, amelyet, megint csak a nyugati államok, élükön az USA-val és a NATO-val sikeresen tartanak életben, fegyverszállításokkal és propagandával! Ahhoz, hogy programjuk teljes legyen, ránk szabadították a mesterséges energia krízist, a gazdaságival együtt, és a háttérben készen van már az új „fenyegető járvány” a majom himlő,a melyre már az év elején(!) megvolt a »védőoltás«!

Nyugalmat, nemcsak az USA-tól nem várhatunk (onnan jön minden őrültség) mert az EU is ugyanazt a dalt játssza mint az USA, és az egész nyugati világ, egy kottából! Tömeggyilkos Népirtó Ursula von der Leyen igazi náci stílusban fenyegette meg az Olaszokat a mai választások miatt, arra az esetre, ha a jobboldali pártok koalíciója nyerné meg a választásokat akkor, mint azt mondotta is, megvannak a büntetés módszerei az Olaszok ellen. Erre, Salvini beadta bizalmatlansági kérvényét Bioterrorista Hazug Leyen ellen! Ez a kétséges, becstelen, és teljesen kiszámítható sötét alakja az EU-nak, további szankciók bejelentését jelezte előre Oroszország ellen! Még akkor is ha egész Európa gazdaságát, és biztonságát, tudatosan hozza veszélybe!

Mi hétköznapi emberek, polgárai ennek a kontinensnek amely Európa névre hallgat, nem tudunk felkészülni a közelgő veszélyekre. Nem tudunk, mert nincsenek eszközeink rá, és nem is engedik azok az őrültek akik nyitott szemmel, egy őrült vigyorával képükön, tudatosan tesznek mindent tönkre, vele együtt, az egész emberi civilizációt!

Pataky Zoltán