2022. szeptember 26., hétfő

Az elitek pánikba esnek, mert a királynő halála a pedofil hálózat leleplezésével fenyeget

Miközben a világot lenyűgözte Erzsébet királynő temetésének hetekig tartó pompája és okkult szimbolikája, érdemes megállni és megkérdezni magunktól, ki is az a nő, akit gyászolunk, és megérdemli-e a királyi család az együttérzésünket?

Tudták, hogy több mint 50 000 kanadai gyermeket kínoztak, szexuálisan zaklattak és néhányukat megölték a kanadai egyházi fenntartású bentlakásos iskolákban - és az angol királynőt az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék bűnösnek találta 10 gyermek eltűnése miatt, akiket személyesen vitt el, és akiket soha többé nem láttak élve?

Lehet, hogy ez sokkolóan hat önökre - de sok kanadai azt állítja, hogy a királynő és Fülöp herceg árva gyerekeket vitt el piknikezni Kanadába - és ezeket a gyerekeket soha többé nem vitték vissza az árvaházakba. Mit csináltak velük a királyi családtagok? Elengedték őket valahol az erdőben?

Bizonyára hallott már Jimmy Savile-ről - a brit királyi család közeli barátja és annak a férfinak a legjobb barátja, aki III. Savile halála után kiderült, hogy ő volt a gyermekeket szállítója a legmagasabbrendű pedofil köröknek az Egyesült Királyságban, amelyben miniszterelnökök, bírák, rendőrségi és katonai vezetők, magas rangú egyházi személyek, és igen, a királyi család és a brit arisztokrácia tagjai is részt vettek.

Aztán itt van Jeffrey Epstein - a brit királyi család közeli barátja és Erzsébet királynő kedvenc fiának, András hercegnek a legjobb barátja. Epstein tetteit jelenleg a bíróságok és a hatalom rendkívüli módon eltussolja, azonban biztosan tudjuk, hogy Savile-hoz hasonlóan Epstein is az amerikai és európai felsőbb körök legmagasabbrendű tagjainak szállított gyerekeket, elnökök, vezérigazgatók és királyi családtagok mind részt vettek az elit pedofil körforgásában.

 

 

Miután megértettük a két fia természetét, talán nem meglepő, hogy II. Erzsébet királynőt bűnösnek találták 10 kisgyermek megölésében Nyugat-Kanadában 1964-ben. De az eltussolás az, ami igazán megragadja az embert.

Az 59 éves, jó egészségnek örvendő William Combes a tervek szerint szeptember 12-én az angliai Londonban az egyházi és állami bűncselekményekkel foglalkozó nemzetközi törvényszék nyitóülésén lesz az egyik koronatanú.

A megnyitó ülést megelőző napon William hirtelen meghalt egyelőre ismeretlen okból. A vancouveri halottkémi hivatal nem hajlandó kommentálni William halálát.

Vilmos volt az egyetlen túlélője annak a három fiatal fiúból álló csoportnak, akik állításuk szerint szemtanúi voltak tíz gyermek elrablásának a kamloops-i bentlakásos iskolában 1964 októberének közepén tett királyi látogatás során, amikor a királynő és Fülöp herceg is Kanadában tartózkodott.

"Elvitték azt a tíz gyereket, és soha senki nem látta őket többé" - írta le Vilmos a Vancouver Co-op rádióműsorának éterében elhangzott több nyilvános nyilatkozatában, valamint 2010-ben aláírt és tanúként tett nyilatkozataiban.

A Snopes-hoz hasonló tényellenőrzők szerint ez nem igaz. Azt állítják, hogy Erzsébet királynő hivatalos programja szerint nem tartózkodott Brit Columbiában, amikor az állítólagos bűncselekmény történt, és a nemzetközi bíróság, amely bűnösnek találta, nem rendelkezik legitim bírói hatáskörrel Kanadában.

Milyen kényelmes a brit királyi családnak, hogy a hatalom továbbra is megvédi őket a vizsgálattól. A következő generációkban András herceg és Jeffrey Epstein szoros barátságát a nagy média valószínűleg ki fogja törölni a történelemből, és azokat, akik emlékeznek a tényekre, összeesküvés-elméleti őrülteknek fogják gúnyolni.

 

 

A tényellenőrzők szerencsétlenségére rengeteg valódi, élő ember van Kanadában, akik emlékeznek arra, hogy mit tettek a királyi családok az előző generációkban. És ők igazságot követelnek.

Ez sokak számára, akik nem kutatják könyörtelenül az európai királyi családok felmenőit, úgy hangzik, mint valami "abszurd állítás", de ha saját kutatásokat végeznek, találnak néhány nagyon érdekes tényt.

Károly nagyon büszke arra, hogy Drakula közvetlen leszármazottja. Az NPR szerint Károly herceg egy 2011-es interjú során azt mondta: "Erdély a véremben van. A genealógia azt mutatja, hogy Vlad, a Pálos leszármazottja vagyok, érti".

Ha esetleg gyors felfrissítésre lenne szükséged: Az 1400-as években Vlad III - közismert nevén Vlad a Kalapácsos vagy Vlad Drakula - volt a mai Románia walachiai fejedelme. Az NBC szerint apja felvette a Dracul (ami sárkányt jelent) vezetéknevet, ami azt jelentette, hogy Vlad vezetékneve Dracula (a sárkány fia) lett. Minden beszámoló szerint rendkívül erőszakos uralkodó volt.

Nagy-Britanniának és a Nemzetközösségnek most olyan uralkodója van, aki a hírhedt zsarnok leszármazottja, aki kenyerét felnyársalt áldozatai vérébe mártotta.

De nem csak Károly az, akinek a vére közös a magas rangú sötétséggel.

 

 

Minden európai királyi család legalább egy ősén keresztül visszavezethető a Római Birodalom császári vérvonalának egyik tagjára, és a római császárok legalább egy ősükön keresztül visszavezethetők az egyiptomi dinasztiák királyi vérvonalára - akik viszont legalább egy ősükön keresztül visszavezethetők a babiloni királyi vérvonalra - akik az első "királyi családok" voltak, akik azt állították, hogy "az emberiség feletti uralkodás isteni jogát természetfeletti entitások adományozták nekik, akiket "isteneknek" neveztek (és egyben az elsők voltak, akik rituális gyermekszexet folytattak és sötét rituálékban gyermekeket áldoztak fel ezeknek az "isteneknek").

A babilóniaiak óta a világ számos más királya és császára másolta őket, és követelte ezt az "isteni jogot" a saját országaiban (bár ezek a más "királyok" nem vették át a babilóniaiak gyermekáldozati és rituális pedofília aspektusait).

Úgy tűnik azonban, hogy a brit királyi család, amelyet Erzsébet királynő 70 éven át irányított, és amelyet általában a kígyó fejeként értelmeznek, valóban átvette a gyermekáldozatot és a rituális pedofíliát, mint az egyik ősi rítusukat és szokásukat. Mennyi az esélye annak, hogy Erzsébet királynő két fia, Károly és András, mindketten koruk leghírhedtebb pedofiljainak legjobb barátai?

Ha keresztény vagy - emlékezned kell a Bibliádban található figyelmeztetésre, amely szerint "Ezt a világot a SÖTÉTSÉG hatalmai és fejedelemségei uralják a FELSŐ HELYEKBEN".....Ezt az idézetet egész életedben emlékezned kell.

Figyelj!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-elitek-panikba-esnek-mert-a-kiralyno-halala-a-pedofil-halozat-leleplezesevel-fenyeget

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése