A Pfizer folytatja a csecsemők és gyermekek kísérleti patkányként való felhasználását további COVID-19 vakcinák kifejlesztéséhez - Új, 5-11 éveseknek szánt EUA Boosterért folyamodik az FDA-hez

A Pfizer és a BioNTech ma bejelentette, hogy elkészült az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA) benyújtott, a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált kétértékű COVID-19 vakcinájának 10 µg-os emlékeztető adagjára vonatkozó sürgősségi engedélyt (EUA) kérő beadványuk, amelyet 5 és 11 év közötti gyermekek számára nyújtanak be.

A következő napokban benyújtják beadványukat az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) is.

A Pfizer Inc. (NYSE: PFE) és a BioNTech SE (Nasdaq: BNTX) ma bejelentette, hogy befejezték a beadványt az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához (FDA), amelyben sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) kérnek a vállalatok Omicron BA.4/BA.5 adaptált bivalens COVID-19 vakcinájának 10 µg-os emlékeztető adagjára az 5 és 11 év közötti gyermekek számára.

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens vakcina sürgősségi felhasználási engedélyének kérelmét ebben a korcsoportban a vállalatok Omicron BA.1-adaptált bivalens vakcinájának biztonságossági és immunogenitási adatai, a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált 10µg-os bivalens vakcinájának nem klinikai és gyártási adatai, valamint a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált vakcinájának preklinikai adatai támasztják alá a határozatukban.

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens vakcina forgalomba hozatali engedélyének az 5 és 11 év közötti gyermekekre történő kiterjesztésére irányuló kérelmet a következő napokban nyújtják be az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA). (Forrás.)

A mai sajtóközlemény arról is beszámolt, hogy megkezdték a 6 hónapos és 11 éves kor közötti csecsemőkön és kisgyermekeken végzett 1/2/3 fázisú vizsgálatokat, hogy teszteljék "a vállalatok Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens COVID-19 vakcinája különböző adagjainak és adagolási sémáinak biztonságosságát, tolerálhatóságát és immunogenitását 6 hónapos és 11 éves kor közötti gyermekeken". (Forrás.)

 

 

Az Omicron BA.4/BA.5-adaptált bivalens COVID-19 vakcinát 2022. augusztus 31-én már engedélyezték 18 éven felüli felnőttek számára, mindenféle humán tesztelés nélkül, így a Pfizer a csecsemőket és a gyermekeket használja kísérleti patkányként az új COVID-19 vakcina első humán tesztjeinek elvégzéséhez.

befektetési cég, és aki kétségtelenül nagymértékben befektetett a Pfizer részvényeibe és a COVID-19 vakcina fejlesztésébe.

Néhányan megfigyelték és felvetették, hogy a logójukba 3 6-os szám van beágyazva, ami ma a globalisták tulajdonában lévő vállalatok által használt logókban gyakori, különösen a pénzügyi világban. Lásd:

A "fenevad jele" és a 666 már áthatja kultúránkat.

Dr. Offit meg akarja szüntetni a vallási és filozófiai oltási mentességeket

Ha rákeresünk a nevére a Health Impact News-on, 92 olyan cikket találunk, amelyekben korábban már említettük őt. Dr. Offit az, akit a múltban "szélsőséges oltáspárti orvosnak" neveztünk, mert az ilyen orvosok úgy gondolják, hogy MINDEN oltóanyag MINDIG MINDIG jó MINDEN embernek, ha kell, erőszakkal is.

 

 

Az egyik legérdekesebb hír, ami az elmúlt napokban a hírfolyamomban megjelent, az egy interjú, amit Dr. Paul Offit adott a CNN-nek, amelyben a fiataloknak a COVID-19 emlékeztető oltások beadása ellen foglalt állást.


 

 

Ő az FDA tanácsadója az új oltóanyagok jóváhagyásakor, és ő a kisgyermekek számára beadott COVID-19 oltások jóváhagyása ellen szavazott, amikor először nyújtották be az FDA-hoz, de az FDA és a CDC mégis jóváhagyta azokat, az FDA tanácsadó bizottságának tanácsa ellenére, amelyben olyan ipari bennfentesek voltak, mint Dr. Offit.

Miért lett volna tehát ennyire hangos a gyermekeknek szánt COVID-19 oltások ellen, amikor már évtizedek óta azt a mondatot hirdeti, hogy "a tudomány megalapozott a vakcinákkal kapcsolatban", amikor arra törekszik, hogy a szülőket rávegye gyermekeik beoltására?

Az egyetlen logikus magyarázat, ami eszembe jut, az, hogy fél a Pfizer és az FDA elleni lehetséges perektől, és el akarja hagyni az égő, süllyedő hajót, amíg még van idő.

Mert ezt megelőzően nyugodtan kijelenthetjük, hogy Dr. Offit soha nem találkozott olyan gyermekeknek szánt vakcinával, amely ne tetszett volna neki.

 

 

VAERS-adatok - Ez véget vethet a COVID-19 oltás beadásának a gyermekeknél.

Az amerikai VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) kormányzati adatbázis most egy külön kategóriát adott az újonnan engedélyezett COVID-19 bivalens vakcinának, amelyet az FDA 2022. augusztus 31-én adott sürgősségi felhasználási engedélyt COVID-19 "emlékeztető" oltásként 18 éves és idősebb felnőttek számára. (Forrás.)

A VAERS adatbázis legutóbbi, 2022. 9. 16-i frissítéséig már 528 esetet jelentettek be az újonnan engedélyezett COVID-19 emlékeztető oltás mellékhatásairól, köztük 1 haláleset, 1 maradandó fogyatékosság, 39 sürgősségi látogatás, 5 életveszélyes sérülés és 9 kórházi kezelés. (Forrás.)

A CDC legfrissebb statisztikái szerint a COVID-19 bivalens oltóanyagra jogosultaknak eddig csak 1,5%-a, körülbelül 4,4 millió ember kapta meg a védőoltást. (Forrás.)

Ezek a számok nyilvánvalóan magukban foglalják a jelenleg a gyermekek körében zajló vizsgálatokat is, mivel ezek közül 35 esetben a 3 és 17 év közötti, már károsodott gyermekekről van szó. Ezen esetek közül sok esetben az oltásokat állítólag "tévedésből" adták be, a "rendes" COVID-19 oltás helyett, amelyet már engedélyeztek ennek a korosztálynak. (Forrás.)

Két ilyen gyermeknek a sürgősségire kellett mennie, egy pedig kórházba került. (Forrás.)

A Fehér Ház COVID-tanácsadója, Nemzetgyilkos Bioterrorista Dr. Ashish Jha még azt is közölte a nyilvánossággal, hogy az emberek az új COVID emlékeztető oltást ÉS az influenza elleni oltást együtt is megkaphatják, és hogy "ezért adott nekünk Isten két kart".

Tömeggyilkos Népirtó Biden COVID tanácsadója Hazug Haramia Ashish Jha:

"Tényleg azt hiszem, hogy ezért adott nekünk Isten két kart - egyet az influenza elleni oltáshoz, a másikat pedig a COVID oltáshoz!"

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-folytatja-a-csecsemok-es-gyermekek-kiserleti-patkanykent-valo-felhasznalasat-tovabbi-covid-19-vakcinak-kifejlesztesehez