2022. szeptember 26., hétfő

Olaszország új miniszterelnöke megígérte, hogy megvédi Olaszországot Klaus Schwab WEF-jétől

Olaszok milliói lázadnak fel az "új világrend" ellen, és megfogadják, hogy kilépnek a "fasiszta Európai Unióból", miután Giorgia Meloni, az establishment-ellenes miniszterelnök választási győzelmet aratott.

Meloni vasárnapi győzelme megsemmisítő csapást jelent az EU számára, miután Tömeggyilkos Népirtó Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője a múlt héten szankciókkal fenyegette meg Olaszországot, ha meg meri választani Melonit.

Nemzetgyilkos Bioterrorista Von der Leyen megfenyegeti az olaszokat: "Meglátjuk, milyen eredményt hoz a szavazás Olaszországban. Ha a dolgok kedvezőtlen irányba mennek, vannak eszközeink, mint Lengyelország és Magyarország esetében". Kétségbeesett kísérlet a szélsőjobb felé tartó olaszországi szavazás befolyásolására. Game over Ursula!

 

 

Thegatewaypundit.com tudósít: Az olaszok azonnal reagáltak, és eltávolították az EU zászlaját a római székhelyükről.

 

 

Nemrég olasz hazafiak egy csoportja elment az EU római székhelyére, eltávolította az EU zászlaját, és kicserélte azt az olasz zászlóra. Hazug Haramia Ursula von der Leyen aljas fenyegetései nem riasztják el az olaszokat, és nem maradhatnak észrevétlenek. Olaszország az olasz népé. Álljon fel Olaszország!

 

 

Vasárnap pedig Olaszország megszavazta a populista jelöltet, Georgia Melonit.



Az új olasz miniszterelnök, Georgia Meloni vasárnap egy olyan lelkesítő győzelmi beszédben fogadkozott az Új Világrend elpusztítására, amely megrémítette az EU, a WEF és a Nato globalistáit.

Giorgia Meloni Testvérek Olaszországért pártja nyerte a szeptember 25-i parlamenti választásokat, és egy konzervatív koalíciós szövetség élére állt, amely valószínűleg a második világháború óta a legkonzervatívabb kormányt fogja alkotni az országban.

A keményvonalas üzenet összhangban van Meloni kampányhangzatával. "Igen a természetes családra, nem az LMBT-lobbikra!" - mondta a 45 éves Meloni júliusban. "Igen a szexuális identitásra, nem a gender ideológiára!"

2019-ben a "Én vagyok Giorgia. Nő vagyok, anya vagyok, olasz vagyok, keresztény vagyok" felkiáltást a kritikusok kigúnyolták, de népszerű elektronikus zenei remix lett belőle, amelyet a bulikon és szórakozóhelyeken az emberek bömböltek. Ma azonban ez az ultranacionalista üzenet a közvélemény-kutatásokban is visszhangra talál. Meloni a 2018-as 4 százalékról mára több mint 25 százalék fölé juttatta pártját.

 

 

És miután győzött, győzelmi beszéde során megrémítette az EU és az USA globalistáit. Íme néhány részlet a beszédéből:

"A mi világnézetünk pontosan az ellentéte annak, amit ránk akarnak erőltetni...

"A fő ellenségünk ma azok globalista sodródása, akik az identitást és annak minden formáját leküzdendő rossznak tekintik. És folyamatosan azt kérik, hogy a valódi hatalmat az emberektől az állítólagosan felvilágosult elitek által vezetett nemzetek feletti entitásokba helyezzék át.

"Legyünk tisztában, mert nem azért harcoltunk a kommunizmus ellen és győztük le, hogy egy új nemzetközi rendszerrel váltsuk fel, hanem azért, hogy ismét lehetővé tegyük a független nemzetállamok számára, hogy megvédjék népeik szabadságát, identitását és szuverenitását...".

"A bürokratikus szuperállam komoly alternatívájaként... és bár az a valaki Brüsszelben vagy Frankfurtban, Davosban vagy a londoni Cityben, híján van a demokratikus legitimitásnak, mindennap megrendeli azoknak a gazdasági választásait és politikai döntéseit, akik népszavazásukkal ebbe a legitimitásba fektettek.

"Ez azt jelenti, hogy akár tetszik az áldemokratáknak, akár nem, a nemzeti konzervatívok minden szélességi fokon valójában az egyetlen igazi demokraták. Mert csak a nemzetállamok védelmével védjük meg azt a politikai szuverenitást, amely az adott állam polgárait illeti meg...".

 

 

Az alábbi videó:

https://youtu.be/Qg9_z9AazPM

Meloni a továbbiakban elismerően beszél Ronald Reaganról és Trump elnökről. Hallottál már valaha ilyen tökéletesen elmagyarázni egy politikust, hogy mivel állunk szemben, és miért állunk ellen az establishmentnek?

Ha megnézi ezt a videót, gyorsan rájön, miért fél tőle az establishment.

 

 

Napokkal a választások előtt, amelyeken Meloni átvette a hatalmat, felbukkant egy videó, amelyen olasz tüntetők egy csoportja állítólag leszedte az Európai Unió zászlaját az EU római székhelyén.

Egyes kommentelők a Twitteren azt sugallták, hogy az akció válaszul történt Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság vezetőjének csütörtöki, a Princeton Egyetemen tett kijelentéseire, amelyben "burkolt figyelmeztetést" adott az olasz jobboldalnak - írja a Reuters.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/olaszorszag-uj-miniszterelnoke-megigerte-hogy-megvedi-olaszorszagot-klaus-schwab-wef-jetol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése