2022. szeptember 26., hétfő

Nukleáris támadásra utaló táblák New Yorkban valamint New Jerseyben

A New York-i metrókocsikban elhelyezték azokat a táblákat, amelyek arra utasítják a New York-iakat, hogy mit kell tenniük nukleáris támadás/sugárzási vészhelyzet esetén!

A táblák azt mondják a New York-iaknak, hogy:

  • Vetkőzzön le minden külső ruhadarabot.

  • Mosakodjanak vagy zuhanyozzanak le.

  • Vegyenek fel tiszta ruhát.

  • Segítsenek másoknak és a háziállatoknak

  • Hallgassa a helyi médiát a tisztviselők utasításaiért.

Íme a teljes méretű kép a New York-i metró egyik kocsijában elhelyezett tábláról:

NYC Subway Nuke Attack Signs

Ezek a hírjelzések alig néhány hónappal azután készültek, hogy a New York-i Vészhelyzet-kezelési Hivatal július 11-én közszolgálati hirdetést (PSA) adott ki a televízió számára, amelyben elmondta a New York-iaknak, hogy mit kell tenniük, "ha egy atombomba eltalálja a várost".

 

 

Alul van ez a PSA videó.

(A teljes történet a PSA-ról ITT)

Természetesen az új metrótáblákon és a fenti TV PSA-ban szereplő információk nagy része haszontalan.

Oroszország úgynevezett "YARS" interkontinentális ballisztikus rakétákat használ nukleáris csapás indítására. Ezek a rakéták 800 kilotonnás (kt) nukleáris robbanófejet hordoznak, ami ötvenháromszor (53) erősebb, mint a japán Hirosima felett a 2. világháborúban felrobbantott atombomba.

A manhattani Empire State Building felett 2900 méter magasan felrobbantott 800 kilotonnás nukleáris robbanófej robbanása a következőket okozná:

A legkisebb sárga színű kör közepén mindent ELPÁROLOGVA látnánk. Abszolút semmi sem maradna; se emberek, se autók, se teherautók, se utak, se épületek.

A következő nagyobb, szürkés színű körben az összes lakóépület laposra dőlne és lángba borulna. Mindenki, aki kint volt, amikor a robbanás becsapódott, halott.

A következő nagyobb sárgás színű körben a termikus (hő)károk egészen New Jersey-ig terjednek nyugaton, és északon Bronxig, keleten Queensig és délen Brooklynig. Itt mindenki harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a bőrének minden rétegében, és vagy halott lesz, vagy perceken belül meghal. A legtöbb épület - akár ledőltek, akár nem - az egész területen lángokban fog állni.

Az utolsó szürkés körbe minden épület megsérül, de nem feltétlenül dőltek le, és az emberek megsérülnek a repülő törmelékektől.

A kis sárga kör középpontjától a legnagyobb, szürkés színű, enyhén sérült kör külső széléig körülbelül 12 kilométer, azaz 9 mérföld a hatósugara.

Ha számít valamit, a házam a második, szürkés színű területen belül van, ahogy az alább látható. Sem nekem, sem a családomnak egyáltalán nincs esélye a túlélésre, ha még mindig itt vagyunk, és nem Pennsylvaniában, abban a házban, amit anyám tavaly novemberi halálakor örököltem. Valójában, miközben ezt a történetet írom a publikáláshoz, éppen abban a házban ülök!

 

 

A KORMÁNY NEM OK NÉLKÜL TESZI EZT.

A történet olvasóinak világosan meg kell érteniük, hogy a kormány nem ok nélkül tesz ilyen dolgokat, mint ezek a metrójelek, és a PSA. Azért csinálják, mert tudják, hogy vagy nagy a valószínűsége annak, hogy ez meg fog történni, vagy mert teljesen TUDJÁK, hogy ez meg fog történni.

Ráadásul a kormány által nyújtott információk nagy része nem fog vonatkozni a New York Cityben vagy az én New Jersey-i területemen élő emberekre... mert ezekből nem sok minden fog még létezni. A fenti különböző körökben lévő emberek többsége már halott lesz.

És azok számára, akik még nem haltak meg, nem lesz semmilyen menedék. Nem lesz hol megmosakodni vagy zuhanyozni. Nem lesz folyóvíz, amivel mosakodni vagy zuhanyozni lehetne. Nem lesz semmilyen média, amire ráhangolódhatnánk, mert az összes adót vagy megsemmisíti, vagy megrongálja az EMP. Tehát a legtöbb információ, amit kapunk, haszontalan.

Mindezt azért, mert a kormányunk nem hajlandó a saját dolgával törődni az orosz-ukrán ügy miatt.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nuklearis-tamadasra-utalo-tablak-new-yorkban

A New Jersey Transit tömegközlekedési buszain NUCLEAR ATTACK oktató hirdetések láthatók a buszok külsején!

Itt a teljes fotó, kattintson a teljes nagyításhoz:

Ez néhány nappal azután történt, hogy hasonló hirdetéseket tettek fel a New York City Subways-ben ( történet itt )

És mindössze két hónappal azután, hogy hasonló hirdetések megjelentek a New Jersey-i bevásárlóközpontok nagy plakátjain ( Sztori itt )

Ez közvetlenül azelőtt történt, hogy a New York-i Vészhelyzeti Menedzsment elkészített egy TV közszolgálati közleményt, amelyben elmondja a New York-iaknak, mit tegyenek, ha atombomba éri a várost ( Sztori itt )

Szerinted ok nélkül csinálják mindezt? TUDJÁK, mi jön!

FELKÉSZÜLNI

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nuklearis-tamadasi-utasitasok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése