2022. szeptember 26., hétfő

Az eltűnt, megbetegített élet valódisága, valósága maga igazolja a bontás szükségszerűségét. Mire várunk?

 

„A ma már több mint 48 ezer tudós és szervezet által aláírt nemzetközi petíció globális moratóriumot követel az ötödik generációs mobilhálózatok – napjainkban már a bevezetés utolsó fázisaiban járó – telepítésére, amíg csakugyan be nem bizonyosodik, hogy az új technológia nem jelent veszélyt senkire. A felhívás hangneme határozott. „Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G-, 3G- és 4G-hálózatok mellett. E sugárzás bizonyítottan káros az emberekre és a környezetre. Az 5G bevezetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amit a nemzetközi jog bűncselekményként tart számon” – írják.” Forrás: Tudósok leállítanák az 5G-s mobilhálózatok aktiválását, mert még nem tudhatjuk, milyen hatásuk lesz (hvg.hu) Az idézetből az derül ki, hogy a sugárzás önmagában gyilkos, de ha ráadásul hálózatot is építünk belőle, akkor mindez kétséges. A WHO a témát elintézi azzal, hogy önhatalmúan meghatározott, logikátlanul megadott egyedi határértékek alapján állítja, hogy határérték alatt nem káros a nem ionizáló sugárzás, nem pedig a hatásmechanizmusa, a tényleges hatás alapján. Ezt a fontos kérdést nagyvonalúan elbagatellizálja. Radiation: Electromagnetic fields (who.int) Radiation: 5G mobile networks and health (who.int) Az egyetlen számomra elfogadható megoldás a 4G+, 5G visszabontása, a betiltás, a többi G meg nem építése. Az eltűnt, megbetegített élet valódisága, valósága maga igazolja a bontás szükségszerűségét. Mire várunk?
Hegedűs A.

Magyarországon az MTA kb 2 éve olyan szakvéleményt adott, hogy az 5G veszélytelen. Az alábbi videóban Magda Havas számol be az 5G vel kapcsolatos kanadai vizsgálatokról és bizony, vannak komoly ártalmak. De az MTA szakvélemény azóta szabad utat ad az 5G kiépítésének hazánkban.
https://www.youtube.com/watch?v=AzeZScsL3uA

Az 5G nemcsak az embert érinti negatívan. Mostanában kezdenek olyan hirdető műsorokat csinálni, hogy a szokványos élelem beszüntetése után együnk rovarokat. De az 5G azokat is kiírtja:
https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rovarok-tomeges-visszaszorulasa-az-5g-aktivalasa-ota-a-gorog-szigeten
Ekkor a növények beporzása és a madárvilág is komoly bajba kerül. (Valahol azt olvastam, a rovarok kitinpáncélját az ember nem tudja megemészteni, vmilyen bélrendszeri rákot okoz. )

pecás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése