ATV: “Megrázó videó: Félájult nőt lakoltattak ki ma Budapesten.

Szerda délelőtt a főváros 11. kerületében, a Bánk Bán utcában lakoltattak ki egy ötven év körüli hölgyet és családját. Információk szerint 3 millió forint kölcsönt vettek fel, ebből lett kamatokkal együtt több mint 13 millió forintos tartozás, amit nem tudtak visszafizetni…”

“A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar adatai szerint 5 év alatt háromszorosára nőtt a kilakoltatások száma, ami napi 10 kilakoltatást jelent.”


Jelenlévő szemtanú: “Rohadjatok meg! Rohadt gyilkosok!… mentőt hívjatok!…”

Részletek a videó több száz kommentjéből:

“3 milliós hitelből hogy lesz 13 milliós tartozás? Mi a f@szom ez ha nem uzsora kamat? Hogy lehet ezt engedni?”
“A kemény rendőrök. Szép volt fiúk…”
“Orbán rezsim működés közben. Egy újabb magyar akit megvédtek…”
“Orbán alatt nehezen vehették fel ezt a hitelt, ugyebár. De azért legyen már mégis ő a hibás…”
ATVvideó
SzRTI

Adu, adu után az ellenzéknek. – Ismét a Készenléti Rendőrség emberei hajtottak végre népellenes parancsot

“Mert a kilakoltatás felér egy gyilkossággal”

Korábban írtuk az Otthonvédelem témájában:

“A kilakoltatás felér egy gyilkossággal – A jövedelem elvonása úgyszintén”

“Sőt mi több; a lassú kínhalál előidézésével vádolható meg az, aki ily módon fosztja, fosztotta ki az embereket. Mert ez nem más, mint különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság. – Megfejelve a további minősített esetekkel; Az előre megfontolt szándékkal, az aljas pénzvággyal, mely motivációkból kiindulva veszik el, a mesterségesen leszegényített emberek egyetlen otthonát, vagy egyetlen jövedelmét. De leginkább mindkettőt.
Többszörösen halálra ítélve így őket. Hosszadalmas szenvedésekkel, fagyásokkal és éhezéssel terhes kínhalálra…
Úgyhogy a kormányzat akármennyire is festi magát, – de NEM OLDOTTA MEG A KILAKOLTATÁSI VÁLSÁGOT ÉS NEM OLDOTTA MEG A SZEGÉNYSÉGET SEM. Csak félmegoldásokat ért el, ami nem elég minden bajbajutott életben tartásához…
A rendőrségnek pedig nem kellene segédkeznie a kilakoltatásokban úgy, ahogyan eddig tette. Nem kellene a népharag célpontjává válniuk… Nagyon nem lenne jó, ha a nép ellenségesen tekintene rájuk. Ehhez pedig az kell, hogy ne teljesítsenek népellenes parancsot. (A kilakoltatás pedig az).
Nem a bankok és uzsorások szolgálatában kellene fellépniük, még akkor sem, ha ezek hatékony lobbizással jogszabályokat és törvényeket erőszakoltak ki a maguk profitja érdekében. Mert a családok utcára dobása népellenes cselekedet…
Ha felkelés lesz, annak a KILAKOLTATÁSOK LESZNEK A GYÚJTÓPONTJAI, ÉS A MEGÉLHETÉSI VÁLSÁG, – ERRŐL A LIBERÁLISOK IS GONDOSKODNI FOGNAK. Megfejelve ezt az ÉHSÉGLÁZADÁSSAL, mely a szegénységnek, s a mesterséges leszegényítésnek, vagyis a végrehajtási eljárások miatti jövedelem elvonásoknak, pénzletiltásoknak, valamint az alacsony keresetek és magas fogyasztói árak közötti különbségnek “köszönhető…”
És, akkor még egy esetleges dzsihádista támadásról nem is beszéltünk.
Isten óvja Magyarországot és a magyar népet, ha már a kormányzat nem képes rá.
Szabad Riport