2023. november 19., vasárnap

Mit etetnek velünk

Ezért fontos a készpénzhasználat

Neil Oliver: Hazugságfalak közé zárva butulunk el

Forrás: GBNews @ YouTube
'We are LIED to': 'Forever war, fears of pandemic and net zero LUNACY', says Neil Oliver
https://youtu.be/KhZlUK6UMAI

Ilyen jövőt akarunk ?

Úgy néz ki, hogy Észtország után, Szlovákia is el fogja utasítani a WHO-val kötendő Globális Pandémia Szerződést, az új miniszterelnök szavai szerint:

 

ROBERT FICO, Szlovákia új miniszterelnöke múlt szombaton bejelentette: “A szlovák kormány NEM támogatja a WHO, az Egészségügyi Világszervezet jogkörének megerősítését a szuverén államok rovására, világjárvány esetén.” Bejelentette, hogy a szlovák parlamentben az ő pártja és más pártok sem egyeznek ebbe bele. “Ilyen ostobaságot csak gátlástalan gyógyszergyárak találhattak ki, amelyek kezdték érzékelni az egyes kormányok ellenállását a kötelező védőoltásokkal szemben” – mondta Fico.

“Egyik tanulmány a másik után erősíti meg a tömeges védőoltások botrányos következményeit.” , hangsúlyozta. Fico kéri a szlovák kormány 2020-2021-es koronaintézkedéseinek kivizsgálását és politikai értékelését. Továbbá, miniszterelnökként támogatni fogja a széles körben elterjedt, sokszor értelmetlen, orvostechnikai eszközök és oltóanyagok vásárlásának pénzügyi kivizsgálását is.

A járvány idejéről beszélve, bírálta a médiákat. Elmondta: “Ha valakinek más volt a véleménye a védőoltásról, a média szerint az “veszélyes volt a társadalomra”. Azt írták, hogy “minden oltatlan embernek úgy kellene nyüszítenie a fájdalomtól, mint egy disznó” és szerintük “erőszakot kellett volna alkalmazni azokkal szemben, akik megtagadták az oltást” …..


https://echo24.cz/a/HBz9p/zpravy-svet-slovensko-vlada-posviti-restrikce-proti-obcanum-nakupy-vakcin-doba-covidu