2016. január 6., szerda

Kifakadt a Stuttgartban bántalmazott rendőrnő

Egyre több támadás válik ismertté Németországban: a Bild értesülései szerint Hamburg és Stuttgart mellett Berlinben, Frankfurtban és Bielefeldben is történtek a kölnihez hasonló erőszakos esetek.
Még öt nappal a szilveszteri események után is újabb támadások válnak ismertté Németországban. Mint szerdán kiderült Bielefeldben férfiak egy 150 fős csoportja zaklatta a kölnihez hasonló módon a nőket, de Frankfurtban és Berlinben is voltak hasonló esetek. Stuttgartban kedden még csak a rendőrszakszervezet emelt szót, szerdán viszont megszólalt a bántalmazott rendőrnő és a városi kapitányság is – számolt be róla internetes oldalán a Bild.
nr
Miért csak most?
Vajon miért titkolta el országszerte a bűncselekményeket a rendőrség? -tette fel a kérdést a lap, amely arról is hírt ad, hogy csak hat nappal a történtek után derült ki: Stuttgartban még szilveszter éjjel őrizetbe vettek egy 20 éves iraki férfit, aki a barátjaival egy 15 és egy 18 éves lányt molesztált és fogdosott a város főterének számító Schlossplatzon.
Egy járőrkocsi véletlenül épp jókor haladt el a közelben, aminek letartóztatás lett a vége. Az intézkedés közben az iraki fiatal szexuálisan zaklatta a vele szemben eljáró rendőrnőt is. Szerdán már ő is megszólalt. Azt mondta: “Tűrhetetlen, amit itt minden nap a szőnyeg alá söpörnek.”
A stuttgarti rendőrség szóvivője, Olef Petersen a német lapnak azt mondta: két konkrét esetről tudtak, de hétfő óta öt további nő jelentkezett náluk, mindegyik ügyet vizsgálják.
Berlin, Bielefeld, Frankfurt
Szerdán vált ismertté, hogy szilveszter éjjel Berlinben is zaklattak nőket a Brandenburgi kapunál. A német fővárosban egy pakisztáni és egy iraki származású férfit tartóztattak le, mindkettőjüket egy menekülttáborban regisztrálták. Erről az esetről sem számolt be a rendőrség – jegyezte meg felháborodva a Bild.
A rendőrség szóvivője Stefan Redlich szerint három esetről tudnak, de szerinte az ilyen atrocitások nem ritkák a hasonló tömegrendezvényeken, és tavaly szilveszterkor is volt három hasonló eset, amiből természetesen egy is sok – tette hozzá.
Bielefeldben a tartományi lap szerkesztőségében jelentkezett az egyik áldozat. A 23 éves nő azt állította, hogy egy közel 150 fős csoport hirtelen közrefogta, többen arcon és szájon csókolták.
A Bild szerint Frankfurt am Mainban is volt két incidens. Itt az áldozatok csak kedden délután jelentkeztek a rendőrségen. A kapitányság szóvivője Rüdiger Reges elmondta: három ismeretlen férfi fogdosta egy fiatal nő fenekét, majd ellopták a mobilját.
(hirado)
Bal-Rad komm: Az első híradások után a Bal-Rad két dolgott vetett fel: hány helyen történhettek méghasonló atrocitások?-illetve megkockáztattuk a dolgok SZERVEZETT voltát.
Mára kiderült, hogy az őrjöngés bizony az “első napont” ismertté vált helyekhez képest több német városban is dúlt, és már a rendőrség is SZERVEZETT AKCIÓRÓL beszél. Igaz, hogy “interneten szervezett akciót” emlegetnek-ami szerintünk marhaság. Véleményünk szerint nem egy “Hágjuk meg Szilveszterkor a német nőket” Fb. csoport-szerű dologról van itt szó, hanem sokkal félelmetesebb KÍSÉRLETRŐL! (Talán nem volt véletlen, hogy a fizikai erőszakoskodáson túl MINDEN MEGTÁMADOTTÓL A MOBILTELEFONT RABOLTÁK EL! Megfosztva a kommunikáció-A SEGÍTSÉGKÉRÉS-lehetőségétől a lerohantakat!)
Elgondolásunk szerint valakik tesztelték a JÓL SZERVEZETT NÉMETORSZÁG reakcióit.
A tesztelők most valószínűleg le vannak döbbenve! Ugyanis-vélhetőleg-számítottak valamiféle ellenállásra.
SEMMIFÉLE ELLENÁLLÁS NEM VOLT! TEHETETLEN-PASSZÍV-RENDŐRSÉG, kétségbeesetten rohangáló német áldozatok, KUDARCOT VALLÓ, IMPOTENS ADMINISZTRÁCIÓ! Amely adminisztráció a botrány kirobbanását követően saját szennyesének az elrejtésével foglalkozik, és az ÁLDOZATOK PROVOKATÍV MAGATARTÁSÁT jelöli meg kiváltó okként!
A német rendőrség pedig egyszerűen beismerte: KUDARCOT VALLOTT!
A történtek félelmetes közeli jövőt vázol(hat)nak fel! Európa legjobban szervezett országa pillanatok alatt lerohanható! Németország az események lassú és nehézkes feldolgozásával van jelenleg is elfoglalva! Reakciója minimum féléves késésben van, hiszen a szükséges törvénykezési és szervezeti változtatások meghozatalához a nehézkes bürokráciának legalább ennyi idő kell!
DE NÉMETORSZÁGBAN TÖBB MINT EGYMILLIÓ ÚJ MIGRÁNS MÁR OTT VAN!
köln
És amint láthattuk, közülük legalább tízezer vadorzó már főpróbát is tart(hat)ott!
Fölöttébb sikeres főpróbát! És Németország lebénult!
Amennyiben ez valóban az lehetett amire gondolunk, már nincs idő! Amennyiben azért szervezték a szilveszteri történéseket akik szervezték, hogy teszteljék a lehetőséget, azok már nem várnak sokáig! ŐK MÁR ELEMZIK AZ EREDMÉNYEKET-gyorsabban mint a hatóságok-ÉS NEM FOGJÁK MEGVÁRNI A NÉMET SZERVEK HIBAKIJAVÍTÓ INTÉZKEDÉSEIT!

Törökország megzsarolta az Európai Uniót

Egy EP-képviselő elmondása szerint Törökország a migránsokkal zsarolja az Európai Uniót, és kilátásba helyezte, hogy amennyiben nem fizetünk, ráengedik Európára az “összes bevándorlót”.
Iveta Grigule, Lettország Európai Parlamenti képviselője szerdán a Baltkom rádiónak adott interjúja során jelentette ki, hogy Törökország zsarolja az Európai Uniót, és amennyiben nem kapja meg a “kért” anyagi forrásokat, további migrációs hullámot indít meg Európa felé. A politikus úgy fogalmazott: “Törökország zsaroláshoz folyamodik: adjatok nekünk pénzt, és mi majd segítünk a menekülteken, adjatok pénzt, és elfogjuk őket. Az Európai Uniót sakkban tartják. Ha visszautasítja az anyagi támogatás megadását, Törökország minden bevándorlót megindít Európa felé.”
Grigule elmondása szerint európai szinten az Európai Bizottság az egyetlen testület, ami képes lenne kezelni a migrációs válságot, de ez a testület valamiért nem látja el kötelezettségeit. A politikus kijelentette, hogy az unió jövőképe egyébként sem fényes, mert az Európai Uniót egy piramis-sémára épülő pénzügyi modell alapján hozták létre.
Az Európai Unió novemberben határozott arról, hogy 3 milliárd eurót fizet Törökországnak, amiből eddig 500 milliót utaltak át Ankarának, hogy abból fokozza a határvédelmet és biztosítsa több mint 2,2 millió szíriai menekült elhelyezését. Az összeg fennmaradó hányada még nem áll rendelkezésre – azt ugyanis a tagállamok kellene befizessék előbb.


http://www.hidfo.ru/2016/01/torokorszag-megzsarolta-az-europai-uniot/

Magyarországra látogat a brit miniszterelnök

A magyar politikai vezetés Intermarium koncepció melletti elköteleződésének kikényszerítését szolgálhatja David Cameron brit miniszterelnök magyarországi látogatása.
David Cameron a júniusi szlovákiai Globsec rendezvényen tartott, Oroszország ellen intézett agresszív retorikai megnyilvánulás után december elején, a lengyel választások eredményének kivárását követően egy Bulgária-Románia-Lengyelország sorozatlátogatással kezdte meg annak az atlanti geopolitikai koncepciónak a gyakorlati kampányát, amely egy angolszász irányítással lengyel központi vezetés alá vont egységes közép-kelet európai oroszellenes falanx felállítását célozza meg. Az elképzelés a hagyományosan erős német európai erőpólus belpolitikai feszültségektől terhes helyzetének köszönhető gyengülésével számol, és magát független erőcentrumként kívánja azzal szembeállítani. Ennek a tervezett európai erőpólusnak az irányítása az atlantista reálpolitikai vonalon történik, amit az európai tömegek radikalizációjára építő nemzetállami és (ál)keresztény propaganda hivatott eltakarni.
Az Intermarium koncepció rövidtávú stratégiai céljai között szerepel egy közös ukrán-lengyel-litván haderő létrehozása és a 2016-ra tervezett V4 harccsoport felállításához történő strukturális hozzárendezése, valamint a közép- és kelet európai országok energiahordozó infrastruktúráinak függési szerkezetben kivitelezett összekapcsolása.
A brit miniszterelnök taktikájában – amely a magyar politikai elitet az Intermarium melletti elköteleződésre kényszerítené – az ígéretek és a nyomásgyakorlás eszközei egyaránt felhasználásra kerülnek. Ezek várhatóan az alábbi pontokat tartalmazzák:
  • Az Eastring gázvezeték koncepció Magyarországot elkerülő limitált kapacitású ágának egy Északkelet-Magyarországon keresztül megépülő szakasszal történő kiváltása.
  • A magyar állampolgárokra kedvező kitételek bevezetése a Nagy-Britanniában élő külföldi munkavállalókkal szemben tervezett korlátozási kvóta és szociális szigorító csomag ügyében.
  • A Budapestig tervezett kínai kivitelezésű transzbalkáni vasútlogisztikai tengely brit támogatása.
  • A brit hadiipari exportkészség hangsúlyozása a magyar haderőreform keretében véghezvitt haditechnikai eszközfejlesztésben.
  • A NATO-parancsnoki koordinációs központként definiált, valójában az USA haderő kelet-európai térségben rotációs alapon történő állomásoztatásának céljából létrehozott székesfehérvári “activity set” logisztikai központ brit alakulatok általi esetleges használatba vétele.
Az Eastring gázvezeték célja, hogy az Intermarium tervben szereplő országok kényszerített infrastrukturális egymásra utaltságát idézze elő. Az forrásoldal kérdésében nincsen reális koncepció. Az elképzelésben kulcsszerepet betöltő bolgár politikai vezetés a tervezett hálózattal kapcsolatban az utóbbi időben kerüli a konkrét nyilatkozatokat. Ellenben a 45 millió köbméter/év kapacitásra tervezett várnai gázelosztó csomópont projekttel kapcsolatban egyre intenzívebben megnyilvánuló bolgár kijelentések orosz, türkmén és azeri gázforrásokból történő ellátásra alapoznak, és a csomópontból a vezeték Szerbia irányába történő kiépítését szorgalmazzák. Ezen források közül egyedül az orosz képvisel realitást, mert a TAPI gázvezeték megkezdett kivitelezése egyértelmű jelzés arra vonatkozóan, hogy a türkmén gázpolitika a keleti irányban található piacokat tekinti prioritásnak. Ugyanígy nem lehet stabilan számolni a Gazprom által a türkmén gázmezőkről eddig felvásárolt energiahordozó-mennyiség felszabaduló kapacitásával, mert a türkmén állami gázvállalat bejelentette a Gazprommal való újratárgyalásra irányuló kifejezett szándékát. Az azeri export gázmennyiség nagy részét a török piac szívja fel, és a kiújuló török-kurd konfliktus polgárháborúvá szélesedésének lehetősége az azeri forrás hordozó-infrastruktúráját rendkívül sérülékennyé teszi.
A Nagy-Britannia kormányában nyíltan euroszkeptikus miniszterek Cameron brit parlamentben bejelentett döntésének értelmében szabad kezet kapnak az EU-ból való kilépéssel kapcsolatban tervezett brit népszavazást megelőző kampányidőszakban nézeteik nyilvános propaganda célú hangoztatására. Ha Nagy-Britannia népszavazással az EU-ból való kilépés mellett dönt, akkor a munkavállalók szabad mozgását és tartózkodását előirányzó alapelv a továbbiakban érvényét veszti a szigetországban. A jelentős létszámban az ország területén élő külföldi munkavállalók európai származású tömegeinek többségét az Intermarium koncepció által lefedett országokból származó egyének alkotják. Ezen tömegek munkavállalási és szociális jogainak változatlan megőrzésének ígérete a koncepcióba való feltétlen betagozódás esetén a legerősebb kényszerítő potenciál a brit miniszterelnök részéről.
A kínai elképzelésű tágabb gazdaságpolitikai elképzelés kereteibe illesztett balkáni selyemút létrejötte a brit támogatás kérdésétől független. Ha Nagy-Britannia a tervezett logisztikai vonal kiépítésének megakadályozásával kapcsolatban a Balkán destabilizációjára irányuló lépések elősegítésében mint közreműködő fél lépne fel az USA mellett, akkor csak az arra adott kínai válasz lesz a mérvadó. A reálpolitikai folyamatokat figyelembe véve pedig nem valószínű, hogy Peking aprópénzre váltana egy általa stratégiainak ítélt gazdaságpolitikai elképzelést. Ennek érdekében pedig az ázsiai hatalmi pólus a nemrég megkötött, mintegy 50 milliárd dollár összértékű kínai-brit kereskedelmi megállapodás beáldozásának lehetőségével is számol.
Az Intermarium koncepció sajtóorgánumokon keresztüli propagandájának hazai nyitányát a Magyar Nemzet 2015 augusztus 19.-i számában “A nagy bevándorlásátverés” címmel leközölt véleménycikk adta meg. Az, hogy a brit miniszterelnök a koncepció földrajzi tengelyének középpontjában lévő Budapesten tesz utoljára – és eddig saját stratégiájában nem tervezett – látogatást, két dolgot feltételez.
Az Intermarium ideológia szűkebb belső körét alkotó földrajzi környezet centrumában lévő ország eddigi kihagyása azért történhetett, mert az azt körülvevő államok összességének az ideológia melletti elköteleződése esetén egy Magyarországra nézve automatikusan bekövetkező kényszerítő hatással számoltak. Ez a hatás a magyar kormány politikai manőverekhez rendelkezésre álló terét nagyban leszűkítette volna, és a folyamatok kényszerítő összhatása mellett előbb vagy utóbb kénytelen lett volna a betagozódásra. Ez nem következett be, a koncepcióban az agresszív vonalon eltúlzottan követett lengyel politikai magatartás a blokk több országának politikai vezetésében is ellenhatást váltott ki. A blokk kiforratlansága miatt az elképzelés megvalósíthatósága kerül veszélybe, ezért az összes ország egyidejű támogatására – így Magyarországéra is – szükség van.
Ha hazánk utolsóként bekapcsolódik egy ilyen szövetség elvi vagy gyakorlati támogatásába, az az ország ebben a szövetségben elfoglalt lehetséges erőpozícióját előre ugyanezen a helyen predesztinálná, és Budapest ezzel egy időben az egyéb európai erőcentrumok köré csoportosuló körökben betöltött, befelé törekvő pozíciójából azok perifériájára sodródna.


http://www.hidfo.ru/2016/01/magyarorszagra-latogat-a-brit-miniszterelnok/

Megerőszakolják Európát, de a jogvédők hallgatnak

Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter annak “veszélyére” figyelmeztetett, hogy összeomolhat a schengeni övezet, és véget érhet az Európai Unió belső határnélkülisége. Több tízezer nemi erőszak kellett ahhoz, hogy egyes országok elkezdjék lezárni a határokat, de az események még mindig a liberális forgatókönyv szerint alakulnak.
Svédország napokkal ezelőtt felhatalmazást kért Brüsszeltől arra vonatkozóan, hogy mentesüljön a schengeni övezet tagjaira érvényes kötelezettségek egy része alól, és helyreállítsa a személyellenőrzést a határon túlról érkező vonat és buszjáratokon. Az utóbbi 65 évben ez az első alkalom, hogy Koppenhága és Malmö közt újra határellenőrzés kezd működni. Dánia közlekedési minisztere, Christian Schmidt “különösen zavarónak” és “szomorú esetnek” nevezte a történteket, majd a dán kormány is a határellenőrzés helyreállításával reagált, – de már Németország irányába, hogy a Svédországba igyekvő migránsáradat ne rekedjen Dánia területén. Steinmeier a Bild német napilapnak nyilatkozva kijelentette, hogy a “személyek szabad áramlása” talán Európa eddigi legnagyobb eredménye volt, és a migrációs válság miatt fennáll annak a lehetősége, hogy ez a közös vívmány felszámolásra kerül. A külügyminiszter emiatt felszólította az EU tagállamait, hogy a schengeni övezet külső határait hatékonyan védjék meg.
A helyzet iróniája, hogy a schengeni övezet felszámolása ugyanazon érdekkörök szolgálatában áll, amelyek abban is érdekeltek, hogy Európába több tízmillió nem-európai bevándorló érkezzen. Az afrikai és közel-keleti migránsok többsége Németországba és Svédországba – mint Európa leggazdagabb országaiba – igyekszik, maguktól nem sokan maradnának olyan országokban, ahol nincs megélhetési lehetőség, emellett nagy összegű havi juttatásokat biztosító segélyezés sem működik (Németország és Svédország a kelet-európai átlagbéreknél magasabb összegű segélyeket fizet a migránsoknak).
  • A schengeni övezet strukturális akadállyá vált a multikulturalizmust erőltető ideológiai kisebbség számára, ami lehetetlenné teszi, hogy a nem-európai migránsokat szétosszák az európai országok közt. Ameddig a schengeni övezet életben marad, a migránsok nagy része az Európai Unió leggazdagabb országaiban lesz. Az EU belső határainak lezárása azonban megteremti annak feltételeit, hogy akár Magyarországnak is leosszanak néhány év alatt félmillió afrikait.
A magyar kormány számos alkalommal egyértelművé tette; hazánk a schengeni övezet fenntartásában és zavartalan továbbműködésében érdekelt. Többek között emiatt épült határzár a Szerbiával közös határszakaszra (bár a jobboldali ellenzék ennek kapcsán a kormány kettős kommunikációjára hívja fel a figyelmet, a tervezett számos befogadó-központ miatt). Svédországban a határ lezárásának oka egyértelmű; az országba özönlő afrikaiak tömeges jelleggel követnek el nemi erőszakot, és az ilyen bűncselekmények száma a migránsok számának növekedésével drasztikusan emelkedik.
Magyarországon elsőként az Alfahír számolt be arról, hogy az év utolsó napján Németországban több ezer migráns hordákba verődve a nyílt utcán erőszakoskodott a német nőkkel, és számos rablást, nemi erőszakot követtek el “újévi mulatságként”. A Magyar Idők publicistája azonban további következtetéseket von le. Gajdics Ottó szintén arra hívja fel a figyelmet, hogy Németország magán kellett megtapasztalja a befogadó politika eredményeit, és a tragédia bekövetkeztével a liberális jogvédő szervezetek “sunyin hallgatnak“. Nem tudják ugyanis eldönteni, hogy a migránsok szeretgetése, vagy a nők jogvédelme legyen a fontosabb. Napokkal ezelőtt a HVG egy alkalmazottja még “Szerelmem, a migráns” című publicisztikát közölt le, amivel propaganda jelleggel arra bíztatta az európai nőket, hogy az Európába érkező arabokra és afrikaiakra mint párkapcsolati lehetőségre tekintsenek. A keveredésre biztatást követően azonban megmutatták a migránsok, hogyan képzelik el az európai nőkkel kezdeményezett viszonyt. Gajdics Ottó szavait idézve, a németországi események kapcsán:
“ösztönkésztetéseiket kordában tartani nem tudó, embernek látszó, de minden emberi mivoltukból kivetkőzött, ki tudja, honnan odaözönlött lények ezres tömegbe verődve alázhattak meg, rabolhattak ki, erőszakolhattak meg békésen ünneplő európai polgárokat saját hazájukban, saját városukban.”
Svédországban az utóbbi évtized során – a hivatalos statisztikai adatok szerint – több tízezer nemi erőszak történt, ezeket szinte kizárólag nem-európai bevándorlók követték el. Egy részük gyilkossággal végződött, tehát az utcán kiszemelt fehér nőt előbb többen megerőszakolták, majd meggyilkolták, hogy ne tudjon az elkövetőkről személyleírást adni. A Magyar Idők hasábjain megjelent publicisztika említi, hogy Magyarországon szintén problémát okozott a migránsok nőkhöz való viszonya, hiszen a MÁV dolgozói szakszervezeti vezetőkön keresztül jelezték az illetékes vezetők felé, hogy ne a nőket osszák be szolgálatba azokra a járatokra, ami a migránsokat szállítja tovább más európai országokba, hiszen ott számos atrocitás érte őket.
Mint a Steinmeier féle nyilatkozat is mutatja, a tömeges beözönlés egyenesen vezet a schengeni övezet felszámolásához. Ez a fejlemény azonban még mindig a liberális forgatókönyvet követi, hiszen a határok lezárása nem csak a bejutást, de a kijutást is akadályozza. Amennyiben az Európai Unió belső határait is lezárják, Magyarország katlanná válik, ahová vissza lehet küldeni a migránsokat, de kiutazni nem feltétlen tudnak. Lehet-e számítani arra, hogy a jogvédő szervezetek majd szorgalmazzák a Budapest utcáin nőket erőszakoló “afrikai hordák” “törvény elé állítását”, vagy ebben az esetben is afrikai szeretőkről olvashatunk majd publicisztikákat? Esetleg még több celeb-hírt láthatunk majd, hiszen a valóság kiütközése esetén kínossá válik a migráns-téma, ahogy az utóbbi hónapok során is történt.
Steinmeier nyilatkozatának azonban minden egyes szava igaz. A migrációs válság éppen arra mutatott rá; az Európai Unió legnagyobb vívmánya, hogy a tagállamok lakossága szabadon utazgathat. Ennél nagyobb eredménye nem volt az Európai Uniónak. A gazdaságilag rosszabb helyzetben lévő, újonnan csatlakozó országokat nem hozta jobb helyzetbe. Nem teremtett új munkahelyeket, ehelyett megkönnyítette a külföldi munkavállalást, hogy a lakosság egy része kivándoroljon. Ez az egyetlen “eredmény” azonban nem lesz elegendő az európai civilizáció védelméhez. A Római Birodalmat nem az utak tették naggyá, hanem az utakon masírozó hadsereg, és a jog betartása, betartatása. Európa vagy kellő erőt mutat az utcáinkon tomboló barbárokkal szemben, és lezárja a külső határokat, vagy menthetetlenül elbukik.


http://www.hidfo.ru/2016/01/megeroszakoljak-europat-de-a-jogvedok-hallgatnak/






Összeomlott Angela Merkel képzelt világa

Angela Merkel német kancellár se nyilvánosan, se személyesen nem tett még semmilyen megjegyzést a müncheni terrorriadóval és a migránsok nők elleni nemi zaklatásaival, nemi erőszak esetekkel kapcsolatban. Monoton módon ismételgeti az általa követett ideológia dogmáit, a valósággal szembenézni nem hajlandó.
A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap kedden arra hívta fel a figyelmet, hogy egyik esemény 5, másik 6 nappal ezelőtt történt, de a kancellár még semmilyen kommentárt nem fűzött a történtekhez, pedig mindkét eset sokkolta a német lakosságot. “Aki egyetlen tiszta, legalább egy könyörületes megjegyzést várt a kancellártól, nagyot kellett csalódjon.”
Ahelyett, hogy Angela Merkel megfelelő reakciót adott volna a tragédiára, továbbra is azt sulykolja a német lakosságnak, hogy bizonyos dolgok jobbra fordulnak majd. A német kancellár egyetlen, a nemi zaklatásokkal kapcsolatba hozható nyilatkozatot tett, ami a következőképp hangzott: “Számos történés vár ránk ebben az évben, de nem szabad hagynunk, hogy ez elbátortalanítson minket. Mindig meg kell győznünk egymást arról, hogy képesek vagyunk jobbá tenni a dolgokat. Egyes dolgok jobbá válhatnak.”
Ennyit volt képes mondani a német kancellár azoknak a német nőknek, akiket az általa importált afrikaiak molesztáltak, kiraboltak, megerőszakoltak. Se egy ígéret a bűnösök elfogására vonatkozóan, se egy felszólítás az “idegen kultúrájú” (ha ezt lehet annak nevezni) bevándorlók felé, hogy eddig és ne tovább. A német vezetőt paralizálta a kialakult helyzet – közel egy héten keresztül nem sikerült olyan választ találnia a sokkoló eseményekre, ami legalább a további arcvesztést megakadályozná.
Németországban az újévi ünnepségek fordultak tömeges zaklatásokba, rablásokba és nemi erőszakba, amit több ezer, nagy csoportokba verődött nem-európai bevándorló követett el a nyílt utcán. Január 1-jén pedig a francia hírszerzés figyelmeztette a német hatóságokat két öngyilkos merénylővel és öt bűntársukkal kapcsolatban, akik Münchenben akartak elkövetni terrortámadást. A német lap szerint Merkel elveszítette kapcsolatát a valósággal – ami egyébként teljesen megváltozott a szilveszteri migránserőszak hatására -, és ismeretlen motivációk által vezérelve egyszerűen nem hajlandó figyelembe venni a valós biztonsági kihívásokat. “Baráti arcot akar mutatni” – nem tudni, kinek, mert a választópolgárok többségének biztosan nem. A DWN publicistája megjegyzi; reméli, Angela Merkel nem fogja azt javasolni az embereknek, hogy amikor a migránsok támadnak, “fordítsák oda a másik orcájukat is”.

http://www.hidfo.ru/2016/01/osszeomlott-angela-merkel-kepzelt-vilaga/

Karácsonyi kegyelem Donbasszban

Igor Plotnyickij a Luganszki Népköztársaság elnöke ma reggel bejelentette: a Luganszki és a Donyecki Népköztársaságok hatóságai MINDEN a területükön fogságban volt kijevi katonát ma hajnalban elláttak útravalóval, és szabadon engedték őket!
A Karácsony alkalmából. A foglyokat ellátták tisztes polgári öltözékkel, útravalóval, és elszállították őket a “senki földjéig”! Az akcióról Kijev katonái tegnap telefonon értesítethették hozzátartozóikat.
Huszonöt volt fogoly úgy döntött, hogy nem kíván visszatérni Maradék-Ukrajnába!
A jelek szerint Kijev viszont gondoskodik a Népköztársaságok ilyen irányú további leterheléséről. Gőzerővel zajlik a rezsim csapatainak és fegyverzetének a pufferzóna határára való telepítése. Mára virradóan a Gorlovka közeli Novodzserzsinszk határában jelentek meg 152 és 203 mmilliméteres kaliberű lövegek.
A DNR hírszerzése szerint a Mariupol-környéki falvak táján provokációkra készül a valcmanista horda.

http://www.balrad.com/2016/01/06/karacsonyi-kegyelem-donbasszban/

Szíriában most a harci terhek nagyobbik részét a kormányhadsereg viseli a vállán. Nem is eredménytelenül.

szíri
Aleppo tartomány keleti részén Nedzhara falunál rajtaütöttek egy dzsihadista bűntanyán. Éppen öttucat sátánivadékkal végeztek.
Damaszkusz Jaramana nevű elővárosában húsz martalóccal végeztek.
Kelet-Gutában a zord-ködös időjárás adta lehetőséggel kívántak élni a terrorhordák. A hadsereg résen volt. A banditák nem tudtak meglépni szorongatott helyzetükből. A “Jaish al-Islam” helyi gyerekekből próbálja feltölteni alaposan megritkult sorait.
Nachabé településen is kudarcba fulladt a kitörési kísérletük.
Harasztinál a kormánycsapatok fedeztek fel egy latorpáncélos csoportosulást. De volt a közelben tüzérségük. Szóltak is nekik-azok meg lerendezték a falkát.
Észak-Guta térségében Tel-Kurdi mellett viszont egész napos csatározások zajlottak-patthelyzettel.
Daraa tartományban a korábbi jelentésekkel ellentétben még tartják magukat a bűnözők Sheikh Miskin településen. Véres harcok zajlottak ott tegnap.
Hama tartományban Al-Mabaudzha falunál a dzsihadisták rohamot intéztek a hadsereg ellen. Rossz ötlet volt-mint később kiderült. Huszhattal kevesebb élő sátánfajzat gyülekezett össze a balul kiütött martalócroham után, mint amennyivel indítottak.
Deir ez-Zor repülőtere ellen tegnap ismét próbálkoztak a terroristák. Ez a kísérlet is kudarcot vallott, és a kormányerők ellenakciója során a katonaság kezére került a stratégiailag fontos Tel Karum település is, amelyet eddig a latrok uraltak.

http://www.balrad.com/2016/01/06/sziria-30/