ELSZABADULT A POKOL A FRANCIA FÖVÁROSBAN
Emögött jobboldali-cionista szabadkömüves elemensek állnak, Steve Bannonnak, Trump bizalmasának (és homoszexuális szeretöjének) a vezényletével. Céljuk az EU szétbomlasztása, és a liberális európai kormányok megbuktatása, hogy aztán teret kaphasson itt is a putyinista-fasiszta NWO.

Mindig történik valami, miután ez a Bannon megjelenik Európában....
Amikor korábban járt "errefele", Olaszországban hatalomra jutott a fasiszta kormány, ami szintén Bannon háttérmunkájának az eredménye.
A sárgamellényes mozgalmat Brüsszelen (EU központ) és más európai országokon kívül átterjeszthetik Nagy-Britanniára is, hogy így kényszerítsék térdre a titokban EU-párti brit miniszterelnököt, Theresa May-t, s így kényszerítsék ki a teljes BREXIT-et.

A harc a balliberális és a fasiszta-trumpista szabadkömüves elemensek között tovább dúl az USA-ban is. Trump a következöt jelentette meg 2018.nov.28-án a Twitteren:
A korábbi Obama kormányzat jeles képviselöi láthatóak rajta rács mögött, akiket "hitleri stílusú" katonai ítélöszékek elé akar állíttatni Guantanamón, és némelyeket ki is akar végeztetni. Hogy polgárháború kirobbanása nélkül keresztülvihetö-e ezen lépés, azt nem tudom. A katonai ítélöszékek célja, hogy a putyinista-fasiszta NWO-nak "tiszta és hiteles" imidzset biztosítson a nyilvánosság elött, ilyet akar neki biztosítani a sátán!
Több mint tízezer ember letartóztatására készülnek, mint ahogy ezen a linken részletezve van:

A múlt héten "megöngyilkolták" még Scott Stearney altengernagyot Bahreinben, mivel utóbbi nem volt hajlandó részt venni egy amerikai repülögép-anyahajó elleni hamis-zászlós támadás kivitelezésében a Perzsa-öbölben, melyet Trumpék Iránra kentek volna, s ami aztán ürügyet szolgáltatott volna Irán megtámadására.
2018.12.4.
Öngyilkos lett az ötödik amerikai flotta parancsnoka

Jah, és végül senkinek se ajánlanám, hogy akár egy lyukas garasban is fogadni merjen arra, hogy "Oszama bin Khashoggit" tényleg meggyilkolták-e a szaúdi konzulátuson Isztambulban. A "nagy hazugságok elmélete" néha parádésan müködik a gyakorlatban is...

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=258:2018-12-11-19-39-38&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58


Kezdjük azzal, hogy a francia kormány eleve azért csináltatta a strasbourgi hamis-zászlós (ál)iszlamista merényletet, hogy ezzel próbálja meg leszerelni a sárgamellényeseket

A francia kormány a strasbourgi merénylet miatt arra kéri a sárga mellényeseket, hogy ne tüntessenek szombaton
https://444.hu/2018/12/13/a-francia-kormany-a-strasbourgi-merenylet-miatt-arra-keri-a-sarga-mellenyeseket-hogy-ne-tuntessenek-szombaton