2022. július 30., szombat

Az Új Világrend NEM legyőzhetetlen! - Ami most történik a világban lehetnek az utolsó órái az emberiségnek.

6 kanadai orvos halt meg 2 héten belül azt követően, hogy egy kórházban megkezdődött a negyedik COVID-oltás

 

Az alternatív média a héten attól volt hangos, hogy néhány napon belül több, korábban fiatal, egészséges orvos is meghalt.

A legnagyobb sztori a kanadai Trillium Health Partners-Mississauga kórházból érkezett Torontóból, ahol egy héten belül 3 orvos halt meg "váratlanul", és egy ugyanebben a kórházban dolgozó nővér szerint a halálesetek azután következtek be, hogy a kórház elkezdte kötelezővé tenni a negyedik Covid-oltást az alkalmazottai számára.

A kanadai Trillium Health Partners-Mississauga kórház három orvosa halt meg váratlanul ugyanazon a héten. A három orvos halálának okát még nem közölték.

A három elhunyt orvosról szóló hírt először Monique független újságíró osztotta meg egy posztban, amely vírusként terjedt el. Monique szerint egy aggódó nővér osztotta meg vele a kórház vezetősége által kiküldött feljegyzés egy példányát.

Az ápolónő szerint a három orvos azután halt meg, hogy a kórház elkezdte előírni a negyedik Covid-oltást az alkalmazottaik számára.

"A Mississauga kórházak három orvosa halt meg ezen a héten" - mondta az ápolónő Monique-nak. "Az 1. emlékeztető hétfőn, a 2. kedden, a 3. csütörtökön. [A] halál okát nem osztották meg a feljegyzésben, de hányszor halt meg 3 orvos 1 hét alatt, napokkal azután, hogy a kórház elkezdte beadni a 4. injekciót a dolgozóknak.".

A három orvos, aki ugyanazon a héten halt meg, Dr. Lorne Segall (július 17.), Dr. Stephen McKenzie (július 18.) és Dr. Jakub Sawicki (július 21.).

A The Gateway Pundit július 24-én hivatalos Facebook-oldalán keresztül kereste meg a Trillium Health Partners-t, hogy ellenőrizze a három orvos halálát, de nem válaszoltak megkeresésünkre.

A Gateway Pundit ezután felvette a kapcsolatot a kórházzal, és beszélt Amit Shiltonnal, a médiakapcsolatok és szolgáltatások vezetőjével. Shilton azt mondta a Gateway Punditnak, hogy személyes okok miatt nem tudja megerősíteni a halálukat.

 

 

Szerdán a Trillium Health Partners végül közleményt adott ki, és megerősítette a három orvos halálát.

"A THP mély szomorúsággal gyászolja három orvosunk elvesztését, akik a közelmúltban hunytak el" - jelentette be a kórház a Twitteren.

"Dr. Jakub Sawicki, Dr. Stephen McKenzie és Dr. Lorne Segall elismert orvosok voltak, akik életüket a betegek és a közösségük ellátásának szentelték" - tette hozzá a bejegyzés.

A kórház azt állította, hogy a közösségi médiában terjedő pletyka, miszerint haláluk a COVID-19 oltással függött össze, "egyszerűen nem igaz".

A halálesetek Dr. Paul Hannam, a North York Általános Kórház (NYGH) sürgősségi főorvosa és programigazgatója halálának bejelentését követték.

Dr. Hannam állítólag kiváló egészségnek örvendett, mivel olimpiai vitorlázó és maratoni futó volt. A kórház és a vállalati média hevesen tagadta, hogy bármi köze lett volna az általa szedett COVID-19 vakcinákhoz.

Dr. Paul Hannam, a North York Általános Kórház (NYGH) sürgősségi főorvosa és programigazgatója szombaton váratlanul elhunyt, miközben futni indult - kollégái szerint.

Hirtelen halálának okáról egyelőre nincs információ.

 

 

Howard Ovens, a Mount Sinai Kórház orvosstratégiai főigazgatója a Twitteren keresztül jelentette be Dr. Hannam halálhírét.

"A kanadai sürgősségi orvostudomány ma este gyászol" - írta Ovens. "Paul Hannam, olimpiai vitorlázó, maratonfutó, családapa, a NYGH sürgősségi osztályának igazgatója, egy kedves, figyelmes, együttérző és szelíd ember ma futás közben hirtelen elhunyt. Az ember kvintesszenciája. Ölelj meg valakit, akit szeretsz." (Forrás.)

 

 

 

 

Aztán a 27 éves Dr. Candace Nayman, a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidense, aki szintén triatlonista volt, szintén "váratlanul" halt meg a héten.

Dr. Candace Nayman, 27 éves, a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidense, egy triatlonversenyen való úszás közben összeesett, és négy nappal később, 2022. július 28-án, csütörtökön meghalt.

Az ötödik GTA-orvos, aki júliusban halt meg, "pozitivitást sugárzott", és "élénk és aktív életet élt".

Dr. Candace Nayman hirtelen és tragikus halálával azonban egy olyan nőt veszített el a világ, aki az életét a gyermekek egészségének szentelte.

A 27 éves nő, aki a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidens orvosa volt, úszás közben esett össze, miközben vasárnap egy triatlonversenyen indult. Ezt követően csütörtökön meghalt.

"Candace az egyik legjobb rezidens volt, akivel a McMasterben töltött időm alatt volt szerencsém együtt dolgozni" - mondta Dr. Christina Grant, a McMaster Egyetem és a McMaster Gyermekkórház professzora.

Az emlékoldalon írt méltatásában Grant hozzátette, Candace "kritikusan gondolkodó, együttérző és kiváló csapatjátékos" volt.

Barátja, Rebecca Starkman hozzátette: "Egyszerűen nincsenek szavak, amelyekkel leírhatnánk azt az óriási űrt, amelyet Candace hiánya hagyott maga után. Semmi olyan dolgot nem akart tenni ezen a világon, amit ne tudott volna meghódítani. Elképesztően tehetséges agya irigylésre méltó volt társai számára. Nem volt verseny, amikor Candace-szel kellett versenyezni. Annyi mindenben volt zseniális. Akár akadémiai, akár atlétikai, zenei stb. téren, az élet minden területén gyarapodott." (Forrás.)

 

 

Tegnap aztán a Gateway Pundit arról számolt be, hogy a 44 éves saskatchewani háziorvos, Dr. Shahriar Jalali Mazlouman "váratlanul elhunyt" az elmúlt hétvégén, július 23-án.

Egy 44 éves saskatchewani háziorvos "váratlanul elhunyt" az elmúlt hétvégén, július 23-án.

A Saskatchewan Health Authority (SHA) által kiadott közlemény szerint Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, Melville háziorvosa váratlanul elhunyt.

A kórház nem adott tájékoztatást a halál okáról.

Különböző jelentések szerint Mazloumant szombaton találták holtan a saskatchewani Esterhazyban, egy helyi uszodában.

"Az RCMP-t délután fél kettő körül hívták a D.A. Mackenzie Aquatic Centerhez, ahol a férfit a medencében találták, aki nem reagált. A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították" - számolt be a CTV News. (Teljes cikk.)

Ez eléggé megdöbbentő "váratlan haláleset" a kanadai orvosi közösségben, amely a COVID-19 vakcinát az egészségügyi rendszerben való foglalkoztatás feltételeként írja elő.

Meddig fogja még elhinni a közvélemény, hogy a korábban fiatal, egészséges orvosok "váratlan haláleseteinek" "semmi köze a COVID-19 vakcinákhoz"?


https://pokolafoldon.hu/pandemia/6-kanadai-orvos-halt-meg-2-heten-belul-azt-kovetoen-hogy-egy-korhazban-megkezdodott-a-negyedik-covid-oltas

A Kiválasztottak: Gyomirtó vakcina. Egyáltalán nem vicces, viszont logikus

Forrás: Del Bigtree @ thehighwire.com

Kómából ébredni 2022-ben

Forrás. AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/T-dOFhIenek

A Hollandok nem adják fel

Hogyan tették tönkre a bankárok és az oligarchák az Új Világrend menetrendjét?

 

Bár az alábbi történelmi visszatekintő elemzés jól érzékelteti a legfontosabb közös szálakat, amelyek az elmúlt 5000 év minden birodalmának felemelkedését és bukását átszövik, a legfontosabb téma - a Fekete Babiloni Testvériség által inspirált bankárok - tárgyalását elkerüli.

A bankárok minden egyes következő generációjának ugyanis mindig is az volt az elsődleges célja, hogy a Föld bolygót teljes mértékben birtokba vegye és abszolút hatalommal működtesse. Történelmi tény, hogy a bankárok mindig is a bankárok álltak az egész több évezredes terv mögött, amely az Új Világrendjükhöz és a totalitárius Egy Világkormányhoz vezetett.

BANKÁROK ÉS OLIGARCHÁK:
A háttérsztori

Ezért valahányszor az "oligarcha" vagy "oligarchia" vagy "oligarchikus" szó megjelenik az előző esszében, kiemelkedően fontos megérteni, hogy minden egyes oligarcha egy teremtett ember. Mert a bankárok által biztosított bőséges mennyiségű támogatás és finanszírozás teljes támogatása nélkül egyetlen oligarchia sem maradhat fenn... és pláne nem virágozhat, ahogyan oly sok oligarcha tette az elmúlt 50 évszázadban.

Amit az egész világ most lát, az a hegemón oligarchia által ebben a rendkívül gyorsan változó, kiszámíthatatlan és apokaliptikus információs korban felhalmozott globális hatalom és befolyás kiszámítható betetőzése. Valójában a régi birodalmak valójában soha nem halnak meg, csak átmennek a kibontakozó új korszak kialakuló birodalmaiba. Végül azonban ez a kérlelhetetlen fejlődési folyamat egy falba ütközik - Keményen!

Természetesen az oligarchikus globális birodalom legújabb megtestesülése az Amerikai Egyesült Államok, amely valójában az USA-brit birodalom. Ami valójában a Zio-Anglo-Amerikai Nemzetek Tengelye. Ez valójában azt jelenti, hogy az oligarchák kollektívája, akik a G20 nemzeteket Kína kivételével benépesítik, megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy a NATO-t (más néven Észak-atlanti Terrorista Szervezetet) használják arra, hogy a bolygó egészén érvényesítsék a felsőbbrendűségüket. Más szóval, a globális gazdasági és pénzügyi rendszer az övék lett, hogy úgy használják, ahogyan ők jónak látják, nehogy a NATO-t, a végrehajtót, hívják be, hogy felügyelje a védjegyüknek számító ragadozó kapitalizmust világszerte.

 

 

Ennek a rideg valóságnak a fényében világossá kellene válnia, hogy az Egyesült Államok csak a legújabb és legnagyobb birodalom - amelyet ma már "A hazugság birodalma" néven ismerünk -, amelyet a bankárok ellenőrzött rombolásnak vetettek alá. Ahogy az Egyiptomi Birodalom, a Görög Birodalom, a Római Birodalom, a Szent Római Birodalom, a Velencei Birodalom, a PortugálBirodalom, a Spanyol Birodalom, a Francia Birodalom, az Oszmán Birodalom, az Orosz Birodalom és a Brit Birodalom is mindegyike a bankárok által előidézett végső összeomláson ment keresztül, úgy az Amerikai Birodalom is epikus pénzügyi és gazdasági összeomlásra van ítélve ebben az évtizedben.

Senki sem tud olyan pénzügyi összeomlást és gazdasági depressziót előidézni, mint a bankárok, mivel az eredeti bankároknak közel 6000 éves tapasztalata van (azaz a héber naptár időtartama). Mivel 2022 a héber Sémita éve és egyben jubileumi év is, csak meg kell nézni a rombolást és a pusztulást, amely az évszázadok során szisztematikusan minden 7. évben bekövetkezett. Ezek a globális kataklizmák magukban foglalják a különböző piaci összeomlásokat, amelyek 2015-ben, 2008-ban, 2001-ben, 1994-ben, 1987-ben stb. történtek, mivel a Sémita 7 évenként csalhatatlanul bekövetkezik.

KULCSPONT: Eléggé vitatható, hogy a jelenlegi nyugati oligarchák tudatában vannak-e annak, hogy annak a rendszernek a teljes pusztulását idézik elő, amelyet generációkon keresztül nagy sikerrel kizsákmányoltak. Talán mindannyiukat lopakodva vezeti a vesztükbe egy hatalmas sátáni erő, amely pontosan tudja, hogyan kell manipulálni őket, ahogyan ők is manipulálták a tömegeket évezredek óta. Végül is, ki az, aki épeszű ember lenne, aki valaha is szemen szúrna egy olyan medvét, amely állig felfegyverkezve van nukleáris fegyverekkel? Lásd: A VÉGSŐ VILÁGHÁBORÚ: kazárok kontra rusz népe

Ez valójában azt jelenti, hogy az egész bolygó civilizáció az egész isten háta mögötti BEAST rendszer végső szétesését készül megtapasztalni. Ugyanis ez a végzetesen hibás pénzügyi és gazdasági paradigma gyakorlatilag már nem tartható fenn. Még a legfejlettebb, Autonóm Szuperintelligencia által irányított AI platformokkal sem lehet mesterségesen fenntartani a BEAST-ot. Röviden, a jelenlegi monetáris rendszerek, adóügyi ellenőrzések és szabályozások, valamint nemzetközi kereskedelmi megállapodások többé nem fenntarthatóak. A BEAST rendszer valójában már évtizedek óta létfenntartó rendszer, bár nagyon kevesen tudtak róla.

 

 

De miért került a BEAST (VADÁLLAT) rendszer a történelem szemétdombjára?

Mert a világ leghatalmasabb és legbefolyásosabb oligarchái közül sokan már nem ugyanarról a kottáról énekelnek. És a globalizmus gyors összeomlása miatt, különösen Oroszország különleges katonai művelete nyomán. És mert az oligarchikus kormányzás modellje alapvetően kapzsiságorientált, rendkívül elnyomó és mélységesen ragadozó, amint azt a minden kontinensen véget nem érő háborúskodás mutatja. Amikor a nemzetgazdaságok világszerte háborús gazdaságokká alakulnak át, csak idő kérdése, hogy mikor következik be az előre megjósolt összeomlás.

Tekintettel ennek a korszakot lezáró eseménynek a matematikai bizonyosságára, ismét a bankárok feladata lesz, hogy megnyomják a gombot a közelgő ellenőrzött romboláshoz; kivéve persze, ha az isteni beavatkozás vagy teljesen megakadályozza, vagy felgyorsítja a katasztrófát. A nagy irónia itt az, hogy maguk a globalista oligarchák azok, akik az egész világot a szakadék szélére taszították. Legendás kapzsiságuk, fösvénységük és rablógazdálkodásuk most valós időben szemtanúi lehetünk, amint a ragadozó kapitalizmus kígyója felfalja saját fejét.

Miközben tehát az alábbi linken található rendkívül tanulságos értekezést olvassák, legyenek tudatában annak, hogy mindannyian az oligarchia végét látjuk. Valóban, a kleptokrata plutokrácia hamarosan véget ér. Maga a Föld bolygó, az emberi fajjal együtt, nem tudja tovább elviselni a szörnyű háborúkat és fegyveres konfliktusokat, járványokat és világjárványokat, valamint a pénzügyi és gazdasági csapásokat, amelyeket az oligarchiát alkotó örökös paraziták és vérszívók okoznak. Igen, az oligarchák végső vége közeleg!

Az eredeti bankárok

Nagyon kevesen értik meg Isten "kiválasztott népének" valódi jelentését. Mind a szefárd zsidók, mind az askenázi zsidóság rendkívül törzsi akkulturációs folyamatot folytat a bölcsőtől a sírig. Arra születtek és nevelkedtek, hogy imádják a pénzt, ezért a nemzetek világközösségét az amerikai bankárok céltudatosan arra kondicionálták, hogy örökké imádják a Mindenható Dollárt (különösen a petrodollárt).

FONTOS PONTOK: A Federal Reserve Act 1913-as elfogadásával és a Federal Reserve System létrehozásával az egész USA-ban megpecsételődött az amerikai köztársaság sorsa. Ugyanis a rendkívül következetes eseményeknek ez a tragikus sorozata tette lehetővé, hogy a HÁROMSZÖVETSÉG a hamis és alkotmányellenes amerikai részvénytársaságon keresztül teljesen átvegye az irányítást a nemzet felett. Lásd: Amerika elpusztítása mögött álló rejtett hatalmak.

Teljesen igaz: az ősi judaizmus pénzváltói és pénzkölcsönzői voltak a Magvető faj azok számára, akiket a Legfelsőbb Hatalom kiválasztott arra, hogy ezt a börtönbolygót igazgassák. Ez egy "börtönbolygó" elsősorban azért, mert mindannyian pénzügyileg be vagyunk zárva és gazdaságilag be vagyunk börtönözve a VADÁLLAT Rendszerben.
A "törvény és rend" fenntartásának elsődleges eszköze ebben a bolygói börtönben a különféle pénzügyi szabályok és előírások, valamint a gazdasági ösztönzők és visszatartó tényezők, amelyeket mind a bankárok hoztak létre rosszindulatúan. Nevezzünk meg bármelyik iparágat, és a történelemkönyvekből kiderül, hogy a bankárok voltak azok, akik támogatták őket, hogy sikereik csúcsára jussanak.

 

 

Hogyan másképp nőhetett volna a hatalmas Covid-ipar ilyen gyorsan a rendkívüli rablás és kizsákmányolás globális vállalkozásává, hacsak nem a lelkiismeretlen bankárok támogatták volna először?!

Következtetés

Ahogy az oligarchák (pl. Elon Musk és Bill Gates) között háborúk törnek ki, és a bankárok egymással versengő, a puszta önfenntartás körül forgó programokat követnek, az egész kártyavár biztosan összeomlik.
Bár évezredekig ők irányították az egészet, semmi sem tart örökké. A makrokozmikus erők most egyszerűen túl nagyok ahhoz, hogy a bankárok és oligarchák sikeresen harcoljanak ellenük. Az internet elterjedtségével a mikrokozmikus erők is túl sokan vannak, különösen összességükben, hogy hatékonyan legyőzhessék őket.

Valójában a sokféle ellensúlyozó erő most a legfélelmetesebb ellenséget jelenti, amellyel a bankárok és oligarchák valaha is szembenéztek - a NÉP HATALMÁT. Hamarosan minden országban robbanásszerű népi hatalomra kerül sor, ahogy a VADÁLLAT rendszer egyre zsarnokibbá és barbárabbá válik.

Ami a sötét oldalt végül arra készteti, hogy éljenek az utolsó és egyetlen lehetőségükkel - húzzák ki a dugót a Globális Szerencsejáték Kaszinóból, és vegyék be a veszteségüket, mielőtt eltűnnek az éjszakában.

Még nem tudni, hogy az NWO globalista bűnözőknek megengedik-e, hogy elmeneküljenek a jogtalanul szerzett nyereségükkel ... vagy csak egy biztonságos kikötőbe menekülnek ... vagy akár a fejükkel együtt.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/hogyan-tettek-tonkre-a-bankarok-es-az-oligarchak-az-uj-vilagrend-menetrendjet

Kínai páncélosok tartanak Fujianba - Tajvannal szemben; a haditengerészet éles tűzgyakorlatot kezd a Tajvani-szorosban

 

Kína rendkívül elégedetlen Nancy Pelosi amerikai házelnök esetleges tajvani útjával, és nyíltan katonai akcióra figyelmeztetnek, ha a házelnöknő Peking jóváhagyása és átutazása nélkül meg meri kísérelni a tajvani leszállást.

Pelosi a hírek szerint tegnap kezdte meg ázsiai útját, amelynek során több országban is megáll. Az egyik lehetséges állomás Tajvan lehet.

A múltban, ha bármely ország magas rangú politikai tisztségviselője Tajvanra akart menni, az engedélyt kért Pekingtől, majd Pekingbe utazott, és később Tajvanra ment. Ez mindig is így volt, mivel a világ az "egy Kína" politikát követi, és Tajvan Kína része.

Tavaly azonban az amerikai tisztviselők elkezdtek közvetlenül Tajvanra repülni. Kína számára ez olyan volt, mintha az ujjukat a szemükbe dugták volna. Sértő és megalázó volt, hogy a szigetet úgy kezelték, mintha saját ország lenne, pedig nem az.

Amikor tehát nyilvánosságra került, hogy Pelosi házelnök asszony ázsiai utazást tervez, amelynek során Tajvanon is megállt, Kína úgy döntött, hogy elég volt.

A kínai hivatalos állami médiában nyilvánosságra hozták, hogy Peking nem tűri, hogy külföldi tisztviselők közvetlen járatokkal repüljenek Tajvanra. Az USA lényegében figyelmen kívül hagyta ezeket a kihívásokat.

A kínai "Global Times" napilap ezután egy sor cikket kezdett közölni, amelyekhez vezércikkek is kapcsolódtak, amelyek világossá tették, hogy Pelosi közvetlen repülőútját nem fogják eltűrni.

Válaszul a Pentagon közölte, hogy az amerikai haditengerészet koncentrikus köröket állít fel Pelosi repülőgépének "védelmére"!

Pelosi nem csak azt tervezi, hogy belép Tajvanra anélkül, hogy engedélyt kérne Pekingtől, vagy áthaladna rajta, most az amerikai hadsereg azt mondja, hogy katonai védelmet biztosítanak, hogy ezt ténylegesen megtehesse! Mintha az USA már nem ismerné el, hogy Kína saját szuverén országa, és ő hozza a szabályokat.

A Pentagon bejelentése, miszerint katonai védelmet biztosítanak Pelosi repülőgépének, még nagyobb visszhangot váltott ki. Éppen tegnap, a "Global Times" - amely a Kínai Kommunista Párt szócsöve - főszerkesztője beszélt erről.

Kína állami média
Ha amerikai vadászgépek kísérik Pelosi gépét Tajvanra, az invázió. A PLA-nak joga van erőszakkal elűzni Pelosi gépét és az amerikai vadászgépeket, beleértve figyelmeztető lövések leadását és taktikai akadályozó mozgást. Ha hatástalan, akkor lőjék le őket. twitter.com/cnnbrk /status/...

CNN Breaking News @cnnbrk
Nancy Pelosi képviselőházi elnök ma tervezi ázsiai körútra indulását, bár az még bizonytalan, hogy tesz-e egy nagyszabású megállót Tajvanon cnn.it/3Q03vny

Pelosi már nincs köztünk a Wikipédián

Ez lehet a jele annak, hogy Pelosit Tajvanhoz közeledve megölik. Lehet, hogy egy hasonmás lesz az, akit kiiktatnak, vagy csak egy üres gép. De a hírmédia azt fogja közölni velünk, hogy megölték - ha ez az időzítési hiba a haláláról szóló jelentésben jelent valamit, márpedig jelentenie kell.

(31) HADÜGYI FRISSÍTÉS: Zöld utat kaptak Pelosi repülőgépének lelövésére, Kína gyakorlatra zárja le a Tajvani-szorost - YouTube


Bár egyesek azt mondhatják, hogy "Ő csak egy szerkesztő, aki egy újság véleményét mondja", az olvasóknak meg kell érteniük, hogy a médiát Kínában a Kommunista Párt szigorúan ellenőrzi. Abszolút semmi sem jelenik meg a kínai médiában, hacsak nem a Kommunista Párt hagyja jóvá - vagy nem a kommunista párt nevében beszél. Tehát bár a fenti megjegyzések egy újságban jelennek meg, azok nagyon is a kínai kormány tényleges álláspontját képviselik.

 

 

Azon túlmenően, hogy nagyon nyersen és egyenesen figyelmeztették Pelosi repülőgépeit, hogy TŰNTELJESÍTIK, a kínai hadsereg megkezdte a páncélosok vonatszállítmányainak mozgatását Fujian tartományba, amely szárazföldi Kínában van, pontosan Tajvannal szemben:

Még ennél is baljóslatúbb, hogy a kínai haditengerészet hirtelen, nem tervezett, ÉLŐ TŰZ haditengerészeti gyakorlatokat jelentett be a Tajvani-szorosban:

Világos tehát, hogy Kínának elege van abból, hogy az USA azt hiszi, azt csinálhat, amit akar. Nagyon is komoly konfrontációra kerülhet sor Pelosi útja miatt... ha megpróbál Tajvanra lépni.

 

 

"Ha Pelosi megpróbál Tajvanra látogatni, a kínaiak katonai választ fognak adni.

Arra a kérdésre, hogy kommentálja a Financial Times nemrégiben megjelent jelentését, amely szerint Peking katonai választ adna, ha a képviselőház elnöke Tajvanra látogatna, a kínai kormány megerősítette, hogy a jelentés tartalma igaz:

"Komolyan felkészültünk" - mondta Zhao Lijian külügyminisztériumi szóvivő a cikkel kapcsolatban.

'Ha az amerikai fél a saját útját akarja járni, Kína határozott intézkedéseket fog hozni, hogy határozottan válaszoljon és ellensúlyozzon. Az Egyesült Államokat felelősségre kell vonni minden súlyos következményért'' - tette hozzá a tisztviselő.

Azt nem tudni, hogy milyen katonai válaszlépésekkel, de jelenleg a pekingi székhelyű South China Sea Strategic Probing Initiative (Dél-kínai-tengeri Stratégiai Szondázó Kezdeményezés) nevű agytröszt által szolgáltatott hajókövető információk szerint a USS Ronald Reagan amerikai repülőgép-hordozó és csapásmérő csoportja, köztük egy irányított rakétás romboló és egy irányított rakétás cirkáló hétfőn indult el Szingapúrból északkelet felé a Dél-kínai-tenger felé. Az amerikai hadsereg nem hozta nyilvánosságra a végső célállomást, de az útvonal a Tajvani-szoroshoz vezetné a hordozócsoportot, ha ugyanabban az irányban haladna tovább.

Az amerikai kormányzat attól tart, hogy Kína repüléstilalmi övezetet vezethet be Tajvan felett az amerikai képviselőház elnökének esetleges látogatása előtt.

Ezek a provokációk az egész világot fenyegetik, akárcsak az Oroszországgal szembeni provokációk. Mégis, az USA és cimborái elbuktak Hongkong megdöntésében, elbuktak abban, hogy gazdasági katasztrófát idézzenek elő Hszincsiangban, hogy destabilizálják az Övezet és Út e keresztútját, és elbuktak a Tibeti Autonóm Területen, amely most egy virágzó régió, ahol nincs mélyszegénység vagy rabszolgatartó jobbágyság és védett vallási és társadalmi erkölcsökkel, elbuktak a Trump-féle kereskedelmi háborúban, és elbuknak Tajvanon is. Kudarcot vallanak Latin-Amerikában, még Panamában is kudarcot vallanak, hogy megvédjék neoliberális demokratikus "szabad világukat".

Miközben mindenhol kudarcot vallanak, az amerikai politikusok a virtuális valóságban élnek, és a legkomolyabban azt hiszik, hogy a világ az övék...".

 

 

FRISSÍTÉS 10:52 -

Most küldtek nekem egy percekkel ezelőtti videót, amely a kínai hadsereg által a Tajvannal szemben fekvő Fujian tartomány partjainál folytatott ÉLŐ TŰZ gyakorlat egy részét mutatja:

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/PLA-LiveFireDrill.mp4

Kína most zárta le a Tajvani-szorost:

PLA helikopterek Fujian tartományban felszállás "gyakorlatokra.:"

FRISSÍTÉS 11:10 EDT --

Tajvan most légvédelmi rakétákat telepít, többek között a Taoyuan Nemzetközi Polgári Repülőtéren!!!!!

https://pokolafoldon.hu/politika/kinai-pancelosok-tartanak-fujianba-tajvannal-szemben-a-haditengereszet-eles-tuzgyakorlatot-kezd-a-tajvani-szorosban