2017. november 14., kedd

A bírósági korrupció erejében bíznak Soros ügynökei

A külföldről finanszírozott civil szervezetek nem támogatják, hogy a lakosság dönthessen az őket érintő szabályozásról – ehelyett a Soros-hálózat által befolyásolt bíróság döntését tartanák irányadónak.
A külföldről százmilliós nagyságrendű anyagi támogatásban részesülő ügynökszervezetek egy közös nyilatkozatot jelentettek meg a Társaság a Szabadságjogokért nevű csoport weboldalán, melyben G. Soros donorszervezetének álláspontját ismételték meg. Az Open Society Foundations vezetői korábban már nyilvánosan kijelentették; ha tehetnék, semmiről nem kérdeznék meg a magyar emberek véleményét.
Így tett a TASZ nevű szervezet is, ami a közvélemény meghallgatása helyett inkább annak a bíróságnak a döntésében bízna, aminek “szakmai továbbképzésére” már több száz millió forintot költött a Soros-hálózat. A Soros által finanszírozott 444.hu beszámolójából kiderült; a hálózat tagjai “a népszavazást alkalmatlan eszköznek tartják a törvény eltörlésére”.
“A civilek szerint népszavazás helyett inkább azoknak a bírói testületeknek kellene kimondaniuk, hogy a törvény jogsértő, amelyek elé került már a törvény, illetve amelyek elé a közeljövőben kerülni fog.” – írták.
Márciusban Goran Buldioski, az Open Society Foundations európai igazgatója az Index.hu-nak adott interjú során a következőket mondta; „Van értelme 8 millió magyarral konzultálni erről? Szerintem nincs.”

Mint a Magyar Idők napilap beszámolójából kiderült, G. Soros donorszervezete, az Open Society Foundations rendszeresen ad több száz milliós támogatásokat azoknak a civil szervezeteknek, akik utána személyes kapcsolat kiépítésére törekszenek bírákkal, ügyészekkel, és általánosságban véve úgynevezett “érzékenyítő képzésekkel” megpróbálják G. Soros nézetei szerint befolyásolni a jogásztársadalmat.
A “civilek” szerint demokratikus lenne, ha olyan személyek dönthetnének az őket érintő szabályozásról, akiknek korábban százmilliós támogatásokból képzéseket tartottak, és ennek során személyes kapcsolatba kerültek velük.



http://www.hidfo.ru/2017/11/a-birosagi-korrupcio-erejeben-biznak-soros-ugynokei/

Egymást ölik a migránsok Koppenhága utcáin

Állandó háborúban állnak egymással a különöző származású migránsbandák Koppenhága utcáin, ami mostanra országos problémává vált. A halálos áldozatok száma nő, egyre több utcai lövöldözés történik. A hatóságok rendszeres házkutatásokkal próbálják lefegyverezni a migránsokat.
Állandó háborúban állnak egymással a Koppenhágában élő migránsbandák, és folyamatosan nő a halálos áldozatok száma – derült ki a Berlingske dán napilap beszámolójából. A lap megjegyzi, hogy október 31-e óta már a harmadik gyilkosság történt, amit etnikai alapon szerveződő migránsbandák tagjai követtek el. Az utóbbi hat hónap során történt 42 fegyveres összecsapás számos halottat és több tucatnyi sérültet hagyott maga után, a hatóságok pedig arra kényszerültek, hogy országos razziával próbálják lefegyverezni a migránsbandákat.
A Torben Svarrer helyettes rendőrfelügyelő sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint egy keddi utcai lövöldözés után letartóztatott személy szintén tagja egy ilyen bandának. Anne Tønnes rendőrbiztos pedig kijelentette; “kiterjedt bandaháború zajlik Koppenhágában”.
A migránsbandák elsősorban Koppenhága egy multietnikus negyedében, Nørrebroban gyilkolják egymást, ahol az etnikai alapon szerveződő bűnözőcsoportok a terület feletti kontroll megszerzésére törekszenek. Egy az utóbbi hetek során történt fegyveres összecsapás áldozata is bandatag volt, akit börtönből szabadulása után azonnal meggyilkoltak egy rivális banda tagjai. A NRK norvég lap szintén – több forrásra hivatkozva – ír a Koppenhágában zajló interetnikus harcokról, hangsúlyozva, hogy idén nyáron Koppenhága egyre veszélyesebb hellyé vált, a bandháborúnak több ártatlan áldozata is volt.
A norvég lap szerint csak júliusban 30 utcai lövöldözés történt, ezek során négy ember veszítette életét, akik azonban nem bandatagok voltak, hanem ártatlan civilek, akik “rosszkor voltak rossz helyen”. A lap azt írja, a bandák elsősorban területekért folytatnak harcot, hogy ellenőrzés alá vonják a kábítószer-kereskedelmet.
A dán rendőrvezetők nyilatkozata szerint az utóbbi hetek során 60 bandatagot tartóztattak le, és folyamatosan zajlanak házkutatások, hogy a migránsoktól annyi fegyvert kobozzanak el, amennyit csak lehetséges.

http://www.hidfo.ru/2017/11/egymast-olik-a-migransok-koppenhaga-utcain/