2017. december 18., hétfő

Kormányfőhelyettes: a szabadkőművesség idézte elő a bevándorlást

Az európai szabadkőművesség idézte elő a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetően az európai kultúra ellenségei akadálytalanul áramlanak be Európába.
Az európai világot megvető iszlám radikalizmus ellenállás nélkül özönlik be Európába, ami egy tudatos rombolás következménye; vannak olyan csoportosulások, melyek szándékosan el akarják pusztítani az európai hagyományokat – mondta Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes, a 444.hu beszámolója szerint.
A vezető politikus elmondása szerint európai szabadkőműves páholyok idézték elő a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetően akadálytalanul özönlenek Európába az európai kultúra ellenségei.
A kormányfőhelyettes kifejtette, hogy az Európai Unió vezetői a demográfiai válságra hivatkozva engedik be a migránsokat, de ezt a demográfiai vákuumot ők maguk idézték elő tudatos rombolással; azáltal, hogy megkérdőjelezik a házasság hagyományos értelmezését, tudatosan rombolják a család intézményét és lejáratják az anyaság fogalmát.


Semjén a párt országos választmányának szombati ülésén azt mondta, ezek az európai szabadkőműves csoportok relativizálják a kereszténység értékeit, ezzel elhárítanak minden akadályt az elől, hogy a tömeges bevándorlással Európa is iszlamizálódjon.
“A jakobinus, kommunista, liberális és ’68-as ideológiák mind a szabadkőműves hagyományokból származnak és relativizálják a kereszténységet” – mondta.
A miniszterelnökhelyettes kijelentését liberális sajtóorgánumok megpróbálták elbagatellizálni. Szerintük a vezető politikus “összeesküvés-elméleteket vesz biztosnak”. A liberálisok többek közt azt is tagadják, hogy a nyugati titkosszolgálatok indították be az “Arab Tavasz” néven ismertté vált tüntetés- és rendszerváltás-hullámot.
2015-ben számos európai szabadkőműves szekta írt alá egy közös nyilatkozatot, melyben felszólították az Európai Unió vezetőit, hogy engedjenek be minden bevándorlót, aki be akar lépni az EU területére.

http://www.hidfo.ru/2017/12/kormanyfohelyettes-a-szabadkomuvesseg-idezte-elo-a-bevandorlast/

Trump tovább bővíti az amerikai katonai jelenlétet Kelet-Európában

Az Egyesült Államok 214 millió dollárt költ kelet-európai légibázisainak modernizálására, emellett számos új létesítményt is építenek a térségi országokban.
Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy mintegy 214 millió dollár értékben modernizálja és bővíti katonai létesítményeit térségünkben. Kelet-Európában, Norvégiában és Izlandon újabb létesítményeket is építenek, amit azzal indokolnak, hogy el akarják rettenteni Oroszországot a katonai agresszitól.
A pénzeket a European Deterrence Initiative (EDI) keretein belül kezdik átcsoportosítani Európába, a 2018-as nemzeti védelmi törvény alapján, amit Trump kedden írt alá – derült ki az Air Force Times beszámolójából.
Az “európai elrettentés kezdeményezést” azt követően hozták létre, hogy 2014-ben a Krím-félsziget lakossága népszavazást tartott az Ukrajnától elszakadástól és az Oroszországi Föderációhoz csatlakozásról, ami után az Egyesült Államok és annak külpolitikáját követő országok Moszkvát kezdték okolni az ukrán válságért. A program részeként 3000-5000 NATO-katonát küldtek Oroszország határaira, hogy “elrettentsék” Moszkvát az agressziótól.
Az orosz kormány mindeddig következetesen tagadta, hogy beavatkozott volna az ukrán válságba, és tiltakozott az orosz határ mentén történő NATO haderő-bővítés miatt, amit provokatív cselekménynek és a térség destabilizálásának nevezett.

http://www.hidfo.ru/2017/12/trump-tovabb-boviti-az-amerikai-katonai-jelenletet-kelet-europaban/

Német titkosszolgálatok segítik az Oroszország elleni médiakampányt

Német titkosszolgálatokkal is együttműködhettek azok az újságírók, akik rendszeresen jelentetnek meg Oroszországgal szemben kritikus újságcikkeket. A lap szerint az újságírók konspiratív módon találkozgattak a német ügynökökkel.
A német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (BND) titokban Oroszországgal szembeni kritikus hozzáállást erősítő tartalmakat adott át számos újságírónak – derült ki a Tagesspiegel beszámolójából. A lap szerint az újságírók konspiratív módon találkozgattak a német ügynökökkel, ekkor került sor az információk átadására.
Mint kiderült; a német titkosszolgálatok már az előtt is felhasználtak ilyen célra általuk kiválasztott újságírókat, hogy a BND vezetője nyíltan felszólította a sajtóalkalmazottakat Oroszország kritizálására.
Képernyőmentés az Index.hu címlapjáról Novemberben a BND vezetője, Bruno Kahl maga is felszólította a nyugati országokat arra, hogy ellensúlyozzák “azt a potenciális fenyegetést”, amit Oroszország jelent. Kahl a Süddeutsche Zeitungnak nyilatkozva azt mondta;
“Ahelyett, hogy az európai biztonság szempontjából partnerként tekintenénk Oroszországra, potenciális fenyegetésként kell tekintenünk rá.”
A Tagesspiegel azt írja, az újságírók nem csak konspiratív módon találkozgattak titkosszolgálati alkalmazottakkal, de emellett a német kormány is szoros kapcsolatot tart fenn bizonyos “kiválasztott” sajtóalkalmazottakkal.
A német lap nem említi kifejezetten, hogy melyik ország újságíróinak adagolták az információt a német titkosszolgák. Ugyanakkor, egy amerikai hackercsoport korábban olyan adatállományt hozott nyilvánosságra, mely bizonyítja, hogy a liberális újságírók rendszeresen kapnak külföldről kifizetéseket.


http://www.hidfo.ru/2017/12/nemet-titkosszolgalatok-segitik-az-oroszorszag-elleni-mediakampanyt/