2016. szeptember 21., szerda

Németország ilyen történettel készül Merkel bukására

Hackertámadás érte a német pártokat, emiatt arra gyanakodnak, hogy az orosz titkosszolgálatok megpróbálják befolyásolni a választások kimenetelét. Ausztriában nem ragad a boríték, Clinton szintén oroszokra gyanakszik.
Németországban a hatalom által kézi vezérléssel működtetett sajtó egy megdöbbentő indokkal állt elő, amivel később meg tudják kérdőjelezni a választási eredmények hitelességét, amikor a bevándorlás-párti erők vereséget szenvednek. A Süddeutsche Zeitung beszámolója szerint hackertámadás érte a Bundestag több képviselőjét, és bizalmas információk kerülhettek illetéktelen kezekbe. A hatóságok most
attól tartanak, hogy orosz titkosszolgálatok próbálják majd befolyásolni a választások kimenetelét, azáltal, hogy a kampányidőszakban nyilvánosságra hozzák, amit a politikusok a választók elől eltitkolnak.
Angela Merkel pártja, a Kereszténydemokrata Unió az utóbbi hetek folyamán sorozatos vereséget szenvedett a helyi választásokon, amiért nem hajlandóak leállítani a tömeges bevándorlást, ehelyett segélyen eltartják a közel-keleti migránsokat, és lakásokat osztogatnak nekik.
A közvélemény-kutatások szerint a választók azokhoz a pártokhoz fordulnak, melyek le akarják állítani a bevándorlást, vagy legalább felső korlátot vezetnének be a befogadott menekültek maximális létszámára vonatkozóan. A szövetségi választásokon várhatóan megalázó vereséget fog szenvedni Angela Merkel bevándorláspárti pártja, emiatt a sajtó már most elkezdi felkészíteni a közvéleményt arra, hogy a választási eredményeket mire hivatkozva fogják megkérdőjelezhetőnek tartani.
angela-merkel-hidfo-ruA történtek érdekes párhuzamot mutatnak az Ausztriában történtekkel, ahol választási csalás miatt nem nyert a szélsőjobboldali elnökjelölt, ám a visszaélésekre utólag fény derült, emiatt meg kell ismételni az elnökválasztásokat. Ausztriában a bevándorláspárti erők most el akarják halasztani az újabb elnökválasztást, arra hivatkozva, hogy nem ragadnak a borítékok, és emiatt a választás eredményének hitelessége megkérdőjelezhető lenne.
Hillary Clinton amerikai demokrata elnökjelölt korábban szintén Oroszországot vádolta azzal, hogy nyilvánosságra hozta a levelezéseit. A politikus ezáltal azt sugalmazza, hogy idegen erők befolyásolják a választás kimenetelét, emiatt nem elfogadhatóak annak eredményei, ha nem ő nyeri az elnökválasztást.
Ebben a három esetben közös nevező, hogy mindhárom országban egy liberális, bevándorláspárti vezető kell szembenézzen a választók többségével, akik nem akarják megszavazni a tömeges bevándorlást, és Európa vallási/etnikai arculatának eltorzítását.
Mivel a bevándorláspárti liberálisok megalázó választási vereséggel kell szembenézzenek, különféle indokokkal állnak elő, amivel már előre megpróbálják igazolni, miért nem fogják elfogadni a választások eredményeit. Való igaz: Németországban már az is a liberális-atlantista rendszer bukásához vezetne, ha egy hackertámadás után csak a nyers igazság jut nyilvánosságra, mindenfajta hazugság vagy ferdítés nélkül.
A pénzügyminiszterük nemrég maga ismerte el, hogy nem gazdasági okokból, hanem az európai lakosság színesbőrűekkel bekeverésének céljából támogatják a tömeges bevándorlást.

http://www.hidfo.ru/2016/09/nemetorszag-ilyen-tortenettel-keszul-merkel-bukasara/

Szakértő: a liberálisok miatt erősödik a szélsőjobboldal

migrans-rendor-hidfo-ru
Szakértők szerint Európa elveszítette politikai stabilitását, és ez a bevándorlást támogató erőknek köszönhető, akik tevékenységükkel maguk idézték elő a radikális jobboldali mozgalmak megerősödését.
Huszein Bagci, a Valdai Klub ismert külpolitikai szakértője szerint a tömeges bevándorlást támogató erőknek köszönhető, hogy Európa-szerte váltópárttá válnak a radikális jobboldali mozgalmak, és az emberek végleg kiábrándultak az elmúlt évtizedek “hagyományos” pártjaiból. A migrációnak köszönhetően Európa elveszítette politikai stabilitását, és a bevándorlást támogató liberálisok tevékenysége semmi egyebet nem ér el, mint hogy a populisták mögött sorakoztatja fel az embereket.
A szakértő szerint az Európában megjelenő újradikális pártok nézetei gyakran alapvető ellentmondásokban állnak egymással, és egyetlen közös nevező köztük, hogy ezeket az új, gyorsan növekedő pártokat olyan emberek támogatják, akik a társadalmi környezet gyors változásával szembesülnek, és azt látják, hogy országaikat elfoglalják az idegenek. Ilyen pártok például a francia Nemzeti Front, vagy az Alternatíva Németországnak párt, ami szintén a tömeges bevándorlásnak köszönheti megerősödését; saját választóik gyakran a párt egyéb célkitűzéseivel sincsenek tisztában, azt leszámítva, hogy nem akarják beengedni a közel-keleti és afrikai migránsokat.
Úgy tűnik, ma már ez is elegendő célkitűzés egy nyugat-európai politikai párt számára; a bevándorlás támogatása vagy elutasítása vált a politikai pártok közti elsődleges választóvonallá, és háttérbe szorít minden más társadalmi kérdést. Ezért végső soron a liberálisok tehetőek felelőssé, hiszen ők maguk leplezetlenül támogatják Európa közel-keleti és afrikai migránsok millióival elárasztását. A politika emiatt a migránskérdésre redukálódik, minden más háttérbe szorul.
A liberálisok miatt a politikai kultúra igénytelenebbé vált.
Stefan Meister, a Külkapcsolatok Európai Tanácsának (ECFR) vezető “Oroszország-szakértője” szerint ez a folyamat Kelet-Európában mutatja a kontroll nyomait, ezekben az országokban ugyanis a hagyományos pártok megpróbáltak hozzáigazodni a választók elvárásaihoz. “Európa keleti régióiban, különösen Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon a hatóságok elleneznek bármilyen kvóta alapú elosztást a migránsokkal kapcsolatban, ezáltal megpróbálják megakadályozni a populisták hatalomra jutását.” – mondta.
A szakértők szerint a tömeges bevándorlásnak köszönhetően Nyugat-Európa egy politikailag instabil régióvá válik, ahol éveken belül a populista pártok egymással versengése fogja jellemezni a választásokat, miközben a társadalom minden szegmense tovább radikalizálódik. Ezzel szemben Kelet-Európa tudja megőrizni politikai stabilitását, amennyiben elutasítja a tömeges bevándorlást – ám ebben a régióban is mutatkoznak annak jelei, hogy a bevándorlás kérdése minden más társadalmi problémát háttérbe szorít. Ha a jövőben már nem lehet az egészségügy és oktatás helyzete miatt tömegeket mozgósítani, ezért a liberálisok a felelősek, hiszen továbbra is mindent megtesznek azért, hogy importáljanak egy a ma létezőnél sokkal nagyobb problémát, ami elvonja az emberek figyelmét a fontos társadalmi kérdésekről.


http://www.hidfo.ru/2016/09/szakerto-a-liberalisok-miatt-erosodik-a-szelsojobboldal/