2023. június 25., vasárnap

A Nagy Átverés

Forrás: Sat Yoga Institute @ YouTube
Did Putin Just Buy Us a Reprieve from Nuclear Holocaust? ~ Special Shunyamurti Teaching
https://youtu.be/ogmj0HtrD_4

Születéscsökkenés a Pfizer tudtával

Forrás: Kla.tv - www.kla.tv/26382
Dramatischer Geburtenrückgang – Pfizer wusste es

Steve Kirsch a pennsylvaniai szenátusban: Az oltatlan gyermekek egészségesebbek, mint az oltottak

Steve Kirsh üzletember a pennsylvaniai szenátus előtt azt állítja, hogy minden vakcina árt a gyermekeknek, és hogy az oltatlan gyermekek egészségesebbek, mint az oltott gyermekek. Azt mondja, hogy nincs olyan tanulmány, amely összehasonlítaná az oltott és az oltatlan gyermekeket. Minden oltóanyagról beszél, nem csak a Covid vakcinákról.

Catherine Austin Fitts: Háborúban állunk, és az ellenség stratégiája az elménk irányítása

Catherine Austin Fitts volt amerikai lakásügyi miniszterhelyettes úgy véli, hogy sokan beleegyeznek abba, hogy oltási útlevelek, digitális igazolványok és QR-kódok segítségével digitális koncentrációs táborokba kerüljenek. Pénzügyi államcsíny zajlik, mivel megpróbálják bezáratni a bankokat, ahogyan a Covid idején a vállalatokat. Háborúban állunk, és az ellenség fő stratégiája az emberek elméjének irányítása, tudatalatti információkkal.

Karen Kingston: A vakcinák biológiai, kémiai, technológiai és idegfegyverek

Karen Kingston azt nyilatkozza, hogy a Covid-19 és a Covid-19 vakcinák is számos káros idegrendszeri hatással bírnak, mivel ezek egyben idegfegyverek is. Nemcsak biológiai, vegyi és technológiai fegyverek, hanem idegfegyverek is. Ezek tehát tömegpusztító fegyverek, amelyek célja a biológiai életformák kipusztítása. Ez nem csak az emberiség elleni háború, hanem Isten minden teremtménye, a biológiai élet minden formája ellen - zárta gondolatait.

Robert F. Kennedy Jr.: A gyermekeknek ez a nemzedéke a valaha volt legbetegebb nemzedék!

Robert Kennedy Jr. szerint, ha megnézzük a gyermekek jelenlegi generációját, a történelem során náluk a legmagasabb a krónikus betegségek aránya és ez minden országban így van. Ez minden idők legbetegebb gyermekgenerációja! Az autizmus szintje ebben a generációban az 1 a tízezerből szintjéről 1 a 34-re emelkedett. Aztán ott van még számos más betegség is. Ez mind 1989 körül kezdődött, amikor az oltási rend robbanásszerűen kibővült. Szerinte az amerikaiaknak fel kellene tenniük maguknak a kérdést, hogy ezek a betegségek nem az oltások következményei-e. A probléma az, hogy az NIH nem engedélyezi, hogy az okokkal kapcsolatos vizsgálatokat végezzenek, mondta.

Mike Adams: Az általános összeomlás következtében a mentális betegségek száma gyorsan emelkedni fog

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams, aktivista, azt állítja, hogy szerinte a megoldás a gazdasági, munkahelyi, hitbeli stb. összeomlás hatásaira nagyon egyszerű: tartsuk magunkat olyan távol a többi embertől, amennyire csak lehet! Ha van rá lehetőség, vagy esetleg hely és menekülési terv, gondoskodjanak róla, hogy minél messzebb kerüljenek az emberektől, mert a mentális betegségek történelmi, sőt, egyenesen bibliai méreteket fognak ölteni. A zombi apokalipszis nem sci-fi, hanem öntudatlan, mentálisan beteg, deliráló, felkészületlen őrültek tömege lesz, akik nem tudják, mihez kezdjenek, megrémülnek és pánikba esnek - mondta.

USA, Szabadság Földje, Gyermekvédelem, oltásellenes hollywoodi sportolók

Amerika még mindig a szabadok és bátrak földje? Vagy már túl késő helyreállítani és megmenteni Amerikát, a nagy lehetőségek földjét? Vissza kell térnünk Amerika eredetéhez, hogy megmentsük történelmének értékeit, amelyeket most az a veszély fenyeget, hogy eltűnnek az elitek tervei miatt, akik az emberek és jogaik felszámolását tűzték ki célul ebben a csendes szellemi háborúban, amelyben most élünk.
Az Egyesült Államok mindig is a lehetőségek országa volt, ahová sok bevándorló érkezett a világ különböző részeiről, hogy beteljesítse a jólétről szőtt álmait, és magával hozta a kulturális gazdagságot és sokszínűséget, valamint a szolidaritás, a tisztelet és a szabadság értékeit. Ez az az ország, amely a leghosszabb ideig fenntartotta alkotmányát, és soha nem függesztette fel jogait egészen a Covid politikájának megérkezéséig, ahol először fojtották el az alkotmányban foglalt Jogok Törvénykönyvét: az alapvető emberi jogokat, mint például a gyülekezési jogot, a véleménynyilvánítás jogát, és most nem akarják visszaadni őket.
A legnagyobb kárt a gyerekeknek okozzák, a gyerekek szexualizálásával, a transznemű agendával, az LGTBQIA+, a vízben és az élelmiszerekben lévő mérgekkel, valamint a gyilkos oltásokkal, amelyek súlyosan befolyásolják az agyat és az egészséget.
Mégis vannak bátor aktivisták, mint Del Bigtree, Lee Merritt, Dr. Pierre Kory, Dr. Robert Malone, Catherine Austin Fitts, Dr. Naomi Wolf és sokan mások, akik a minket megillető jogok és szabadságok védelmében harcolnak.
Sok híres hollywoodi színész és színésznő is fellépett a hivatalos narratívával szemben, és megvédte az igazságot. Hasonlóképpen híres sportolók is felszólaltak a diktatórikus intézkedések és az oltási kötelezettség ellen, amelyek annyi halált és kárt okoztak.

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei az oltások után. CIX rész

Sok híresség, mint Tom Hanks, Jane Fonda, Catherine Deneuve, Arnold Schwarzenegger, Tyler Christopher és mások túlreagálják a dolgokat és őrültségeket csinálnak, vagy mások befolyásának engednek, a pszichét megváltoztató genetikai vakcinákat követően.

Az 5G elektromágneses frekvenciáival módosítható a DNS és vérrögöket is létrehozhat

Karen Kingston és Dr. Ana Mihalcea azzal érvel, hogy nincs szükség mRNS-re ahhoz, hogy genetikailag manipuláljunk valakit, a frekvenciákon keresztül is megtehetjük. Tehát az ember befogadhat egy frekvenciát, amelyet például az 5G-n keresztül továbbítanak, és ez bármit megtehet a sejtben. Attól függően, hogy milyen frekvenciáknak vagyunk kitéve, pozitív töltést hoz létre a keringési rendszerben, ami megváltoztatja a vérrendszer elektromágneses mezejét, ez a zéta-potenciál, és amikor ez megváltozik, és pozitívvá válik, akkor megindul a véralvadás - mondták.

Robert F. Kennedy Jr.: A pandémiában a CIA, a hírszerző ügynökségek és a hadsereg is részt vettek

Robert F. Kennedy Jr. szerint az amerikai média a gyógyszeripar részének számít. Ma a mainstream média reklámbevételeinek 75%-a a gyógyszergyártóktól származik, és ez az arány még magasabb az esti hírműsorok esetében, mivel ott reklámozzák a gyógyszereket. A CNN-es Anderson Cooper éves fizetése 12 millió dollár, amelyből 10 millió dollár a Pfizertől származik. Vagyis az ő főnöke nem is a CNN, hanem a Pfizer, mondta.

Dr. Sucharit Bhakdi: A vakcinákkal idegen gént fecskendeznek a szervezetbe, amely önmegsemmisítést okoz

Dr. Sucharit Bhakdi elmagyarázza, hogy az mRNS-t lipid nanorészecskékbe kapszulázzák, amelyek mesterséges anyagokból álló csomagok, és abban a pillanatban, amikor az izomba injektálják őket, ezek a csomagok képesek eljutni a véráramba és bejutni a szervezetbe. A lipid nanorészecskék olyanok, mint egy trójai faló: amint a sejtek elkezdenek valami idegen anyagot termelni, az immunrendszer megtámadja őket, és elpusztítja a szervezet saját sejtjeit. "Minden genetikailag módosított sejt halálra van ítélve" - vonta le a következtetést.

Dr. Robert Malone: Az AIDS-szerű szindróma az oltottaknál aggasztó, ez immunhiány

Dr. Robert Malone szerint az interneten mostanában nagy a felhajtás arról, hogy az emberek AIDS-et kapnak a vakcináktól. Az emberek gyakran mondják, hogy ez biztosan azért van így, mert a vakcinák a humán immunhiányos vírus termelődését okozzák. A mostanában egyre többször megfigyelhető jelenség logikája az, ami a többszöri oltásoknál méginkább feltűnő, hogy az emberek immunrendszere károsodik, és olyan immunhiányt szereznek, amely a DNS-vírusok reaktiválódását eredményezi, vagy legalábbis lehetővé teszi azt - mondta a szakértő.

Dr. Naomi Wolf: A Pfizer a női termékenységre koncentrált. Európában 1 millióval kevesebb a csecsemő

Dr. Naomi Wolf szerint a Pfizer dokumentumaiban van egy rész, amely részletesen kifejti a káros mellékhatásokat, és ebből arra a következtetésre jutott, hogy ezek a nők 72%-át érintik, amelyből - és ezek a Pfizer saját szavai - 16% "reprodukciós zavarokat" jelent, míg a férfiak esetében ez az arány 0,49%. Tehát erősen összpontosítottak a női reprodukcióra. Azt állítja, hogy elsősorban a női reprodukciót próbálták megzavarni.

A "300-ak Bizottságának" célja a népesség ellenőrzése az Új Világrend-en keresztül

John Coleman író elmagyarázza, kikből áll és mi az a "300-ak bizottsága"? Ez egy nemzetek feletti testület, amely nem ismer határokat, és nem tiszteli egyetlen ország törvényeit sem. Célja a világkormány létrehozása, az úgynevezett Új Világrend. A célok nagyon egyszerűek: az Új Világrend diktatúrájává alakítani a világot, amelyet teljes egészében ez a 300 fős bizottság irányít. Hogyan finanszírozzák mindezt? A velencei fekete nemesség pénzalapján keresztül. Miért hívják őket feketének? Tetteik erőszakossága és gonoszsága miatt.

A Nagy Újraindítás: A mai társadalom szándékos szétverése. Káosz létrehozása a nagyobb hatalomért

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mark Morano, volt amerikai politikai tanácsadó szerint, a "Nagy Újraindítás" nem az utópisztikus elképzelések megvalósításáról szól, legyen szó akár az energiáról, akár az emberiség ideális létszámáról, hanem arról, hogy először nagy káoszt hozzanak létre, ami majd lehetővé teszi számukra, hogy átvegyék felette az irányítását. Ezért, amint a politikájuk előidézi ezeket a károkat és a szándékos összeomlást, még nagyobb hatalomra tesznek szert, és még tovább folytatják ezt a politikát. A "Nagy Újraindításnak" inkább "Nagy Ellenállásnak" vagy "Nagy Elutasításnak" kellene lennie. Mert mindez csak akkor fog megtörténni, ha megengedjük - mondta.

Dr. David Martin: A Covid, fegyver az emberiség kiirtására. Első emberi kísérletek éve: 1967

Dr. David Martin az Európai Parlamentben elmondja, hogy az elmúlt években bekövetkezett állítólagos világjárvány nem egyik napról a másikra tört ki. A koronavírust 1965-ben azonosították, mint az egyik első fertőző vírusmodellt. Az 1965-ös izolálásában azonban az volt az érdekes, hogy azonnal olyan kórokozóként azonosították, amelyet különböző célokra lehet felhasználni és módosítani. Ez nem egy hirtelen jött fordulat, hanem egy olyan, ami már régóta készülődött. Ezt 2005-ben "biológiai fegyverek platformtechnológiájaként" írták le. Ez úgy hangzik, mint egy olyan fegyver, amelyet az emberiség kiirtására terveztek. Így is néz ki, mert pontosan erről van szó - mondta.

Brian T. Kennedy kifejti, hogy az elmúlt 3 évben, a kommunista Kína, és a saját kormányunk is, az USA elpusztításán mesterkedtek, minden, amit tettek, az amerikai nép ellen irányuló hadgyakorlat volt.

Dr. McCullough: Több mint 3400 tanulmány szól a Covid-19 vakcina okozta halálos károkról

Dr. Peter McCullough-nak az a véleménye, hogy a Covid-19 vakcinák nem biztonságosak emberi felhasználásra, a halálozások magas száma miatt valamennyit ki kellene vonni a forgalomból. Több mint 3400, szakértői értékeléssel ellátott, cikk részletezi a halálos és nem halálos oltási sérülések szindrómáit.

Dr. Peter McCulogh a pennsylvaniai szenátusban tartott meghallgatáson azt állítja, hogy a Pfizer, a Moderna és a többi gyártó a rendelet szerint köteles volt 90 napig nyilvántartást vezetni az oltóanyagok beadását követően. Egyikük sem tette közzé önkéntesen az adatokat az amerikai nyilvánosságnak, de az FDA-nak igen. Bírósági végzés alapján, sok-sok hónap után a Pfizer kénytelen volt nyilvánosságra hozni az FDA számára ismert adatait. Ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy az FDA a gyógyszerbiztonság eltussolásában vesz részt. A Pfizerről kiderült, hogy az oltóanyagainak beadását követő 90 napon belül 1223 halálesetről tudott. A Pfizer és az FDA ezt szándékosan titokban tartotta - mondta.

Dr. Merritt: Az emberiség kihalásának programjában vagyunk. És még nincs vége

Dr. Merritt arra figyelmeztet, hogy a spirituális háború terve, amelynek részesei vagyunk, az emberiség kihalására irányul, és a nyelvezet megtéveszt bennünket: a vírus szót használták, de a jelentése valójában toxin, vagy méreg, velünk pedig elhitetik, hogy egy baktérium. Amikor feboncolták a kovidózis áldozatait, még nem tudták a haláluk okát. Minél nagyobb a hazugság, annál többen nem hiszik el, hogy az.

Dr. J. Mikovits: Csecsemőgyilkosság, rák, szívizomgyulladás, krónikus fáradtság... a vakcinák miatt

Dr. Mikovits azt állítja, hogy csecsemőket öltek meg, különféle betegségek robbanásszerű terjedését okozták, nyomást gyakoroltak a terhes nőkre, hogy vegyék fel a "vakcinát"; megváltoztatták a szervezet elektromosságát és gyulladásokat idéztek elő. Ki kell mondanunk: elég volt! és meg kell szabadulnunk a gonosztevőktől. Abban bízik, hogy Kennedy győzni fog, és megoldja ezt a helyzetet.

Híres emberek a vakcinák ellen. CVIII. RÉSZ

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük van: Johnny Depp, Jim Caviezel, Roger Waters, Justine Triet, Mariana Duarte, Karina Michelin és mások.

A pilóták továbbra is meghalnak, munkaképtelenek lesznek, a kormányok pedig titkolják a tényeket

A gyászjelentések elemzése azt mutatja, hogy 2021-ben 40%-kal nőtt a fiatalabb korosztályhoz tartozó pilóták haláleseteinek száma, mások pedig szívkárosodás, vagy szívroham miatt cselekvőképtelenné váltak, ami kényszerleszállásokhoz vezetett. Az FAA-nak ki kellene vizsgálnia a pilóták egészségügyi vészhelyzeteinek növekedését.

A szándék az USA hadseregének és értékeinek lerombolása. Ez mindenekelőtt spirituális háború

Az USA hadseregének egykori alezredese, Brad Miller szerint az embereknek hinniük kell Istenben, és spirituálisan kell talpra állniuk. Ugyanis spirituális szinten folyik a harc és nem lehet semlegesnek lenni. Az embereknek meg kell tudniuk, mi történik és a jó oldalra kell állniuk, tette hozzá.

Dr. Michael Yeadon: Készül a zsarnoki kontroll a digitális valutával. Utasítsák el!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Michael Yeadon elítéli, hogy be akarják vezetni a digitális azonosítást és a központi bankok digitális jegybankpénzét; felszólít ezek elutasítására, mert ha elfogadják, akkor beindul a humán vágóhíd, ugyanis a tervük mindenki felett átvenni a zsarnoki digitális ellenőrzést.

Del Bigtree: Nem az oltatlanok, hanem a frissen beoltottak pandémiája volt

Del Bigtree és Jefferey Jaxen, tanulmányok adatait idézik, amelyek azt mutatják, hogy a halálesetek a vakcina felvétele után 14 nappal következtek be, amikoris az embereket még oltatlanoknak tekintették, és ezért mondták, hogy az oltatlanok világjárványa volt, de tulajdonképpen a frissen beoltottak pandémiája volt.

Robert Kennedy Jr.: Az USA történetében még nem függesztették fel a Bill of Rights-t, de most igen

Robert F. Kennedy elmondja, hogy a hatóságok mindig is tudták, hogy a vakcina nem működik, hogy ártalmas, és soha nem lett volna szabad jóváhagyni, sem beadatni. A kormány precedenst teremtett az országban különböző törvénymódosítások figyelmen kívül hagyásával, és attól tart, hogy más veszélyhelyzetek esetében felfüggesztik az Alkotmányt.

Dr. David Martin: A Covid valódi eredete az USA elitjében keresendő, kárt okozni haszon fejében

Dr. David Martin feltárja, hogy a Covidot először 1965-ben írták le. Ezt a vírust azóta többször is módosították, hogy még halálosabbá tegyék, és az állítólagos vakcinát ezzel párhuzamosan fejlesztették. Az mRNS injekciókat már jóval 2020 előtt elkészítették.

A kamujárvány valódi története a megbélyegzés jegyében FENEVAD BÉLYEGE