2015. november 28., szombat

Törökország az Iszlám Állam olaját vásárolja fel

Az iraki képviselőtanács egy tagja – volt nemzetbiztonsági tanácsadó – arról számolt be, hogy az Iszlám Állam húsz dolláros áron ad el olajat Törökországnak, amit a terrorszervezet Irak és Szíria területén termel ki.
Mowaffak al-Rubaie Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Ankara több formában is támogatja az Iszlám Állam nevű szervezetet. A terroristákkal folytatott együttműködés részeként naponta több ezer külföldi állampolgár lépi át a török-szíriai határt, hogy az Iszlám Államhoz csatlakozzon, a török határőrség pedig úgy tesz, mintha mindezt nem látná. Törökország lehetővé teszi, hogy a térségben működő menekülttáborokban az Iszlám Állam tagokat toborozzon, a terrorszervezet sérült harcosai pedig Törökországban kapnak kórházi kezelést, amiről szintén a kormány gondoskodik.
Az iraki képviselő kijelentette, hogy az együttműködés részeként az Iszlám Állam Irak és Szíria területén folytat olajkitermelést, amit a törökök segítenek értékesíteni. A terroristák a feketepiacon 20 dolláros áron tudják eladni az illegálisan kitermelt olajat, a kormány pedig nem számolja fel ezt a tevékenységet, mert maga is profitál az illegális kereskedelemből.
Vlagyimir Putyin orosz államfő a hét folyamán Moszkvában, Francois Hollande francia elnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján szintén kijelentette, hogy Szíriából hatalmas olajkészleteket szállítanak rendszeresen Törökország területére, ami a terrorszervezetnek állandó bevételi forrást jelent.

http://www.hidfo.ru/2015/11/torokorszag-az-iszlam-allam-olajat-vasarolja-fel/

Német politikus: Törökországot ki kell zárni a NATO-ból

Egy német EP-képviselő szerint a NATO fontolóra kell vegye, hogy kizárja Törökországot az orosz gép lelövése miatt, az Európai Unióhoz csatlakozás lehetősége pedig végképp kizárt az incidens után.
Beatrix von Storch német EP-képviselő, az Alternatíva Németországnak párt vezető-helyettese kijelentette, hogy Törökország döntése – mely Szíria felett az orosz gép lelövéséhez vezetett – elfogadhatatlan, és az incidenst követően tarthatatlanná vált, hogy Angela Merkel szoros kapcsolatokat tartson fenn a török vezetőkkel.
Beatrix von Storch rámutatott, hogy Washingtonból – felső vezetői körökből – is olyan információk érkeznek, miszerint Törökország Szíria légterében lőtte le az orosz gépet. Ebben az esetben azonban Ankara lépése egy idegen ország elleni agressziónak minősül, és megkérdőjelezi Törökország jogosultságát a NATO-tagság fenntartására vonatkozóan.
A Freie Welt szerint a képviselő azt is hozzátette, hogy a török vezetők nyilvánvalóan túlreagálták a határ mentén jelen lévő gépek miatt kialakult helyzetet, ebben az esetben viszont a NATO vezetői el kell gondolkozzanak azon, hogy a jövőben képesek-e kontroll alatt tartani a meggondolatlan török vezetőket, akik provokatív jellegű lépéseikkel a szövetség egészét veszélybe sodorják.
A politikus kijelentette, hogy Törökország EU-csatlakozása az incidens után már nem megengedhető, mert abban az esetben az Európai Unió határos lenne Szíriával, Irakkal és Iránnal, miközben egy a három ország kormányaival ellenséges, háborús provokációt folytató politikai elit az Európai Unió egészét háborúba sodorná. Beatrix von Storch szerint a provokációk sorozata azt is szükségessé teszi, hogy Németország minél hamarabb az összes Patriot rendszert kivonja Törökországból.


http://www.hidfo.ru/2015/11/nemet-politikus-torokorszagot-ki-kell-zarni-a-nato-bol/

Franciaország kilép a NATO-ból, ha Törökországot nem zárják ki

A francia Szolidaritás és Haladás párt vezetője kijelentette, Franciaország ki kell lépjen a NATO-ból, ha az észak-atlanti szövetség nem zárja ki Törökországot az orosz gép lelövése miatt.
A politikus pénteki nyilatkozata szerint a történtek miatt nem megengedhető, hogy Franciaország a továbbiakban olyan katonai szövetség része legyen, melynek Törökország is tagja. Jacques Cheminade kijelentette, hogy Törökország az orosz gép lelövésével egyértelműen a terroristák oldalára állt, és a Párizsban, november 13-án történt támadássorozat után a továbbiakban nem tudnak rá szövetségesként tekinteni, emiatt vagy Törökország, vagy Franciaország fogja elhagyni a NATO-t.
“Vagy Franciaország fog kilépni a NATO-ból, vagy követeljük Törökország tagságának felfüggesztését.”
A Szíriában történt incidenst követően Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kijelentette, hogy a katonai szövetség szolidaritást vállal Ankarával, és egységesen kiáll Törökország mellett. Franciaország azonban ezt nem így gondolja, és a Párizsban történt terrortámadást követően botrány kerekedett a főtitkár kijelentéséből, mert Törökország egy olyan gépet lőtt le Szíria felett, ami a terroristák állásait bombázta. Laurent Fabius francia külügyminiszter az RTL rádiónak nyilatkozva kijelentette, hogy a Szabad Szíriai Hadsereg és a kurdok mellett a Bassár el-Aszadhoz hűséges erőkre is szövetségesként tekintenek az ISIL elleni harcban.
Jacques Cheminade a nyilatkozatot követően azt mondta; egyértelmű, hogy Franciaország külpolitikájában alapvető változás történik, hiszen maga a külügyminiszter jelentette ki, hogy a szíriai kormányt többé nem ellenségnek tartja. Ezzel kifejezésre juttatta, hogy NATO-tagként nem hajlandó többé Törökország regionális érdekeihez igazodni.

http://www.hidfo.ru/2015/11/franciaorszag-kilep-a-nato-bol-ha-torokorszagot-nem-zarjak-ki/

EGY NÉMETORSZÁGBAN DOLGOZÓ ORVOSNŐ ÜZENI A VILÁGNAK

(EGY YAHOO.COM-ON MEGJELENT HOZZÁSZÓLÁSRÓL)
Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.
Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
“Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!”
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.
Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel – eddig semmi nem történt.
És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.