2016. március 30., szerda

A Bilderberg szponzoráért aggódnak a liberálisok

A jobboldali és baloldali liberálisok egyaránt Simicska Lajos gazdasági térvesztésével és politikai térnyerésének lehetőségével foglalkoznak; valaki az ördöggel is kezet fogna a hatalom megszerzése érdekében – mások inkább reménykednek, hogy a politikai ellenfél fog az ördöggel kezet fogni.
A VS.hu információi szerint Debrecenben is bontják Simicska Lajos vállalkozásának hirdetőoszlopait; annak ellenére, hogy a folyamatot bírósági döntések akadályozzák, országos szinten zajlik a milliárdos vállalkozó érdekeltségeinek kiszorítása – Budapest már tavaly egyoldalúan szerződést bontott a vállalkozó cégével, a Mahir hirdetőoszlopait pedig januárban kezdték eltávolítani a közterekről, amit helyenként azt követően is folytattak, hogy a Fővárosi Bíróság kimondta annak tiltását.
Pénteken az Origo számolt be arról, hogy “Nem hagyják békén Simicska rádióját”, és hatósági eljárás indult a Class FM-mel szemben. A liberális sajtóorgánumok körében látható gyakorlatnak megfelelően az Origo is hangsúlyozottan “Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló” személyként hivatkozik Simicska Lajosra, mintha a milliárdos pusztán annak okán az ellenállás szimbólumává válhatna, hogy kormánykörökben már nem neki szokás leosztani a nagy üzleteket. A Class FM-mel szemben többek között annak okán indított eljárást a médiatanács, hogy társadalmilag elfogadott jelenségként mutatta be a prostitúciót, elfogadható konfliktuskezelési módszernek mutatta be az erőszakot, és pozitív színben tüntette fel a drogfogyasztást.
Szombaton a HVG azt kifogásolta, hogy nem Simicska vállalkozása nyerte meg a Bátaapátiban épülő nukleáris hulladéklerakó újabb tendereit – alig egy nappal azt követően, hogy a HVG újságírója hasonló stílusban közölte; az Aldiban már nem kapható Simicska Lajos lapja, a Magyar Nemzet – ehelyett inkább Magyar Időket árulnak.
Ma a Népszabadság arról számolt be, hogy a közbeszerzési törvény megsértéséért ötmillió forintra büntették Simicska vállalkozásait, a Közgépet és az A-Hídat. Vasárnap pedig az ATV kormánykörökben eluralkodó rettegést vizionált annak kapcsán, hogy Simicska Lajos esetleg beállt a Jobbik mögé anyagi támogatónak. Szerintük Simicska “számtalan vitatott ügyre érdemi rálátással rendelkezhet, így a választási kampányban tippeket adhat a Jobbiknak korrupciós jellegű ügyekben.”
Hidakat építenek
Korábban Vona Gábor teljes magabiztossággal állította, hogy pártja semmilyen külföldi támogatásban nem részesül, a múltban sem kapott ilyet, és a jövőben sem fogadná el. Kijelentése akár teljes mértékben igaz is lehet: nem sok példát látni arra, hogy egy politikai párt közvetlen egy idegen országtól kapna támogatást. Ehelyett belföldi szponzorokat alkalmaznak (hidakat építenek), amivel teljes mértékben elkerülhető a külföldi támogatás látszata.
A Marine Le Pen féle francia Nemzeti Front esetében nyilvánvaló volt a “külföldi támogatás”, hiszen belföldi banktól – politikai okokból – hitelt nem kaptak, emiatt egy az ő irányukba politikailag nem ellenséges ország állami tulajdonú bankjához kellett fordulniuk.
Simicska Lajos híd szerepét töltheti be – és, hogy pontosan milyen híd lehet Simicska Lajos, annak visszafejtésére Bajnai Gordon egy szerencsétlen kijelentése ad alkalmat.
2014. május 29-én Bajnai Gordon neve volt az egyetlen magyar név a Bilderberg csoport Koppenhágában kezdődő találkozója meghívottjainak listáján. Koppenhágából hazaérkezését követően Bajnait a sajtó képviselője arról kérdezte, hogy milyen célból vett részt az összeesküvés-elméletek által övezett csoport találkozóján. A politikus akkor saját közösségi-média profilján számolt be egy újságíróval zajlott beszélgetésről, amelyben azt kérdezték tőle, “kapott-e bármilyen politikai, gazdasági kérdésekkel kapcsolatos, iránymutatást, felkérést, esetleg feladatot?” A politikus a kérdésre azt felelte; “Igen, hogy próbáljam Simicska Lajost megnyerni a Bilderberg szponzorai közé. A tavalyi osztalékból bőven telik rá.”
Ha egy milliárdos a Bilderberg csoport szponzora, az alatt nem azt kell érteni, hogy a milliárdos anyagilag támogatná a rejtélyes nemzetközi csoportot. Ehelyett kötelezettséget vállal arra, hogy az általuk meghatározott személyeket és csoportokat fogja szponzorálni a saját országában. Bajnai elejtett mondata szerint Simicska Lajos egy ilyen személy.
A milliárdos vállalkozó és a Jobbik vélt vagy valós kapcsolata szintén nem új keletű dolog: 2015. február 27-én Vágó István az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy a kormány holdudvarából kiszorított oligarcha nem saját pártot fog alapítani, hanem támogatóként beáll a Jobbik mögé, és hosszú távon a nemzeti radikális párt irányvonalát próbálja majd meghatározni, hogy ezáltal revansot vegyen a kormánypárton. Ezeknek a feltételezéseknek az eloszlatásában nem segített, amikor Vona Gábor július 24.-én a Vona7 c. online műsorban azt mondta, szerinte Simicska Lajos lenne a korrupcióellenes ügyészség vezetésére egyik legalkalmasabb személy.
A párt politikusait megosztja a kérdés. Valaki szerint Vona Gábor ironizált: ők azok, akik szeretnék nem elhinni ezeket a feltételezéseket. Mások bizonyíték nélkül is kész tényként kezelik, hogy a Jobbik vezetése elárulta saját elveit, és összejátszik kétes hátterű milliárdosokkal. Megint mások a párton belül zajló zsarolásokról és megfigyelésről adnak információkat. Bár a Jobbik-Simicska összetalálkozás egyelőre nem bizonyított tény, annyi biztos, hogy a Jobbik új alapokra helyezné a politikát – Simicska viszont nem fogja. Ő egy hanyatló rendszer milliárdosa; amiatt szakadt le a kormánypárt holdudvaráról, mert nem volt hajlandó mindent új alapra helyezni. Sokáig ő volt a Fidesz mögötti pénzember, és ha egy másik párt mögé áll be, az idővel pontosan olyan lesz, mint a Fidesz – Simicska idejében.
Ahogy közeleg a Jobbik tisztújító kongresszusa, ez mindinkább meghatározó kérdéssé válik; miért nem alapítanak saját pártot inkább azok, akik a régi Fideszt akarják újjáépíteni? A Jobbikot nemzeti radikális fiatalok építették fel. Ha hagyják a pártot néhány személy által új alapra helyezni, minden befektetett munkájuk hiába való volt.

http://www.hidfo.ru/2016/03/a-bilderberg-szponzoraert-aggodnak-a-liberalisok/

Menekültválság: még több pénzt akarnak a törökök

tét

Az Európai Uniónak a már megígért 6 milliárd eurónál várhatóan többet kell adnia Törökországnak az illegális bevándorlás leállítására – mondta kedden Karl Erjavec szlovén külügyminiszter, miután Ljubljanában tárgyalt Volkan Bozkir török Európa-ügyi miniszterrel.
Úgy vélem, hogy a válság kezelésére betervezett összeg nem lesz elég. Ez csak az első lépés, de fontos ahhoz, hogy a Törökországgal kötött megállapodás eredményes legyen – mondta Erjavec egy közös sajtótájékoztatón.
A megállapodás alapján Törökország visszafogadja a rajta keresztül Európába érkezett összes illegális bevándorlót, de cserébe az unió Törökországból közvetlenül átvesz szíriai menekülteket. A csere elvben öt nap múlva kezdődik. Törökországban befogadóközpontokban helyezik el a visszatérőket, és ugyanannyi szíriait küld Európába.
Bozkir leszögezte, hogy az unió nem válogathat a szíriaiak között a képzettségük és szakértelmük szerint. Törökország a visszavett migránsokat megpróbálja hazaküldeni a származási helyükre, mint például Pakisztán, amellyel már megkötötte a visszafogadási megállapodást. Nem küldik viszont haza azokat a menekülteket, akiket ott veszély fenyeget. Ha nem térhetnek haza, Törökországban maradnak azokban a központokban, amelyeket a számukra építettek 16 városban – mondta a miniszter.
(MTI)
Bal-Rad komm: Az ankarai maffia Családfője behúzta az EU-t a bazárba, és amíg pénzt szimatol az uniós bukszában-nem engedi! Most megüzente: “aggyatok még píízt!”
Nyilvánvaló volt a kezdetektől fogva, hogy a törökök a pénzre utaznak. Három milliárd helyett már hat milliárd eurot követeltek az emberkereskedelemért. Miután ezt megkapták (“feltételesen”) nyilvánvaló, hogy észlelték: VAN PÉNZ A DOLOGRA! Be is indították a zsarolást. Ők is sejtik, hogy a vízummentesség kétséges dolog, ezért aztán még több pénzt akarnak! Meg fogják kapni!
Persze az sem lesz elég! A török bazárból nincs menekvés!
A Germán Ribanc-ki tudja ki és mi által felhatalmazva?-fizet mint a hülye a török maffiának! BELŐLÜNK FIZET!

Az ENSZ nem volt képes betölteni a béke őrének szerepét

Damaszkusz kizárólag az orosz hadsereg bázisainak jelenlétét ismeri el, más országok illegálisan próbálják megvetni lábukat Szíria területén. Az ország legitim államfője kijelentette; Oroszország fegyveres erőinek jelenléte nem csak a terrorellenes harc szempontjából fontos, hanem a világ erőegyensúlyának biztosítása érdekében is jelen kell legyen az orosz hadsereg Szíriában.
Bassár el-Aszad, Szíria elnöke a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva úgy fogalmazott; “ez csak az egyik ok. A külföldi bázisok jelenléte nem pusztán a terrorizmus elleni harchoz kötődik, hanem a nemzetközi helyzet egészéhez. Sajnálatos módon a Nyugat a hidegháború során és azt követően sem változtatta meg politikáját, ami a mai napig változatlan – hegemóniát akar a nemzetközi döntéshozatalban, és sajnálatos módon az ENSZ nem volt képes betölteni a világban a béke őrének szerepét – még most sem, annak érdekében, hogy eredeti státuszát visszanyerhesse.”
Az államfő elmondása szerint az orosz katonai bázisok jelenléte szükséges a szíriai kormánynak, de más országoknak is, a világban a nemzetközi egyensúly fenntartása érdekében. “Ez az igazság, akár egyetértünk vele, akár nem – de jelenleg ez a jelenlét szükséges” – tette hozzá. “Az orosz hadsereg bázisainak jelenléte Szíriában nem megszállás, hanem segítség az ország stabilitásának és biztonságának fenntartásában”.
Aszad elmondása szerint ez a mintegy hat évtizede tartó kapcsolat amiatt működik gördülékenyen, mert más téren is hasonló alapelvek mentén működik a két ország. Ennek okán, a nyugati világ változékonyságával és kiegyensúlyozatlanságával ellentétben a stabilitás és biztonság fenntartását jelenti az orosz katonai jelenlét, “és éppen ez, amit mi akarunk” – mondta Aszad.
Az államfő szerint Szíriának azt követően is szüksége lesz az orosz bázisok jelenlétére, hogy a terrorizmus elleni harc lezárult, és az ország újra stabilizálódott. Épp annak okán, hogy jelenlétük lehetővé tette az ország destabilizálására adott döntő erejű választ, – és a jövőben minél nagyobb nyomás nehezedik a szíriai kormányra a nyugati országok részéről, annál nagyobb szükség lesz az orosz katonai segítségre.

http://www.hidfo.ru/2016/03/az-ensz-nem-volt-kepes-betolteni-a-beke-orenek-szerepet

Amerikai páncélos dandár jön Kelet-Európába

amt
Ezt jelentette be az amerikai haderő európai főparancsnoksága szerdán. A döntés az “orosz agresszió miatt aggódó” kelet-európai szövetségesek megnyugtatását szolgálja.
Az Egyesült Államok egy páncélos dandárt telepít Kelet-Európába – jelentette be az amerikai haderő európai főparancsnoksága szerdán.
Közleményében nem nevezett meg célországot, de indoklásként megjegyezte, a döntés az “orosz agresszió miatt aggódó” kelet-európai szövetségesek megnyugtatását szolgálja.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…az orosz agresszió miatt aggódó kelet-európai…”-politikai maffiák megnyugtatására!
Mert valahogyan-Magyarországon pedig kiváltképpen-az EGYSZERŰ LAKOSOKAT nem igazán idegesítik az “agresszív orosz törekvések”!
De a “megnyugtató” amerikai lánctalpcsörömpölés az igen!
antv

Közvetlen demokrácia? Online szavazást írtak ki egy terrorista kivégzéséről

Az Instagramon kiírt szavazással döntött egy iraki milícia arról, hogy kivégezzék-e az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egy elfogott harcosát. Nem sokáig élt az oldal, de az emberek előtte még megszavazták a kivégzést.
Egy az Iszlám Állam ellen létrejött iraki szabadcsapat (@iraqiswat) így adta át az emberek kezébe a döntést: “Az ISIS-nek ezt a tagját Moszulban fogtuk el. Szavazhattok: megölni, vagy szabadon engedni. Egy órátok van a szavazásra. A döntés eredményét utána posztoljuk. Szóljatok barátaitoknak, most lehetőségetek van bosszút állni az ISIS-en.”
Az eredeti bejegyzés egy a milícia által elfogott Daesh-terrorista fotójával jelent meg, amit később az Instagram eltávolított. A hozzászólók többsége támogatta a terrorista kivégzését, amiről egy óra múlva újabb fotó jelent meg, egy újabb kommenttel: “köszönjük a szavazást.”

A síita milíciák tevékenységét vizsgáló szakértők szerint gyakran tartanak ilyen kérdésben közvetlen szavazást, de ez volt az első alkalom, hogy az iraki milícia nyilvánosságra hozta egy elfogott terrorista fotóját.

http://www.hidfo.ru/2016/03/kozvetlen-demokracia-online-szavazast-irtak-ki-egy-terrorista-kivegzeserol/

Szíriában a tavaly október óta bemutatott néhány orosz technika arról árulkodik, hogy a Medve nem talpvakarászással töltötte utóbbi tíz évét.

Csináltak sok érdekes kütyüt a katonáiknak. Mindenféle fegyvernem számára összeraktak valami játékot. Itt van például ez a “játéktank”! Kicsi is, fürge is, meg kellően félelmetes is.
Az alábbi videon is akad még néhány érdekesség a 6. generációs orosz fegyverekről. Van itt még kozmikus repülőgép is.
http://www.balrad.com/2016/03/30/medvekutyuk/

Az ő vagyonosodása miatt fizethet egész Magyarország

Az Európai Unió Bírósága jogerős ítéletet hozott a kormány 2012-ben bevezetett kaszinótörvényével kapcsolatban; az Andrew Vajna által kiszorított vállalkozók százmilliárdos nagyságrendű kártérítésért perelhetik Magyarországot, amit a kormány az adófizetők pénzéből fizetne.
A 24.hu Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnökére hivatkozva azt írja, az Európai Unió Bírósága kifogásolta, hogy a szerencsejáték-piacot érintő új szabályozást nem előzte meg átmeneti időszak, ami lehetővé tette volna az érintett vállalkozók alkalmazkodását az új jogi környezethez. Ennek okán megnyílt az iparágból gyakorlatilag egyik hónapról a másikra eltávolított vállalkozók kártérítési alapja, akik nemsokára százmilliárd forint kártérítést perelhetnek ki a magyar államból.
2012. folyamán a kormány sokszorosára emelte a játékadót, majd októberben egyik napról a másikra vonta vissza a játékgépek engedélyeit. 2013-ban az engedélyeket néhány kiszemelt személynek adta ki, ennek köszönhetően az ország nyolc megmaradt játékkaszinójából öt az amerikai milliárdos Andrew Vajna kezébe került. Schreiber elmondása szerint a Vajna tulajdonában álló kaszinók által termelt többmilliárdos nyereség ismeretlen helyre távozik az országból.
Miközben a kormány néhány tollvonással monopolhelyzetbe hozott egy amerikai milliárdost, a kártérítési perek során megkövetelt akár százmilliárdos összeget az állami költségvetésből fizetné, a magyar adófizetők közvetlen megkárosításával.
Andrew Vajna egy 2015-ös összesítés szerint Magyarország 7. legbefolyásosabb személye, ami igen elgondolkodtató, tekintve, hogy amerikai állampolgárként lett kormánybiztos Magyarországon. Gyöngyösi Márton, az országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke szerint továbbra is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy a magyar törvényhozás tele van kettős állampolgárokkal, miközben a választóknak nincs joga tudni, hogy az ország vezetői – és befolyását tekintve Andrew Vajna kétségkívül annak mondható – milyen idegen ország irányába tettek hűségesküt.
http://www.hidfo.ru/2016/03/az-o-vagyonosodasa-miatt-fizethet-egesz-magyarorszag/

A mecsetek bezárását követeli a német jobboldal

Németország összes mecsetének bezárását követeli egy új politikai erő, aminek népszerűsége rohamosan nő. Az Alternatíva Németországnak pártprogramjában egyértelműen kijelenti: az iszlám nem tartozik Németországhoz, meg kell kezdeni a kiszorítását.
A német sajtó a korábbinál aktívabban kezdett foglalkozni az Alternatíva Németországnak párt részletes céljaival, miután az ellenzéki mozgalom támogatottsága a migrációs válság közepette ugrásszerűen megnövekedett, és több regionális választáson bejutottak a helyi parlamentbe. A párt a nagy migrációs hullám tetőzésekor követelte a határok hermetikus lezárását és a korábban érkezett migránsok kiutasítást, ennek köszönhetően Németország több tagállamában második politikai erővé váltak.
A sajtó megszerezte az ellenzéki mozgalom egyelőre nem-nyilvános részletes programtervét, ami nem csak a migránsok kiutasítását követeli, de azonnali hatállyal bezáratná a mecseteket, és betiltaná az újabb mecsetek építését is. A programtervet várhatóan áprilisban fogadja el a pártvezetés.
Az Alternatíva Németországnak párt 2013-ban alakult, és rohamos népszerűségre tett szert, miután az Angela Merkel által képviselt politikai vonal egyetlen év leforgása alatt közel kétmillió migránst engedett az országba, és bebizonyosodott, hogy a rendőrök “felsőbb utasítások” mentén nem alkalmazhatnak erőt bűnelkövető migránsokkal szemben. Miközben a radikális jobboldalt folyamatos nyomás alatt tartják a hatóságok, a nők százai ellen szexuális zaklatásokat elkövető migránsokat máig nem sikerült törvény elé állítani, emiatt a párt rekord gyorsasággal vonzza magához a politikai fősodor tömegtámogatását.
Tavaly szeptemberben a Frankfurter Allgemeine Zeitung arról számolt be; Szaúd-Arábia hivatalos úton is felajánlotta “segítségét” a migrációs válság kezeléséhez, és minden századik menekült után egy mecsetet építtetne Németországban. Eszerint a tavaly érkezett menekültek száma alapján akár húszezer új mecset épülhetne – a ma működő mintegy kétezer mellé – Németország területén, a szaúdi királyi család vagyonából.


http://www.hidfo.ru/2016/03/a-mecsetek-bezarasat-koveteli-a-nemet-jobboldal/

Félmilliárd forintért vett földeket egy titokzatos vevő Cegléd környékén

Gyanúsan olcsón vett meg közel 600 hektárnyi földet egy titokzatos magánszemély Cegléd környékén. Az eredményes licitáló félmilliárd forintért, a tavalyi értékesítési ár feléért jutott a föld területekhez.
dpmg
A keddi árverésen körülbelül 632 hektárnyi, a Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt. által bérelt földre lehetett licitálni, kb. 537 millió forint kikiáltási áron. A Cifrakert gazdálkodóegység által használt összesen 544,5 hektárra egy magánszemély, Kaposvári Zsoltné licitált eredményesen – írja a Magyar Nemzet szerdai számában. Az eredményes licitálónak 471,5 millió forintot kell majd fizetnie ezekért a földekért, ami azt jelenti, hogy hektáronként kevesebbet mint egy millió forintot, pedig még tavaly 1,8–2 millió forint volt az értékesítési ár. Az, hogy ki áll az árverés mögött, csak akkor derül ki, amikor hivatalosan is közzéteszik.
A lap szerint a szóba forgó parcellákat gyanúsan alacsony áron írták ki licitre. Cikkükben felidézik, hogy a tavalyi kiírásokban a DPMG által használt földrészletek esetében 55 500 forint körüli aranykoronánkénti árak szerepeltek, és mivel licit jellemzően nem volt, a területek ezen az áron keltek el. Az idei kiírások is ilyen árakat tartalmaztak, 2016. március 1-jén például ugyanazokból a táblákból adtak el, ugyanennyiért. Keddre azonban a korábbi, már említett aranykoronánkénti 55 ezer forint körüli kikiáltási árhoz képest fél áron hirdettek meg több földet.
(HVG)
Bal-Rad komm: A DPMG Zrt. “az idők kezdete óta” a döbrögista horda aranytojást tojó tyúkja. Környékbeli potentátok keltetőüzeme és abrakolóhelye. De a bandaközpont is szépen lakomázhatott/lakomázhat a birtokból.
A cifrakerti új birtokosnak pedig-vélhetően-SEMMI KÖZE a döbrögista hordához! Tán csak egy egyszerű kozmetikus. Volt. Mostmár meglehet “aranykalászos” gazdálkodó! Majd beköltözik a kastélyba. Kicsit később. Ha már azt is megvásárolta! MERT AZ IS VAN ÁM OTT! Igen mutatós.

Szíria

szít
Palmüra után Szíriában az egyre tehetetlenebb dzsihadista latorbandák dühe a civil lakosság ellen fordul!-egyre több helyen.
Aleppo, Damaszkusz, Idlib és Latakia tartományokban a “Dzshebhat an-Nusra” a “Jaish al-Islam” és a “Liwa al-Haq” bűnbandák terrorja tizedeli a lakosságot.
Palmürába tegnapelőtt orosz aknamentesítő műszaki alakulatok érkeztek. Kutyákkal, ketyerékkel. Megkezdődött az ősi romváros aknamentesítése.
De hát Palmürán túl is van élet a szíriai polgárháborúban. A kormányhadsereg előtt “vannak még” elvégzendő feladatok. Tegnap meg is kezdték Latakia tartományban Jisr al-Shughour városa felszabadításának előkészületeit. A várost a “Jaysh Al-Fateh latorhorda terrorizálja.
Homsz tartományban Deir ez-Zor van beírva a hadsereg programfüzetébe. Az ISIS által már csak részben-de nagyobb részben-megszállva tartott város felé Palmüra irányából megindultak a sivatagon áthaladó úton a kormányerők a tartományi főváros irányába.
paz
Persze mind az orosz, mind a szír légierő harci gépei gyorsabban térülnek-fordulnak. A földi erők érkeztéig ők készítik fel Deir ez-Zor sátánfattyait a rájuk váró végre. Tegnap sem volt ez másként. A kalifátus pribékjei nem unatkoztak-viszon néhány légicsapás eredményeként fogyatkoztak.
A nevezetes út mentén komoly olajbót működik/működött Sukhnah falunál. Jó kis bevételi forrásként az ISIS-nek. Meg is erősítették a banditák rendesen, de hát akkori elgondolásaikban egy hatékony légierővel nem számoltak. Így aztán a bót tegnap bezárt.
Homszban szintén a kormányhadsereg programjára van tűzve az asszír város Quraytayn-mint ISIS erősség elfoglalása.
qar
A város környéki magaslatokat a szír tüzérség tegnapra “belakta”! Az orosz-szír légipáros is beköszönt. Legalább harminc alkalommal. Úgyhogy Quraytayn dzsihadistáira mozgalmas időszak vár.
A Törökországgal határos Al-Hasaka tartomány határmenti szír városát, Qamishlit tegnap a török tüzérség bombázta. A városban a kurd YPG és a Demokrata Szövetség szervezi az életet, azaz ők irányítják a várost. A török tüzérségi attaknak pontosan meg nem nevezett számú civil áldozata lett.
Aleppo török határmenti területeit is több alkalommal ágyúzta tegnap a török tüzérség. Itt is a kurdok voltak a célpontok.
Quneitra és Damaszkusz tartományokban tovább dúl a dzsihadista belháború. Afféle külön polgárháborút vívnak egymással a különöző latorbandák. A libanonnal határos Kalamük hegység nyugati lejtőin az al-Kaida pusztítja igencsak véres csatákban az ISIS martalócait. Dzharud Karah határátkelőhelynél közel száz dzsihadita pusztult el.
A harcok több szakaszon már átterjedtek Libanon területére is.
http://www.balrad.com/2016/03/30/sziria-97/

Ocsmány Fidesz-MSZP mutyizás zajlik Budapesten

A Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatósági tagjává nevezik ki Czeglédy Gergőt a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén – értesült városházi forrásokból a Nyugati Fény. A tisztség havi 450 ezres jövedelmet jelent a politikusnak, a meglévő bevételein felül.
Czeglédy Gergő jelenleg az MSZP III. kerületi elnöke, korábban ő volt Hagyó Miklós kabinetfőnöke. Czeglédy nevét beütve a Google-be csupa korrupciós ügyekkel foglalkozó cikket találunk:
MSZP-s belharc: ki kérte az ötmilliót?
Végnapjaiban lett bőkezű több munkatársával Hagyó
Eltűnt a vagyon? – Így takarított maga után Hagyó Miklós
nyf
(fotómontázs: Czeglédy Gergő, Molnár Zsolt, Tarlós István, Rogán Antal)
Hagyó Miklós előbb börtönpihenőre ment, majd eltűnt a balfenéken, ám egykori irodavezetője és mindenese, Czeglédy Gergő kibekkelt, és mostanában Molnár Zsolt jobbkezeként tartják számon a szocialista pártban.
(Molnár Zsolt az MSZP egyik legsötétebb figurája. 2002-ben ügyvédként még a Fidesznek dolgozott, Tarlóssal és Rogánnal legendásan jó viszonyt ápol.)
A 2014-es választási kampányban az MSZP kampányfőnöke volt. Rogán Antal frissen kipattant ingatlanbotrányát személyesen igyekezett több baloldali médiumnál levenni a napirendről, saját pártjában pedig megtiltotta, hogy tematizálják az ügyet.
Ron Werber, a MSZP kampánytanácsadója másfél héttel a választás előtt szórólapot készített Rogán Antalról, amelyen felhívta volna a nyilvánosság figyelmét Rogán valós vagyoni helyzetére. A fővárosi szocialisták azonban Molnár hatására nem voltak hajlandóan teríteni azt.)
Megy tehát a parasztvakítás: Miközben az MSZP tessék-lássék módon eljátssza az ellenzékit, a színfalak mögött ocsmányul összejátszik a tolvaj Fidesszel. Cserébe megkapja a maga júdáspénzét – jól fizető kamupozíciók formájában, amit persze szintén az adófizetők csengetnek ki.
A Nyugati Fény alapítása óta szívügyének tekinti, hogy leleplezze a minden oldali korrupciót. Hiszünk benne, hogy csak egy tiszta világra érdemes lecserélni a fideszes uralmat. Nem kérjük ugyanezt a gazemberséget pepitában!
(nyugatifeny)
Bal-Rad komm: Ez a valós veszély! A döbrögisták-maszoposok sikamikája? Egy fenét! Ezt mindenki tudja, még ha apró részleteiben nem is!-de a lényeget illetően senki újdonsággal nem találkozik már a magyarországi politikai maffiák történelmi/történeti együttműködését illetően!
Lehet meglepetés az olvasók számára az együttműködésük egy-egy storyjának a megemlítése, ám ezeken senk nem lepődik meg! Ez a rendszer alapja!
A valós veszély a HITELESSÉG LÁTSZATA! Az, hogy “gerillamédiának” kikiáltott atlantista kiteregető portálok szállítják a meglepő információkat a honi maffiabandák együttműködéséről. Amely információk igencsak szelektívek, és igencsak irányítottak! RÁADÁSUL IGAZAK IS!
És mert RÉSZIGAZSÁGOKAT TARTALMAZNAK!-HITELESNEK IS TŰNNEK!
Az a legnagyobb valós veszély a magyar népre nézve, hogy az igazság szelektív tálalásával KÉPESEK BEFOLYÁSOLNI A KÖZHANGULATOT EGY EGYÁLTALÁN NEM KÍVÁNT IRÁNYBA! Körbenjárásra késztetve egy egész országot mindaddig, amíg a körbenjárás során el nem kopik a tömeg!
Az a valós veszély, ha a vészkolompot nem, csak a vezérkolompot halljuk!