A Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatósági tagjává nevezik ki Czeglédy Gergőt a Fővárosi Közgyűlés mai ülésén – értesült városházi forrásokból a Nyugati Fény. A tisztség havi 450 ezres jövedelmet jelent a politikusnak, a meglévő bevételein felül.
Czeglédy Gergő jelenleg az MSZP III. kerületi elnöke, korábban ő volt Hagyó Miklós kabinetfőnöke. Czeglédy nevét beütve a Google-be csupa korrupciós ügyekkel foglalkozó cikket találunk:
MSZP-s belharc: ki kérte az ötmilliót?
Végnapjaiban lett bőkezű több munkatársával Hagyó
Eltűnt a vagyon? – Így takarított maga után Hagyó Miklós
nyf
(fotómontázs: Czeglédy Gergő, Molnár Zsolt, Tarlós István, Rogán Antal)
Hagyó Miklós előbb börtönpihenőre ment, majd eltűnt a balfenéken, ám egykori irodavezetője és mindenese, Czeglédy Gergő kibekkelt, és mostanában Molnár Zsolt jobbkezeként tartják számon a szocialista pártban.
(Molnár Zsolt az MSZP egyik legsötétebb figurája. 2002-ben ügyvédként még a Fidesznek dolgozott, Tarlóssal és Rogánnal legendásan jó viszonyt ápol.)
A 2014-es választási kampányban az MSZP kampányfőnöke volt. Rogán Antal frissen kipattant ingatlanbotrányát személyesen igyekezett több baloldali médiumnál levenni a napirendről, saját pártjában pedig megtiltotta, hogy tematizálják az ügyet.
Ron Werber, a MSZP kampánytanácsadója másfél héttel a választás előtt szórólapot készített Rogán Antalról, amelyen felhívta volna a nyilvánosság figyelmét Rogán valós vagyoni helyzetére. A fővárosi szocialisták azonban Molnár hatására nem voltak hajlandóan teríteni azt.)
Megy tehát a parasztvakítás: Miközben az MSZP tessék-lássék módon eljátssza az ellenzékit, a színfalak mögött ocsmányul összejátszik a tolvaj Fidesszel. Cserébe megkapja a maga júdáspénzét – jól fizető kamupozíciók formájában, amit persze szintén az adófizetők csengetnek ki.
A Nyugati Fény alapítása óta szívügyének tekinti, hogy leleplezze a minden oldali korrupciót. Hiszünk benne, hogy csak egy tiszta világra érdemes lecserélni a fideszes uralmat. Nem kérjük ugyanezt a gazemberséget pepitában!
(nyugatifeny)
Bal-Rad komm: Ez a valós veszély! A döbrögisták-maszoposok sikamikája? Egy fenét! Ezt mindenki tudja, még ha apró részleteiben nem is!-de a lényeget illetően senki újdonsággal nem találkozik már a magyarországi politikai maffiák történelmi/történeti együttműködését illetően!
Lehet meglepetés az olvasók számára az együttműködésük egy-egy storyjának a megemlítése, ám ezeken senk nem lepődik meg! Ez a rendszer alapja!
A valós veszély a HITELESSÉG LÁTSZATA! Az, hogy “gerillamédiának” kikiáltott atlantista kiteregető portálok szállítják a meglepő információkat a honi maffiabandák együttműködéséről. Amely információk igencsak szelektívek, és igencsak irányítottak! RÁADÁSUL IGAZAK IS!
És mert RÉSZIGAZSÁGOKAT TARTALMAZNAK!-HITELESNEK IS TŰNNEK!
Az a legnagyobb valós veszély a magyar népre nézve, hogy az igazság szelektív tálalásával KÉPESEK BEFOLYÁSOLNI A KÖZHANGULATOT EGY EGYÁLTALÁN NEM KÍVÁNT IRÁNYBA! Körbenjárásra késztetve egy egész országot mindaddig, amíg a körbenjárás során el nem kopik a tömeg!
Az a valós veszély, ha a vészkolompot nem, csak a vezérkolompot halljuk!