2023. augusztus 28., hétfő

Oltáskárosult: posztvakcinás-szindróma

Nadja, 34 éves, a kovid-“oltás” előtt teljesen egészséges volt, szellemileg vagy testileg sérült gyerekekkel foglalkozott.
2021 márciusában beoltatta magát, mégpedig azért, mert félt, hogy megfertőzik őt a sérült gyerekek, akiknek nem kellett maszkot hordani.

A géninjekció után 2 héttel később kezdődtek a panaszai: szúró fejfájás, súlyos szédülés, ájulás. Kórházba került, de a rengeteg vizsgálat nem hozott eredményt. Azóta is folyamatosan szédül, gyenge, izomfájdalmai vannak, sokszor nem találja a szavakat. Néha alig tud menni, autót sem tud vezetni a szédülés és látászavarok miatt.

Kb. 4 hónappal a tünetek megjelenése után szorongást és depressziót diagnoztizáltak nála, 9 hónapot kórházban töltött a pszichiátrián, ahol 12 féle antidepresszánst próbáltattak ki vele, de egyik sem használt. A liquor vizsgálattól a csontvelővizsgálatig mindent elvégeztek, negatív eredménnyel.

A pszichiátriai tartózkodása alatt rákényszerítették a második és a harmadik “oltást”, ami tovább rontott az állapotán.

2 és fél éve tart a kínszenvedése. Egy évvel ezelőtt mondta ki végre egy müncheni orvos, hogy posztvakcinás-szindrómában szenved. És mostanra már valóban vannak pszichés gondjai is. Csak a gyerekei miatt nem adja fel a küzdelmet, akiknél ugyancsak pszichés zavarok alakultak ki az anyjuk betegeskedése és hosszas kórházi távolléte miatt.

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates: aki ellenáll az „mRNS-áradat”-nak, azt kizárják a társadalomból

DFID: Department for International Development (Nemzetközi Fejlesztési Minisztérium)
NIH: National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet(ek))
VF: Világgazdasági Fórum
Forrás:
https://rumble.com/v3ccvpi-bill-gates-people-who-resist-mrna-tsunami-will-be-excluded-from-society.html

Wagner új húsdarálója | Trident ostrom hadművelet | Oroszország terve a háború befejezésére

A Habsburg belterjesség titka

Jézus pedig a szeretet útja