2017. július 17., hétfő

Az olajdollár közelgő halála

A BRICS pénzrendszere elszakad az olajdollártól.Oroszország, Kína és India minden nemzetközi kétoldalú gazdasági szerződést Jüan és Rubel elszámolással köt meg, megnyitva az utat a globális dollármentesítés felé.Az elmúlt években Kína és Oroszország voltak a legaktívabb aranyfelvásárlók, mellyel megteremtették pénzük valódi aranyfedezetét (aranystandard), aláásva ezzel az értéktelenné vált amerikai olajdollár globális tartalék valuta szerepét.Oroszország legnagyobb bankja, az állami tulajdonú Sberbank ezen a héten bejelentette, hogy a svájci leányvállalata megkezdte aranykereskedését a Shanghai Gold Bankkal.A Sberbank tervezi, hogy bővíti jelenlétét a kínai nemesfém piacon is.A szaúdiak és az öböl-menti olajtermelő monarchiák, valamint Nigéria a Kínába exportált olaj ellenértékét kínai jüanban fogadják el.

"Az olajdollár közelgő halála közvetlenül és drasztikusan csökkenti Amerika képességét arra, hogy háborúkat viseljen más nemzetek ellen, más emberek pénzén."

http://thefreethoughtproject.com/russia-china-petrodollar-gold/

http://www.reuters.com/article/us-global-forex-idUSKBN1A10ZQ

https://sputniknews.com/politics/201512051031294555-gold-ruble-yuan-global-dedolarization/

Hatalmas változás elé néz a svéd migrációs politika

A svédek unortodox módszerekkel próbálkoznak: ezúttal bohócok alkalmazásával próbálják beilleszkedésre bírni a migránsokat. Az afrikai bevándorlók akár cirkuszban is felléphetnek.
Több mint 25 millió koronát – több mint 800 millió forintnak megfelelő összeget – különített el a svéd migrációs hivatal, amit az integrációt elősegítő alternatív módszerekre kívánnak fordítani – derült ki a hivatal által kiadott közleményből. A pénzt többek közt olyan szervezetek kapják majd, mint a Bohócok Határok Nélkül nevű csoport, ami nevettetéssel és játékos programokkal próbálja elősegíteni a migránsok beilleszkedését.
A Bohócok Határok Nélkül nevű szervezet weboldala szerint a csoportfoglalkozásokat a befogadó-központokban szervezik, de a migránsok akár cirkuszban is felléphetnek. “Rávesszük az embereket, hogy újra elkezdjenek élni” – írták.
Az új megközelítés lényege, hogy a bohócok “olyan találkozókat szerveznek, melynek lényege a játék”, így ezek a programok erőteljes közösségépítő jellegűek. A szervezők azt ígérik, hogy ezek a programok segíteni fogják a “harmadik ország béli” bevándorlók integrációját (ez alatt a nem EU-tagállam országokat kell érteni).
A program további támogatottjai a Jämtland-Härjedalen Sportszövetség és a Vöröskereszt. A sportszövetségnek kiutalt összeggel szintén közösségépítő sportprogramokat fognak szervezni, amitől a társadalmi integráció elősegítését várják.
Korábban Svédország próbálkozott már ehhez hasonló alternatív megközelítésekkel – többek között teveparkot hoztak létre Göteborgban, bevallottan migránsok foglalkoztatása céljából. Tekintve, hogy a teveparkot számos kritika érte és sokan rasszistának nevezték a programot, egyelőre nem egyértelmű, hogy az afrikai migránsok cirkuszi fellépése mennyivel fog nagyobb sikert aratni a bevándorláspártiak körében.

http://www.hidfo.ru/2017/07/hatalmas-valtozas-ele-nez-a-sved-migracios-politika/

A világ egy hatalmas kupleráj és mi vagyunk a kurvák ebben a beteg rendszerben!

Hogy miért? Igyekszem a kiváltó okokat röviden összefoglalni. Mert ugye, ok nélkül nincs okozat! Ma már az államok sajnos nem bocsájtanak ki saját fizető eszközt, hanem a privát kézben tartott központi bankoktól kölcsönöznek, melyre kamatot és kamatos kamatot fizetnek. A kamatok fizetése –és nem a törlesztése a tényleges hitelnek, mert akkor az államok adósság mentessé válnának és ezzel visszaszereznék a függetlenségüket- a mindenkori kormány kénytelen adókat és egy más kirótt illeték révén a lakosságtól behajtani.

Valóban, ha egyik vagy másik rázza a fejét, akkor a tanulmányai során valamit átugrott vagy nem figyelt oda, vagy nem tanították meg. Ez az oka, hogy jövedelmi adót és egyéb más adózási formákat illetékeket, pld. Regisztrációs adót az autóra és stb. fizetnünk kell.
A régi államadóságokat újabb hitelekkel törlesztjük. A következménye, hogy a kamat fizetésnek az összege mindig magasabb lesz ezzel szemben természetesen a adók nagysága automatikusan növekszik.
Egy szép napon majd csak következik a nyugdíjak megcsapolása, csökkentése, - a kormány már ezt előre látásból elzálogosította. Ha majd a kamatot és a kamatos kamatot nem leszünk képesek fizetni, semmi máshoz nem vezet, mint az államcsődhöz. Ezt a fajta államcsődöt egyesek ismerik vagy emlékeznek rá a 2015 év első felében pont Görögországot érte el, mikor a görög polgárok a maffia-trojka (IMF, EU és az EKB) az országukra kivetett embertelen takarékossági politikát nem voltak hajlandóak tovább eltűrni, és nem akartak továbbra a nagy hatalmú pénzhatalom alattvalói lenni. Következményei, a nagyfokú privatizálás, bagóért, kis pénzért a néptulajdonban lévő objektumokat, kikötőket, reptereket stb. elkótyavetyélték, mely magával hozza automatikusan az elszegényedést. Egy klasszikus módszer az alulról felfelé történő elosztásnak.
Ma már rafináltan végzik a fizetőeszköz kibocsájtását, mely a gyakorlatban csak könyvelés kérdése, és amely elektronikus úton jön létre. Vagyis a semmiből pénzt, fizetőeszközt hoznak létre, - egy igen dörzsölt adós rendszer - ezzel a parazita háttérhatalom igyekszik a föld lakosságát alattvalóikká, rabszolgákká kényszeríteni.
A Dr. Juhász István által összeállítót adózási történelem című művében, sajnos, a különféle adók százalékos nagysága nem lelhető fel, talán valahol megtalálható, kérlek, segítsetek benne, így kénytelen vagyok az európai állam adatait ismertetni, ami talán elegendő az összehasonlításhoz.

A császári német birodalomban forgalomban lévő fizetőeszköz részben arany fedezettel került kiadásra. A jövedelemadó maximális nagysága 4% de ez is 100.000 márka felett, ami annak idején hatalmas jövedelemnek számított. A dolgozók és alkalmazottak nem fizettek jövedelemadót! A császári birodalom gazdaságilag virágzott, messzemenőkig független a nemzetközi fináncrendszertől, mely pozitívan, példamutatóan hatott más országokra. Volt is számtalan utánzója nem csak az európai zónákban.
A nagyhatalmú pénzügyi körök és mások részéről, a két világháborúval sikerült hatékonyan az alkalmazását megszüntetni. Nem véletlen, hogy 1913-ban, tehát az első világháború kitörése előtt, létrehozták az amerikai jegybankot, (Federal Reserve) ami arra a kamatos adósságra épül, amelyet ma is ismerünk. Még ugyanabban az évben "véletlenül" egy alkotmány-módosítást fogadott el az amerikai kongresszus, amelyben bevezették a mindenre kiterjedő jövedelemadót.
Végül is hazánkban, az NSZK-ban hasonló helyzet uralkodik, mint az USA-ban. Amerikát már korábban az 1871 es évben, a 41. USA-Kongresszus, Washington D.C. az egyesült államok kormánya, az országot egy vállalkozói formává változtatta, tehát egy cég, egy vállalkozás!

A bankok azt a feltételt követelték, hogy a gyengélkedő államoknak pénzt kölcsönözhessenek. Ezzel a szerződéssel minden egyes amerikai állam polgárai tudtával vagy tudtuk nélkül kvázi - alkalmazottjai lettek a "Corporation-nak". A cégnek, (UNITED STATES CODE, Title 28, § 3002 (15) (A) (B) (C): (15) „United States“ means – (A) a Federal corporation; (B) an agency, department, commission, board, or other entity of the United States; or (C) an instrumentality of the United States.) lett a neve.
Ha valaki arra gondol, hogy Oroszország ettől a szcenáriótól független, igen csak nagyot téved. Az orosz központi bank tagja a nemzetközi kiegyenlítési fizetések bankjának röviden (BIZ-nek) ami „a világ központi bankjainak az "anyja". Ez annyit jelent, hogy a Rubel US-dollárral fedezett, s ezzel a rabszolga pénzrendszer szoros tagja. A BIZ központi tanács képviselői többek között JPMorgan, Rothschild, Goldmann Sachs, a kínai központi bank, a nemzetközi valuta alap IMF, valamint az amerikai FED.
A háttérben Oroszország ma már lépéseket tett a központi bankjának az államosítására mellyel megválna a nyugati fizetési rendszertől. De mégis, hogyan került privát kézbe az orosz központi bank? (A szovjet időkben is! Ha a szocik és a kommunisták nem tudnák!)

A cári idők egyetlen központi bankja 1860 – 1917 ig állami tulajdonvolt. Az 1917-ben a bolsevista Leninnek az erőszakos hatalomátvételekor (októberi forradalom) sürgősen pénzre volt szüksége és mit ad isten, segítségére sietett a nemzetközi nagy hatalmú fináncsereg, többek között (Warburg és Rotschild) Ezen ellenértékben 99 évre megkapták a központi bank fölötti ellenőrzést és az orosz fizetési eszköz, a Rubel kiadásának a jogát.
Az eddigi hozzáférhető információk szerint ez a szerződés 2016-ban lejárt és az oroszok nem hajlandóak ezt a szolgaszerződést meghosszabbítani. Hogy ez mennyire igaz, talán bizonyítja az a tény, amit megfigyelhettük, hogy 2015-óta különféle katonai összetűzések történtek Ukrajna területén. Oroszország katonai bekerítése, rendszeres gyakorlatok manőverek a határ közelben stb.

A pénz egy bizonyos formában energia, mögötte áll az életenergiánk/erőnk. Ha jól belegondolunk, hogy ezért a globális adóssági rendszerért kell hetente - ki hogyan, 40 vagy 60 órát dolgoznunk - mint modern rabszolgák, a mindenkori kormánynak adósságunkat (kamatot) ledolgozni. Nyugodtan kijelenthetjük, a stricik kurvái vagyunk, megyünk, hogy a nagyhatalmú parazitáknak legyen mit a tejbe aprítani.
Ennek okaként, folyamatosan csökken az életenergiánk, romlik az egészségünk, ezáltal természetesen lerövidül életünk. Kényszermunkások vagyunk, hogy maga az életünket fenntarthassuk. Oka, a mélybe taszító, az embert kizsákmányoló adósági pénzrendszer, kiváltója az egzisztenciális félelemnek, a cégektől és munkaadóktól és más emberektől, vagyis minden irányban való függőségnek.
Az emberi munkaerőnk a biztosítéka, a nagy hatalmú finánc közösség által ránk kényszerített "államadósságnak". Az anyakönyvi kivonatunk , a frontemberünk (stróman) nem a férfi vagy női élő személyünket igazoló okmány. Ez az okmány a kiállítása után mint kötvény (fedezet) a nemzetközi valutaalap (IMF) páncélszekrényében elhelyezésre kerül.
Feltétlen nézd meg! (Igaz, hogy angolul és német szöveggel, majd csak lesz valaki, aki magyarra fordítja!)

Az anyakönyvi kivonat kiállíttatásakor automatikusan, már ugyanúgy jogfosztott újszülött gyermekünk, a felette rendelkezést, a mindenkori kormányra átruháztuk. Többek között ez is a magyarázata, hogy az állam minden esetben, indoklás nélkül, a gyermeket a szüleitől megfoszthatja. Pld. Nem beiskolázás vagy a nevelése nem felel meg a rendszernek stb. Mindenre vonatkozik, amit az állami hatóságoknál regisztrálunk, ami marad az a használati jog, amiért még külön adót fizetünk, lásd, autó.
Ha megfigyeltük, hogy a legtöbb országból az ásványkincseket, különösen az aranyat, mint foglalót elszállítanak vagy Svájcba vagy az USA-ba. (a nemrég történt ukrajnai aranyfedezetet az éj leple alatt kirepítették az USA-ba)
A tényfeltárást folytathatnám, de az anyag terjedelmére nézve lassan befejezem. Mindenki levonhatja a maga felkészültségénél fogva a konzekvenciát.
Sokan emlegetik, hogy a Magyar Köztársaságot a jelenlegi kormány csak úgy átnevezte Magyarországra. Bárki utána nézhet a nemzetközi cégbírósági bejegyzésnek itt a link:
(Link) csak add meg a pontos címet, mondjuk a kormány rezidenciáját, vagy a rendőrségét, vagy akár a saját városod közigazgatási helyét stb., megtalálod pontosan.

/Aramis/

Félszáz szerb állampolgár csatlakozott a hírhedt terrorszervezethez

Szerbia belügyminisztere, Nebojsa Stefanovic vasárnapi közlése szerint javult a biztonsági helyzet, de eddig közel 50 szerb állampolgár hagyta el az országot, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez.
Összesen 49 szerb állampolgár hagyta el Szerbiát, hogy a Daes kötelékében harcoljon valamelyik közel-keleti országban – mondta Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter. Elmondása szerint többen közülük meghaltak, de néhány terrorista még életben van, ők idővel megpróbálhatnak visszatérni Európába.
“Mostanra többen közülük meghaltak, de többen még életben vannak, a Daes által irányított területeken tartózkodnak. Ezek nem nagy számok más európai országokhoz viszonyítva, de az ilyen történések mindig aggasztóak, a megfelelően időzített információcsere az egyetlen módja annak, hogy megvédjük magunkat” – mondta.
Stefanovic szerint Szerbiában a biztonsági helyzet állapota pozitív, a rendőrség, a biztonsági szolgálatok és az igazságszolgáltatás jelentős erőfeszítéseket tesz a terrorfenyegetések elhárítása érdekében. A miniszter szerint ennek köszönhetően jelenleg “Szerbia egyike Európa legbiztonságosabb országainak”.

http://www.hidfo.ru/2017/07/felszaz-szerb-allampolgar-csatlakozott-a-hirhedt-terrorszervezethez/