2017. június 10., szombat

TERRORISTA ÁLLAMOK RENDELIK MEG A GYILKOSSÁGOKAT

Az elmúlt három évben megszaporodtak Európában az úgynevezett „terrorista” merényletek.

NEM TERRORISTÁKRÓL, HANEM BÉRGYILKOSOKRÓL VAN SZÓ
Európában a terrorista merényletek a 70-es években kezdtek elszaporodni, akkoriban az olaszoknál a P2-es szabadkőműves páholy rendelte meg ezeket, míg Németországban a Vörös Birgádok nevű bandák, akik mögött szintén zsidó érdekek húzódtak meg. A háttérről és a megrendelőkről akkor sem és azóta sem beszélnek. Az első nagyobb feltünést keltő tömeggyilkosságot a norvégoknál követte el a szabadkőműves ügynök (Breivik), aki 2011-ben 77 fiatalt és több felnöttet ölt meg. Jelenleg fényűző börtönben tölti idejét. Most nem soroljuk fel az összes többi merényletet, amelyek az USA-ban történtek főleG, majd áttették a célpontokat Európa meghatározott országaiba. Először a franciákat vették célba 2015-ben a zsidó szennylap szerkesztőségénél, de ez az ügy egy nagy szélhámosság volt, amit most nem részletezünk. Ezt követően Németország volt a célpont és kisebb mértékben a svédek. Sokan azt hihehették, hogy ezzel vége a megtámadott országok sorának. Most újabban Angliát szemelték ki, de ennek is meghatározott célja volt. A hírekben és a világsajtóban mindenütt úgy állítják be ezeket az ártatlan lakosok elleni merényleteket, mintha ezeket valami vérgőzös, bosszúálló iszlám egyének ötlete lett volna, holott ők valójában csak bérgyilkosok, parancsvégrehajtók. Az is hazugság, hogy az Iszlám Állam adta nekik parancsot, mert ilyen állam nincs, csak egy titokban tartott terrorbanda, akiket főleg amerikai fegyverekkel láttak el és a célokat Izraelből üzengetik meg nekik, összefogva a CIA-val. Közel jó öt év telt el, de még semmilyen Iszlám Állam vezetőt nem neveztek meg pontos névvel. Hát meg hogy lehet? Miközben mind Ameriában, mind Izraelben pontosan tudják kik a terrobanda vezető, akiket néha emlegetnek, de nem név szerint. Az időpontot, a célpontokat, az országokat és azt hogy hol és hogyan követik el a merényleteket, azt a cionista szabadkőművesek döntik el. Hogy mennyire megtervezett módon gyilkolnak és mennyire leplezik a szándékaikat, az most Angliában az elmúlt négy hónapban kiderült, mivel annyira primitív módon cselekedtek, amiből vissza lehet következtetni az eltervezett céljaikra.
Tegnap a rádióban a szakértők jó fél óráig szövegeltek a legutóbbi angliai választások eredményeiről, de a miniszterelnöknő rossz szereplése, pártjának gyengüle kapcsán egyáltalán nem hozták fel a bekövetkezett három merényletet. Mi volt ezekkel a célja a szabadkőműveseknek? Az, hogy Angliát legyengítsék amikor az EU-ból való kilépési tárgyalásokra sor kerül, ugyanis Theresa May „kemény” kilépést és kemény tárgyalásokat hirdetett meg az EU-val szemben, mivel az EU valami elképesztő nagy számlát nyújtott be az angoloknak, hogy fizessenek a kilépésért. Ebben az angolok elleni bosszúállásban valószínű Soros keze is benne lehetett, hiszen időközben már nyílvánvalóvá vált, hogy az EU szálait is ő mozgatja. Még az első két merényletet (London és Manchester) úgy ahogy el lehetett könyvelni, de a megrendelő gyilkosok csak most buktak le, amikor az angol szavazás előtt pár nappal előjöttek a harmadik merénylettel. Csak azért, hogy a kormányfő pártját legyengítsék a választáson és ez sikerült is nekik.
Az első londoni merénylet március vége felé volt, ahol 5 halott volt a londoni hídon és a parlament közelében elkövetett merényletnél. A következő nagyobb figyelmeztetés May kormányfőnek a manchesteri merénylet volt 22 áldozattal, majd közvetlenül a júniusi választás előtt jött a harmadik merénylet egy másik londoni hídon.Kép: 1-ső kép lezüllesztett angol rendőrök iszlám köszöntéssel szórakoznak, 2-dik kép az első londoni merénylet, ahol a parlament közelében egy rendőrt leszúrtak 3-dik képen, mert az angol rendőrnél nem lehet lőfegyver...4-dik kép igen érdekes, mert a mentőhelikopter odalán alul jól látható a „freemasons” szabadkőművesek felirat. Az 5-dik képen a legutóbbi gyilkosok, a 6-dik képen a manchesteri ártatlan áldozatok

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/terrorista-%C3%A1llamok-rendelik-meg-gyilkoss%C3%A1gokat

Szerbia pert indít a NATO ellen az ország lebombázása miatt

Szerbia megalakít egy nemzetközi jogi csoportot, melynek célja, hogy összegyűjtse a világ legjobb ügyvédeit, és pert indítson a NATO ellen, amiért 1999-ben lebombázta az országot.
A Tudósok és Művészek Szerb Királyi Akadémiájának kezdeményezésére felkeresik a legjobb német, francia, olasz, orosz, kínai, brit és török ügyvédeket, hogy előkészítsék a NATO elleni pert.
A NATO 1999 márciusában bombázta Jugoszláviát és kezdett katonai beavatkozást Koszovóban, amit előtte az ENSZ Biztonsági Tanácsa nem engedélyezett, ezért a nemzetközi jog sértésével történt.
Az Orosz Ügyvédek Nemzetközi Társulatának alelnöke, Mihail Ioffe a Szputnyik rádiónak nyilatkozva azt mondta, még van lehetőség a NATO számon kérésére, de ezt a jogi eljárást Szerbia közvetlenül az 1999-es bombázások után kellett volna lefolytassa, amikor még mindenki számára látható a pusztítás.
„Jogi nézőpontból már akkor vádat kellett volna emeljenek, amikor a károkozás megtörtént, a légicsapások következménye mindenki számára látható volt, nem most, amikor a nyomai már nem megkérdőjelezhetetlenek. Ennek ellenére máig látszódnak nyomai az emberek egészségi állapotán, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.” – mondta. Elmondása szerint ennek okán még mindig járható út ez az eljárás, a NATO számon kérhető az ország lebombázása miatt.
Ugyanakkor számos megoldandó probléma felmerül, amivel szembesülni fognak az eljárás során. „Kérdés, hogy az Egyesült Államok számon kérhető-e ezen a téren. Más országok szintén hárítani próbálják majd a felelősséget. A legnagyobb akadály, hogy az 1999-es bombázásokat egyetlen nemzetközi hatóság sem ismerte el nemzetközi agressziónak.”
„Az ENSZ nem engedélyezte a bombázásokat, de később az ennek ellenére végrehajtott műveleteket nem ismerte el agressziónak. Úgy gondolom, ez kellő alapot adhat a diplomáciai alkuhoz, amiből Szerbia profitálhat.” – mondta.
A NATO 1999. március 24-én bombázta le Szerbiát, az ENSZ Biztonsági Tanácsának jóváhagyása nélkül. Az „Operation Allied Force” a katonai szövetség által valaha végrehajtott legnagyobb hadmozdulat volt, és az első alkalom, hogy a NATO az ENSZ BT felhatalmazása nélkül katonai erőt alkalmazott egy szuverén ország ellen, ami nem jelentett veszélyt a katonai szövetség tagjaira.
A hadmozdulatok során a NATO 2300 rakétát lőtt ki mintegy 1000 célpontra, és 14000 bombát dobott le – beleértve szegényített urán bombákat is, melynek köszönhetően drámaian megnőtt a rákos megbetegedések száma. A hadmozdulat során több mint kétezer civilt gyilkolt meg az amerikai vezetésű koalíció, beleértve 88 gyermeket, és több mint 200000 szerb volt kénytelen elhagyni Koszovót a bombázások következményeként.

http://www.hidfo.ru/2017/06/szerbia-pert-indit-a-nato-ellen-az-orszag-lebombazasa-miatt/

Nem csak a németek, az egész NATO-misszió elhagyhatja Törökországot

A török fegyveres erők veterántanácsának volt vezetője szerint Törökország alig fogja megérezni a németek kivonulását az Incirlik bázisról, és következő lépésként az egész létesítmény bezárására is sor kerülhet.
Nem csak a Bundeswehr kezd el kivonulni Törökországból, a kormány elmozdítására tett kísérlet miatt olyan feloldhatatlan feszültség alakult ki, ami miatt az országban működő NATO-missziót is távozásra kényszeríthetik. A török fegyveres erők veterántanácsának volt vezetője, Korai Gurbuz a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta; miután a németek Jordániába áthelyezték az Incirlik bázison szolgálatot teljesítő 260 katonát, a létesítményből az amerikai missziót is elkezdhetik kivonni.
Az Incirlik bázison szolgáló német katonák kivonulása egyértelműen az egész NATO-misszióra vonatkozik, hiszen a német fegyveresek az amerikai vezetés alatt működő koalíció részeként állomásoznak Törökországban. Gurbuz szerint Törökországban meg sem fogják érezni a németek kivonulását, hiszen ez a misszió eleve nem Törökország érdekei mentén működik.
Nem fogják megérezni a kivonulást. Ha engem kérdez, azt mondom, az Incirlik bázist be kel zárni. A NATO-csapatok kivonása csak jót tenne az országnak és biztonságosabbá tenné a régiót.” – mondta.
Az Incirlik bázisról kivonulással kapcsolatban hozott döntés Sigmar Gabriel német külügyminisztertől származik, aki sikertelenül próbálta a török kormányt nyomásgyakorlással rákényszeríteni arra, hogy engedje be a német politikusokat a létesítménybe. Korábban a török kormány azzal indokolta a politikusok kitiltását, hogy a német delegáció tagjai terrorszervezetet támogathatnak. Márciusban azonban a török védelmi miniszter nyíltan beszélt arról, hogy a német titkosszolgálatok is érintettek lehetnek a tavalyi puccskísérletben. Ennél fogva az Incirlik létesítmény körüli feszültség inkább szól a német titkosszolgálatok törökországi működésének korlátozásáról, mint üres diplomáciai játszmáról.
A bukott puccskísérlet előtti években már számos alkalommal zajlott tömeges tüntetés az Incirlik légibázis előtt – a török lakosság egy tekintélyes hányada úgy gondolja, hogy a bázist be kellene zárni és a NATO fegyveres erők el kell hagyják az országot. A közvéleménynek ez a vonulata még inkább felerősödött, miután a török kormány nyíltan a NATO-szövetséges országokat vádolta meg azzal, hogy fegyveres úton el akarták mozdítani a kormányt.
...............
http://www.hidfo.ru/2017/06/nem-csak-a-nemetek-az-egesz-nato-misszio-elhagyhatja-torokorszagot/