Amerikában a jelenlegi amish lakosság gyorsan megközelíti a 400 000 főt. A legnagyobb csoportok Pennsylvaniában vannak 90 000 fővel és Ohióban 82 000 fővel. Az Egyesült Államok 32 államában letelepedett amisheknek családonként átlagosan hét gyermeke van, ami gyors népességnövekedéshez vezet. Steve Kirsch nemrégiben készült átfogó tanulmánya , amelyet 2023 júniusában a Pennsylvania állam szenátusa elé terjesztett, megállapította, hogy a 100 százalékban beoltatlan amish gyerekek közül nagyon kevés, vagy egyáltalán nincs gyakori krónikus betegségük.

Ezek a krónikus betegségek, más néven megelőzhető betegségek és rendellenességek, szinte minden beoltott gyermeket és sok amerikait érintenek. Ezek az állapotok közé tartoznak az autoimmun betegségek, szívbetegségek, cukorbetegség, asztma, ADHD, ízületi gyulladás, rák, és természetesen... várjunk csak... autizmus (gondoljunk csak az ASD-re és az Asperger-szindrómára) [ forrás ].

A szakértők arról számoltak be, hogy az amish gyerekek mennyire egészségesek a beoltott amerikai gyerekekhez képest

Talán jó lenne lebeszélni az embereket a védőoltásról, főleg azoknak, akik az oltáspártiak, és azt gondolják, hogy mindenki, aki a természetes egészséget hirdeti, összeesküvés-elmélet híve. Azt állítják, hogy a piszkos vakcinák használatával betegségeket és rendellenességeket terjesztenek, és az oltás sérüléseket és haláleseteket okozhat. A tanúvallomások során az egészségügyi szakemberek elmagyarázzák, miért nem készült jelentés az amish gyerekek általános egészségi állapotáról: sok évnyi kutatás után megállapították, hogy egy ilyen jelentés pusztító hatású lenne. Ez azt mutatná, hogy a CDC évtizedeken keresztül ártott a lakosságnak anélkül, hogy rávilágított volna, és minden adatot visszatartott volna.

dr Peter McCullough, egy vezető amerikai kardiológus, aki rengeteg szakértői értékelést kapott és publikált, vallomást tett az Egyesült Államok szenátusa és az Egyesült Államok törvényhozói előtt az oltások veszélyeiről, beleértve a COVID-19 génmutáció elleni vakcinát is. Ha már a világjárványról beszélünk, az amishek NEM voltak bezárva, NEM vettek fel probakteriális maszkot, és egészen biztosan NEM „oltották be” magukat a vuhani laboratóriumi influenza ellen. Figyelmen kívül hagyták a CDC és a Fauci által terjesztett minden egyes mandátumot és protokollt, beleértve a halálos csomós vakcinákat is (mert jobban tudták, mint beoltani magukat milliónyi mérgező, ragacsos tüskefehérjével és grafit nanorészecskékkel).

Képzeld, mi történt? Az amishek 90-szer nagyobb eséllyel élték túl a COVID-t, mint Amerika többi része. Szinte senki nem beszél róla, kivéve a természetes egészség szószólóit. Ha posztol róla a közösségi médiában, akkor letiltják, felkerül egy listára, és "téves információként" vagy "valótlanságként" jelöljük meg.

Miért olyan fontos, hogy kerüljük az olyan oltásokat, mint a pestis? Csak nézze meg a vakcinák őrült összetevőit: tartósítószereket, összetételű anyagokat, további segédanyagokat, génmanipulált baktériumokat, mesterséges vírusokat és olyan vegyi anyagokat, amelyek meddőséget okozhatnak. Mindezek az összetevők nyíltan szerepelnek. Soha senkinek nem szabad ezeket az összetevőket befecskendezni a szervezetébe anélkül, hogy ne hagyná, hogy a szervezet természetes védekezőrendszere, például a bőr, a tüdő és az emésztőrendszer működjön.

Ezek a veszélyes anyagok, amelyek esetenként végzetesek is lehetnek, a következők: higany (nagy dózisban számos influenza elleni védőoltásban), emberi vér (különösen abortuszokból nyert albumin), halálos sertésvírus, az úgynevezett cirkovírus (a Rotateq rotavírus vakcináiban található), sas- és kutyavér , fertőzött zöld majom vesesejtek, szukralóz (mesterséges édesítőszer), mononátrium-glutamát (MSG), tehén- és csirkevér, tojás és tejtermékek, antibiotikumok, mogyoróolaj (mely maradékot hagyhat maga után, és halálos földimogyoró-allergiához vezethet), latex tűkupakok és a tűkkel érintkező üvegkupakok), alumínium és még sok más.