Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint rasszista a magyar kormányfő azon kijelentése, hogy “nem támogatjuk, hogy a színünk keveredjen másokéval”. A kelet-európai lakosság elsöprő többsége azonban a magyar álláspontot támogatja.
Nem hajlandó lemondani az ENSZ emberi jogi főbiztosa, Zeid Raad al-Husszein, és minden egyes szavát vállalja annak a botrányos közleménynek, mellyel korábban nyíltan kiállt a fajkeveredés mellett – derült ki a 444.hu beszámolójából. A politikus korábban egyértelművé tette, hogy az ENSZ élesen szembehelyezkedik a kelet-európai lakosság abszolút többségének véleményével, és rasszistának tartja azt, aki a többségi álláspontot képviseli.
Az egyszerre fehérterrortól és sötét diktatúrától rettegő arab-muszlim politikus szerint minden színesbőrű embert sért a magyar kormányfő kijelentése, miszerint “nem akarjuk, hogy a színünk keveredjen másokéval.”
Szerinte mindenkinek fel kellene háborodnia, amikor azt hallja, hogy egy modern, kelet-európai tagállam vezetője pofátlan módon ilyenekről beszél – írja a 444.hu.
A kelet-európai lakosság azonban nem támogatja az ENSZ fajelméletét; hónapokkal ezelőtt az Eurobarometer közvélemény-kutatásából kiderült, hogy a térségi országokban a lakosság többsége elutasítja a fajkeveredés gondolatát.
A kutatás szerint Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban a lakosság 71-80%-a elfogadhatatlannak tartaná, ha gyermeke egy “fekete személlyel” élne párkapcsolatban. Ugyanez az arány a balti országokra, Romániára és Magyarországra vonatkozóan 51-60 százalék. Az ENSZ tehát egy olyan fajelméletet akar lenyomni az emberek torkán, amit a demokratikus többség egyértelműen nem támogat.

http://www.hidfo.ru/2018/03/hivatalos-az-ensz-tamogatja-a-fajkeveredest/