2023. szeptember 14., csütörtök

Garami Ottó: Ki tud többet a Kárpát-medencéről

Mai Ukrajna ... Uman

Lengyelek kioktatják Európát: Bennünket ne oktassatok demokráciára!

Dominik Tarczynski lengyel EP-képviselő beszéde az Európai Parlamentben 2023. szeptember 14-én.

Neil Oliver: Ide forradalom kell

"Teljességgel lehetetlen, hogy ebből a helyzetből ki tudnánk szavazni magunkat [...] Abban bízni, hogy a jövőben még eredményes választásokat lehetne tartani, az merő álom..."

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
Neil Oliver: Fancy A Revolution?
https://youtu.be/e8_-9bDWaHY

Orosz-észak-koreai együttműködés a sokpólusú világrendért

Vosztocsnij űrközpont, 2023. szeptember 14. csütörtök (MB)

Oroszország és a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság úgy döntött, hogy erősíti együttműködését az amerikai hegemóniát felváltó sokpólusú világrend megteremtéséért, gazdasági kapcsolatainak gyors építésével pedig ellehetetleníti a nyugati szankciók érvényesülését – értékelte a Magyar Békekör tudósítója Kim Dzsongun és Vlagyimir Putyin orosz földön tartott szerdai tanácskozásának lényegét.

Az Amur Köztársaság Vosztocsnij űrközpontjában tartott ötórás megbeszélésén Észak-Korea és Oroszország elnöke a jövőbeli együttműködés szilárd alapjának tartotta a két ország évszázadokra visszanyúló kapcsolatát, különös tekintettel arra a segítségre, amelyet a Szovjetunió nyújtott a 70 évvel ezelőtt véget ért koreai háborúban. Putyin emlékeztetett rá, a Szovjetunió elsőként ismerte el a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot.

Kim Dzsongun „hősies orosz hadseregről” beszélt, és meggyőződésének adott hangot, hogy az orosz sereg nagy győzelmet fog aratni Ukrajnában, szertefoszlatva a gonosz birodalmának terjeszkedési ábrándjait.

Tudatta Putyinnal, hogy egyetértő támogatásáról biztosítja minden meghozott, és jövőben hozandó döntését, Moszkva oldalán kíván állni az imperializmus elleni harcban. „Különleges testvéri viszonyról” beszélt, és száz évre szóló együttműködési tervet javasolt az orosz elnöknek.

Putyin tartózkodott a militáns retorikától, bár nyilván jó néven vette Kim kiállását Oroszország mellett, és személy szerint mellette. De mértéktartóan csak annyit mondott, hogy „Oroszország erősíteni akarja együttműködését a Koreai Népi Demokratikus Köztársasággal”.

Moszkva tiszteletben akarja tartani az ENSZ Biztonsági Tanácsának az észak-koreai atomfegyverkezéssel kapcsolatos határozatait, melyekhez maga is a nevét adta. Ugyanakkor nem látja akadályát, hogy segítsen Phenjannak a rakéta-technológiában. A katonai vonatkozású eszmecserét ugyan titoktartás fedi, de annyi kiszivárgott, hogy az oroszok a koreai rakéták pályára juttatásában segítenének, hiszen Észak-Korea két ízben is kudarcot vallott egy kémhold pályára állításával.

„Kim elnök nagy érdeklődést tanúsít a rakéta technológia iránt” – mondta Putyin. Bemutatták neki a legújabb nemzedékű orosz rakéta, az Angara épülő kilövőállását, továbbá a Szojuz-2 kilövő állásait, melyek egyikéről észak-koreai űrhajóst is földkörüli pályára utaztatnának.

„Kilátás nyílik a katonai együttműködésre” – mondta Putyin a Rosszija 1 TV-nek, mire az amerikai külügyminisztérium nyomban újabb szankciók kilátásba helyezésével reagált mindkét országgal szemben.

Az orosz-észak-koreai csúcs azonnali hatást gyakorolt Dél-Koreára és Japánra – írta tudósítónk. „Óriási változás jeleit tükrözi az északkelet-ázsiai geopolitikában” – vélik szöuli megfigyelők. Jokó Kamikava japán külügyminiszter pedig tudatta, hogy országa tiszteletben tartja ugyan a Hetek Csoportjának (G7) Oroszországgal szemben elrendelt szankcióit, de Oroszországhoz fűződő viszonyában nemzeti érdekei fogják vezérelni.

A nyugati szférához tartozó két ország hangulatváltozását megfigyelők nem csak a katonai megfontolásokkal hozzák összefüggésbe, hanem gazdasági fejleményekkel is. Putyin és Kim Dzsongun ugyanis fontos infrastrukturális és logisztikai fejlesztést helyezett kilátásba. Ennek keretében vasútvonalak, autóutak épülnek majd a két ország között, és kikötőket nyitnak az észak-koreai-kínai-orosz háromoldalú kereskedelem gyors növelésére. Nagyon fontos téma volt a kölcsönös érdekeken nyugvó mezőgazdasági együttműködés, valamint az Észak-Koreának nyújtandó orosz élelmiszertámogatás.

Észak-Korea nemzetközi vérkeringésbe történő mielőbbi bekapcsolása miatt felmerült a BRICS csoporttal történő együttműködése is.

Putyin egyértelművé tette vendégének, hogy Oroszország többé nem Európát, hanem Ázsiát tekinti fő kereskedelmi partnerének, és abban érdekelt, hogy Ázsia váljék a világgazdaság epicentrumává.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Nestlé, az átverés magasiskolája

A harmadik világháború – további jóslatok

A Billy Meier próféciából:
https://pokolraveluk.info/2023/08/14/billy-meier-profecia-harmadik-vilaghaboru/
“Az orosz agresszió központjává a megszállott Franciaország fog válni, ahol bizonyos kollaboráns elemensek az oroszok oldalára állnak, a francia hadsereg nukleáris arzenálja is orosz kézre kerül, s a francia hadsereget arra kényszerítik, hogy az ö oldalukra álljon, ezután közösen megindulnak dél (Spanyolország) és észak (Svédország és Norvégia) felé is.

De vajon kik is lesznek ezek az oroszok mellé állt francia kollaboráns elemensek?

Úgy néz ki, hogy a Le Pen ringyó és hivei:
25.5.2023: Marine Le Pen orosz kapcsolatait vizsgálja a francia parlament
https://hu.euronews.com/2023/05/25/marine-le-pen-orosz-kapcsolatait-vizsgalja-a-francia-parlament

A francia radikális politikus kampányát a gyanú szerint több orosz oligarcha is támogatta, valamint a magyar kormányhoz köthető MKB bank (MBH)  több mint 10 millió forint hitellel.

A harmadik világháború svédországi lemeneteléről nyújt érdekes részleteket az Anton Johanson prófécia 1907-ből.

Svédország egy nagy csatatérré fog változni.

https://endtimemanna.org/magnusson/Data/Prophecies_of_a%20future_War_in_Scandinavia_Anton_Johanson.pdf

Az ország déli részét az oroszok mellé átállt francia hadsereg fogja megtámadni. Göteborg környékén nagy harcok lesznek, a város romhalmazzá fog változni. A franciáknak óriási veszteségeik lesznek, de folyamatos az utánpótlás, s még mielőtt feladnák, a svédek kapitulálnak.

Észak-Svédországot az orosz hadsereg fogja megtámadni Torneán és Kvarkenon (észak finn városok) keresztül. Hatalmas harcok lesznek Stockholmtól északra. A svédek hősiesen fognak küzdeni, de a folyamatosan beáramló oroszokkal szemben nem lesz esélyük. Egész Észak-Svédország orosz kézre kerül, majd…

Nem forditom tovább, nincs hozzá gyomrom. Egy húsdaráló lesz az egész. Iszonyatos büntetés az elembertelenedett, arrogáns, liberális-ateista országnak.

Hasonló sorsra jut Norvégia is. Norvégia északi részét is az oroszok szállják meg. Francia repülőgépek fogják bombázni az egész norvég partvidéket egészen Trondheimig.

Norvégia Svédországgal egyidőben fog kapitulálni.

Finnország harcok nélkül megadja magát az oroszoknak, ahol azok nagy elnyomást és terrort vezetnek be.

Az egész konfliktus Skandináviában rövid lesz, nyáron fog kezdődni, s alig másfél hónapig fog tartani.

Még mielőtt a franciák az oroszokkal karöltve észak felé vennék az utat, megtámadják Spanyolországot is.

Minden ország és nemzet csak azt fogja kapni, amit meg is érdemel.

De nemcsak Európában, hanem még Afrikában is.

Kontinentális háború fenyegetheti Afrikát
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/09/kontinentalis-haboru-fenyegetheti-afrikat

A Werdenberg próféciáról szóló cikkben annak idején elfelejtettem megemliteni, hogy egész Afrikát is háború fogja elboritani az oroszbarát országok és a nyugati kolonialista hatalmak által uralt országok között. Az orosz Wagner-csoport jelen napjainkan is azzal van elfoglalva, hogy sorra próbálja megdönteni a nyugatbarát afrikai rezsimeket.

Az USA egyelőre nem támadta meg a szaúdi kőolajmezőket, de a veszély ismét fenn fog állni, mihelyt ismét kilőnek a benzinárak Váratlan változás jön hamarosan a benzinkutakon

Szaúd Arábia titokban atomfegyverek megszerzése felé kacsintgat, amióta hátat forditott az USA-nak és belépett a BRICS-be, igy beválhat a Werdenberg próféciának azon része is, mely szerint az arabok válasza az olajmezők megtámadására New York (Manhattan) taktikai atomfegyverek általi levegőbe repitése lesz.

https://pokolraveluk.info/2023/09/11/a-harmadik-vilaghaboru-tovabbi-joslatok/