2022. március 30., szerda

A béketárgyalások lángra lobbantották Ukrajnát

 

Ukrajnát az orosz engedmények gyújtották lángra

Március 29-én az orosz védelmi minisztérium úgy döntött, hogy drasztikusan csökkenti a katonai tevékenységet Kijev és Csernyihiv irányában. Ezt a minisztérium az Isztambulban tartott orosz-ukrán tárgyalások újabb fordulóját követően közölte.

Az orosz hadsereg azért döntött így, "mert az Ukrajna semleges és atomfegyvermentes státuszáról szóló szerződés előkészítéséről, valamint Ukrajna biztonsági garanciáinak biztosításáról szóló tárgyalások a gyakorlati aggályok felé haladnak".

Az orosz katonai jelenlétet csökkenteni kell ezekben a régiókban "a kölcsönös bizalom növelése és a további tárgyalásokhoz és a megállapodás aláírásához szükséges feltételek megteremtése érdekében".

Az orosz hadsereg védekező állásokat foglal el a főváros körül, és kijelentette, hogy nem hajlandóak támadni a térségben.

Az orosz csapatok részleges visszavonásáról Fehéroroszország területére a helyi média számolt be.

Egyelőre nem világos, hogy az orosz hadsereg milyen mértékben "csökkenti katonai tevékenységét" a bejelentett régiókban, és hogy ez miként biztosítja majd a Kijev külterületén maradt orosz erők biztonságát, ahol a külföldi fegyveresek által támogatott AFU csoportosulás heteken át sikeresen megakadályozta Oroszország előrenyomulását a térségben. Az orosz csapatok kemény ellenállásba ütköztek a főváros közelében, mivel Ukrajna március 28-án azt is bejelentette, hogy visszafoglalta Kijev egyik nagy külvárosát, Irpent.

"Abból indulunk ki, hogy Kijevben meghozzák a vonatkozó alapvető döntéseket, és meg kell teremteni a feltételeket a további normális munkához" - tette hozzá az orosz küldöttség egyik tagja.

Ennek következtében nem sokkal a bejelentett részleges visszavonulás után heves összecsapások törtek ki a főváros peremén.

Az AFU tömegesen kezdte használni a Gradokat, amire az orosz erők MLRS csapásokkal válaszoltak. Helyi források megerősítették, hogy Kijev még soha nem tapasztalt ilyen heves, MLRS-ek bevetésével járó lövöldözést. Több tucat létesítményt érintettek, és több ezer rakétát lőttek ki. A Kijev környéki Irpen közelében folytatódtak a heves összecsapások.

Korábban a Csernyihivi területen viszonylag nyugodt volt a helyzet, és sokkal ritkábban jelentettek heves harcokat, mint más frontokon. Az orosz parancsnokság döntéséről szóló jelentések után a Csernyihivi terület kormányzója közölte, hogy éjszaka támadásokat hajtottak végre Nyizsnyij város ellen, és folytatódott magának Csernyihivnek a bombázása.

A katonai tevékenység csökkentéséről szóló nyilatkozat a bejelentett régiókban nem jelenti az Ukrajna fegyveres erőinek katonai létesítményei elleni rakétatűz beszüntetését Ukrajna egész területén. A harcok várhatóan fokozódni fognak a donbászi frontokon is.

Harkov, Kijev, Hmelnickij környékéről rakétacsapásokat jelentettek. A legfrissebb adatok szerint Hmelnickijben a csapás egy üzemanyag- és kenőanyagraktárat, valamint egy repülőteret vett célba.

Ukrán források arról számolnak be, hogy orosz csapatok tüzet nyitottak az AFU létesítményeire Harkiv térségében. A jelentések szerint mintegy 180 rakétát lőttek ki a Grad MLRS-ekből az AFU város melletti állásaira.

Eszkaláció figyelhető meg a Donbaszban is, ahol a heves harcok nem szűntek meg.

A Lysychansk-Severodonetsk agglomerációban nincs változás a frontvonalakon.

Támadásokat hajtottak végre az AFU szeverodonyecki, rubezsnyói, popasznajai és kremennajai létesítményei ellen. Az ukrán fél nagyobb összecsapásokról számolt be Kremennaja falu közelében. Az LPR-ben lévő Rubezsnoje városában folytatódnak a pozícióharcok.

Az orosz csapatok némi előrenyomulásáról számoltak be Izyum irányából. Az oroszok kissé közelednek Szlovjanszkhoz.

Közben az AFU fokozta a polgári infrastruktúra elleni támadásokat a DPR és az LPR területén. Március 30-án reggel egy civil meghalt, 4 másik megsebesült, miután egy AFU gránát eltalált egy többszintes épületet Donyeckben.

Mariupolban az orosz és az SPR csapatai továbbra is lassan tisztogatják a várost. A jelentések szerint az Azov ezred egy újabb előőrse került a DPR ellenőrzése alá. A napokban az orosz hadsereg több gyárat is ellenőrzése alá vont a városban. Az Azov harcosai azonban heves ellenállást tanúsítanak, és az orosz előrenyomulás lelassul.

Az AFU aktívabbá vált a Mykolaiv régióban. A Herszon felé indított sikertelen ellentámadás után az ukrán erők tömeges tüzet nyitottak MLRS-ekből és tüzérségből két Herszon melletti falura, és polgári házakat romboltak le. Az oroszok pontos csapásokkal válaszoltak. Március 29-én rakéta csapódott be a Mikolajivi Regionális Államigazgatásba. Több mint egy tucatnyi áldozatról számoltak be.

Várhatóan a Mykolaivi terület újabb fő front lehet, miután befejeződnek az AFU elleni katonai műveletek a Donbaszban.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-beketargyalasok-langra-lobbantottak-ukrajnat

A többszöri oltás tönkretette az immunrendszert - mondja Dr. Vladimir Zelenko

Dr. Zelenko: A vakcina-AIDS halálos áldozatainak száma túlterheli a temetkezési vállalkozókat - címmel jelent meg egy olyan írás, amire sokan felkapták a fejüket. Bíró Éva fordításában alább olvasható. (Az eredeti cikk ITT olvasható.)

Az Egyesült Államok tőzsdén jegyzett biztosítótársaságaitól tudjuk, hogy az életbiztosítóknak jelenleg több kifizetése van a 18-65 éves korosztályban. Ez természetesen a részvények árfolyamában is megmutatkozik. Egészen más a helyzet a temetkezési vállalkozóknál, akiknek most jobban megy az üzlet és nyereségesek a tőzsdén. Valami hasonló történik Izraelben.

Dr. Vladimir „Zev” Zelenko sok beteget sikeresen kezelt, jó tippeket ad a honlapján és a koviddal, a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban nyilatkozott a Legfelsőbb Rabbibíróságoknak, például New Yorkban és másutt is.

Azt mondja, hogy a veleszületett immunrendszert, a T-sejtes immunitást tönkreteszi az oltás. Nemcsak a T-sejtek működését, a természetes killer-sejteket és a tumorszuppressziót is tönkre teszi. Az immunrendszernek két része van, az egyik felerősödik, a másik pedig leáll, ami teljesen kibillenti az immunrendszert az egyensúlyból. Úgy is mondhatjuk, hogy ez egy szerzett immunhiányos szindróma, vagyis AIDS. Ez olyan, mint a HIV, ahol egy vírus teszi tönkre az immunrendszert, itt pedig a "védőoltás". Ezt mutatja több tucat szakértői dokumentum is.

A többszöri oltás tönkretette az immunrendszert. Ez az oka annak, hogy a temetkezési vállalkozóknak Izraelben rengeteg a dolguk. 10-szer több a halott, mint korábban, ami egy 1000 százalékos növekedésnek felel meg. Különösen gyakori ez a fiatalok körében.

A kormány hivatalos magyarázata az, hogy az emberek az Omikrontól halnak meg. De miért nincs ez így Dél-Afrikában, ahol az Omikron legelőször megjelent. Az orvosok tökéletesen tudták kezelni az Omikront. És Zelenko betegei közül sem halt meg senki az Omikrontól. És ennek megvannak a maga okai. Bár az Omikron fertőzőbb, mint a kanyaró, nem fertőzi meg az alsó légutakat. A felső légúti fertőzés csak egy megfázást vagy náthát okoz. De nem öl meg senkit.

Izraelben azonban sokan már hosszú ideje többször oltottak, egyesek már négyszer is. Az izraeliek voltak az elsők akik a harmadikat megkapták és ők voltak az elsők, akik a negyediket is megkapták. Felvetődik tehát a kérdés, hogy miért abban az országban halnak meg a legtöbben, ahol a legtöbb immunizált ember van? És miért akadályozná meg még több oltás a haláleseteket? Őrültség mindig újra és újra ugyanazt tenni.

"Ez nem őrültség; ez egy koreográfia. Az érintett emberek szemszögéből őrültség beleegyezni egy további injekciókba, de a kormány szempontjából ez nem őrültség, mert pontosan ez a célja az egésznek, amit csinálnak. Pontosan azt érik el vele, amit el akarnak érni.”

https://mediaforras.com/a-tobbszori-oltas-tonkretette-az-immunrendszert-mondja-dr-vladimir-zelenko-1477

Az USA hadseregének egy egysége beperelte Tömeggyilkos Joe Bident a vakcinák miatt

https://angelikamihalik.substack.com/p/az-usa-hadseregenek-az-egysege-beperelte

A videó eredetije itt nézhető meg.

Fordította és a feliratot készítette: Angelika Mihalik

Vernon Coleman: Az éghajlatváltozás hazugságai, csalásai és képmutatása

 

A covid-19 csalás a tervek szerint most szépen átcsúszik a globális felmelegedés csalásába, bár az e csalás nevében zajló változások mögé bújik az, amiről biztosítanak bennünket, hogy a második világháború óta a legnagyobb háború.

(A hisztéria, a túlzás és a felhajtás manapság a politikusok és az újságírók mindennapi kenyere.)

Az abszurd, menthetetlenül tudománytalan szabályok és korlátozások, amelyeket az influenza egy meglehetősen átlagos, de erősen reklámozott változata nevében vezettek be, most új szabályokkal és előírásokkal párosulnak, amelyeket azért hoztak, hogy megvédjenek minket a globális felmelegedés teljesen nem létező veszélyétől.

A nyugdíjasoknak, a befektetőknek és a vállalatok alkalmazottainak mostantól aggódniuk kell az úgynevezett "ökoszid" miatt, amelyet egy jogászokból álló testület úgy ír le, mint "jogellenes vagy szándékos cselekményeket, amelyeket annak tudatában követtek el, hogy nagy az esélye annak, hogy súlyos és széles körű vagy hosszú távú károkat okozhatnak a környezetben". Az őrült pápa és a barmos Macron azt akarja, hogy az ökoszídia a háborús bűnök és a népirtás mellett bűncselekménynek minősüljön. Ez az új őrület sok vállalkozást fog csődbe juttatni. Akinek magánnyugdíja van, annak az értéke zuhanni fog.

A nyugdíjalapok rettegnek attól, hogy felzaklatják az őrült szektásokat, ezért olyan vállalatoknak nyalnak, amelyek megígérik, hogy megvédik a bolygót. Az eredmény a nyugdíjak romlása. A szupermarketek és éttermek állandó hiányt jósolnak, amit az őrült szabályok és előírások okoznak, amelyek célja a nem létező globális felmelegedés meghiúsítása. Az energiaszolgáltatók csődbe mennek, a műtrágyagyárakat be kellett zárni, és az E10-es "zöld" benzinre való átállás okozta az üzemanyaghiányt. A bioüzemanyagot tartalmazó új zöld benzint használó autósok segítenek a szegény emberek éhenhalásában. Az olajtársaságok nem tudnak pénzt szerezni az olaj- és gázkutatáshoz, így gyorsan fogy az anyag. Olaj és gáz nélkül nem lesz fűtés, nincs közlekedés, nincsenek gépek és nagyon kevés élelem azoknak, akik nem milliárdosok.

Hihetetlen és megbocsáthatatlan módon a British Medical Journalban író orvosok felszólították az orvosi szakmát, hogy kevesebb vizsgálatot (röntgen és vérvizsgálat) végezzenek a betegeken, és csökkentsék a kezelések felírását "az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében".

"Az éghajlati vészhelyzet korunk igazi egészségügyi válsághelyzete" - mondta az orvosi intézmény egyik szóvivője, akinek (és ezt minden tiszteletem mellett mondom) úgy tűnik, hogy kivették az agyát, és kicserélték egy 12 éves gyermek agyára.

Az egyszerű igazság az, hogy nem ismerek egy jottányi tudományos bizonyítékot sem az éghajlatváltozás mítoszára. Azok, akik áradásokról és eltűnő városokról beszélnek, hisztérikusak és megtévesztettek. Az olyan hatalmas, felelőtlen médiaerők, mint a BBC, ugyanúgy elnyomják az éghajlatról szóló vitát, mint ahogyan elnyomták a kovidról szóló vitát. A hisztéria annyira elharapódzott, hogy az agyhalott tüntetők boldogan állítják meg a mentőautókat - még akkor is, ha emberek halnak meg. (Vajon panaszkodnának-e ezek a tiltakozók, ha elgázolná őket egy 12 kerekű teherautó?)?

A cél, tévedés ne essék, az, hogy csődbe vigyenek, tönkretegyék az életed minden területét, majd megöljenek. A globális felmelegedés szektásainak teljes mértékben az a hibája, hogy az energia- és élelmiszerárak emelkednek. A háztartási energiaárak jövőre legalább 30%-kal fognak emelkedni. A covid-19-hez hasonlóan minden, ami történik, szándékosan történik. Semmi sem véletlen vagy hozzá nem értés.

A mítosz mögött álló gonosz erők felelősek az üzemanyaghiányért, a magasabb gáz- és villamosenergia-árakért, ami azt fogja eredményezni, hogy millióknak kell választaniuk az evés és a melegen tartás között, a magasabb üzemanyagárakért, az élelmiszerhiányért, a közelgő inflációért, a kamatemelésekért, amelyek sok lakástulajdonost és kisvállalkozást fognak csődbe juttatni. Kínában a hatóságok adagolják az áramot. Az intelligens fogyasztásmérők ezt itt is könnyen kezelhetővé teszik majd. (Ha rászedtek, hogy legyen egy - vegyék ki!)

A kormányok mindenütt a kifogások enciklopédiáját kínálják arra a káoszra, amely idén télen el fog bennünket borítani, de valójában egyetlen ok van: a zöldek, az ál-környezetvédők és az éghajlatváltozás kultuszának őrültjei.

Az igazság az, hogy a globális felmelegedéssel kapcsolatos csalás a történelem legmorálisabb bizalmi trükkje. És a kár, amit ezek az őrültek okoznak, félelmetes.

Hihetetlen, de a BMJ például azt a javaslatot tette közzé, hogy az orvosoknak a globális felmelegedéssel kapcsolatos aggodalmakat a betegek fölé kellene helyezniük - és csökkenteniük kellene a rák korai diagnosztizálásának lehetőségét annak érdekében, hogy megmentsék a Big Bent attól, hogy szerdán hetente eltűnjön a 100 láb magas hullámok alatt. Ez számomra gyerekes áltudományos zagyvaságnak tűnik, de egyben ijesztően gonosz is.

A klímaőrültek azt állítják, hogy ők képviselik a többséget. A valóság azonban az, hogy a megszállott és hangos szektások egy aprócska csoportját képviselik, akiket a globalisták tüzeltek fel és támogattak. A szektások őrültek, mint a kalaposok, és őrültségük indokolja, hogy mentális betegként diagnosztizálják őket. Ha az emberek széles körben ismernék a hátteret, a célt, a tudományt és a következményeket, nem lenne annyi támogatójuk, hogy egy vasúti kocsit is meg tudnának tölteni.

A szektások azt állítják, hogy a villamos energiánk több mint 40%-a megújuló energiaforrásokból származik, de ez badarság. Az áram nagy részét ebből a 40%-ból biomassza elégetésével állítják elő. És mi az a biomassza? Ez egy divatos szó a fadarabokra.

Amerikában a fákat benzinmotoros fűrészekkel vágják ki, fosszilis tüzelőanyaggal működő gépek aprítékká vagy pelletté alakítják, dízelüzemű hajókra szállítják, majd dízelüzemű teherautókkal átviszik őket az Atlanti-óceánon, hogy az erőművekben elégessék őket. A szállításukhoz sok gázolajra van szükség. A lényeg az, hogy a biomassza kevésbé környezetbarát, mint a szén.

Az őrült szektások azt állítják, hogy tisztelik a fákat. Azt állítják, hogy a fák nélkülözhetetlenek a bolygó egészségéhez. De kivágják és elégetik őket, hogy áramot termeljenek belőlük. Kivágják a városok és városközpontok fáit, hogy ne zavarják az 5G vételt, amit senki sem akar, és amitől sokan félnek.

A biomassza őrület ugyanolyan ostoba, mint a bioüzemanyagok iránti őrület. Itt az az elképzelés, hogy mi termeljük meg az üzemanyagot. Jól hangzik, amíg rá nem jövünk, hogy a bioüzemanyag előállításához használt anyag ugyanaz, amit az emberek megesznek. Minél több bioüzemanyagot használunk, annál több éhező ember lesz. Afrikában több millió gyermek fog meghalni, hogy a középosztálybeli, őrző-védő olvasó bolondok élelemmel táplálhassák autójukat.

Szén nélkül hagyományosan lehetetlen acélt gyártani. De a The Guardian szerint (az éber zöldek, hisztérikus exhibicionisták és oltásmániás őrültek házi lapja) vannak tervek arra, hogy szén felhasználása nélkül állítsanak elő acélt.

Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Úgy tűnik, hogy az új zöld acélt szén helyett hidrogént használnak majd üzemanyagként.

És honnan származik a hidrogén?

Nos, mivel tiszta hidrogént nehéz beszerezni, ezért azt víz elektrolízisével (ami rengeteg energiát emészt fel) vagy fosszilis tüzelőanyagokból kell előállítani.

A lényeg az, hogy az általunk használt hidrogén 95%-a fosszilis tüzelőanyagokból készül.

Tehát így akarnak zöld acélt készíteni fosszilis tüzelőanyagok elégetése nélkül.

Fosszilis tüzelőanyagok elégetésével hidrogént fognak előállítani, majd a hidrogént acél előállítására fogják használni. Aha! Egy újabb zseniális átverés.

A szél- és naperőművek egy vicc. A szélmalmokat a szélcsendes napokon (ami gyakoribb, mint gondolnánk) a hálózatból származó árammal kell működésben tartani. Ha nem tartják őket mozgásban, akkor leállnak. A szélmalmok forgatásához szükséges áramot fosszilis tüzelőanyagok elégetéséből nyerik. A szélmalmok építése és telepítése annyi energiát igényel, hogy negatív értéket képviselnek - más szóval soha nem termelnek annyi energiát, amennyit a gyártásukhoz felhasználtak. A naperőművek hasonlóan értelmetlenek. Az Egyesült Királyságban ritkán van elég napsütés ahhoz, hogy működésben tartsák őket, és ezek is több energiát igényelnek, mint amennyit termelnek.

Aztán ott van a "rewilding" - az idei év divatos szava, amely felváltotta a "fenntarthatóságot" a szektások szótárában. A lényege, hogy a földet békén hagyjuk, és hagyjuk, hogy a természet átvegye az irányítást. A zöldek úgy gondolják, hogy ha így teszünk, akkor rengeteg virágos rétet fogunk kapni. De ha visszaengedjük a földet a természetnek, akkor végtelen, használhatatlan hektárnyi, áthatolhatatlan csalánnal, parlagfűvel, japán csomófűvel és szederrel borított területet kapunk. A kultusz hívei túl ostobák ahhoz, hogy felfogják, ez egyenesen a milliárdosok kezére játszik, akik laboratóriumi élelmiszereket gyártanak, hogy helyettesítsék a gazdák által termesztett egészséges természetes anyagokat.

A globális felmelegedés világában mindenhol kapzsiságot, csalást, hazugságot és képmutatást találunk. A BBC támogatja a globális felmelegedést, és nem tűri a vitát.

A szén-dioxid-kibocsátási egységek és a kibocsátási egységek egy átverés - a digitális útlevél jövőjének része, amit számunkra terveznek. A földbirtokos milliárdosok gazdagabbak lesznek velük, mi többiek szegényebbek leszünk, a környezet pedig egy jottányit sem profitál belőlük.

És ott van még a képmutatás. Soha nem láttunk még akkora képmutatást, mint ami a globális felmelegedés szektásainak világát áthatja.

Kalifornia, az amerikai woke hazája öt új gáztüzelésű erőművet épít.Az USA azt akarja, hogy az OPEC tartsa alacsonyan az olajárakat, hogy az autósok továbbra is autózhassanak. Kína 43 új széntüzelésű erőművet épít annak ellenére, hogy a szén ára az egekbe szökik, mert senki sem meri kiásni.

A Greenpeace azért kampányol, hogy a világ olaja a földben maradjon. A Greenpeace egyik vezetője azonban két éven át repülővel ingázott - rendszeresen Luxemburgból Amszterdamba repült. A Greenpeace azzal érvelt, hogy elfogadható volt, hogy az alkalmazott annyit repült, hogy "így tudta összeegyeztetni a munkáját a családja igényeivel".

Amikor Greta Thunberg Amerikába utazott (többek között azért, hogy az olaj felhasználása ellen kampányoljon), egy 4 millió fontot érő hajón utazott, amelyet vészhelyzet esetére két dízelmotorral és egy 672 liter gázolajat tartalmazó üzemanyagtartállyal szereltek fel. Amikor készen állt arra, hogy visszatérjen Európába, a legénység tagjainak ki kellett repülniük Amerikába, hogy visszahozzák. Kevesebb olajat használt volna, ha egyszerűen felszáll egy kereskedelmi repülőgépre, és átrepül az Atlanti-óceánon. Ez olyan képmutatás, amelyre Károly herceg és Harry herceg büszke lehetne.

A több házszigetelésért kampányoló tiltakozó csoport vezetője bevallotta, hogy saját otthonában nem szigetel, és azzal vádolták, hogy csak azzal törődik, hogy bajt okozzon és híres akar lenni.

Az Extinction Rebellion aktivistája két világkörüli nyaraláson kényeztette magát Kanadában és Európában - mintegy 10 000 mérföldet utazott.

A tragédia az, hogy tízből kilenc embernek még mindig fogalma sincs arról, hogy mit terveznek velük. Elhitték, hogy a covid-19 valódi járvány, és fennáll a veszélye, hogy elhiszik, hogy a globális felmelegedés valódi fenyegetés.

A legtöbben nem fogják fel, hogy a globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés egy olyan világba fogja vezetni a gyermekeiket, amely egyre inkább hasonlít Orwell 1984-ére vagy McGoohan A fogoly című filmjére, mint a 2019-es világra - egy olyan világra, amelyet most már soha többé nem fogunk meglátogatni.

Biztosítanunk kell, hogy az emberek tudják, hogy a globális felmelegedés szektásai a fasiszta/kommunista hatalomátvétel részei, amelyet a Nagy Újraindítás tálalására terveznek. Az őrült fanatikusok túl hülyék ahhoz, hogy felfogják, de Gatesnek, Schwabnak, Blairnek és a Rothschildoknak dolgoznak. A digitális útlevelek, a készpénz nélküli társadalom, a kötelező oltások és a szociális kreditek világába vezetnek minket. A rabszolgaságba vezetnek minket.

Bármilyen keményen is harcolunk, soha nem kapjuk vissza a régi normális állapotot.

A gonoszoké az összes hatalom, az összes pénzünk, a fegyverek és a média az ő oldalukon áll.

A legjobb, amiben reménykedhetünk, hogy késleltethetjük a dolgot, hogy elaprózzuk és olyan kényelmessé tesszük a gettónkat, amennyire csak tudjuk.

Erőfeszítéseinket arra kell összpontosítanunk, hogy felhívjuk a figyelmet a globális felmelegedés szektásainak őrültségére.

Néhányan gonoszak, néhányan elmebetegek, néhányan pedig egyszerűen idióták.

A globális felmelegedés hívei mind veszélyt jelentenek az Ön és családja egészségére és jövőjére, és veszélyt jelentenek az egész emberiségre.

Nem a globális felmelegedés fenyegeti a jövőnket - az igazi veszélyt a hisztérikus idióták jelentik, akik hazudnak, megtévesztik és áltudományos ostobaságokat hirdetnek.

Copyright Vernon Coleman 2022. március

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-eghajlatvaltozas-hazugsagai-csalasai-es-kepmutatasa