• Ilyen az, amikor a termékek műanyag/kőolaj származék tartalma receptúra szerint adott, így a vásárlásukhoz köthető egy energiahordozó használati „lábnyom”, ami NEM CO2 alapú.
• Ilyen az, ha grafént tesznek az oltásba, vagy a tesztekbe, vagy az élelmiszerbe, amiből ki lehet mutatni később, ha valaki grafén mérgezett, mert pont azt fogják keresni, persze más néven, mondjuk grafén=vírus kimutatás néven.
Csakhogy amikor kilóg a lóláb, nem lehet nem érteni a logikai hibákat.
https://www.szilajcsiko.hu/single-post/a-kis-jegkorszak-es-a-globalis-melegedes-dr-hejjas-istvan-irasa-a-demokratanak
Ez a cikk is arról szól, hogy az életben, a világban a fizika törvényei érvényesek, aminek egyik eleme az energetikai egyensúly megtartására törekvés. A Nap melege, a Föld vízháztartása és a bolygók keringése definiál egy, az életet biztosító hőmérséklet szabályozó rendszert. A Nap felől érkező természetes sugárzás és a természetes visszaverés (= hőháztartás) teljesen független a CO2-től. Olyan ez az egyensúlyra törekvő hőmérséklet optimalizáló rendszer, mint amikor a napon lustálkodva felmelegszünk, izzadunk, lehülünk, és közben visszapótoljuk az alap folyadék tárolási szintünket. Ha pedig túl sok, akkor elvonulunk az árnyékba. Közben a légzésünk, a gázcsere nem változik. Ha mozgással is kombináljuk a helyzetet, miközben a légzés felgyorsul, a hőmérsékletünk akkor is a normális tartományban fog maradni, hacsak nem akarunk direkt hőgutát kapni. A légköri meleg változása nem tehető egyenlővé a CO2 mennyiség változással. Mégcsak direkt ok-okozati kapcsolat se állítható fel köztük.

Bármilyen hőmérsékleten, ha nem jutunk O2-höz, akkor megfulladunk. Még az állatok téli álmában is van légzés. S mivel az ember nem O2 nélkül létező lény, a hibernációs kísérletekkel kapcsolatban se lehet véletlen, hogy nem lehet sikeres eredményt látni (én nem találtam). Hidrogénszulfid gázos gázmérgezéses kísérletet próbálnak eladni „hibernációnak”, valamint azzal próbálják igazolni a hőmérséklet és a gázcsere összefüggésbe hozását, hogy miközben a légzés nem áll le, egy olyan kínzás után élesztenek újra állatokat, amiben először leállítják az állat szívét, majd egy időre lecserélik a vérét sóra, ami közben továbbra is szállítja az O2-t. Ezzel igazolják, hogy az O2 nélkül nincs élet sehogy se, és egyébként mindenféle károsodást, sőt halált lehet okozni az ilyen brutális kínzással. (Hibernáció -wikipédia).

A sokG mesterséges infrahő melegítő szerepének elhallgatása sportszerű tabu téma, pedig de-de, beszélni kell róla. A G-k általi meleg hatás keletkezésének, fenntartásának, és kumulálódásának bemutatására a költség és energia vonatkozások számszaki alátámasztását továbbra is várom. Közérdekű információ.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gazdatuntetes-nemetorszagban-elszabadult-a-kaosz-georg-spottle/