2017. június 4., vasárnap

Lázár: Magyarország nem akar határrevízió

Vlagyimir Putyin orosz államfő tavaly szeptemberben kijelentette, hogy adott helyzetben Magyarország javára módosítani kellene Románia határait. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a trianoni katasztrófa évfordulóján szó szerinti nyilatkozatban kellett megnyugtassa a románokat.
„Nem akarunk határrevíziót, és pláne nem etnikai feszültséget (…), újabb háborúkat Európában, vagy bárhol a világban” – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szarvason, a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen. Az MTI beszámolója szerint bár a miniszter a korábbiakhoz képest éles nyilatkozattal beszélt a trianoni traumáról, beszédében szó szerint jelentette ki, hogy Magyarországnak nem áll szándékába a határok módosítása.
A román hatóságok pánikszerű állapotban várhatták az idei trianoni megemlékezéseket, miután Vlagyimir Putyin orosz államfő tavaly a Krím-félsziget és a Kalinyingrád enklávé helyzete kapcsán egyértelművé tette; ha a nyugati országok mindenféleképpen világháborús egyezményeket akarnak módosítani, ez nem csak Oroszországot érinti, hanem az USA előretolt helyőrségeként funkcionáló Romániát is.
“Ha valaki felül akarja bírálni a második világháború eredményeit, vitassuk meg – de akkor nem csak Kalinyingrád, hanem kelet-Németország kérdését is meg kellene vitatnunk, valamint Lvov hovatartozását, ami Lengyelország része volt. Emellett Magyarország és Románia is szerepel a listán.”– mondta.

Az orosz államfő akkor a Bloomberg hírügynökségnek adott interjú során beszélt a határrevízió kérdéséről.
A trianoni megemlékezések alkalmából ma kormánypolitikus kellett szó szerint kijelentse, hogy Magyarország nem törekszik a határok módosítására, ami arra utalhat, hogy a román hatóságok egyre jobban tartanak Erdély hovatartozásának megvitatásától. A Kalinyingrád enklávéval vont párhuzam kínos a román hatóságok számára: azt jelenti, hogy hiába él tömbösödött román lakosság a magyar határon, magyar többségű kisebb területek akár enklávéként (közös határszakasz nélkül) is csatlakozhatnának az anyaországhoz, amire a krími népszavazás precedenst teremtett.
Lázár János kijelentése szerint természetesen a magyar kormány nem törekszik a határrevízióra.

http://www.hidfo.ru/2017/06/lazar-magyarorszag-nem-akar-hatarreviziot/


trianon_tt.jpg Ismert a népi bölcselet: „ami egybe tartozik, az újra összeáll!”
Nos, ha ez igaz – márpedig igaz –, és létrejön a Kárpát-medencei Köztársaság, az végülis a Kárpát-medencei népek közössége lenne, békességben, erőben és egységben!
Kérdés, hogy ez veszélyeztetné-e a népességek önállóságát? – Nos, a Kárpát-medencei nemzetek számára kevésbé korlátozná az egyenlőséget és önállóságot, mint akár az EU-tagság! Egy Kárpát-medencei unióban nagyobb tekintéllyel bírnának a külhatalmi befolyásokkal szemben, mint a jelenlegi „kisnemzeti” státuszukban !
De tekintsük át, hogy a trianoni darabolós-gyilkossági kísérlet kinek is hozott önálló állami létet? Talán csak a Csonka-Magyarország ért el 1938-ig – az Istenanya csodájaként – elismert gazdasági fejlődést, ármánykodóinak megszégyenítésére! Ám az elcsatolt − vagy leszakadó testvér-népeknek − a legkevésbé sem valósult meg a büszkeségre okot adó önállóságuk, hiszen államalkotó képességük nem mutatkozott meg, és állami létük 90%-át idegen megszállás alatt töltötték! Persze jóval nagyobb elnyomás alatt, mint amivel a Magyar Királyságot hamisan vádolták!
Mert önálló volt-e a szlovák nemzet a cseh államközösségben? Élvezhette-e a horvát nép, saját államiságát szerb-jugoszláv hatalom alatt?
Ugyan bizony melyik „rabló nép” lett gazdagabb a „zsákmányával”? Mire vitte pl. Románia, Erdély bekebelezésével, hiszen ugyan olyan jelentéktelen és gazdaságilag pangó régió maradt, mint annak előtte volt (lehúzva maga mellé "Tündérországot" a virágzó Erdélyt is)! Tán gazdagabb lett Ausztria az Őrvidékkel?
– Badarság!
A legszomorúbb eset azonban Kárpátalja, mert ez a rablótól elrabolt terület! A sztálini Szovjetunió csatolta el Csehszlovákiától! És a gigantikus SzU gazdagabb lett-e a talpalatnyi földdel? Ugyan bizony a mostani „örökös”, Ukrajna gazdagnak mondhatja-e magát?
Nem gyanús-e valamennyi érintett népnek, hogy a Mária Országából kihasított terület csak balszerencsét hozott? Aki az Üdvözítő Krisztus Anyjától rabol, az Isten átkát vonja magára? (Vagy tán nem így van? Hol van náluk a lelkiismeret nyugalma, és a békesség egyetemes öröme?) Vagy talán a nemzeti igazságukra hivatkoznak? Ha valóban az Igazság vezérelte őket nagy "I"-vel, akkor miért ragadtak magukhoz szín magyar területeket és lakosságot? Miért akartak a románok a Tiszáig gazdagodni? Miért akartak az osztrákok Győrig szakítani, és miért akartak a cseh befolyás alatt álló szlovákok Miskolcig elcsatolni? Na, ki válaszolaj ezt meg? - A rabló népeket, illetve a felbujtóikat nem az igazság, nem a nemzeti önállóság és legkevésbé a keresztényi méltányosság vezérelte, hanem a sátáni kapzsiság, a gyűlölet Mária Országa, a szentistváni Királyság ellen!
igazsagot-magyarorszagnak.jpg Mert mit tettetek ti karöltve nagyhatalmakkal? = Európa krisztusaként keresztrefeszítettétek a szentistváni Magyarországot!?
És ezzel – a zsákmányból részesedők –, Isten előtti kollektív bűnösséget vettek a nyakukba, hiszen a rabolt javak nem hozták meg sem a gazdagságot, sem a népük békéjét, de még csak állami dicsőségüket sem, ezzel szemben állandó rettegést nyertek, félve a visszarendezéstől és Isten büntetésétől!
Márpedig, minden elszakított (vagy elszakadt) nép jóval gazdagabb lehetett volna a Magyar Királyság egységében egyenként és összesen! Sőt, még a környező országok is nagyot profitálhattak volna egy Kárpát-medencei virágzó állam gazdaságából!
Nem beszélve arról, hogy a Kárpát-medence nagy eséllyel kimaradhatott volna a II. Világháborúból, de legalábbis nem szenvedett volna el ekkora emberveszteséget és gyalázatot, sem egészben, sem részben!
Az, hogy most annyi viszály után, néhány nép végre önállónak mondhatja magát − kérdéses, hogy kitől?
− Szűz Mária Országától?
− A Szent István által felajánlott Szent Korona fönségétől és biztonságától?
− Brüsszeltől és a bankoktól, esetleg az egységteremtő magyarságtól?
Ugyan bizony ezek a rokonnépek, a Magyar Királyság alatt tán nem azok voltak-e akik most?
Az pedig, hogy a maguk rajzolta térképeken milyen elnevezéssel illetik önmagukat és az ősi magyar helységneveket 1920 óta, az a lényegen semmit nem változat a valóságon, a lelkiismeretük terhelésén viszont annál inkább! Hiszen önhittségükben, Isten fölséges Anyja tulajdonát firkálták össze és soha nem hallott neveket találtak ki a földi térképen – de csak azon (!) –, mert az égi atlaszon Mária Országa sértetlen, tündöklő és egész!
A Kárpát-medence a legtökéletesebb földrajzi egység, mely mindig képes volt a teljes önellátásra! Ezt pedig a globalizáció nagy tervezői nem nézhették jó szemmel! A lényegileg vér szerinti rokon népeket, hazug történelemhamisításokkal egymás ellen ugrasztották azért, hogy nem csak egy csonka ország népét, de az így „elszeparált” népeket is, magára maradottságukban erkölcsi romlásba vihessék egyenként és összesen! Erre ment ki a Trianoni diktátum! Ellehetetleníteni egy gazdaságilag és közigazgatásilag egységes Kárpát-medencei népuniót!
Sikerrel járt-e az Antant-hatalmak gyilkos tette?
– A népek szenvedéseit, és a magyarság elleni tömeggyilkosságokat illetően messzemenően igen! De a Kárpát-medence egysége mégis tökéletesen megmaradt, mert nem csak a Holdról látható tisztán és hibátlanul, de a mennyei térképen sincs nyoma az átrajzolásoknak!
A Regnum Marianum fel fog támadni és a Mindenható büntetése sem marad el! Ezért ti mind, akik részesei vagytok a "balsorsú megtévesztésnek", imádkozzatok, kérjetek bocsánatot Istentől és a magyarságtól! Ne szégyelljetek visszatérni, hiszen egy lépést sem kell tennetek, hiszen a Kárpát-medence a ti hazátok! Miért kéne visszarendeződni? Azért mert az egységben az erő, a biztonság és a Szent Korona Tanában szerződött égi védelem!karpat_medence1_530.jpg

http://szeretetlang.blog.hu/2017/06/06/trianoni_tragedia_kereszteny_szempontbol

Véletlenszerűen ölték a civileket Londonban

Szombat éjjel újabb terrortámadás történt Londonban; több gyalogost elgázoltak, majd kiszálltak a járműből és késsel támadtak a terroristák.
A londoni rendőrség terrortámadásnak minősítette az újabb, szombat éjjel történt merényletet, melynek során az elkövetők London egyik legforgalmasabb hídján gázoltak el járókelőket, majd kiszálltak és késsel támadtak a közelben tartózkodó emberekre. A London hídon történt gázolást és a Borough Market közelében történt késeléseket az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a közösségi médián keresztül „üdvözölte”.
Az újabb gyilkolás azt követően történt, hogy Machesterben egy koncert során követtek el öngyilkos merényletet. Márciusban pedig a tegnap éjjelihez hasonló módon gyilkolt civileket Londonban egy Khalid Masood nevű személy, aki a Westminster hídján gépjárművel a gyalogosok közé hajtott.
A manchesteri merénylet után több napra a legmagasabb – kritikus – szintre emelték a terrorkészültségi fokozatot, de a múlt hétvége folyamán a korábbi, második legmagasabbra mérsékelték. Mint kiderült, a brit titkosszolgálatoknak tudomása van arról, hogy több mint huszonháromezer olyan személy él az országban, akik bármikor terrortámadást követhetnek el.

http://www.hidfo.ru/2017/06/veletlenszeruen-oltek-a-civileket-londonban/



Khan bosszúja:
fokozzák a biztonsági intézkedéseket Londonban

London pakisztáni származású polgármestere, Sadiq Khan elrendelte a biztonsági intézkedések fokozását a rendszeressé váló terrortámadások miatt.
A brit fővárosi rendőrség részéről Mark Rowley jelentette be hivatalosan, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hoznak a szombat este történt terrortámadás miatt; a rendőrség jelentősen nagyobb létszámmal fogja biztosítani nyilvános rendezvényeket.
A nyilvánosság arra számíthat, hogy még több rendőrt – beleértve fegyveres és fegyvertelen – fog látni a fővárosban. Áttekintjük a közeljövőben nagy nyilvánosság mellett zajló események biztosításával kapcsolatos terveket. Az emberek emellett arra számítsanak, hogy még több fizikai intézkedést fognak tapasztalni, hogy garantálni tudjuk London hídjainak biztonságát.” – mondta.
Sadiq Khan, London polgármestere a szombati terrortámadás után állandó kapcsolatot tartott a fővárosi rendőrség illetékesével, hogy biztosítsa az embereket arról, a hatóságok megpróbálják garantálni a közrend fenntartását.
Szombat este helyi idő szerint 22:08-kor a terroristák gépjárművel hajtottak be az emberek közé a London Bridge-en. Az elkövetők azt követően továbbhajtottak, majd egy másik helyen kiszálltak a járműből, és késsel támadtak a közelben tartózkodó emberekre.
Az elkövetőket a közelben tartózkodó rendőrök perceken belül lelőtték. A hatóságok szerint hét ember veszítette életét, és 48-an megsérültek. A történtek után Londonban 12 személyt tartóztattak le a terrorcselekménnyel kapcsolatban és számos házkutatás történt.

http://www.hidfo.ru/2017/06/khan-bosszuja-fokozzak-a-biztonsagi-intezkedeseket-londonban/