2021. január 7., csütörtök

Dr Sherri Tenpenny: Milyen módon károsít ez a halálos vakcina.

 



Azt mondja Dr Sherri Tenpenny amerikai doktornő, hogy a vakcinák halálos hatása majd kb olyan másfél év múlva lesznek igazán érzékelhetőek – amikor az emberek elkezdenek lebetegedni. Amit az oltásokkal művelnek az egy genocídium. Elmagyarázza mi a probléma a vakcinával ami egy kicsit komplikált a laikusoknak jobban csak orvosoknak és szakembereknek világos, de annyit a nem orvosok is megérthetnek belőle, hogy ezek a vakcinák olyan változásokat idéznek elő a szervezetben amik visszafordíthatatlanok. A vakcinák olyanok mint az orosz rulett, ha egyszer megkaptad egy életre kész vagy és soha nem tudod, hogy a tárban lévő golyó mikor sül el. Ez olyan mint egy szerkezet amin csak felkapcsoló gomb van de nincs lekapcsoló.
Egy hónap leforgása alatt Amerikában hivatalosan 4o ezer embernél mutattak ki mellékhatásokat. 35o ezernél shock hatást (hogy milyen shock nem értettem pontosan) és 5 ezer idegrendszeri megbetegedést a legfrissebb kimutatások szerint. Ez egy teljes katasztrófa és a vakcina egy igazi trójai faló.
Azt is mondja, hogy már nem udvariaskodhatunk tovább egymással, mivel az embereket ez a sátáni megfélemlítési propaganda kómába ejtette, és elvette a józan eszüket. A doktornő beszélgetőpartnere megjegyezte, hogy megmondta a családtagjainak meg a rokonságnak, hogyha beoltatják magukat és lenyomorodnak egy életre csak magukra számíthatnak de rá nem.
Lehet, hogy ez lélektelen dolognak hangzik de most már csak ez a hangnem az aminek még lehet valami esélye az ébresztésre, mivel szinte nincs olyan család ahol ne lennének hipnotizáltak akiket teljesen maga alá gyűrt ez a sátáni propaganda.
Olyan észbontó dolgok is elhangzottak az beszélgetésben, hogy a legfelsőbb amerikai egészségügyi központnak, a CDC-nek vannak lakásai amiket bérbe ad és akik beoltatják magukat azoknak elengedi a lakbért és egyéb kedvezményeket ad – hihetetlen!