2023. január 21., szombat

Neil Oliver: A globalista Elit egy bűnszövetkezet

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
https://youtu.be/vZe9d6bPEJg

A nagybankok és az IMF a pénzünk ellopását tervezik

* A bail-in a csőd szélén álló pénzintézet mentesítése a hitelezőkkel és betétesekkel szembeni tartozások elengedésének előírásával.
Másképpen fogalmazva: A bail-in a csőd szélén álló pénzintézetnek nyújt segítséget azáltal, hogy a hitelezőkkel és a betétesekkel szemben fennálló tartozások elengedését írja elő. A bail-in ellentéte a mentőcsomagnak, amely egy pénzügyi intézmény külső felek - jellemzően kormányok - általi megmentését jelenti, az adófizetők pénzéből történő finanszírozás révén.
A mentőcsomagok segítenek megakadályozni, hogy a hitelezők veszteségeket vállaljanak, míg a bail-in a hitelezőket veszteségek vállalására kötelezi.

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/qNdQ3hcYmCSo/

Oroszország: Atomcunamival elpusztíthatjuk az Egyesült Államokat

Oroszország azt állítja, hogy vannak olyan torpedói, amelyek víz alatti radioaktív szökőárt okozhatnak. Dmitrij Medvegyev emellett figyelmeztette a Nagy Babiloni Szajha szövetségeseit, hogy Oroszország ukrajnai veresége nukleáris háborút válthat ki.

Béketüntetés Varsóban

 

Varsó, 2023. január 21. szombat (MB)

Béketüntetést tartottak szombaton Varsóban lengyel nemzeti lobogókkal.

„Ez nem a mi háborúnk”, „Legyen vége Lengyelország amerikanizálásának” – állt a belvárosban felvonulók tábláin. A tüntetésen elítélték a lengyel média agymosását, a fejeket és szíveket mérgező háborús propagandát.

“A honfitársaink hazafias mozgalma” által szervezett megmozduláson emlékeztettek Lengyelország 1939-1945 közötti tragikus történelmére, és követelték azoknak a felelősségre vonását, akik „mások háborújába” akarják belekényszeríteni Lengyelországot.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Az orvostársadalom bevezeti a WHO új digitális diagnosztikai kódját

 

2022 októberében bevezettek egy új ICD-kódot (BNO-kód), ami idén januártól majdnem minden német klinika és kórház számára elérhető.

Az ICD-kódok elvileg diagnózisokat jelölnek. Az új kód, a Z28.310 azt jelenti, hogy valaki “kovid ellen oltatlan”.

Link: https://telegra.ph/EXKLUSIVER-Sonderbericht-%C3%84rzteschaft-f%C3%BChrt-digitalen-Diagnosecode-der-WHO-f%C3%BCr-Ungeimpfte-ein-01-19

Oltatlannak lenni mióta egy diagnózis?

https://leohohmann.com/2023/01/17/exclusive-special-report-medical-profession-implements-who-digital-diagnosis-code-for-the-unvaxxed/

Az ICD kódokról itt lehet olvasni a WHO oldalán:
https://www.who.int/news/item/11-02-2022-who-s-new-international-classification-of-diseases-(icd-11)-comes-into-effect


Biró Éva

Oltás utáni halálozások