2016. május 26., csütörtök

Lehetne pontosabb – a németek szemet vetettek az időre

A németek szerint kicsit álmatag az óra, de megvan a megoldás, hogyan lehet új életet lehelni belé.
Német kutatók úgy gondolják, találtak egy új eljárást, amivel megalkothatják az eddigi leghatékonyabb időmérő eszközt, ami nagyobb pontossággal működne, mint a jelenleg ismert atomórák. Állításuk szerint,
ha az új órájuk már 14 milliárd éve működne, mostanra kevesebb mint két percet késne.
Ehhez azonban szükséges a másodperc hosszúságának újradefiniálása: olyan mértékben, hogy az az emberi elme számára nem felfogható, de ettől függetlenül számos tekintetben pozitív változást hozna – például a GPS navigáció terén, aminek nagy mértékben növelné a pontosságát, a jelenlegi néhány méteres pontosságról néhány centiméterre. A pénzügyi hálózat és energetikai rendszerek számára szintén kedvező változást hozhat az új felfedezés.
Christian Grebing, aki a Német Metrológiai Hatóság alkalmazásában dolgozott az új óra megvalósításán, emlékeztetett, hogy a másodperc jelenlegi definíciója mindössze 1967. óta van használatban, amikor is úgy határozták meg, mint az alapállapotú cézium-133 atom két hiperfinom energiaszintje közötti átmenetnek megfelelő sugárzás 9,192,631,770 periódusának időtartama. Az első olyan óra, ami a másodpercet is mutatta, a XVI. század második felében jelent meg, de az emberiség sokáig mindössze a napórák által mért látszólagos időt ismerte, a másodperc pedig csak a mechanikus órák elterjedésével vált pontosan mérhetővé. Grebing szerint az új időmérő eszköz egy jelentős lépés a globális időmérő infrastruktúra javítására.


http://www.hidfo.ru/2016/05/lehetne-pontosabb-a-nemetek-szemet-vetettek-az-idore/

Brit veteránok felszólaltak a közös európai hadsereg létrehozása ellen

Brit háborús veteránok felemelték a hangjukat Jean-Claude Juncker javaslata ellen, aki korábban azt indítványozta, hogy az Európai Unió hozzon létre saját hadsereget. “A kezdeményezés azt jelentené, hogy az Egyesült Királyság elveszítené irányítását saját honvédelme felett.”
Juncker 2015-ben tett javaslatot arra, hogy az Európai Unió hozzon létre egy közös európai hadsereget, ami a NATO katonai struktúráitól elkülönítve működne, és lehetővé tenné, hogy az EU saját katonai erőre építse külpolitikáját. Juncker szerint “egy közös európai hadsereg megmutatná a világnak, hogy európai országok közt soha többé nem lesz háború. Egy ilyen hadsereg segítene nekünk kialakítani egy olyan közös külpolitikát és biztonságpolitikát, ami lehetővé tenné, hogy Európa felelős cselekvőként lépjen fel a világban.”
Juncker a Welt am Sonntag német lapnak nyilatkozva azt mondta, “egy saját hadsereggel Európa független és gyorsabb reakciót adhatna, ha egy tagállamban vagy szomszédos országban a békét veszély fenyegeti. Egy közös európai hadsereg Oroszország számára is egyértelmű üzenetet adna, hogy készek vagyunk megvédeni az európai értékeket.”
A Veterans for Britain most kampányt indít, melyben arra mozgósítja a brit választókat, hogy a június 23.-i referendumon az Európai Unióból kilépésre szavazzanak. A szervezet közleményében azt írja, hogy “ha tagok maradunk, az Európai Unió közös hadsereget hoz létre. Az Európai Parlament támogatja ezt. Ez azt jelentené, hogy az Egyesült Királyság elveszíti a kontrollt saját honvédelme felett, és nemzetközi pozíciói szertefoszlanak.”
A szervezet ehelyett azt támogatja, hogy az Egyesült Királyság az EU-ból kilépést követően a NATO-val szoros együttműködésben vegyen részt terrorellenes hadműveletekben, de valamennyi szerepvállalása önkéntes alapon történjen.




Saját hadsereget hozna létre az Európai Unió

A brit parlament alsóháza külügyi bizottságának elnöke, Crispin Blunt szerint az Európai Unió saját hadsereget hozna létre a brit kilépést követően, ami a NATO-tól elkülönült katonai struktúraként működne.
Blunt szerint ez egy védelmi reakció lenne az európai hatalmi elit részéről; egy tagállam kilépése esetén az uniós döntéshozók az erőltetett katonai integrációval próbálnák egyben tartani az Európai Uniót. A politikus szerint,
amennyiben június 23.-án a britek megszavazzák a kilépést, annak elkerülhetetlen következménye lesz a közös európai hadsereg létrehozása.
Blunt a Ria Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta, “a brit kilépés ebből a szempontból egy lehetőség is az Európai Unió számára”, mert ma leginkább a brit vezetők ellenzik egy ilyen közös európai hadsereg felállítását. Amennyiben ők elhagyják az uniót, Brüsszel megszabadul a kezdeményezés egyik legjelentősebb akadályától, miközben a britek kilépését arra tudja felhasználni, hogy a tagállamokat – az EU széthullásának, az európai háborúk kiújulásának rémképével – rávegye az erőltetett katonai integrációra.
Blunt azt mondta, a britek mindenféleképpen a jövőben is vétójogukkal élnek egy ilyen kezdeményezés elővezetésekor, mert úgy gondolják, hogy a NATO jelenlegi formájában alkalmas Európa védelmének ellátására. Ugyanakkor, a politikus azt is kijelentette, hogy “az Európai Unió hatékonyabban tudná megszervezni a kontinens védelmét a britek nélkül”.

Európai hadsereg: megszólalt a brit külügyminiszter

EU brit zászló hidfo.ru
A brit sajtóban tovább terjednek azok a hírek, miszerint az országban zajló hadgyakorlatok annak előkészítését jelentik, hogy az Európai Unió a közeljövőben közös hadsereget állít fel. Pénteken Philip Hammond brit külügyminiszter is nyilatkozott.
Az Egyesült Királyság ellenzi az európai hadsereg létrehozását, és vétójogával fog élni, ha Európa vezetői valóban egy ilyen lépést terveznek – mondta Philip Hammond brit külügyminiszter. A pénteki nyilatkozat szerint a kormány állandó álláspontja, hogy nem támogatja, hogy az Európai Unió közös hadsereget állítson fel. A brit sajtó közel egy hete foglalkozik ezzel a kérdéssel, miután olyan értesülések láttak napvilágot, hogy az országban zajló nemzetközi hadgyakorlat valójában a közös uniós hadsereg létrehozásának előkészítését szolgálja. A kormány akkor tagadta ezeket az értesüléseket. A külügyminiszter azonban ma is nyilatkozott ez ügyben, mert a sajtó kitartóan foglalkozik ezzel a kérdéssel.
Hammond egyértelműen kijelentette, hogy bármikor a jövőben, ha az Európai Unió közös hadsereget akar felállítani, az Egyesült Királyság vétójogával fog élni és megakadályozza azt. A külügyminiszter azt is egyértelművé tette, hogy a jövőben sem csatlakoznának egy ilyen egyesült haderőhöz, amennyiben az Európai Unió Nagy-Britannia nélkül kezdi kiépíteni az új katonai struktúrákat.
Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke 2015. márciusában javasolta a közös uniós haderő felállítását. Szerinte egy ilyen európai hadsereg bevethető lenne abban az esetben, ha “egy tagállamban vagy egy szomszédos országban a békét veszély fenyegeti”.

http://www.hidfo.ru/2016/05/europai-hadsereg-megszolalt-a-brit-kulugyminiszter/

Nem akarnak beilleszkedni, ehelyett saját társadalmat építenek

Leipzig rablás hidfo.ru
Nem tudnának, de egyébként sem akarnak beilleszkedni az Európába érkező migránsok. A most működő társadalmi rendek egyikét sem fogadják el – ehelyett csak a hozzájuk hasonlók társaságát keresik, és párhuzamos társadalmat kezdenek építeni.
Tavaly októberben, a nagy bevándorlási hullám tetőzését követően egy dán napilap megrendelésére készült az a figyelemre méltó felmérés, amely reprezentatív adatot szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy a már itt letelepedett nem-európai bevándorlók hogyan viszonyulnak az európai ország társadalmi rendjéhez. A Jyllands-Posten megrendelésére készült kutatásból kiderült, hogy minden tíz, Dániában élő muszlim közül négy úgy gondolja: nem elfogadható az ország jelenlegi alkotmánya, az ország törvényeit ehelyett inkább hozzá kellene igazítani a Koránhoz.
A válaszadók 26,5%-a az iszlám jogrend és a dán alkotmány egyvelegét tartotta kívánatosnak, 11,3%-uk szerint pedig a saría jogrend kellene a dán alkotmány helyébe lépjen. Az országban már letelepedett muszlim bevándorlók, annak ellenére, hogy aktívan részt vesznek az európai ország mindennapi életében, munkát találtak és stabil egzisztenciát teremtettek, továbbra is úgy gondolják, hogy az iszlám vallási törvényei mentén kellene változtatásokat végrehajtani az európai ország alkotmányában. Tehát a munkaerőpiaci integráció nem változtat azon, hogy ők egy másik kultúrából érkeztek, és Európában letelepedve gyermekeiket is annak szellemében nevelik. Dániában eddig mintegy negyedmillió muszlim bevándorló telepedett le, közülük mintegy százezer fő jelenleg is ősei kultúrája mentén akarná módosítani a befogadó-ország alkotmányát.
Januárban a norvég rendőrség vezetője arra mutatott rá, hogy ez a probléma nem elszigetelt jelenség, hanem Európa minden országában megfigyelhető, ahol migránsok letelepednek. Marie Benedicte Bjørnland január közepén egy Svédországban tartott biztonságpolitikai konferencián vett részt, ahol a Kölnben történteket és annak hosszú távú következményeit tárgyalták. A norvég rendőrvezető akkor kijelentette:
“senki nem veheti garantáltnak, hogy az Európába érkező új népcsoportok alkalmazkodni fognak az általunk elfogadott társadalmi normákhoz.”
Bjørnland elmondása szerint a tömeges bevándorlással újabb társadalmi feszültségek és törésvonalak jelennek meg; egyrészt minden egyes, migránsok által elkövetett bűncselekmény (legyen szó akár elszigetelt esetről is) tovább radikalizálja nem csak a szélsőjobboldalt, hanem a társadalom egészét, ami így egyre kevésbé fog befogadóan viszonyulni az új közösségekhez.
"Migráns vagyok - agysebész". Mind hiába: a kevés pozitív példa kihangsúlyozásával nem lehet több ezer rablást és nemi erőszakot meg nem történtté tenni.“Migráns vagyok – agysebész”. Mind hiába: a kevés pozitív példa kihangsúlyozásával nem lehet több ezer rablást és nemi erőszakot meg nem történtté tenni.
Bjørnland szerint egyértelműen látható, hogy a migráns közösségek magja egyáltalán nem is akar alkalmazkodni a jelenlegi társadalmi rend normáihoz. Ehelyett saját közösségeket hoznak létre, annak belső normái szerint élnek, és akkor is elkülönülnek a jelenlegi társadalmi rend közösségeitől, ha történetesen egy forgalmas nagyvárosban élnek. A rendőrfőnök szerint a többségi társadalom elutasítása idővel ezekhez a mag-közösségekhez közelíti a kezdetben beilleszkedésre törekvő csoportokat is, így a hatóságok és a bevándorlás-párti politikai erők minden törekvése ellenére párhuzamos társadalmak jönnek létre.
Metafizikai különbségek garantálják az új közösségek elkülönülését
Idén májusban egy az INSA által végzett közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a németek mintegy 60%-a úgy gondolja: az iszlámnak nincs helye Németországban. A napokban pedig a német köztévé nyíltan beszélt arról, hogy a németek Magyarországra menekülnek a migránsok elől; egy ingatlanközvetítő szerint minden tíz ügyfele közül nyolc a migránsok miatt hagyja el Németországot, és részben amiatt Magyarországra esik a választásuk, mert itt “a lakosság túlnyomó többsége keresztény”. Nem hajlandók elviselni többé a mindennapos utcai konfliktusokat, ehelyett inkább elvándorolnak. Most a felső-középosztály körében tapasztalható ez, de később kiterjedt jelenséggé válhat a keletre vándorlás.
Calais rendőrség hidfo.ru
Februárban a Magyar Idők konzervatív napilapnak nyilatkozva Maróth Miklós, az iszlám világ kulturális és vallási jellegzetességeit jól ismerő orientalista kifejtette, hogy a migránsok beilleszkedésével elsősorban az a probléma, hogy ők maguk nem is akarnak beilleszkedni. Igaz, a “kulturálisan kompatibilis” – nyelvtudással, piacképes végzettséggel rendelkező – személyek egy kis csoportja be tud illeszkedni, de a migránsok többsége egyáltalán nem is keresi a kapcsolatot az európai társadalommal, annak ellenére, hogy egy európai országban él.
“Nem is igen érdekli őket a befogadó közeg, tekintettel arra, hogy a muzulmán meggyőződésük azt súgja nekik: az ő vallásuk magasabb rendű, tehát ők vannak a vallási igazság birtokában, míg a keresztények meghamisítják Isten szavát.”
A szakértő szerint a migránsok “magukkal hozzák a káoszt és rendetlenséget”, és nem fogadják el az európai társadalmak normáit. Törvényszerű, hogy az esetek többségében a muszlim bevándorló elsősorban muszlimokkal fog kapcsolatokat ápolni, függetlenül attól, hogy a társadalom egyébként elutasítja-e. Maróth szerint mindez különösen érvényes az illegális bevándorlókra, akik már európai pályafutások kezdetén, a határ átlépésekor is törvénysértést követtek el. Ők többnyire később sem igazodnak hozzá az európai normákhoz.


http://www.hidfo.ru/2016/05/nem-akarnak-beilleszkedni-ehelyett-sajat-tarsadalmat-epitenek/

Megerőszakolta és megfojtotta áldozatát az amerikai katona

A japán kormány különleges tárcaközi bizottságot hoz létre, mely azt a feladatot kapja, hogy megelőzze az országban állomásozó amerikai katonák bűnelkövetését. Az intézkedésre annak hatására került sor, hogy az amerikai katonák visszatérő jelleggel követnek el nemi erőszakot a környéken élő nők ellen, és a bűncselekményeik rendszerint következmény nélkül maradnak.
Szuga Josihide kabinetfőnök csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be a tárcaközi bizottság létrehozását, ami az érintett minisztériumok vezetőiből áll majd, és megpróbál megoldást találni arra, hogy az amerikai katonák rendszeresen erőszakolnak meg a katonai bázisok környékén élő nőket, amiért feletteseik később semmilyen büntetésben nem részesítik őket. Mostanra számos olyan eset is ismert, ami az áldozat ellenállása miatt gyilkossággal végződött.
A tárcaközi bizottság létrehozásáról egy héttel azt követően született döntés, hogy egy 32 éves amerikai tengerészgyalogos, Kenneth Franklin (a fenti képen látható) Okinava területén megfojtott egy 20 éves japán nőt, aki a prefektúrában működő amerikai légibázis környékén élt. Az áldozat eltűnését április 28.-án jelentették, majd később egy közeli erdőben találták meg a holttestét. Az amerikai tengerészgyalogos később beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot.
Szerdán Abe Sinzó japán miniszterelnök Barack Obamával tartott közös sajtótájékoztatóján azt mondta, Japán új intézkedéseket kénytelen hozni annak érdekében, hogy megvédje az embereket.
A legtöbb amerikai létesítményt üzemeltető Okinava prefektúra kormányzója régóta ellenzi, hogy az amerikai bázisokat folyamatban lévő elköltöztetésüket követően újra az ő tartományában helyezzék el. Okinava területén rendszeresen válnak ismertté újabb esetek, és a bázisok üzembe helyezése óta több ezer nőt erőszakoltak meg az ott szolgáló amerikai katonák. A tartományban visszatérő jelleggel tízezres nagyságrendű tüntetések zajlanak az amerikai katonák által elkövetett nemi erőszak és számos gyilkosság miatt.


http://www.hidfo.ru/2016/05/megeroszakolta-es-megfojtotta-aldozatat-az-amerikai-katona/

Versenyfutás az idővel...

Versenyfutás az idővel...A tervezetten kialakított világhelyzet társadalmi folyamatok sorát és változását indítja el nap mint nap, nem csak változásra célként megjelölt országokban vagy régiókban, de ott is, ahol a vélekedések szerint a folyamatokat generálják. Még most az elején kell tisztázni, hogy egyes országok világméretű kihatásokkal bíró manőverei nem az adott ország lakosságának döntéseit tükrözik. A világon Dél-Amerikától Kamcsatkáig, sehol sincs önálló döntéshozatal egyetlen kormány részéről sem. A mesterségesen gerjesztett konfliktusok ugyan egy átfogó terv részei, de a színen megjelenő politikai szereplők "tevékenysége" számukra jobb esetben bizonytalansági tényezőkkel tűzdelt stratégiai fontosságú betervezett lépés a Grand Chess sakktábláján, rosszabbik estben kényszerpálya. Ez utóbbi képez olyan-amilyen "perspektívát" a világ országainak túlnyomó részében, de nem kíméli azokat sem, akik a nem várt következményekkel vagy a menet közben átrendeződő erőviszonyokkal nem tudtak előre számolni, pedig a folyamatok elindításában meghatározó volt a szerepük.

Mindezek a bizonyos szinten megrekedt, előregyártott tervezetek elővarázsolhatók, mint a nyuszi a kalapból, de a "végjáték" meglehetősen sok meglepetést tartogat. Ilyen a vegyes, keverék népesség kialakítási terveinek erőltetése (Kalergi-EU), vagy ezek megvalósított formáira törekvés, lásd USA, ahol különböző származású és nemzetiségű emberek és annak látszók mondják magukról, hogy "nemzet" és sokan még el is hiszik. Kipróbálták az NWO típusú felépítményeket is. Sztálin rémálom Szovjetuniója vagy Kína kommunistának mondott kapitalista-bolsevik diktatúra-egyvelege is érdekes, bár gyenge lábakon álló próbálkozás. Aki elhiszi vagy azt sugallja, hogy a Kalergi-terv megvalósítható, az másokat néz hülyének, és magáról állít ki hasonló tartalmú bizonyítványt. Soros, Merkel vagy az ún. "EU-irányítás" egészen más jellegű megbízást teljesít, melyről már többször írtunk.
Az Európai Unió létrehozásának lakosság által elképzelt tervei messze állnak azoktól a megvalósított "vívmányoktól", amelyekkel jelenleg az EU "dicsekedhet". Európát zsidó-amerika európai zsidóbérenc kormányok segítségével több szinten kifosztotta, és jellemzően Trumpnak még van pofája nagyobb NATO költségvetési szerepvállalást szajkózni Európa részéről, hogy "a NATO költségvetését ne csak az amerikai állampolgárok adójából állják", amikor az USA eddig is más országok kifosztásából tartotta fent magát és hadseregét. A mohóság nem ismer határokat. Egyszerre kívánják kifosztani, leigázni, polgárháborúba, arabok és oroszok elleni háborúba hajszolni és teljes kiszolgáltatottság állapotába taszítani Európa nemzeteit.


Mindezt Amerika érdekeire hivatkozva, de valójában az AIPAC, az amerikai zsidó-lobby érdekeinek és hasznának növelése miatt kényszerítik ki. Ahogy előre látható volt, amerikai és európai zsidó, orosz, izraeli zsidó érdekek ütköznek. Magyarország Európa egyik legnagyobb (kazár) zsidó közössége Orbánostól, népszavazásostól tiltakozik a kötelező betelepítés ellen. Mivel Magyarország Izraeli gyarmat, orosz, NATO, amerikai és izraeli kazár-zsidó felügyelet mellett, nem elhanyagolható tényező az Izrael-barát amerikai és az amerikai kazár-zsidó szembenállás a "megálmodott" Eurázsiai Unió, a hamarosan létrejövő Kazária és Magyarország között. A muszlim "antiszemitizmust" jelentős veszélyforrásként értékelik azok, akik nem is sémi népcsoportok tagjai. Pedig, mint korábban jeleztem is, Európa képes lenne megvédeni magát zsidó kormányai és a szintén zsidó vagy zsidóbérenc EU irányítás nélkül. Ezt a koloncot csak Európa népei tudják lerázni magukról. Az EU-ról alkotott "népi elképzelés" ténylegesen ezt az egységet támogatta volna.

Zsidó-ügyileg a helyzet bonyolult. A szemben álló felek két fő zsidó oldalra oszthatók. Egyik oldalon állnak az Ábrahám népe típusú vérfertőzöttek és kazár-zsidó vazallusaik, a másikon szintén kazár származású konkurencia, de ez utóbbiak is megoszlanak orosz, európai, kínai, izraeli és és amerikai Izrael-párti kazár-zsidókra. Az izraeli kazár-zsidók (Izrael lakosságának 98%-a) menekülne a közel-keleti csapdából, nem kívánva megvárni a Közel-Kelet totális háborúját, melybe a Bilderberg Group, a Goldman Sachs és New York-i zsidó világkormány tervei és tevékenysége alapján került. Hruscsov és J.F. Kennedy idejében még szovjet- amerikai preventív atomcsapást terveztek Izrael ellen atomfegyverkezése miatt. Mára Izrael jelentős atom ütőerő birtokosa lett és egyre gyakrabban keveredik összetűzésbe létrehozóival. Ettől függetlenül szerepe alapján egyre több a belső feszültség Izraelben is, és ezeknek a feszültségeknek a mintázata is kísértetiesen hasonlít az európai, de elsősorban magyar állapotokra. Soha nem látott politikai és személyes támadások zajlanak az egykori szövetségesek részéről Netanjahu és Avigdor Lieberman védelmi miniszter ellen, fasiszta veszéllyel riogatva minden médiaplatformon, csakúgy, mint Lieberman elődje Moshe Ya'alon. Véleményük szerint a rasszizmus, az erőszak és a szélsőségességek aláássák az ország erejét és káros hatással gyakorolnak az IDF-re (Israel Defense Force - Izraeli Védelmi Erők).


Ya'alon szerint "a kormányt támogató bírák és a Legfelsőbb Bíróság a jogállamiság kárára tiszteletlenek". A megalakuló félben lévő, ún "józan jobb-közép" tábor magát tekinti normálisnak, és nem normálisnak azokat, akik nem tartoznak közéjük (ahogy elmegyógyintézetben a betegek). Sokan nehezményezik, hogy eltűnnek a releváns hírek, az izraeli társadalom belefáradt a képmutatásba, politikai korrektség látszatának fenntartásába (bár ez némi értetlenséget válthat ki a világ túlnyomó részéből, mert ebből a látszat fenntartási kísérletből nem sokat lehetett tapasztalni), a szervezett bűnözés, a csalók, a nemi erőszakot elkövetők, a családi bűnözés takargatásába. A hatalmas egójú jogászokból is elegük van, akik képviselik a felsorolt bűncselekmények elkövetőit. A bűncselekmények lefedettsége aláásta a beteg és fáradt izraeli politikusok és a közvélemény bizalmát a Legfelsőbb Bíróság állásfoglalásaival szemben. Az izraeli társadalom elvesztette a hitét az igazságszolgáltatásban, a jogállamiságban. Ya'alon jogi reformokat sürget a korrupció és a bűnözés ellen (pedig meg sem fordulna a fejünkben, hogy Izraelben ilyen lehetséges). A közelmúltbeli politikai fejlemények azt jelzik, hogy az orosz bevándorlók, akik beléptek az izraeli politikába az 1990-es évektől, elérték, hogy a legbefolyásosabb pozíciókat szerezzék meg a kormányban. A volt védelmi miniszter szerint rémálom a "normális" tábornak, ha szaúdi király Salman és az egyiptomi elnök Abdel Fattah al-Sisi, együtt ülnek ugyanazon a pódiumon Netanjahuval és Liebermannal, és együttműködési megállapodást írnak alá. Számos nagy horderejű politikai szereplő úgy véli, hogy a Benyamin Netanjahu a legrosszabb dolog, ami történt a Izrael állam történelemében. Az "ígéret földje" ellenkezője lesz annak amit vártak. "Ez a föld nem létezett a múltban, és nem létezik most sem".

A fentieket Ya'alon együtt az ex-IDF vezérkarrral Gabi Ashkenazi és Benny Gantz, a cionista Camp pártelnök Jichák Herzog, a volt belügyminiszter Gedeon Sa'ar, az egykori Shin Bet belbiztonsági szolgálat főnöke Yuval Diskin és a korábbi külügyminiszter, Tzipi Livni egy csapatban látja így, és körülbelül hasonló bűnügyi állapotokat láthatunk Magyarországon is. De: "Amilyen a főnök, olyan a beosztott." Mert az ún. jobboldali média Orbán és Matolcsy zseniális pénzügyi manővereiről áradozik, Bayer Zsolt, Bogár László és Boros Imre közös műsorában, miközben számszerűsítve kimondják, hogy az évi 10 ezer milliárd forintot meghaladó, a magyar GDP-ből, a "nyugat által ellopott zsákmányból" (valójában jelentős része a FED-hez vándorol) visszaosztanak 1-2%-ot, de szerintük ez már a múlté. Annyira nem az, hogy a Magyarországot sújtó zsidó uralom legalább 150 éve külföldre, többnyire az USA-ba "üldözi" a horribilis, a magyar államadósságot többszörösen meghaladó étékű találmányainkat felfedezőikkel, kifejlesztőikkel együtt. Most már Dr. Horváth professzort is...


Valójában annyiban változott a korábbi Magyarországot eláruló bal-liberálisnak csúfolt kormányok privatizációs és költségvetési lopások, csalások bűnlajstromához képest a helyzet, hogy Magyarország lakosságának jelentős hányada külföldön jobban fizetett, belföldön messze a nyugat-európai bérek alatt vált rabszolgává. Elsősorban német cégek rabszolgáivá, amit egyre ferdébb szemmel néznek az osztozkodásból és részesedésből kizárt bal-liberálisok. Egyre gyakrabban hangzik el részükről, hogy "könnyű közpénzekből politizálni". Sérelmezik a "kiválasztódás" alapjainak kisajátítását, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egyre mélyül a szakadék a kiválasztott zsidó irányítás és a leszakadók között, bár ha nem emlékeznének rá, a magyarsággal ők is ugyanezt tették. Igaz, korábban, még tabunak számított a pénzügyi világot támadni, mert a zsidók és kazár-zsidók nyomban "antiszemitizmust" kiáltottak. Mára már ez is kimondható a médiában. Azzal együtt, hogy csak a pénzvilágot érte kritika, de a zsidóság reagált rá, magára véve a megalapozott vádakat. Akinek nem inge, ne vegye magára... de akinek inge, öltözködjön már fel! Nem mellesleg a FIDESZ-KDNP diktatúra alatt is ugyanúgy eltűnik a GDP tetemes része EKB-Bázel-FED vonalon, mint korábban.

Az amerikai zsidók által szervezett európai "antiszemita" muszlimok bevándoroltatása jól mutatja összetartásukat. Az amerikai zsidók nagy ívben tesznek az európai zsidók érdekeire, ahogy Európa lakosságának is. Mivel széles körben ismerté vált George Friedman általunk is jól ismert beszéde, világossá vált, a militarista geopolitika nem csak napirenden van az angolszász-Amerikai Birodalomban, de törekvéseik is jól láthatók. Az "angolszász tengely" látszólagos előnye valóban csak látszólagos, mert e tengely olyan kerekekkel gurul, melyeket a becsapott népek adnak alájuk. Ennek a maffiacsoportnak 2009-ben már égetően szükségessé vált egy újabb és nagy gazdasági potenciállal rendelkező, kifosztható "gazdatest". Európa és főleg az NSZK, az USA és Oroszország közé szorulva ugyanolyan helyzetben van, mint a múlt században az I. és II. Világháború idején. A páston ugyanaz a három hatalmi játékos rókázza össze a terepet.
A játszma elemei fontos és 1954-ben előre tervezett lépéseként létrehozták az ukrajnai válságot, ami Európa orosz energiaellátását veszélyezteti. Fontos elem a görög válság létrehozása is, mert a görögök kifosztása, 2001-es EU-ba erőltetésükkel lehetővé tette a Goldman Sachs számára, hogy tönkre tegye a 2001-ig elég jól működő görög gazdaságot, leválasztva Görögországról az Égei-tenger gázmezőit és Ciprussal együtt a Leviathan-medencét. Manapság felelőtlen elemzők gyakran hibáztatják a görögöket, lustának adókerülőnek, a bevándorlók ellen nem megfelelően fellépő EU tagországnak nevezve, de már 2010. előtt is állandó problémát jelentett a görögök számára, hogy az EU kötelezte a menekültek fogadására, de támogatást ehhez nem volt hajlandó nyújtani. A "bevándoroltatáshoz" természetesen szükség volt az amúgy akkor még nem túl "zajos" Közel-Kelet feldúlására, mert különben nem lehetett volna elindítani a menekülthullámot. Az "Arab Tavasz" óriási hasznot hajtott a "befektetőknek", és előkészítette a menekültáradat megindíthatóságát.


Soros és Merkel végrehajtó tevékenysége lehetővé tette Európa harapófogóba szorítását, a kollaboráns kormányok és az EU irányítás velük közösen megásta Európa sírját, de még nincs lejátszva a meccs. Nem biztos, hogy az kerül a gödörbe, akinek szánták. Az előkészületek részleteiről és a megvalósítás fázisairól már többször írtunk a korábbi cikkekben, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egyre több "rés nyílik a falon". Egyre több az érdekütközés és egyre nagyobb azoknak a száma is akik perifériára kerültek a korábbi bűntársak közül, vagy a vesztüket érzik. Aki háborút akar nyerni, ne szaporítsa az ellenségei számát. Egy folyamat elindítása mindig együtt jár azzal, hogy az ellenzők és ellenérdekeltek reagálnak rá. "Ellenségem ellensége a barátom", ami részben vagy ideiglenesen igaz is, viszont nincs hosszan tartó "ilyen barátság", ha nincsenek tartós közös érdekek, és itt nem a kazár-maffia rablógyilkosságban közös bűnrészességét kell ez alatt érteni.


Európa lakossága le tudja állítani a jelenlegi folyamatokat, ha tömegesen felismeri valamint a veszély nagyságát és súlyát megérti, felfogja, hogy a döntés "még" a kezükben van. A nyugati rendszerekben még eltávolíthatók a korrupt, megvásárolt vagy Európa elpusztítására kinevelt beépített kollaboráns politikusok. 2010. elején ennek tudatában adta ki az EKB a tagországok vezetésének szóló utasítását, melynek utolsó lépése a szükség/rendkívüli vagy hadiállapot elrendelése. Kelet-Európában Magyarország az a hely, ahol jog és törvényesség szerint még érvényes rendszer sincs, ami szintén nem véletlen, de lehetőséget nyújt egy helyreállításra vagy új rendszer kialakítására. Ez egy olyan fegyver, amit mindkét oldal felhasználhat, mert a magyarság és az etnikumok még nem kerültek lélekszám hátrányba a folyamatosan betelepülő kazár-zsidókkal szemben. Az Eurázsiai Unióban logisztikai központként erre már aligha lesz esély... Kelet-Európa többi részén szintén rosszabb a helyzet, mint Dél, Észak -vagy Nyugat-Európában, mert a bolsevikok utódaikról "gondoskodva", átmentették a hatalmukat, ismételten, sokadszorra kirabolva az őslakosokat. A Balkán és Kelet-Európa lakossága meg sem kóstolhatta azt a "demokráciát", ami nyugaton még most is többet nyújt, mint Kelet-Európában a boldogan megélt átverések időszakában, bár nem illik fekete-humorral elviccelődni e szomorú vonaglást. Elmúlt az az idő, amikor még összeesküvés-elméletnek tarthattak minden olyan előrejelzést, amelyek most valóságként néznek vissza ránk. És ezek közül nem a tömeges és fizetett (hivatásos) bevándorlók jelentik a legnagyobb problémát. Ez utóbbi kérdést megoldaná az 1989-előtti határőrség kicsit megerősítve modern technikával, de mit sem ér a lakosság hajlandósága, ha korrupt uniós irányítás ezt meggátolja.


A fentebb említett izraeli Ya'alon volt védelmi miniszter sirámaival egyenértékű az az 1417 EU rendszerszintű csalásait taglaló jelentés is (a tényleges bűncselekmények száma ennek sokszorosa lehet) amit Dominic Raab brit államtitkár (jordán pozitív) emleget, de a bűnelkövetők származási szintjén Izralben és az EU-ban is ugyanaz a felhozatal. A brit kilépéspártiak június 23-án bizonyíthatnak, csak ügyeljenek arra, hogy ne azt a marokkói beszerzésű választási programot használják a szavazataik összesítésére, amivel a magyarországi választásokat szokták elcsalni. Feltétlenül ajánlható számukra az elcsalt osztrák elnökválasztás, vagy a szintén elcsalt skót elszakadási népszavazás tanulmányozása. És most ugrik a majom a vízbe: mi lesz a kifosztott tagállamokkal az EU felbomlása után? Merthogy felbomlik, az biztos! És City of London az USA-val, vagy helyesebben fogalmazva az IMF-el, a Világbankkal, a Wall-streettel, a Goldman-Schs-szal karöltve (bűnszövetkezetben) lelép a zsákmánnyal. Ez esetben nem csak Izland brit "befektetőknél" nyoma veszett 25 milliárd eurójáról, vagy a norvégok 40 trillió korona feletti eltűnt megtakarításairól van szó. Nem csak a Londoni Központi Bank és a Holland Központi Bank wolframra cserélt aranyrúdjait kell keresni, hanem azt a hihetetlen mértékű károkozást is, az ellopott tízezer milliárd eurók mellett, ami be sem került az emberek zsebébe, mert nem jöhetett létre.
Hát ezért kell versenyt futni az idővel, nekünk és hozzánk hasonlóknak az életért, a még emberkategóriába sorolható tájékozatlanoknak azért, hogy utolsó lehelletükig teletömhessék az ismert körökhöz tartozó cégek, szolgáltatók "tulajdonosainak" zsebét, a kazár-maffiának meg szintén az életéért, előlünk és egymás elöl is... bár nehéz lesz kezelniük az olyan katonaságot, amelyik átáll az ellenségeik oldalára.
A hazafiság manapság már nem a zsidók iránti lojalitást jelenti...

"Lassan írom", hogy Brüsszelben is megértsék (ez a TV-reklám helye): nem csak a magyarországi zsidók nem szeretnének antiszemita muszlim bevándorlókat, de az ország az ilyen tranzakciókat mindig megszívó lakossága sem kér semmilyen bevándorlókból, még izraeliből sem, ahogy a bűnöző EU irányításból, úgy a felhatalmazás és jogalap nélküli országfosztogatókból sem. A TTIP "szabályozásánál" is már figyelembe vették a kipróbált és jól bevált 1989-es magyarnak csúfolt, az MSZMP által összetákolt illegitim "Ideiglenes Alkotmány" bebetonozott "kollektív bizalmatlansági elvét". Ennek örömére a Lisszaboni EU 2010-ben sérthetetlenséggel ruházta fel minden közszolgáját (még a leglenézettebb takarítónőt is), de zsidó-amerika konzorciumai már saját bíróságot akarnak. Ettől már csak egy lépés a kötelező vásárlás a hátrányos helyzetű milliárdosok megsegítésére (90% beszolgáltatása), és a gyárakban, üzemekben szolgálatot teljesítő rögtönítélő bíróságok és kivégzőosztagok kikövetelése. Mindez olyan "csekélységekkel" kezdődött, mint a felelősségre vonhatatlan, leválthatatlan, mentelmi joggal rendelkező képviselők, a médiacenzúra, majd a politikai "elit"(ta az eszét) törvénybe iktatott csalási, lopási, gyilkolási jogai, és a holokauszttagadás büntethetősége. Mi ez, ha nem visszarendeződés, visszafejlődés (hűbérurak, vármegyerendszer, pallosjog stb.)? A hülye bevándorló meg azt hiszi, hogy Európa az "ígéret földje". Pedig ha tudná, hogy csak indoknak és hóhérnak kell, meg céltáblának, inkább az Antarktiszra vándorolna ki, de akkor Soros és az EU nem fizetné a fűtésszámláját...

/Tulok/

Soros hálózatok: Link

Olaszország három tartománya elismeri a krími referendumot

Olaszország Liguria tartományának regionális tanácsa megszavazta, hogy a tanács meg kell vitassa a Krím-félsziget Oroszország részeként történő elismerésének kérdését. A regionális tanács emellett vitát kezd az oroszellenes szankciók visszavonásáról is.
A Ria Novosztyi hírügynökség beszámolója szerint Edoardo Rixi, az Északi Liga regionális vezetője azt mondta, hogy pártja előterjesztette a javaslatot, amit a pártközi tanács 31 tagjából 16-an aláírtak, így nemsokára nyilvános vitát kezdenek arról, hogy elismerjék a krími referendum eredményeit, és követeljék a kormánytól az oroszellenes szankciók visszavonását.
Rixi kifejtette, hogy a tartományt fokozottan érintik a szankciók negatív hatásai: a bevezetésüket megelőző évben Olaszország 129 millió euró értékben exportált termékeket Oroszországba, ennek tekintélyes hányadát az északi régiók termelése adta. A politikus szerint az ő tartományuk számára különösen fontos, hogy Oroszország elérhető piac legyen Olaszország számára, hiszen tömeges leépítések, a munkanélküliség növekedése követheti a szankciók újbóli meghosszabbítását.
“Közismert, hogy Krím Oroszország része. Ez egy történelmi tény. Ennél fogva nem lehetnek kételyek a referendum eredményére vonatozóan sem, és úgy gondolom, hogy a krími lakosság döntése nemzetközi elismerést kell kapjon” – mondta.
Rixi elmondása szerint Liguria regionális tanácsa június 7.-én fog szavazni a krími referendum eredményeinek elismeréséről, és a szankciók eltörléséről. Emellett azt is kijelentette: biztos benne, hogy a regionális tanács megszavazza a javaslatot. Ezzel Liguria lehet Olaszország harmadik olyan tartománya, ami elismeri a Krím-félszigetet Oroszország részeként, valamint követeli a szankciók eltörlését.
Lombardia regionális tanácsa elé május 21.-én terjesztettek be egy ugyanilyen dokumentumot – amit szintén június elején vitatnak meg -, május 18.-án pedig a Veneto régió elfogadta ugyanezt a beadványt, ezáltal felszólította a kormányt, hogy ismerje el a krími referendum eredményeit, és az Európai Unióban követelje a szankciók eltörlését.

http://www.hidfo.ru/2016/05/olaszorszag-harom-tartomanya-elismeri-a-krimi-referendumot/