2023. január 17., kedd

Richard Vobes: Neked kuss! Demokrácia mi lett veled?

Forrás: You're not an expert, so SHUT UP!
by Richard Vobes @ YouTube
https://youtu.be/S4TNMlF7F9E

Egy 2023. január 17-én megjelent interjúban Stefan Magnet Tom Lausen adatelemzővel beszélget

https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/vertuschung-luege-gesetzesbruch-tom-lausen-zeigt-beweise-zur-impf-kampagne/

Az első 15 percből kiderül, hogy a kovid-géninjekciókkal való oltások megkezdése előtt ki mindenki volt tisztában a veszélyekkel.

2020-ban a CDU/CSU volt a német kormányon ők hoztak egy törvényt (https://dserver.bundestag.de/btd/19/239/1923944.pdf), melynek értelmében az újfajta kovid-“oltások” következményeit fokozott megfigyelés alá kell vonni, mivel ilyen típusú “oltással” még semmiféle tapasztalat nincsen. A törvény értelmében minden orvosnak kötelessége bejelenteni az “oltás” után jelentkező komplikációkat, de a törvényhozó arra is rávilágított, hogy még így is a tényleges esetszámnál kevesebb eset fog eljutni a Paul Ehrlich Intézethez (PEI). (1. kép) Ezért a passzív bejelentés helyett egy aktív bejelentési rendszerre van szükség. A törvény szerint a PEI-nek rendszeresen meg kellett volna kapni a betegbiztosítóktól az adatokat, hogy meg tudják vizsgálni, befolyásolja-e a géninjekció a különböző megbetegedések alakulását. Az adatok az “Egészségbiztosítási Orvosok Egyesületénél” teljes egészében rendelkezésre állnak, de valahogy nem sikerül a PEI-nek továbbítani őket.

(1. kép)

Érdekesség, hogy a PEI két héttel az oltások megkezdése után, 2021. január 14-én kiadott egy sajtóközleményt (https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/veranstaltungen/2021/presse-briefing-sicherheit-covid-19-impfstoffe-praesentation-keller-stanislawski.pdf?__blob=publicationFile&v=9), melyben a kovid-géninjekcióval kapcsolatos kihívásokról írnak, konkrétan arról, hogy ezzel az újfajta “oltóanyaggal” alig van tapasztalat és a klinikai tanulmányok 1-3. fázisai nem igazán adtak lehetőséget a nemkívánatos mellékhatások, a hosszútávú következmények és a más gyógyszerekkel való kölcsönhatások felismerésére. (2. kép)
A PEI ilyen módon tudatta a német sajtóval, hogy az oltóanyagokról hiányosak az ismeretek, a média mégis elkezdte harsogni, hogy az “oltás” biztonságos és nincsenek hosszú távú mellékhatásai. Több millió euró ment el a médiakampányra. És nemcsak a média harsogta ezt. Nyilvánosan a PEI illetékesei és a politikusok is pontosan annak az ellentétét állították, amit a PEI leírt a sajtólevélben.

(2. kép)

Ugyancsak 2021. január 14-én a Robert Koch Intézet (RKI) Epidemiológiai Közlönyében (https://www.rki.de/DE/Content/Infekt/EpidBull/Archiv/2021/Ausgaben/02_21.pdf?__blob=publicationFile) az Állandó Oltási Bizottság (STIKO) sürgősen felszólított arra, hogy az újfajta kovid-oltóanyagokat egy bizonyos Smartphone App alkalmazásával, illetve kiegészítő elemzésekkel pl. a betegbiztosítók adatainak elemzésével kell megfigyelni. (3. kép) Ennek ellenére a STIKO sem rendelkezik a mai napig azokkal az adatokkal, melyeket 2021 januárban látszólagosan megkövetelt. A STIKO adatok nélkül rábólintott minden egyes géninjekció alkalmazására, minden egyes korosztály esetében.

(3. kép)

A beszélgetésben még elhangzik, hogy a német média több mint 295 millió eurót kapott az államtól az oltáskampányra 2021 október óta (4. kép). Nem csoda, hogy egyetlen közszolgálati adó sem kérdőjelezte meg a géninjekció szükségességét és biztonságosságát. Az egyetlen újságíró, aki akkoriban kritikus kérdéseket tett fel a szövetségi sajtótájékoztatókon, Boris Reitschuster volt. Tőle rövid úton megszabadultak, egyszerűen kitiltották a sajtókonferenciáról.

(4. kép)

A fent leírtak azt bizonyítják, hogy mind a törvényhozó, mind az illetékes hatóságok (PEI, RKI, STIKO) kezdetektől tisztában voltak azzal, hogy a géninjekció veszélyeket rejt és fokozott megfigyelést igényel. A rendelkezésre álló adatokat mégsem sikerült az elmúlt két év alatt megnézniük, mi több, mindent megtesznek azért, hogy még az adatok létezését is eltussolják.


Biró Éva

 

A kísérleti kovid-géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák a vérben is kimutathatók.

 

A kísérleti kovid-géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák a vérben is kimutathatók. Ezt bizonyítják azok a vizsgálatok, melyeket dán tudósok végeztek beoltott emberek vérével, s amelyeket a “SARS-CoV-2 spike mRNA vaccine sequences circulate in blood up to 28 days after COVID-19 vaccination” című tanulmányban publikáltak.

Ezek az eredmények is cáfolják azokat az állításokat, amelyek szerint a géninjekciókból származó mRNS-szekvenciák “csak az injekció helyén maradnak” és nagyon rövid időn belül lebomlanak.

“A 108 betegminta közül 10 minta (9,3%) tartalmazta a vakcina mRNS szekvenciájának részleges vagy teljes szekvenciáját, amelyet az oltás után 1-28 nappal azonosítottak.”

A tanulmányt 2023 január 17-én publikálták: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/apm.13294


Biró Éva

A mikrohullámok károsító hatása

A közpénz illata

Újabb próbálkozások jogi téren Németországban

 

Wilfried Schmitz német ügyvéd feljelentést tett:

• 2023. január 12-én a Paul Ehrlich Intézet (PEI) összes felelős alkalmazottja ellen, többek között a PEI vezetője, prof. dr. Klaus Cichutek ellen, illetve dr. Ralf Wagner ellen, akinek szakterülete a virális védőoltások.
Ezen kívül az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és annak vezetője, Emer Cooke ellen.

A nyilvánosság félrevezetése, a jogi kötelezettségek szándékos és/vagy hanyag be nem tartása miatt a PEI és az EMA ismeretlen számú ember egészségi károsodásaiért vagy haláláért felelős.
A feljelentés tehát halált okozó veszélyes és súlyos testi sértés, emberölés, gondatlanságból elkövetett testi sértés, illetve emberölés gyanúja miatt történt.

Ez a teljes feljelentés:
https://www.mwgfd.org/wp-content/uploads/2023/01/2023-01-12-Schmitz.-Strafanzeige-gegen-PEI-u.a.-EMA.pdf

• 2023. január 16-án pedig ugyanezen okokból Karl Lauterbach és a német Egészségügyi Minisztérium minden dolgozója ellen.

Ez a teljes feljelentés:
https://www.mwgfd.org/wp-content/uploads/2023/01/2023-01-16-Strafanzeige-gegen-Lauterbach.pdf


Biró Éva