2015. június 21., vasárnap

Mikor dől össze a kártyavár?

charts

Az elmúlt hónapokban számtalan hírt hallottunk az elit kétségbeesettnek tűnő tevékenységeiről, beleértve távoli birtokok és atombunkerek megvásárlását vagy befektetéseik fizikai javakba történő menekítését. Ezek alapján úgy tűnik, hogy ezek a bennfentesek komoly változásokra számítanak a közeljövőben.
Keith Neumeyer, egy kanadai bányászati cég vezetője, aki pár hete arra hívta fel a figyelmünket, hogy a kormányok és központi bankok fizikai aranykészleteik növelésével készülnek a világgazdaság átrendeződésére, most a piac háttérszereplőinek manipulációira figyelmeztet, mégpedig a Határidős Árutőzsdei Kereskedelmet Felügyelő Bizottság számára írt nyílt levél formájában.
Neumeyer szerint a számadás napja hamarabb elérkezhet, mint gondolnánk.
„Benne van a pakliban, az biztos,” nyilatkozta a Future Money Trends által készített interjúban.
„Az igazi kihívást az jelenti, hogy pontosan megjósoljuk, hogy ez mit is jelent és hogyan megy majd végbe… Azt gondolom, hogy a legtöbben figyelmen kívül hagyják, de azért akad néhány, a jövőre is gondoló ember, aki hajlandó beszélni róla.
Azt gondolom, hogy Kína azt akarja, hogy a valutája egy lebegő valuta része legyen… szerintem ez lesz ennek az egész változásnak… ennek a resetnek a következő állomása. Akár idén megtörténhet.”
Amikor a reset, vagyis a rendszer újraindítása megtörténik, mindenki számára nyilvánvalóvá válnak az áru- és értéktőzsdei manipulációk és ez lesz az a pont, ami Neumeyer szerint soha nem látott áremelkedést hoz majd a nemesfémek árfolyamában.
A világ egyik legismertebb trendelemzőjéhez, Gerald Celente-hez hasonlóan Neumeyer is úgy látja, hogy egy globális reset unciánként 3000 dolláros aranyárfolyamot is produkálhat, és hasonló hatással lehet az ezüst árára, ami így elérheti a történelmi átlagnak számító 16:1 értékarányt a két nemesfém között. Ez 150 dolláros ezüstárfolyamot jelenteni unciánként.
Jelenleg minden uncia aranyra 10 uncia ezüst jut a kitermelésben.
Neumeyer szerint az ezüst árfolyamának jelenleg valahol 80-120 dollár között kellene mozognia unciánként, a jelenlegi 15-16 dollár helyett. Gondoljunk bele, ha egy olyan jelentéktelennek tűnő információ, mint Kína valós aranykészletének nyilvánosságra hozatala (ami 2009 óta várat magára) feje tetejére állíthatja a nemesfémpiacot, mi történne egy globális reset esetében?
Tudjuk, hogy Kína és Oroszország évek óta fokozott ütemben halmozzák arany- és ezüstkészleteiket és a leggazdagabb réteg tagjai is ezt teszik.
Amennyiben létezik valami, ami megmutathatja a nagy horderejű események érkezését, akkor ez az. Kövesd a pénzt! Jelen esetben pedig a pénz valódi (legalábbis a papírnál valódibb) értéket képviselő fizikai javakba vándorol.
Forrás: shtfplan.com
http://idokjelei.hu/2015/06/mikor-dol-ossze-a-kartyavar/

Nyugat-Európa betart az amerika rakétatelepítési terveknek!

A “Der Spigel” német magazinban egy roppant érdekes írás jelent meg.
“Az USA európai NATO szövetsései bojkottálják az amerikai terveket” címmel.
nato
A “Der Spiegel” szerint Németország nem kíván az USA ugródeszkájául szolgálni az Oroszország elleni akciókban. Arról van szó pontosabban, hogy Amerika rakétákat kíván telepíteni Európa azon vele szövetséges országaiba, amelyek a rakéták befogadására “műszakilag alkalmasak.” Az újság értesülései szerint mind a francia Nemzetgyűlés, mind a német Bundestag “fázik” az amerikai ötlettől, és ellenzi az atomrakéták telepítését.
Guido Müller német hírszerzési főnök ráadásul úgy nyilatkozott, hogy Oroszország részéről egyáltalán nem lehet tapasztalni semmiféle fenyegetési szintnövekményt.
Márpedig az USA “Oroszország növekvő agressziós hangulatával” indokolja rakétatelepítési ötletét.
Ám a jelek szerint a régi Nyugat-európai országokban váratlan akadályba ütközik a latorterv. Politikaiba! Múszakilag ugyan megfelelnek a régi európai szövetségesek a rakéták befogadására!-csak éppen nem akarják befogadni az amerikai ketyeréket!
Etekintetben Nyugat-Európa kezd észhez térni!

https://balrad.wordpress.com/2015/06/21/nyugat-europa-betart-az-amerika-raketatelepitesi-terveknek/

Több mint tízezer ukrán katona dezertált

Több mint tízezer esetben regisztráltak dezertálást az ukrán hadseregben 2014 áprilisa óta, az ukrán Veszti hírügynökség jelentése szerint. Az államfő eddig a mozgósítás hat hullámát jelentette be, a hadsereg létszáma ennek köszönhetően 130 ezer főről 232 ezerre nőtt. Porosenko ugyanakkor elismerte, hogy 2014-ben a mozgósítás első hullámával behívottak 30%-a is dezertált, és otthagyta pozícióit.
Az ukránok nem akarnak részt venni egy mesterségesen gerjesztett háborúban, és több városban tömeges tüntetések zajlanak a mozgósítás ellen. A hadköteles korúak tömegesen vándorolnak ki inkább külföldre, hogy családjaikat el tudják tartani, és elkerülhessék a sorozást. Csak Oroszországban 1,3 millió, a háború miatt külföldre menekült ukrán él, de eközben tudni lehet arról is, hogy az Európai Unió területére nagyon sokan érkeznek. A hivatalos adatokhoz képest az Ukrajnából érkező menekültek száma jóval magasabbra tehető, ami mostanra arra ösztönözte a balti államokat, hogy egyáltalán ne fogadjanak be menekülteket Ukrajnából. Az elmúlt egy év során menekültek tömegei érkeztek Belorussziába is. Lukasenko elnök már a háború kirobbanását követően kinyilvánította, hogy a becsületes, dolgozni akaró embereket szívesen fogadják, és megpróbálnak állami segítséget (munkát) biztosítani az Ukrajnából érkezőknek.
Ukrajnában a lakosság megértette, hogy se az ukránoknak, se az oroszoknak nem érdeke ez a háború, emiatt vált tömeges jelenséggé a dezertálás és emigráció. Ron Paul- amerikai politikus – szerint a háború elsősorban a fegyvergyártó cégek érdeke: jól körülhatárolható érdekközösségek rengeteg pénzt fektetnek abba, hogy a sajtó és egy-egy politikus túlfokozza a hisztériát, és “orosz veszélyről” beszéljen. Ez a befektetés sokszorosan megtérül a számukra, az “orosz veszélyre” hivatkozva ugyanis nem csak tovább működtetik a háború gépezetét, de a leamortizált ukrán hadseregen felül az európai országokat is sikeresen ráveszik arra, hogy fokozott fegyverkezésbe kezdjenek, és megvegyék a nyugati fegyvergyártó cégek legújabb termékeit.


http://hidfo.ru/2015/06/tobb-mint-tizezer-ukran-katona-dezertalt/

Titkolózik a “magyar” qrmány az amerikai nehézfegyverek magyarországi telepítéséről

A Magyar Békekör vasárnap felszólította a kormányt, hogy egyenesen mondja meg a magyar embereknek, engedélyezi-e vagy sem az amerikai nehézfegyverek és katonák Magyarországra telepítését. A hallgatás olyan benyomást kelt, hogy a kormány kész tények elé akarja állítani a népet az amerikaiakkal folyó titkos tárgyalással, melynek tényét a védelmi helyettes államtitkár után a kormányszóvivő is elismerte – áll a Békekör közleményében.
A Békekör szerint a honi közvéleményt korántsem nyugtatta meg Siklósi Péter helyettes védelmi államtitkár kijelentése arról, hogy a kormány mindaddig nem alakítja ki hivatalos álláspontját, amíg hivatalos megkeresés nem érkezik amerikai részről. „Akkor miről tárgyaltak eddig?” – szegezte a kérdést a Békekör Hende Csabának, akitől személyes találkozót is kért, de a honvédelmi miniszter válaszra sem méltatta a társadalom nevében feltett kérdést és megkeresést.
A Békekör közleményében felhívja a figyelmet, hogy június 24-25. között Brüsszelben többek között az amerikai tervről tanácskoznak a NATO védelmi miniszterei. „Megkérdeztük Hende Csabától, milyen instrukcióval utazik Brüsszelbe. Hiszen a magyar embereknek joguk van tudni, mi a kormány álláspontja egy olyan tervről, amely – megvalósulása esetén – Oroszország elleni felvonulási tereppé, és katonai célponttá változtatná hazánkat. A válasz elmaradása arra utal, hogy a kormány titkolja valódi szándékát a közvélemény elől” – jegyezte meg a Békekör.
A magyar közvéleményt felháborítja, hogy nem csak a kormány burkolózik hallgatásba a népünk biztonságát érintő kérdésről, hanem az országgyűlésben képviselt valamennyi párt is néma.
„Követeljük, hogy valljanak színt! Mondják meg az embereknek, készen állnak-e, vagy sem végrehajtani az amerikaiak tervét!” – fordult a Békekör az összes párt vezető testületeihez, és parlamenti frakcióihoz.
A Békekör emlékeztet a rendszerváltás sarkalatos pontjára: Magyarországon ne állomásozzanak idegen katonák, magyar katona pedig ne menjen külföldre. A kérdésben nincs helye kétharmados többségeknek! – szögezik le.
A Magyar Békekör végül arra szólított fel, hogy szüntessék be a szankciópolitikát, és ezzel tegyék lehetővé az EU ellen válaszlépésként hozott orosz szankciók visszavonását is.
MSZF SZK

Kemény latortüzérségi ostromok Donbasszban!

A fő-fölforgató hiéna John McCain elugrott Kijevbe is Nyalókakirályhoz tegnap, hogy néhány jótanáccsal ellássa Maradék-Ukrajna bitorlóját.
jony
A dagadtpofájú vén akasztófáravaló bandita nem vár kegyben részesült a kijevi udvarban. Nyalókakirály tanácsnoki-jól fizető-állással kínálta meg a fenevadat. A nyomorult vén lator azonban nem fogadta el a pazar ajánlatot. Kijev zajos őneki.
De mint kiderült, Őfelsége Nagy-Britannia uralkodójának egykori-levitézlett és rosszemlékű-miniszterelnöke Tony Blair hasonló munkaajánlatot kapott Valcmantól. Ő még morfondírozik a válaszon.
Donbasszban-talán McCain hiéna tanácsaira-“fölpörgette ma reggelre virradóan ténykedését a kijevi latorhatalom martalócsereglete. Kiváltképpen a latortüzérség volt elemében.
Mindenképpen megjegyzendő: a népköztársasági erők tüzérsége északtól-délig CSENDES!
Szcsasztyjéból egész éjszaka ostromolta a városban fészkelő martalóctüzérség a Vjeszelaja Gora-hehyen lévő népköztársasági állásokat.
Gorlovkát Golmiból ágyúzták mára virradóan a pribékek.
Jaszinovataja egész területét lefedte mára virradóan a latortüzérség ágyútüze.
Peszkit már szinte fölösleges említeni. Ott már akkor is lövöldöznek, ha élő ember ott nem lesz.
A donbasszi felszabadító háború kitörése óta nem érte olyan súlyos latortüzérségi ostrom Donyecket, mint ami a mára virradó éjszaka éjfél után pár perccel kezdődött.
A 10-15 másodpercenkét a városra zúdított tüzérségi össztűz jószerével Donyeck minden városrészét érinti. Beleértve természetesen a repülőteret is.
Éjfél előtt valamivel-ha lehet-még tovább fokozódtak a Krasznogorovka-Sztaromihajlovka közötti harcok.
Marjinykáért tovább erőlködik a valcmanista ordashad.
A Mariupol környéki térségben felélénkült a valcmanista nehéztüzérség. Pavlopoljét ágyúzták.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/21/kemeny-latortuzersegi-ostromok-donbasszban/