2016. május 24., kedd

Tiltakoznak az ukránok Medvegyev krími látogatása miatt

Ukrajna tiltakozik az ellen, hogy Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök háromnapos munkalátogatást tesz a Krím-félszigeten. A kijevi atlantistáknak területi követeléseik vannak; szerintük Medvegyev Ukrajna területén tartózkodik.
Az ukrán külügyminisztérium kedden hivatalos közleményben tiltakozott az ellen, hogy Medvegyev háromnapos munkalátogatásra érkezett a Krím-félszigetre. Az orosz kormányfő vasárnap óta Krímben folytat tárgyalásokat az Egységes Oroszország Párt helyi képviselőivel. A kijevi atlantisták külügyminisztériuma emiatt kiadott egy közleményt, miszerint “az ukrán külügyminisztérium tiltakozik Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök Ukrajna nemzetközileg elismert határai közt, szuverén ukrán területen tartózkodása ellen, amiről nem kezdeményezett előzetes megbeszélést az ukrán féllel, beleértve a Krími Autonóm Köztársaságot.”
A Krím lakossága 2014. március 16-án egy népszavazáson elsöprő többséggel, 83,10%-os részvételi arány mellett 96,77% igen szavazattal döntött az Ukrajnától elszakadásról, és az Oroszországi Föderációhoz csatlakozásról. Az ENSZ alapokmánya elviekben garantálja a népek önrendelkezési jogát, de a nyugati országok máig nem ismerték el a Krím-félsziget Oroszországgal történő újraegyesülését. Ukrajna máig saját területének tartja a többségében oroszok által lakott területet.

http://www.hidfo.ru/2016/05/tiltakoznak-az-ukranok-medvegyev-krimi-latogatasa-miatt/

Maiziere: a bevándorlás a kriminalitás fokozódásához vezet

Thomas de Maiziere belügyminiszter közlése szerint Németországban 2015. folyamán többszörösére emelkedett a külföldiek által elkövetett bűncselekmények száma. A bevándorlás egyértelműen a kriminalitás fokozódásához vezet, de valaki szerint minden évben egyre több bűnözőt kellene importálni.
A német rendőrség bűnügyi statisztikái szerint 2015. folyamán összesen 402741 olyan bűncselekményt regisztráltak, amit külföldi állampolgár követett el, miután 2014-ben ez a szám 156396 volt. Maiziere a jelentés bemutatásakor egyértelműen kijelentette, hogy
Németországban a migránsok beözönlése hatással volt a bűnügyi statisztikákra.
Ez az első alkalom, hogy a német hatóságok már hivatalosan is elkülönítve kezelik azokat a bűncselekményeket, melyeket külföldiek követtek el. Maizere kijelentése szerint az összes elkövetett bűncselekmény száma nagyságrendileg nem változott, ehelyett “minőségi változás” állt be, abban az értelemben, hogy megszaporodott a külföldiek által elkövetett bűncselekmények száma. 2015-ben összesen 5,927 millió olyan bűncselekményt regisztráltak, amit nem külföldi állampolgárok követtek el. Ez a szám 2014-ben 6,082 millió volt. Ebbe az adatba beletartoznak azok a második-harmadik generációs bevándorlók is, akik már Németországban születtek, emiatt német állampolgárok.
A belügyminiszter azzal próbálta tompítani a jogvédők által “migránsellenesnek” nevezett kijelentés élét, hogy a statisztikában nem csak a migránsok számítanak külföldinek, hanem a turisták is.
George Soros amerikai zsidó milliárdos szerint az Európai Unió évente legkevesebb egymillió migránst kellene befogadjon, akik szabadon kell megválasszák, hol akarnak élni. Szerinte az Európai Unió 15000 dollárnak megfelelő összeget kellene adjon minden migránsnak az első két év során, hogy ezzel segítse a lakhatásukat és megélhetésüket.


http://www.hidfo.ru/2016/05/maiziere-a-bevandorlas-a-kriminalitas-fokozodasahoz-vezet/




Németország:
polgárháborúhoz vezethet a bevándorlás

menekültközpont Németország hidfo.ru
Németország több mint egymillió migránst fogadott be 2015-ben, és a nagy bevándorlási hullám elsődleges célországa volt. A kormány most meg kell küzdjön a fokozódó társadalmi feszültséggel, amit a határellenőrzés hiányával importáltak az országba. Tömeges jellegűvé váltak a migránsok által, és a migránsok ellen elkövetett bűncselekmények is.
A hivatalos statisztikák szerint 2015-ben ötszörösére nőtt a menekült-befogadó központok elleni támadások száma: 923 eset történt, a korábbi év 175 esete után. A statisztika szerint a menekülttáborok elleni támadások elkövetőinek 90%-a fiatal, büntetlen előéletű, szélsőjobboldali férfi, akik korábban még semmilyen összetűzésbe nem kerültek a rendőrséggel. A 2015-ben regisztrált támadások közül 177 volt fizikai erőszak, ebbe beletartozik számos gyújtogatás (menekülttáborok, migránsoknak kiutalt házak leégetése) és három gyilkossági kísérlet. A regisztrált esetek többsége nem-erőszakos cselekmény volt, ez alatt elsősorban nemzetiszocialista jelképek megjelenítését – graffiti formájában – kell érteni a menekülttáborok környékén, amit a német hatóságok súlyos bűncselekményként kezelnek.
A migránsok bűnelkövetése szintén exponenciális növekedést mutat, és a bevándorlás fokozódásával országszerte nőtt a szexuális indíttatású bűncselekmények és vagyon elleni bűncselekmények száma. Immár hivatalos statisztika is alátámasztja, hogy a befogadott migránsok lopnak, erőszakolnak; a belügyminisztérium összesítése szerint a 2015-ös év folyamán 402741 bűncselekményt követtek el külföldi állampolgárok.
Gyakorlatilag minden második, tavaly érkezett migránsra jut egy lopás, rablás, szexuális zaklatás vagy céltalan utcai erőszak.
Tehát általánosságban véve majdnem minden felnőtt korú férfi migránsra, mert a nők és kisgyermekek aligha követnek el nemi erőszakot.
A belügyminisztérium szerint emellett nagyságrendekkel magasabb az úgynevezett “gyűlölet-bűncselekmények” száma, de kérdéses, hogy ez erre vonatkozó statisztikát mennyire szabad komolyan venni, mert ebbe beletartoznak olyan bűncselekmények is, mint a migráns-ellenes falfirka.
Ugyanakkor, a belügyminisztérium adataiból kiderül, hogy a zsebtolvajlások 75,7%-át nem-német állampolgár követte el, és az emberölés, nemi erőszak terén szintén magasan felülreprezentáltak a migránsok az összlakosságon belüli arányukhoz képest. A belügyi statisztika szerint az erőszakos rablások 40,2%-át, a minősített lopások 43%-át is nem-német állampolgár követte el.
Thomas De Maiziere német belügyminiszter szerint 2016-ban sem várható, hogy a migránsok elleni bűncselekmények száma csökkenjen: 2014-ről a 2015-ös évre az úgynevezett “gyűlölet-bűncselekmények” száma 77%-kal nőtt. Miközben a falfirkáktól vélhetően senkinek semmilyen bántódása nem esett, a migránsok bűncselekményei viszont megkeserítik a német lakosság életét:
migránsbűnözés hidfo.ru

http://www.hidfo.ru/2016/05/nemetorszag-polgarhaboruhoz-vezethet-a-bevandorlas/