2018. július 18., szerda

Szalámitaktikával a putyini NWO felé - az elmúlt hetek történései

Az elmúlt hetekben szerencsére nem történtek drámai dolgok, viszont folytatódott a jelenlegi, nyugat-központú világrend további bomlasztása, leszalámizása, s a terep további elökészítése a putyini, ENSZ-központú NWO felé. Aki régi olvasója a pokolraveluk.com-nak, annak ez semmi új. Csak az zajlik jelenleg a világban, ami itt már 2015-ös írásokban "megjósoltatott" ... Igaz, nem oly drámaian, mint eredetileg gondoltuk, de most már zajlik.

Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül.

Meg kell jegyezni, hogy a legjelentösebb lépést, a totális pénzügyi összeomlást továbbra se voltak képesek véghez vinni. Pedig az ezt megelözni hivatott lépés, a totális tözsdei összeomlás elöidézésére volt egy kísérlet idén februárban is:
2018.febr.2:
666 pontot zuhant a Dow tözsdeindex
(Dow plunges 666 points -- worst day since Brexit)
2018. febr 5:
Brutális zuhanás az amerikai tözsdéken – soha nem volt ilyen

Az elmúlt hetekben megkezdték a NATO szétbomlasztását:

Korábban kisiklatták a nyugati tagállamokat tömörítö G7-es csúcstalálkozót:

Kik tehát ezek az álnemzeti NWO-s pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:

1. „Konzervatívak“
2. „Erösen jobboldaliak“
3. „Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)
4. „Euro-szkeptikusak“
...
Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.
...
Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.
...

2018.5.23.
Az Öt Csillag Mozgalom jelöltjét kérte fel kormányalakításra az olasz elnök

Ez is bekövetkezett!

Bár azért szerencsére itt se minden úgy alakult, ahogy gondoltuk volna. Franciaországban például 2017-ben meg lett akadályozva, hogy az oroszbarát Le Pen lány hatalomra kerüljön. A választás meg lett hamisítva EU-s nyomásra. Magyarországon pedig nem a Jobbik, hanem a FIDESZ lett a háttérhatalom által támogatott, oroszbarát jobboldali-fasiszta NWO-s párt. Magyarországon amúgy minden megy a terv szerint. Nagy-Britanniában pedig lebögött a Brit Függetlenségi Párt a legutóbbi választásokon, viszont sikerült nekik véghezvinni a BREXIT-es népszavazást, a Theresa May kormányba viszont bekerült több EU-ügynök csúcspolitikus, magát Theresa May-t is beleértve ...  Az Antikrisztus-figyelö 2016-2020-be írtam még 2016-ban:
A másik jelentös BREXIT-párti személyiséget, Boris Johnssont (miniszterelnök lett volna), Michael Gove EU-német párti konzervatív vezetö politikus golyózta ki a Konzervatív Párton belül, majd késöbb maga Gove is ki lett szavazva. Jelenleg két nö verseng a miniszterelnöki székért, Theresa May EU-német párti belügyminiszter (aki viszont állítólag köpönyget fordított, s most már állítólag ö is BREXIT párti) és a valódi BREXIT-támogató Andrea Leadsom.
Ez a dráma is most éli a végkifejletét. Theresa May titkoban EU-párti, és lényegében "felhigította" a BREXIT-et oly mértékig, hogy Nagy-Britannia lényegében csak formálisan lépne ki az EU-ból 2019-ben, s valójában minden menne tovább a régi mederben, amennyiben a May által kialkudott feltételek szerint "lépnének ki". Trumpék ezért most nemcsak utóbbit akarják megakadályozni, hanem May-t is meg akarják buktatni, majd Boris Johnsont akarják ültetni a miniszterelnöki székbe. Ennek a taktikának volt a kezdölépése, hogy Johnson lemondott a külügyminiszteri székröl, hogy így kezdjék el a May-kabinet destabilizálását:
Johnson szerint még megmenthető a brexit
Nem késő még megmenteni a brexitet – erről szónokolt Boris Johnson távozó brit külügyminiszter parlamenti beszédében. Johnson szerint Theresa May tárgyalási technikája Brüsszellel túl puha és nyomorúságos helyzetbe hozza vele Nagy-Britanniát.

S végül egy jó hír. Az elmúlt hetekben súlyos vereséget szenvedett az NWO titkos, koncentrációs táborokat építö stratégiája az USA-ban.
Míg az EU-ban a muzulmán menekülteket akarják táborokba zárni ...
(s ki más mint a fasiszta olasz "ötcsillagos" kormány érte ezt el)
Zárt táborokban koncentrálni őket
...
A terv ugyanis az, hogy akit kiszednek egy EU-ba tartó csónakból, azt majd ilyen EU-n kívüli táborba vagy átvilágító létesítménybe viszik, nem pedig egy EU-s kikötőbe.

... addig az USA-ban az illegális bevándorlókkal, ill. azok gyerekeivel próbálták tenni ugyanezt:

Táborokba zárt gyermekek
2018. április 19-töl május 31-ig a hivatalos adatok szerint 1995 kiskorút, köztük száznál is több,  négy évesnél is fiatalabb gyermeket vettek el szüleiktöl. Bár Donald Trump a közfelháborodás láttán igyekszik úgy tenni, mintha erröl a demokraták tehetnének, mert az ö kormányzásuk alatt elfogadott törvények szellemében járnak el, ez nem igaz. Nincs olyan amerikai törvény, amely alapján el kéne venni a gyerekeket az illegális bevándorlóktól.
Az amerikai sajtóban az elmúlt napokban több rejtett kamerás felvétel is napvilágot látott a fogvatartott gyerekekröl.
Kiderült az is, hogy a Walmart egyik használaton kívüli üzletében 1500, 10 és 17 év közötti fiút tartanak fogva. A The Los Angeles Times újságírói „tiszta, hatalmas betonpadlózatú” helynek írták le a 72 ezer négyzetméteres épület belsejét. Egy biztonsági ör szerint 42 mobilvécé van a helyszínen és a fogvatartottakra három orvos jut. Nincs viszont pszichiáter, és az ott dolgozók külön képzést sem kaptak. A börtönhasonlatot pedig erösíti, hogy az épületben soha nem kapcsolják le a lámpákat. A látogatást Jeff Merkley demokrata szenátor vezette, aki több politikussal együtt a CNN-nek elképesztönek nevezte a körülményeket.

A témát a CNN június 14-én tüzte elöször "címlapra":
Az NWO-s titkos terv szerint a muzulmán menekültek illetve az illegális bevándorlók begyüjtésére hivatkozva koncentrációs táborok épülnek majd, melyekbe viszont késöbb mindenkit begyüjtenek, aki valamiért "nem tetszik" a putyini-fasiszta NWO-s világkormánynak, s lemészárolják öket.

Ezen soron írójának már hosszabb ideje tudomása van erröl a sötét tervröl, s természetesen nem fogom be a számat, hanem aktívan küzdök ellene. Az a szlovák IP címes hozzászóló, aki ezen az amerikai internetes fórumon megírta azt a provokatív hozzászólást arról, hogy Jeff Merkley szenátort nem engedték be a fogva tartott gyerekekhez a brownsville-i walmartos-táborban, jelentem, az én voltam :)
Még három nappal az elött, hogy a téma terítékre került volna a CNN-en.  Az internetes kommunikációmat nagyon magasrangú amerikai ballibes vakolókanalasok is figyelik, s többek közt én voltam az, aki erre a témára szándékosan ráirányítottam a figyelmüket. Jó tudom, nem hiszed el, s talán ez így is van rendjén.
De egy dolgot jegyezz meg. A Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget" c. írásban a következöket írtam még 2017 februárjában:
A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat
Ami az USA-ban a Walmart, az Magyarországon a Tesco. Észrevetted, hogy a bevándorlógyerekeket is egy Walmart-üzletben tartották fogva kalitkákban? Még mindig olyan vicces a téma? Le merem fogadni, hogy 2017-ben is a legtöbben csak nevettek egy jót azon a megállapításon, mely szerint "Tesco == jövendöbeni potenciális haláltábor", s nem hitték azt el, nem vették azt komolyan. Pedig a téma halálosan komoly, szószerint!!

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=238:2018-07-18-17-42-23&catid=15:egyeb&Itemid=51

Trumpék igazi ellensége Kína

A 2018. június 10-én, seattlei helyi idö szerint hajnali négykor kilött atomrakéta titka. Igen, egy újabb nagyon sötét ügy, és igen, egy újabb hamis zászlós atomtámadás hiúsult meg.

Az eset elött két nappal, 2018. június 8-án egy fura hír járta be a világsajtót:

2018.6.8.
Chinese Hackers Steal Unclassified Data From Navy Contractor
Bizalmas adatokat loptak el kínai hackerek az amerikai haditengerészettől
Nagy mennyiségű, rendkívül bizalmas adatot loptak el kínai kormányzati hackerek az amerikai haditengerészetnek dolgozó egyik vállalkozó számítógépéről - írta a Washington Post amerikai lap meg nem nevezett amerikai tisztségviselőkre hivatkozva Az ellopott adatok között szerepeltek amerikai tengeralattjárókra tervezett szuperszonikus, hajók elleni rakétákra vonatkozó tervek is. Az adatlopás januárban és februárban történt - közölték a Washington Posttal a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nevük elhallgatását kérő tisztségviselők.

Bár az állítólagos adatlopás még január-februárban történt, a róla szóló hír furcsa mód csak négy hónappal késöbb látott napvilágot. Mint késöbb kiderült, az idözítés egyáltalán nem volt véletlen, hanem egy jól átgondolt pszichológiai hadmüvelet része volt, mert amennyiben a két nappal késöbb, Washington állam felett kilött rejtélyes amerikai atomrakéta célba ér, az esö se mosta volna le a kínaiaikról a hozzá nem értö nyilvánosság szemében, hogy nem ök hekkeltek meg egy amerikai atomrakétát, s idéztek elö vele atomtámadást. Holott úgy néz ki, a rakéta valójában amerikai elnöki parancsra lett kilöve, melyet aztán Kínára (kínai hekkerekre) kentek volna, hogy az meg akarja hiúsítani a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozót, s amely incidens aztán ürügyet szolgáltatott volna Trumpéknak, hogy megtámadják Kínát. A világot újból az amerikai hadsereg (haditengerészet) pozitívabb, emberbarátabb elemensei mentették meg a nagy pusztítástól azzal, hogy megakadályozták, az a kilött rakéta célba érjen!
Hogy egy atomrakéta egyáltalán ki lett löve, arról a világ talán tudomást se szerzett volna, hacsaknem egy Greg Johnson nevü meteorológus nem üzemeltet idöjárást megfigyelö webkamerákat a Seattle-töl északra elterülö, Skunk Bay (Skunk-öböl) mentén fekvö szigeteken, s azok június 10-én helyi idö szerint hajnali négykor nem készítenek felvételeket egy "rejtélyes akármiröl", ami teljesen úgy nézett ki, mint egy kilött ballisztikus rakéta!

2018.6.12:
Rejtélyes objektumot figyeltek meg egy Washington állambeli sziget felett, a hadsereg tagadja, hogy rakéta lenne
(Mystery object spotted over Washington state island, military denies missile launch) http://www.foxnews.com/us/2018/06/12/mystery-object-spotted-over-washington-.html

Pedig pontosan az volt, egy tengeralattjáróról kilött ballisztikus rakéta. A Skunk öböltöl nem messze található az amerikai haditengerészet ballisztikus rakéták kilövésére alkalmas, Ohio típusú tengeralattjáróinak bázisa:

Érdekes volt figyelni az alternatív médiumokban megjelenö dezinformációkat is az esetröl. Az amerikai katonai titkosszolgálat által üzemeltetett info-dezinfo oldal, a veteranstoday.com, nevetséges módon még azt is meg próbálta letagadni, hogy a felvételeken egy rakéta látható!
Aztán megjelentek olyan röhejes dezinformációk is, hogy az ott vagy egy repülö, vagy egy helikopter a felvételeken! Teljes komolysággal!
Az érintett meteorológus, Greg Johnson, a következö nyilatkozatot tette: https://twitter.com/skunkbayweather/status/1006195784352583685
My cams pick up airplanes all the time... I can guarantee this is NOT an airplane. They fly buy much higher and have a whole different signature..... I'll grab a plane image and share it.
"A kameráim rutinszerüen vesznek fel arra haladó repülögépeket. Garantálhatom, az ott nem egy repülögép. Azok sokkal magasabban repülnek, s teljesen más lenyomatot hagynak a felvételeken."
Aztán jött a "meglepetés". A Trump táborába tartozó, az elmúlt idöben nagy dérrel-dúrral felfuttatott Qanon nevü info-dezinfo ügynök - akit a Time magazin nemrég a 2018-as év 25 legbefolyásosabb internetes személyiségei közé sorolt - elismerte, hogy az ott bizony egy tengeralattjáróról kilött ballisztikus rakéta volt, melyet állítólag "kínai hekkerek" kerítettek hatalmukba, s a ballisztikus rakétával az amerikai elnöki gépet próbálták lelöni, mely azokban az órákban épp Szingapúr felé tartott a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozóra.
Utóbbi állításnak csak az a szépséghibája, hogy ballisztikus rakétával nem lehet mozgó célpontot lelöni.
(tessék megfigyelni egyébként, hogy Qanon egy fekete, "mindent látó" sátán-szemet használ ikonképként a twitteren: )

Ha az a rakéta célba jut, s valahol egy hatalmas atomrobbanás következik be, azt azonnal Kínára fogták volna, hogy meg akarja hiúsítani a szingapúri csúcstalálkozót.

Kína egyébként tényleg ellenzi, hogy Észak-Kórea átkerüljön a nyugati táborba, s azóta a körmére is nézett egy picit Kim Dzsong Unnak:
2018.7.12.
Trump egy nagyon kedves levelet kapott Kim Dzsonguntól
Donald Trump nagyon kedvesnek minősítette a levelet, és úgy fogalmazott, hogy nagyszerű az előrehaladás. Ám a levélben nem esik szó arról, hogy Észak-Korea bármiféle konkrét lépést is tett volna az ország atomfegyver-mentesítése érdekében.
Kim Dzsongun-nak mindig is remek volt a kapcsolata a CIA-val, ezt már nem is maszkírozza, s hogy mégse történik elörelépés a Trump-Kim Dzsongun találkozó óta, az Kína befolyásának köszönhetö.

Az Egyesült Államok minden jel szerint "elébe akart menni a dolgoknak" egy világkonfliktus azonnali kiprovokálásával Kínával. Washingtonban ugyanis attól tartanak, hogy Kína idövel katonailag legyözhetetlenné válhat:
2018. 7. 6.
Kína háború megnyerésére és az USA leigázására törekszik kiszivárgott kínai katonai dokumentumok szerint
(China's military reforms to 'WIN A WAR' and overtake the US revealed in leaked memo)
Márpedig a két ország kapcsolata hova tovább, egyre rosszabb a köztük mostanában dúló kereskedelmi háború miatt is. Az Egyesült Államok például a napokban jelentette be, hogy további 200 milliárd dollár értékü kínai termékre tervez védövámot kivetni.
60 ezer termék megvámolását tervezi az Egyesült Államok
S idézve Donald Tusk, az Európa Tanács elnökének nemrég tett kijelentését, mely szerint "a kereskedelmi háborúk a történelem folyamán sokszor változtak már át fegyveres konfliktusokká", teljesen logikussá és érthetövé válik, miért akartak Trumpék elébe menni a dolgoknak, s egy hamis-zászlós atomtámadással "idö elött" háborúba keveredni Kínával, s tönkretenni azt.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=237:2018-07-18-15-36-16&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58