2017. október 26., csütörtök

Kifizetéseket kaptak, külföldre jelentettek liberális újságírók

A liberális újságírók nem tudják titokban tartani, hogy külföldről fizetik őket.
Rendszeresen tettek jelentéseket egy külföldi milliárdosnak liberális újságírók, akik idegen hatalommal összejátszva próbálták lejáratni a miniszterelnököt – derült ki a Magyar Idők beszámolójából.
Liberális újságírók rendszeresen jelentéseket írtak George Sorosnak a hazai lejárató-kampányok alakulásáról, és botrányos tevékenységükért cserébe kifizetéseket is kaptak. Mindezt egy hackercsoport által kiszivárogtatott adatállomány is alátámasztja; ezekben olyan számlák is találhatóak, melyek igazolják, hogy az újságírókat a külföldi milliárdos fizeti – derült ki a Magyar Idők konzervatív napilap beszámolójából.
“A jelentések nagy részében a Soros György elleni politikai és médiatámadásokról írnak. […] a 888.hu által közölt magyar “Soros újságírók” listáról több név is rendszeresen felbukkan közöttük (Marton Dunai, Stefan J. Bos, Bayer Lili), de érdemes megemlíteni Rényi Dániel, Sárosi Péter és Nizák Péter tevékenységét is, akik számos jelentést írtak Sorosnak.” – áll a beszámolóban.
A lap azt írja, a kiszivárogtatott dokumentumok szerint a külföldi milliárdos nemcsak hálózatszerűen működtetett alapítványokkal próbálja befolyásolni az európai hivatalok munkáját, de emellett képviselők lefizetésével is érvényesíti érdekeit, valamint újságírókat is megfizet bizonyos érdekek képviseletéért.
“A 2500 dokumentum között munkatervek, stratégiák, elemzések, európai választásokról és a migrációról szóló jelentések, valamint kifizetési bizonylatok is megtalálhatók.”
“Lefizetett képviselők, újságírók, hálózatszerűen működtetett alapítványok, jelentéstevők…és ez még csak egy kicsiny szeletét képezi a Soros-birodalom működésének, ami portfólióként tartja számon a migrációt vagy éppen az polgárháborús helyzet előidézését” – írták.
A Washington Post szerint G. Soros egy “a liberális demokráciát szolgáló filantróp szuperhatalmat” hozott létre, amely globális hálózatként működik, és befolyásolja a politikát, lejáratja a kormánypolitikusokat, kormányokat mozdít el a tömeges bevándorlást ellenző országokban. A Soros-hálózat érdekérvényesítésével szembeni fellépést ellenző újságírók közül sokan tehát egy ilyen külföldi “szuperhatalom” szolgálatában állnak, amit kifizetési bizonylatok is igazolnak.http://www.hidfo.ru/2017/10/kifizeteseket-kaptak-kulfoldre-jelentettek-liberalis-ujsagirok/

Robbantásos merénylet Kijevben – meghalt a politikus testőre

Erőteljes robbanás rázta meg Kijev belvárosát egy magánkézben lévő TV-csatorna irodájánál. Az incidens során legkevesebb öt személy megsérült és életét veszítette egy parlamenti politikus testőre. Az ukrán hatóságok terrorcselekménnyé nyilvánították az incidenst és vizsgálják a történteket.
Robbantásos merénylet történt Kijev központjában szerda délután – az incidens során életét veszítette az ellenzéki Radikális Párt tagjának, Ihor Moszijcsuknak testőre. Az ukrán hatóságok közlése szerint legkevesebb öt sérültről tudnak, beleértve az országgyűlési képviselőt és Vitalij Bala politikai elemzőt, aki komoly sérüléseket szenvedett a robbanás során.
Az ukrán rendőrség szerint az elkövetők egy motorkerékpárhoz rögzített detonátort robbantottak fel távvezérléssel, amikor az országgyűlési képviselő a magántulajdonban lévő TV Expresso irodájának bejáratához közelített.
A belügyminisztérium szerint terrorcselekményként kezelik az ügyet, és az Ukrán Biztonsági Szolgálat vezetésével folyamatban van a nyomozás.
A pártvezető, Oleh Ljasko szerint a merénylet a robbantás során megsérült törvényhozó politikai tevékenységéhez köthető.
Júniusban az ukrán katonai hírszerzés ezredese, Makszim Sapova szintén egy a nyílt utcán történt robbantásos merénylet során veszítette életét. 2016-ban egy okonyomozó újságíró, Pavel Seremet ugyanilyen körülmények közt halt meg.

http://www.hidfo.ru/2017/10/robbantasos-merenylet-kijevben-meghalt-a-politikus-testore/