2024. január 13., szombat

Gyilkosok közt cinkos, aki hallgat és aki félretájékoztat! – Ködösítenek és játsszák a hülyét a magyar orvosok, a vérrögök miatt meghalt kismamák ügyében

 

Két kismama is meghalt a nyíregyházi kórházban, szobatársak voltak- adta hírül 3 napja a magyarországi Mainstream Média.


Cikk átvéve Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif oldaláról


Megdöbbentő módon egymás után elhunyt két magyar kismama a szülést követően. Mindketten vérrög képződés okozta trombózis miatt vesztették életüket az eddigi jelentések szerint. A rendőrság hivatalból nyomoz a két haláleset miatt.

A kórház szerint “a két eset között nincs összefüggés”.

Valóban nincs? Vagy csak még mindig úgy kell tenniük, mintha még most sem tudnák, tudnánk,hogy nagyon is van itt “összefüggés”, itt van a “közös gyilok”, ami nem más mint a COVID-oltásnak nevezett kísérleti méreginjekció, aminek az egyik leggyakoribb (mellék)hatása a vérrögképződés és az emiatt bekövetkező halált okozó állapotok.

„Extrém ritka” – megszólalt egy szülész-nőgyógyász, miután két kismama is meghalt szülés után a nyíregyházi kórházban-olvasom egy másik cikkben.

Az orvos szerint a vérzés és a trombózis a két leggyakoribb ok, amely a szülés alatt vagy után okozhat bajt.A két eset között nincs összefüggést – állítja a kórház. Szerintük előre nem látható okok miatt következett be a tragédia.

Lakatos Kornél szülész-nőgyógyász az RTL Híradónak azt mondta:

“Nagyon furcsa, hogy ez a két eset egymásután történt. Visszaemlékezve, az elmúlt 10 évből talán 3-4-szer láttam ilyet”.

Elmondása szerint Magyarországon a vérzés a leggyakoribb ok, amiért egy kismama szüléskor vagy azt követően meghal. Véralvadási gondok nélkül is előfordulhat ilyen szüléskor, de extrém ritka. Azoknál az asszonyoknál lehet ez gyakoribb, akiknek a szokásosnál több a magzatvizük – mondta.

Előfordulhat trombózis is, ami halált okozhat. „Nincsen hivatalos utasítás, hogy ilyenkor gyermekágyban kell-e adni olyan gyógyszert, ami a trombózist megelőzi. Több magyarországi kórházban császármetszés után adunk vérhígítót, olyan gyógyszert, ami a trombózist meggátolja”.

Nos, ez a több mint durva és aljas szerecsenmosdatás sem nem túl tudományos sem nem hihető. De legalább félrevezető.

Lakatos doktor úrnak nyilván valamiért ( de vajon miért is?) eszébe sem jut, bár gondolat szintjén sem merül fel elméjében annak a lehetősége, hogy valójában a COVID-oltás okozta a két, vérrögök keletkezése miatt elhunyt kismama halálát.

Úgy látszik, a doktor úr nem követi nyomon a nemzetközi orvosi szaklapokat, így nem értesül a friss tanulmányokról, amelyek ma több országban hivatalos statisztikákkal és megfigyelt célcsoportok segítségével igazolják, hogy a kismamák vérrögök miatti szokatlanul magas számú halálozása közvetlenül a COVID-vakcinák bevetése után vált jelenséggé, kezdett terjedni és terjed egyre jobban.

Hogyan lehetséges, hogy miközben köztudott, hogy a magyar lakosság nagy részének is beadtak egy olyan kísérleti szérumot ( lásd. COVID-oltást), amely már igazoltan okoz súlyos vérrög-képződési gondokat, ez benne van a Pfizer prospektusában is, ne vetődjön fel annak a kérdése egy ilyen furcsa tragédia megtörténtekkor, hogy lehetséges , hogy mégis ez a fránya , Nobel-díjas COVID-méreg az elkövető ez esetben is?

Ilyen esetekben ugyanis, a kórboncnoki vizsgálat során, kötelezően és egyértelműen azt kell kivizsgálni, milyen gyógyszereket, oltásokat kapott az elhunyt, amelyek ismert mellékhatásként okozhat vérrögképződést, ehhez társuló trombózist. Márpedig a COVID-oltás, egy ilyen szer.

Segítek hát Lakatos doktor úrnak, és felhívom a figyelmét arra, a szomorú tényre, amit az Egyesült Királyság szülészei alig másfél héttel ezelőtt hoztak nyilvánosságra, azt, hogy a COVID-vakcinák bevetését követően döbbenetes módon megnőtt a kismamák körében a Hirtelen Halál, az Egyesült Királyságban is, a Daily Mail által is közzé tett cikk szerint az elmúlt két év alatt, 2020 és 2022 között, 293 nő halt meg váratlanul a terhesség alatt, szülés közben és a szülés utáni hat héten belül.

Bár egyes orvosok “nem értik” a megdöbbentő új jelenség okát, azonban több nőgyógyász határozottan állítja, hogy a terhes asszonyok sorozatos halálát a hirtelen kialakult vérrögök okozták, s ez egyértelműen összefügg a COVID-vakcinákkal. A 293 elhunyt kismama közül valamennyien be voltak oltva COVID-vakcinával. Nos, ez akár “összefüggés” is lehet az esetek között, ugye doktor úr?

A szakértők szerint az emelkedő tendencia az eddigi legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy az egészségügyi rendszer kudarcot vallott.

A vérrögök voltak a vezető halálokok az újdonsült anyák között. 2020 előtt évi egy-két ilyen haláleset volt.

1. ábra –  Az anyai halálozások független elemzése azt mutatta, hogy 2020 és 2022 között 293 nő halt meg a terhesség alatt és a szülés utáni hat héten belül. A szakértők szerint ez a növekvő tendencia a legmeggyőzőbb bizonyítéka annak, hogy a ezek nem egyedi esetek, hanem valami “közös tényező” okozza, ugyanis nem egy vagy két kórházban fordultak csak elő ilyen esetek, hanem az egész országban. A fenti táblázat a 100 000 terhességre vetített arányt mutatja

2. ábra – Az MBRRACE-UK kutatása (Mothers and Babies: Reducing Risk through Audits and Confidential Enquiries), Oxford vezetésével megállapította, hogy a vérrögök voltak a vezető halálokok az újdonsült anyák között.

Tisztelt Dr. Lakatos Kornél doktor úr, valóban nem is merült fel Önben az, hogy bár gyanakodjon arra, hogy mégis a COVID-oltás okozta itt is a tragédiákat?

Olyanfajta tragédiákat, melyek a COVID-méreginjekciók bevetése előtt valóban “extrém ritkának” számítottak.

Nos, van egy nagyon szomorú hírem doktor úr.

Ma már igazoltan nem “extrém ritkák” ezek a halálos szülési szövődmények, hanem sajnos már extrém gyakoriak és egyre extrémebbek, egyre gyakoribbak lesznek! Tessék talán utánaolvasni a nemzetközi orvosi szaklapokban, melyekben olyan orvosok és kutatók publikálják tapasztalataikat orvosi véleményüket, akik ( ha későn is) de most mar merik vállalni az igazságot.

Főleg, mert ezt ma már lehetetlen letagadni, az Önhöz hasonló magyarországi orvosok azonban mégis megpróbálják ezt a sumákolást, még akkor is, ha valójában nagyon jól tudják, mi okozta a tragédiát. Ahogy nyilván Ön is tisztában van ezzel, azonban hallgat és ködösít, sőt hazudni is fog, ha esetleg erre lesz szükség az igazság elleplezése miatt!

Nem hazudtak még eleget, nem szegték még meg elégszer a Hippokratész-i esküt?

Hirtelen meghalt két magyar fiatalasszony. Akik életet adtak, akiknek élniük kellett volna. És az orvosok még mindig lapulnak, valami furcsa tömeggyilkos átok hatása alatt, melytől úgy tűnik, elfelejtették emberségüket és orvosi esküjüket! Amiben benne van a ne árts, ne hazudj és védd a beteg életét kitétel is!


Szőke Mária Magdolna

A Rothschildok

Ukrajna Nagy Babiloni Szajha-tagságáig tartó brit-ukrán biztonsági szerződés

 

Kijev, 2024. január 13. szombat (MB)

Kijevben pénteken brit-ukrán biztonsági szerződést kötöttek azzal a céllal, hogy legyőzzék Oroszországot. A Választásnélküli Háttérhatalmi Rishi Sunak brit miniszterelnök és Zsarnok Zsákhitler Volodimir Zelenszkij ukrán elnök által aláírt megállapodás Ukrajna NATO-tagságáig maradna érvényben, és konkrétan utal arra, hogy a Nyugat esetleg újabb konfliktusba keveredik Oroszországgal – jelentette a Magyar Békekör tudósítója a Bloomberg hírügynökségre hivatkozva.

A szerződésben Ukrajnának nyújtandó „gyors és hosszú távú” támogatásról esik szó. A britek nyújtotta 2,5 milliárd fontos katonai támogatást további 200 millióval toldják meg.

Tudósítónk értesülése szerint a szerződés vélhetően titkos záradékokat is tartalmazhat, melyek a dróngyártásra szánt 200 millión kívül az ukrán légierő fejlesztését és brit alakulatok ukrajnai telepítését tennék lehetővé.

„Közvetlen hadüzenettel érne föl, ha Nagy-Britannia csapatokat telepítene Ukrajnába” – figyelmeztetett Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnök-helyettese a brit-ukrán szerződés aláírására reagálva. A politikus említést tett az ukránok által az oroszországi Belgorod lakossága ellen december végén bevetett brit gyártmányú tiltott repeszrakétákról, és feltette a kérdést: mi volna, ha az orosz haderő hasonló akciót hajtana végre Kijev belvárosa ellen, miközben brit csapatkontingenst telepítenének oda.+++

Kiadta: Magyar Békekör