A kampány tele van hazugságokkal,  ármánnyal, megtévesztésekkel meg hasonlókkal.  Mert az összes párt a sátánt szolgálja, a háttérhatalom "alprojektje" mind. De persze a rossznak is vannak árnyalatai és kaméleonjai. Az ördögök nemcsak a nemzet ellen háborúznak non-stop, hanem egymás közt is. Az összes politikus szabadkömüves "testvér", de mint sokszor a testvérek a családokban is, ök is öszintén utálják egymást s szinte mindig versengenek egymás közt. S nekik is van egy közös "anyukájuk" (a háttérhatalom), aki megszabja nekik, hol a határ és merre az irány.

Arról nem is beszélve, ha "anyukának" vannak titkos célkitüzései, azt kivétel nélkül az összes politikus köteles a legnagyobb titokban, a választóit is megtévesztve, ráeröltetni a társadalomra. Ha mindezek ellenére valaki mégis szeretné magát beleélni a valóságshow-ba, és elmegy szavazni, annak itt kirészletezek pár dolgot a valóságshow szereplöiröl. De egyet mindenképp jegyezz meg: a valóságshow forgatókönyvét "anyuka" írja, te csak marginálisan tudod azt befolyásolni, vagy esetleg még annyira se.

A szabadkömüves testvérek jelen történelmi pillanatban két nagy csoportra vannak osztódva nemcsak Magyarországon de szinte az egész EU-ban. "Anyukának" ez jelen pillanatban elég nagy fejfájást okoz.

Elsö csoport, akik az USA, az EU és a nyugati dominancia fennmaradását szeretnék a globális fenevadrendszerben, ide tartoznak a vakolókanalasok a DK-ból, MSZP-böl, a Párbeszédböl, az LMP-böl és a Jobbikból. Ez a (perverz-baloldali) csoport imádná nemteleníteni a társadalmat, szétverni a családokat, s így rabszolgásítani, teljesen kiszolgáltatottá tenni a támasz nélküli embertömegeket.
Másik csoport, akik az EU szétrobbantását és a keleti dominanciát szeretnék elérni a globális fenevadrendszerben, ide tartoznak a vakolókanalasok a FIDESZ-böl és a Momentumból. Ez a (perverz-fasiszta) csoport imádja háborúkban irtani az embereket, a túlélöket pedig feudális nyomorban lebutítva tartani.
Ezen felül a két csoport közt nincs igazán elvi ellentét, valójában minden a te kifosztásodat és rabszolgásításodat tervezik egy ENSZ-központú globális fenevadrendszerben.

"Anyuka" a keleti-dominanciájú globális fenevadrendszert szeretné megvalósítani, de mint amikor az összes gyerek egy óvodás csoportban nem akarja megenni a tízóraiját (nem akarja lenyelni a keleti-dominanciájú fenevadrendszer létrejöttét), átmenetileg tehetetlenné vált az "elsö csoport" engedetlensége miatt.

Az egyházak szintén egy ágyban vannak a politikusokkal. Az összes egyházi elöljáró titkostársasági szabadkömüves is egyben. Söt, még a papok egy része is az.
De itt is persze vannak különbségek: a református egyház inkább fasiszta, templomos lovagrendi és rózsakeresztes szabadkömüvesekkel van tele, és a FIDESZ-t támogatja. A katolikus egyház titokban inkább "bal" felé húz, nem igazán EU-ellenes, s máltai lovagrendi, opus dei-es és jezsuita titkos-társasági szabadkömüvesekkel van tele. A mindig diplomatikus Erdö Péter a jezsuita-szabadkömüves Ferenc pápa embere.

Elsö számú dolog amivel tisztában kell lenned: a jelenlegi Jobbik, amióta beállt a bilderberges-Simicska mögé, már nem a perverz-fasiszta, EU-ellenes, kelet-párti táborba tartozik, hanem a perverz-baloldal mellé coming-out-olt ki, s immár nyíltan EU párti és nyugatbarát lett:

Vona Gábor nyílt levelet írt a francia elnöknek: lesz konzultáció
https://mno.hu/belfold/vona-gabor-nyilt-levelet-irt-a-francia-elnoknek-lesz-konzultacio-2450163

A Jobbik - titokban - mindig is a perverz-baloldalhoz kötödött.



A másik számú dolog amivel tisztában kell lenned: a Momentum nem a perverz-baloldalhoz tartozik hanem a FIDESZ titkos, szavazatelvevö kaméleonpártja.

Új (de)generációs öcsike-pöcsike Fekete-Györ korábban a bankok legnagyobb védelmezöjének és a devizahitelesek legnagyobb ellenségének számító FIDESZ-es, mélyen szociopata (i)gazságügyi miniszter, Trócsányi László ügyvédi irodájában gyakornokoskodott.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete-Győr_András
2013-ban a Nagy és Trócsányi ügyvédi irodánál volt gyakornok néhány hónapon át



A Momentum a Fidesz pártjára állt Hódmezővásárhelyen – lebuktak a fiúk
http://pestibulvar.hu/2018/02/26/mo-3/

Így vagy úgy az utóbbi idöben mint valami szárnyas drakó szereti magát mutogatni a Momentum Facebook-oldalán, bár a közérthetöség kedvéért inkább ördögszarvakat rajzoltathatott volna magának, mert ugye azzal "szerzödéses partner".

https://www.facebook.com/notes/momentum-mozgalom/106-márki-zay-péter-kell-fekete-győr-andrás-megnyitotta-a-remény-központot/1037279816413833/



Az "ördögszarvak" a népi-folklórba a szárnyas drakó szarvakból kerültek be, a lila (bíbor) pedig a babiloni szajha és a sátán szine.




http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=233:2018-02-27-17-31-09&catid=22:magyarorszag-altalanos&Itemid=59#comments