2016. november 25., péntek

Nem túl jó amerikai hírek.

A Trump javára meghamisított elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása egyes államokban nem alulról (a Demokrata Párton belülröl) jövö kezdeményezés, hanem minden jel szerint a háttérhatalom legfelsöbb szintjei állnak mögötte, s forgatókönyv szerint zajlik. Ez akkor vált világossá, amikor Jill Stein, a Zöldek Pátjának vezetöje csodálatos módon dollármilliókat gyüjtött össze a semmiböl 1-2 nap leforgása alatt a szavazatok újraszámlálására, és ö állt a kezdeményezés élére:
USA: a szavazatok újraszámlálásra gyűjt pénzt a Zöldek elnökjelöltje
Jill Stein NWO-s háttérhatalmi bábu, aki szemlátomást mozgatva van. Az elnökválasztást esélye sincs megnyerni, így teljesen értelmetlen, miért ö állt a kezdeményezés élére egy demokrata párti politikus helyett. A játék minden jel szerint Obama idö elötti "kilövésére" megy ki az elnöki székböl, hogy aztán Trumpék ideiglenesen odaültethessék az atomgombot megnyomni hajlandó figurájukat. Pár nap múlva valószínüleg bejelentik a médiumokban, hogy a szavazás meg lett hamisítva (ami igaz), s Clintonné az elnök, ezt viszont a Trump tábor "liberális hatalmi puccsként" fogja értelmezni, s azonnali hatállyal katonai ellenpuccsot kísérelnek meg a Fehér Ház ellen. Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb (fasiszta) magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Princenek a leánytestvére ...

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Kinek lesz jó...

Ukrajnába szakadt magyar testvéreink vízummentességét igen, de nem magyar "ukránokét" nem támogatom, mert a nem magyar ukránok vízummentességét támogatás hazaárulásban és fajirtásban bűnsegédkezés lenne:
Az Országgyűlés 2010. október 8-án engedélyezte, hogy izraeli cégek és velük akárhány izraeli vagy más külföldi izraelita liberalizáltan idetelepülhet. Izrael és az Európai Unió megegyezésére hivatkoztak, ami szerint az izraeli cégek bármelyik európai uniós országba liberalizáltan betelepülhetnek annak fejében, hogy ezen országok cégei is liberalizáltan betelepülhessenek Izraelbe. 1990-ben Pozsgay Imre miniszterről azt írta a Szent Korona lap, hogy Izraelben beleegyezett, hogy hazánkba települhessen 1 millió izraelita, akik Ukrajnát kirabolták. Ehhez csak az kell, amit most intéznek, hogy akármelyik ukrajnai polgár vízum nélkül átjöhessen Magyarországra.
Ha a külföldi izraeliták bejönnek, az ide szült magyar és vagy kettős állampolgár gyermekeik nevére bármit felvásárolhatnak. Lakóingatlant, termőföldet, céget, akármit. Tévedés, hogy munkaalkalmakat teremtenek a magyaroknak. A Cion-káté előírja, hogy csak izraelita munkavállalókat foglalkoztassanak. Ezek a megállapodások lehetővé teszik, hogy az izraeliták néhány évtized alatt végleg és teljesen elbirtokolják hazánk területét, lehetővé teszik, hogy teljesen átvéve a közhatalmat ellehetetlenítsék a magyarok megmaradását. Valójában ez az Izraeliták Szövetsége által 1910-ben közzétett Magyarország elbitorlási „100 éves terv” megvalósítása. Az izraeli parlamentben azt is előadták, hogy "csökkenteni kell a palesztinok természetes szaporodóképességét", és meg kell akadályozni a szülőhazájukban megmaradásukat.

Ezek csökkentik a magyarok természetes szaporodóképességét, élethosszát, miközben el is adósítanak:

1. A mezőgazdasági vegyszerek és a háztartási szennyvíz ivóvízbázis folyókba juttatása.
2. A tiszta ivóvíz, a desztillálással tisztított ivóvíz mérgezőnek hazudása.
3. A "Nemzeti Stop Só Program", "Chips-adó" és "MENZAREFORM" előírások, amelyek felbiztatják az élelmiszer előállítókat, hogy konyhasó helyett kálisóval „sózzák, vagyis mérgezzék a magyarok élelmiszereit. A konyhasópótlás korlátozást nemrég (a bejelentéseim hatására) gyermekeknél visszavonták, de a felnőtteknél nem, s a patkányméreg kálisóval "sózást" továbbra is megengedik a gyerekek étkeztetésében is! 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél konkrét hatásmérésekkel bebizonyították a kálium-túladagolás és a hiányos konyhasópótlás ivartalanító és életrövidítő, vagyis patkány- és emberirtó hatását.
4. A kálium műtrágyákkal 1960 óta növelik életrövidítő és ivartalanító hatásúra a magyarok élelmiszerei káliumtartalmát.
5. A káliumműtrágyák sokszorosra fokozzák az aszálykárt.
6. Eladósítják a magyarokat a növekvő orvosi kezelési költségekkel, a szennycsatorna-használati díjakkal és a csatornákkal elvitt növénytápláló anyagok műtrágyákkal pótoltatásával, azokat pedig akik nem kötnek rá a szennycsatornára tízszeres vízdíjjal adósítják el.
7. Ráfogják a parlagfűre a kálium-túladagolással és a hiányos konyhasópótlással előidézett allergiát, és súlyos büntetésekkel eladósítják a parlagfüvet irtani már nem képes nyugdíjas ingatlantulajdonosokat is.
8. Tízezer számra eladósították a magyarokat a hamisan humusztermelőnek nevezett, humuszt termelni képtelen giliszták hitelből vásárlására való felbiztatással.
9. Százezer számra adósították el a magyarokat a hamisan devizahitelnek nevezett hitel felvételére felbiztatással. Ma valamennyi hazai állami szervezet, de az Európai Unió is ezekhez a hazaárulási és fajirtási bűnözésekhez statisztál.
10. Az ivóvíz- és élelmiszerrontással (és betegítő repkedő állatokkal) fajirtás óhéber módszereit lásd: Mózes II. 23/20-33. és V. 7/1-26. és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap. Ezek a fajirtó izraelita terroristák ellenünk bevetett módszerei!

A hivatkozott dokumentumokat nem mellékelem, mert már régóta közzé vannak téve a tejfalussy.com honlapomon (Videók, Email könyvek, MEHNAM), és az azon belül működő aquanet.fw.hu
honlapon.

Verőce, 2016. november 25.

Jogos önvédelem és jogos védelem (Btk.) és megbízás
nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében
benyújtja és közzéteszi: Tejfalussy András okl. vill.
mérnök hatásmérés tudományi szakértő feltaláló
(1-42-0415-0215, an. Bartha Edit)


/András Tejfalussy/

666 Illuminati Kód - Tudatlan Tömegek Programozása Jób 1,6-12 illetve Jób 32,7-10

Egy népszavazás miatt mondhat le Olaszország miniszterelnöke

Matteo Renzi olasz kormányfő valószínűleg vereséget szenved a december 4-i népszavazáson, aminek eredményeként végül Olaszország is kiléphet az Európai Unióból.
Matteo Renzi, Olaszország miniszterelnöke saját karrierjét tette kockára azzal, hogy népszavazást írt ki a szenátus jogköreinek korlátozásáról és a kormányfő által kezdeményezett törvények keresztülvitelének megkönnyítésével kapcsolatban. A közvélemény-kutatások szerint a lakosság nagy mértékben elkötelezett a „nem” szavazat mellett, ami egyben az Európai Unió elleni tiltakozást is jelenti. Renzi korábban ígéretet tett arra, hogy lemond a kormányfői posztról, amennyiben a referendum elbukik.
A mérések szerint az ország déli régióiban – a szegényebb területeken – a várható „nem” szavazatok aránya 11%-kal meghaladja az „igen” szavazatokét. Országos átlagban pedig ez hét százalékos különbséget jelent, ami alapján szinte biztosra vehető, hogy a kormányfő kezdeményezését nem fogják megszavazni az emberek; a brit kilépési referendumot megelőzően 4%-os többséget mértek, ami később visszatükröződött a szavazás eredményeiben.
Az Express.co.uk információi szerint Renzi terveinek elutasítottsága egyfajta általános protest-hangulatot tükröz, amivel az elszegényedő lakosság a kormányfő és az Európai Unió ellen is tiltakozását fejezi ki.

http://www.hidfo.ru/2016/11/egy-nepszavazas-miatt-mondhat-le-olaszorszag-miniszterelnoke/

Migránsokkal zsarolja Európát a török államfő

Megismételte korábbi fenyegetéseit Recep Tayyip Erdogan török államfő, miszerint megnyitja az országhatárt a migránsok számára, ha az Európai Unió „tovább folytatja török-ellenes politikáját”.
Az európai törvényhozók csütörtökön megszavazták Törökország EU-csatlakozásának befagyasztását, amely addig van érvényben, míg a török kormány nem mutat hajlandóságot arra, hogy visszavonja a júliusi, bukott puccskísérlet eredményeként kezdett hatósági intézkedéseket.
Erdogan egyenesen azt mondta; Törökország jelenleg hárommillió menekültet szállásol el, és abban az esetben, ha az Európai Unió 50 ezer ember miatt akar alkudozni a török kormánnyal, megnyitják a határokat és mind a hárommillió migránst ráengedik Európára.

http://www.hidfo.ru/2016/11/migransokkal-zsarolja-europat-a-torok-allamfo/



Angela Merkel a migránsok önkéntes kivonulását várja

Százezer migráns hazatérésére számít a német kancellár még az év vége előtt; Angela Merkel szerint ennek fele önként távozhat Németországból.
Merkel egy pénteken, Neumünsterben tartott konferencián felszólalva arról beszélt, hogy a migránsok harmada kötelező jelleggel el kell hagyja Németországot, mintegy 60 ezer fő pedig önkéntes visszahonosítási program keretein belül távozik az országból.
A Salzburger Nachrichten német lap szerint a kancellár egyértelműen kifejtette, hogy a kényszer alapon történő deportálás fokozza a migránsok önkéntes távozásra való hajlandóságát – eközben az önkéntes távozás esetén számos kedvezményt helyeznek kilátásba a migránsok számára.
Merkel elmondta, hogy abban az esetben, ha a kormány nem hajlandó kényszerintézkedéssel hazatérésre bírni az illegális bevándorlókat, az országban tartózkodó menekültek egyike sem fog önkéntesen távozni.

http://www.hidfo.ru/2016/11/angela-merkel-a-migransok-onkentes-kivonulasat-varja-2/