2016. november 25., péntek

Kinek lesz jó...

Ukrajnába szakadt magyar testvéreink vízummentességét igen, de nem magyar "ukránokét" nem támogatom, mert a nem magyar ukránok vízummentességét támogatás hazaárulásban és fajirtásban bűnsegédkezés lenne:
Az Országgyűlés 2010. október 8-án engedélyezte, hogy izraeli cégek és velük akárhány izraeli vagy más külföldi izraelita liberalizáltan idetelepülhet. Izrael és az Európai Unió megegyezésére hivatkoztak, ami szerint az izraeli cégek bármelyik európai uniós országba liberalizáltan betelepülhetnek annak fejében, hogy ezen országok cégei is liberalizáltan betelepülhessenek Izraelbe. 1990-ben Pozsgay Imre miniszterről azt írta a Szent Korona lap, hogy Izraelben beleegyezett, hogy hazánkba települhessen 1 millió izraelita, akik Ukrajnát kirabolták. Ehhez csak az kell, amit most intéznek, hogy akármelyik ukrajnai polgár vízum nélkül átjöhessen Magyarországra.
Ha a külföldi izraeliták bejönnek, az ide szült magyar és vagy kettős állampolgár gyermekeik nevére bármit felvásárolhatnak. Lakóingatlant, termőföldet, céget, akármit. Tévedés, hogy munkaalkalmakat teremtenek a magyaroknak. A Cion-káté előírja, hogy csak izraelita munkavállalókat foglalkoztassanak. Ezek a megállapodások lehetővé teszik, hogy az izraeliták néhány évtized alatt végleg és teljesen elbirtokolják hazánk területét, lehetővé teszik, hogy teljesen átvéve a közhatalmat ellehetetlenítsék a magyarok megmaradását. Valójában ez az Izraeliták Szövetsége által 1910-ben közzétett Magyarország elbitorlási „100 éves terv” megvalósítása. Az izraeli parlamentben azt is előadták, hogy "csökkenteni kell a palesztinok természetes szaporodóképességét", és meg kell akadályozni a szülőhazájukban megmaradásukat.

Ezek csökkentik a magyarok természetes szaporodóképességét, élethosszát, miközben el is adósítanak:

1. A mezőgazdasági vegyszerek és a háztartási szennyvíz ivóvízbázis folyókba juttatása.
2. A tiszta ivóvíz, a desztillálással tisztított ivóvíz mérgezőnek hazudása.
3. A "Nemzeti Stop Só Program", "Chips-adó" és "MENZAREFORM" előírások, amelyek felbiztatják az élelmiszer előállítókat, hogy konyhasó helyett kálisóval „sózzák, vagyis mérgezzék a magyarok élelmiszereit. A konyhasópótlás korlátozást nemrég (a bejelentéseim hatására) gyermekeknél visszavonták, de a felnőtteknél nem, s a patkányméreg kálisóval "sózást" továbbra is megengedik a gyerekek étkeztetésében is! 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél konkrét hatásmérésekkel bebizonyították a kálium-túladagolás és a hiányos konyhasópótlás ivartalanító és életrövidítő, vagyis patkány- és emberirtó hatását.
4. A kálium műtrágyákkal 1960 óta növelik életrövidítő és ivartalanító hatásúra a magyarok élelmiszerei káliumtartalmát.
5. A káliumműtrágyák sokszorosra fokozzák az aszálykárt.
6. Eladósítják a magyarokat a növekvő orvosi kezelési költségekkel, a szennycsatorna-használati díjakkal és a csatornákkal elvitt növénytápláló anyagok műtrágyákkal pótoltatásával, azokat pedig akik nem kötnek rá a szennycsatornára tízszeres vízdíjjal adósítják el.
7. Ráfogják a parlagfűre a kálium-túladagolással és a hiányos konyhasópótlással előidézett allergiát, és súlyos büntetésekkel eladósítják a parlagfüvet irtani már nem képes nyugdíjas ingatlantulajdonosokat is.
8. Tízezer számra eladósították a magyarokat a hamisan humusztermelőnek nevezett, humuszt termelni képtelen giliszták hitelből vásárlására való felbiztatással.
9. Százezer számra adósították el a magyarokat a hamisan devizahitelnek nevezett hitel felvételére felbiztatással. Ma valamennyi hazai állami szervezet, de az Európai Unió is ezekhez a hazaárulási és fajirtási bűnözésekhez statisztál.
10. Az ivóvíz- és élelmiszerrontással (és betegítő repkedő állatokkal) fajirtás óhéber módszereit lásd: Mózes II. 23/20-33. és V. 7/1-26. és Talmud Baba kamma 93 b. lap és Taanith 10 a. lap. Ezek a fajirtó izraelita terroristák ellenünk bevetett módszerei!

A hivatkozott dokumentumokat nem mellékelem, mert már régóta közzé vannak téve a tejfalussy.com honlapomon (Videók, Email könyvek, MEHNAM), és az azon belül működő aquanet.fw.hu
honlapon.

Verőce, 2016. november 25.

Jogos önvédelem és jogos védelem (Btk.) és megbízás
nélküli közérdekű kárelhárítás (Ptk.) keretében
benyújtja és közzéteszi: Tejfalussy András okl. vill.
mérnök hatásmérés tudományi szakértő feltaláló
(1-42-0415-0215, an. Bartha Edit)


/András Tejfalussy/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése