A FRANCIÁKNAK MEGINT ZSIDÓ ELNÖKÖT AKARNAK
A franciáknál Hollande zsidó elnök feladata az volt, hogy a terrorista merényleteket Franciaországban és általában Európában megszokottá, elfogadottá tegyék. Ezt a megbízást Merkel kancellárral az oldalán tette. Most a közelgő elnökválasztáson a vakolók előhúztak egy újabb zsidót (Jean-Luc Mélenchon) elnöknek, csak azért, hogy Marine Le Pent kibuktassák. De a vakolóknak egy másik zsidó elnökjelöltjük is van, Emmanuel Macron. (képen)
LE PENT ESÉLYTELENNÉ AKARJÁK TENNI A VÁLASZTÁSON
Kétségtelen, írja a jobboldali francia portál, ha Marine Le Pen bekerül a az elnökválasztás második fordulójába, megismétlődik az az őrület, ami 2002-ben történt a két forduló között. Az iskolákat kiürítették, hogy a gyerekek a tanáraikkal együtt mehessenek tüntetni, és a többi. Egy biztos, e komédia meg fog ismétlődni. Csütörtökön a különböző francia kőműves páholyok közül hat közös sajtótájékoztatót tartott az elnökválasztásról. Az álarcos páholyfőnökök felszólítottak a Le Pen elleni szavazásra. A Nagy Keleti páholy fejese saját idegeit tépve vonaglott arról, hogy három évszázad liberális inspirációjú történelmének lesz a vége. És mindenkit felszólítottak arra, hogy szavazzon Jean-Luc Mélenchonra. Milyen véletlen, hogy Mélenchon az egyetlen elnökjelölt a tizenegy közül, aki hitet tett a kőművespályok mellett! Sőt, még a Nagy Keleti páholy tagja is.(lovasistvanblog, részlet)
FENYEGETNEK A SZABADKŐMŰVESEK
AZ ORBÁN-KORMÁNY MINDEZT ELHALLGATJA
A francia Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szabadkőműves páholyok felszólítják az európai kormányokat, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást Európába, hogy ezzel“felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”. A nyilatkozat szerint Európa vezetői tiszteletben kell tartsák az “emberi jogokat”, a “szolidaritás és testvériség eszméit”, valamint az elődeik által elfogadtatott “Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára” hivatkoznak, amit szerintük Európa elsődleges irányelvnek kell tekintsen.Hogy valójában mit is jelent a “nemzeti egoizmuson felülemelkedés”, arra Corrispondenza Romana beszámolója rámutat; a szabadkőműves páholyok aláásnák a haza eszmeiségét, az európai népek identitását. El akarják árasztani Európát idegen népekkel, hogy az európai országok lakossága a demográfiai összetétel radikális átrendeződése miatt többé ne legyen képes nemzeti identitást kialakítani. A nyilatkozatot jegyző szabadkőműves páholyok a felszólítást ultimátum jelleggel tették: arra az esetre, ha az európai kormányok nem engedélyezik a korlátlan bevándorlást, “megosztottságot és konfliktusokat” helyeznek kilátásba. A figyelmeztetésként tett kijelentés egyértelműen fenyegetésnek tekinthető: a szabadkőműves páholyok azzal fenyegetik Európát, hogy megosztottságot és háborút szítanak,ha Európa nem hajlandó többé az általuk elfogadott alapelvek mentén működni. A nyilatkozat önmagában felhívja a figyelmet arra, hogy a szabadkőműves páholyok biztonsági kockázatot jelentenek Európában. Mint az köztudott, Olaszországon át húzódik az Európába irányuló bevándorlás egyik fő útvonala. A közös nyilatkozatot pedig Olaszország Nagypáholya is aláírta. Amennyiben az olasz nagypáholy tagjai döntéshozatali szinten jelen vannak Olaszország hatalmi struktúrájában, a szervezet önmagában is képes lehet arra, hogy ellenőrzés nélkül ráengedje Európára az Észak-Afrikából érkező bevándorlók millióit.(körlevélből)

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/szabadk%C5%91m%C5%B1vesek-az-eu-%C3%A9l%C3%A9n