2023. november 9., csütörtök

Ladóczki Éva: AZ OLTÁSOK KÖVETKEZMÉNYE KATASZTROFÁLISAn ROMBOLJA AZ EMBERI SZERVEZETET

1990 óta számottévően megemelkedtek az alábbi betegségek. A növekmény az 1990-es szinthez:

– ADHD (figyelemhiányos és hiperaktivitási zavar): 819 %
– Alzheimer-kór: 299 %
– Autizmus: 2.094 %
– Bipoláris zavar: 10.833 %
– Lisztérzékenység: 1 .111 %
– Krónikus fáradtság szindróma: 11.027 %
– Depresszió: 280 %
– Cukorbetegség: 305 %
– Izom és izületi betegségek: 7.272 %
– Pajzsmirigy-alulműködés: 702 %
– Autoimmunbetegségek: 787 %
– Csontritkulás: 449 %
– Alvási problémák: 430 %

Ezek az adatok még nem tartalmazzák a COVID-időszak adatait.
A COVID-utáni adatok sokkolóak, különösen a fiatalok körében.
https://childrenshealthdefense.org/defender/surge-young-people-deaths-insurance-industry/

Egy ismerősöm azt mondta, hogy az mrns egy terelés, mert a lényeg az, amit Andreas Noack elénk tárt, a grafénhidroxydról.
Most már kezdem elhinni, hogy igaza van, mert ilyen gyors és jelentős halálozási növekedést csak valami nagyon durva dolog idézhet elő.
https://thewatchtowers.org/graphene-oxide-hydroxide-and-the-covid-shots-dr-andreas-noack-released-this-video-and-was-attacked-and-died-shortly-after/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-william-makis-2021-ben-albertaban-a-leggyakoribb-halalok-az-ismeretlen-halalok-volt/

Ladóczki Éva: A GLOBALISTÁK OLYAN TÖMEGPUSZTÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYERT VETETTEK BE, AMELY NEM ÉG RÁJUK, MIVEL A KÖZVETLEN OK-OKOZATI ÖSSZEFÜGGÉS NEM BIZONYÍTHATÓ, KÜLÖNÖSEN, HA NEM ENGEDÉLYEZIK A BONCOLÁST.

A kígyóméreg-vakcinában található különféle mérgek, nehézfémek, és biológiai szervmaradványok cca 1500-féle lehetséges betegséget okoznak, így nem tömegesen betegszenek meg ugyanabban a betegségben, ami egyértelművé tenné a vakcinákhoz való hozzárendelést.
Csak egyet lehet megállapítani, hogy ez nem más, mint előre megfontolt szándékkal, tudatosan végrehajtott depopuláció.

KI ENGEDÉLYEZTE AZT, HOGY AZ 1980-AS ÉVEK ÓTA AZ OLTÁSOK ÉS VAKCINÁK TARTALMAZHATNAK
-Thimerosalt (szerves higany),
– Formaldehydet (mérgező, rákkeltő vegyület)
– Mercuryt, (higany)
-Animal organs (állati szervmaradványok)
– Human fetal tissues ( abortált emberis magzati vesesejtek)
és még legalább 80 mérget.

Ha ez még nem lenne elég, a grafénnal mérgeznek bennünket a vízben, levegőben, vakcinákon, élelmiszereken keresztül.
A grafén 8 év alatt mindenkivel végez, annyira gyilkos szer. De 5 G-vel aktiválva azonnal.
Az aktiválás történhet
-okostelefonokon,
– okosórákon,
– bluethooth-on,
– WIFI-routeren,
– 5 G sejttornyokon keresztül,
– okos mérőeszközökön át,
de a repülőgép is alkalmas erre.

A mikrohullámú sütő is súlyos egészségkárosodást okoz. De senki nem gondolkodott el azon, hogy miért nem lehet reklámozni.
A vakcinával szintet léptek: a mindenre kapható celebek 10 millióért reklámozták azt a gyilkos vakcinát, amely eddig 20 millió embert ölt meg, és 1,3 MRD maradandó oltáskárosodást okozott.
És most már olyan eszközök állnak rendelkezésre, és olyan módon támadnak, ami ellen lehetetlen védekezni, mert az 5 G irányított fegyver áthalad akármilyen betonfalon, és személyre célzottan is bevethető.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-william-makis-2021-ben-albertaban-a-leggyakoribb-halalok-az-ismeretlen-halalok-volt/

Ahogyan a La Salettei dossziéből csemegéztem, észrevettem, hogy fontos közleni ezt: Orosz-amerikai konzultáció csekély eredménnyel

Moszkva, 2023. november 9. (MB)

A közelmúltban orosz-amerikai kétoldalú konzultációt folytattak az úgynevezett „bosszantó tényezőkről”, de a párbeszéd csak csekély eredménnyel járt – tudatta Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes csütörtökön.

Az RTVI-nek adott interjújában Rjabkov közölte, hogy elsősorban a diplomáciai képviseletek működéséről és vízum-kérdésekről esett szó, de amerikai részről nem tapasztaltak készséget a problémák megoldására.

“Tehát abban a valóságban fogunk létezni, amelyet az amerikaiak idéztek elő a mai Oroszországgal szembeni elvakult gyűlöletükkel. Minket ez nem billent ki az egyensúlyunkból. Elégedettek vagyunk az általunk használt eszközökkel. Ha nem akarják, hagyni kell őket, hadd menjenek a maguk útján. Amikor majd akarni fogják, úgyis jelentkezni fognak, és megmondják, mit akarnak, mi pedig megnézzük, szükségünk van-e rá vagy sem” – mondta az orosz diplomata.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Végre egy palesztin állásfoglalás

Draghi: Európa közös piaccá silányulhat, ha nem vet véget függőségének Amerikától

London, 2023. november 9. csütörtök (MB)

Az Európai Unió egyszerű közös piaccá fejlődhet vissza, ha nem erősíti meg politikai és védelmi egységét, és nem számolja fel függőségét az Egyesült Államoktól – foglalta össze a Magyar Békekör tudósítója annak az előadásnak a lényegét, amelyet Mario Draghi, az Európai Központi Bank 2011-2019 között volt elnöke tartott Londonban a Financial Times rendezésében.

“Európa vagy közösen cselekszik, és mélyebb unióvá válik, olyan unióvá, amely képes kül- és védelmi politikára, túl minden gazdaságpolitikán, vagy attól tartok, hogy az Európai Unió csak egységes piacként fog fennmaradni” – mondta.

Draghi a versenyképesség húsz éve tartó csökkenésére vezette vissza Európa hanyatlását, a versenyképesség csökkenésének okát pedig annak tulajdonította, hogy a termelőknek kétszer-háromszor annyit kell fizetniük az energiáért, mint másutt a világon, s a szakképzett munkaerő is hiánycikké vált.

Különösen aggasztónak nevezte a háborúvá eszkalálódó közel-keleti konfliktust, mert az európai országokat „migrációs válsággal” fenyegeti.

“Az a geopolitikai, gazdasági modell, amelyen Európa a II. világháború vége óta nyugodott, a múlté. Ahhoz, hogy olyan gazdaságunk legyen, amely képes támogatni az elöregedő társadalmat, sokkal magasabb termelékenységre van szükségünk. Ahol össze kell fognunk, az energia. Sehová se jutunk, ha kétszer-háromszor annyit kell fizetnünk az energiáért, mint amennyit a világ más részein fizetnek érte” – jelentette ki.

Draghi szerint az EU gazdasága recesszióba juthat az év végére. Mindazonáltal úgy vélekedett, hogy a recesszió nem fog destabilizálóan hatni a társadalomra, tekintettel az alacsony munkanélküliségre.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Döntés született: az EU-biztos összekapcsolja a személyazonosságát a digitális fizetőeszközzel

“Döntés született: az EU-biztos összekapcsolja a személyazonosságát a digitális fizetőeszközzel – Azonnal cselekedjen!

A döntés megszületett, már csak szavazni kell róla.

Rob Roos aggasztó fejleményekről számol be: az Európai Parlament és a tagállamok megállapodtak a digitális identitás, az eID bevezetéséről. Közvetlenül a megállapodást követően Breton biztos jelezte, hogy a digitális személyazonosság-portfólió létrehozásával a következő lépést is fontolgatják, amivel a központi banki digitális valutákkal (CBDC) való lehetséges összekapcsolásra utal. Az adatvédelmi és biztonsági szakértők figyelmeztetései ellenére ez a kezdeményezés egyre jobban halad előre.

Roos nem optimista, de hangsúlyozza, hogy talán még nem késő. A parlament még nem adta le a végső szavazatát. Arra kéri a polgárokat, hogy mondják el a képviselőiknek a digitális identitás elleni véleményüket és biztassák őket arra, hogy szavazzanak ellene.

Unctut News telegram: https://t.me/uncut_news/60218