2022. január 5., szerda

A kudarcot illene beismerni

 

Ehud Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Mikrobiológiai és Immunológiai Tanszékének vezetője és neves izraeli immunológus nyílt levelet intézett az Egészségügyi Minisztériumhoz, amelyben élesen bírálja a koronavírus-járvány izraeli – sőt globális – kezelését.

"Tisztelt Egészségügyi Minisztérium, ideje beismerni a kudarcot!

A végén mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság most kezd előtűnni. Amikor egymás után omlanak össze a destruktív koncepciók, nem marad más hátra, mint hogy ezt elmondjuk a pandémia menedzsereinek. Nos, elmondtuk.

Két év elteltével mindannyian felismerjük, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és az ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. De Önök ezt nem ismerik be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertek el. Utólag viszont jól látszik, hogy Önök szinte mindenben csúfos kudarcot vallottak, és már a média is nehezen tudja elhallgatni a tényeket.

Önök a minisztériumban nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól lecsengenek, figyeljék és kutassák azt akármennyi ideig is. Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy a hullámok minden lecsengése kizárólag az önök cselekedeteiknek tudható be, így hamis propagandával “leküzdötték a járványt”. És újra megszüntették a járványt, és újra és újra és újra.

Önök nem voltak hajlandók elismerni, hogy a fertőzésen átesés inkább véd, mint egy vakcina, bár a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a beoltottak, akik nem estek át a betegségen, gyakrabban fertőződnek meg, mint az oltatlan, de betegségen átesett személyek. Önök a tapasztalatok ellenére nem voltak hajlandók elismerni, hogy az oltottak továbbadhatták a fertőzést. Önök ennek alapján azt remélték, hogy az oltással sikerül elérni a nyájimmunitást – de Önök ebben is kudarcot vallottak.

Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy a betegség jóval veszélyesebb az egyéb alapbetegségekkel együtt élők csoportjára és az idősebb felnőttekre, mint a fiatalabbakra, pedig erről Önök már 2020-ban tudomást szereztek Kínából.

Önök megtagadták, hogy elfogadják a “Barrington-nyilatkozatot” – amelyeket több mint 60.000 tudós és orvos írt alá – vagy a józan ész egyéb programjait. Önök úgy döntöttek, kigúnyolják, rágalmazzák, eltorzítják és lejáratják őket. Önök a megfelelő programok és személyek helyett olyan szakembereket választottak, akik nem rendelkeznek megfelelő képzettséggel a járványkezeléshez (fizikusok, mint vezető kormányzati tanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, média munkatársai).

Önök elmulasztották, hogy megfelelő hatékony rendszert állítsanak fel az oltások mellékhatásainak bejelentésére, sőt, a mellékhatásokról szóló jelentéseket törölték saját facebook-oldalukról. Miután Önök zaklatni kezdték azokat az orvos kollégákat, akik szót ejtettek az oltások mellékhatásairól, a legtöbb orvos a zaklatásokat megelőzendő elkerülte, hogy ezekről tájékoztatást adjon.

Önök nem vettek tudomást a menstruációs intenzitás és a menstruációs ciklus időtartamának változásairól szóló számos jelentésről.

Önök elrejtették azokat az adatokat, amelyek lehetővé tennék az összefüggések objektív és rendes feltárását. Ehelyett Önök úgy döntöttek a Pfizer vezetőivel együtt, hogy nem objektív cikkeket tesznek közzé az oltások hatékonyságáról és biztonságosságáról.

Visszafordíthatatlan kár a bizalomban

Figyelmen kívül hagyták azt a tényt is, hogy a végén mindig kiderül az igazság. És most lassan elérkezünk ide. Az igazság az, hogy az Önökbe vetett bizalmat soha nem látott mélységekig lerombolták, és aláásták az Önök státusát, mint a szakmai tekintély forrását. Az igazság az, hogy Önök az elmúlt két évben több száz milliárd sékelt égettek el minden eredmény nélkül – a megfélemlítések közzétételével, eredménytelen tesztekkel, a pusztító lezárásokkal, és az élet normális rendjének megzavarásával.

Önök tönkretették gyermekeink oktatását és jövőjét. Bűntudatot keltettek, szorongást, dohányzást, italozást, függőséget okoztak, kiégést és veszekedéseket generáltak a gyerekek között, amint azt az iskolavezetők országszerte megerősítik.

Önök károsították a társadalmi létet, a gazdaságot, az emberi jogokat, a mentális és testi egészséget.

Önök rágalmazták azokat a kollégákat, akik nem estek hasra Önök előtt, egymásnak ugrasztották az embereket, megosztották a társadalmat, és kisarkították a diskurzust. Önök minden tudományos alap nélkül a nyilvánosság ellenségeiként és betegségek terjesztőiként bélyegezték meg azokat az embereket, akik nem akarták magukat beoltatni. Önök példátlan módon támogatják a drákói diszkrimináció politikáját, az emberi jogok megtagadását és az orvos, beleértve a gyerekorvos választásának jogát, ami egy olyan intézkedés, amelynek semmi járványügyi indoklása nincs.

Ha Önök összehasonlítják az Önök által követett pusztító politikát néhány más ország ésszerű politikájával, egyértelműen láthatják, hogy az Önök által okozott pusztítás csak növelte a vírus áldozatainak számát. A tönkretett gazdaság, a megnövekedett munkanélküliség, a gyerekek tönkretett oktatása – ők mind az Önök tevékenységének többlet áldozatai.

Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de Önök már két éve ilyen állapotot igyekeznek fenntartani hataloméhség, a pénzkiadások feletti döntések és a totális ellenőrzés iránti vágyból kifolyólag. Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy Önök még mindig meghatározzák a dolgok menetét, óriási pénzösszegeket tartalékolnak a propaganda és a pszichológiai technológia számára, ahelyett, hogy azokat az egészségügyi rendszer megerősítésére fordítanák.

Ezt a vészhelyzetet meg kell szüntetni!
2022. január 6.
Udi Qimron professzor, a Tel-Avivi Egyetem Orvostudományi Kara"(A levéllel időközben az izraeli és nemzetközi sajtó is foglalkozik. Pl:
‘History will judge the hysteria’ | Israel National News | Arutz Sheva –
https://www.israelnationalnews.com/news/285341)

Az Omikront a FEHÉR KALAPOSOK tervezték, mint egy önterjedő ELLENMÉREG, hogy véget vessenek a kovid világjárványának?

 

Az Omicron jellemzői miatt, valamint amiatt, hogy a magas transzmisszivitást nagyon alacsony halálozási és kórházi kezelési arányokkal kombinálta, egyre több a feltételezés, hogy az Omicron-t egy laboratóriumban "fehérkalapos" tudósok állíthatták elő, akik a kovid-járvány önterjesztő ellenszereként hozták forgalomba.

Mivel az Omicron a jelentések szerint sokkal hatékonyabban terjed - de látszólag nem veszélyesebb, mint egy közönséges nátha -, az egész népességen végigsöpör, és kiszorítja a Deltát és más törzseket, amelyek sokkal nagyobb veszélyt jelentettek az emberiségre.

Fontos, hogy az Omicron fertőzés a jelek szerint olyan természetes immunválaszt vált ki, amely megvédi az embereket az összes többi törzzsel szemben, ami azt jelenti, hogy egy egyszerű Omicron kitettség és fertőzés feleslegessé teszi a covid vakcinákat, és természetes immunitást épít ki a Delta és más törzsek ellen.

Más szóval, egyszerre vet véget a világjárványnak és a vakcinaigazolásnak is.

Lényegében az Omicron egyfajta önterjesztő vakcinaként - vagy ellenszerként - működik, amely széles körű immunitást hoz létre, és leállítja a kovid járványt. Az egyetlen igazi vita az, hogy az Omicron törzset szándékosan fejlesztette-e ki és bocsátotta-e szabadon egy csapat, amely megpróbálja megmenteni az emberiséget.

 

 

Az önreprodukáló vakcinatechnológia már évek óta a DARPA birtokában van.

Az "önreprodukáló vakcinák" technológiája jól dokumentált és ismert, hogy a DARPA birtokában van, ugyanaz a csoport, amely elutasította az EcoHealth Alliance finanszírozási kérelmét a mérgező nanorészecske-tüskés fehérjék aeroszolos kibocsátásának finanszírozására a kínai denevérbarlangokban. A DARPA valamilyen oknál fogva felismerte a SARS-CoV-2 vadon történő kibocsátásának veszélyét, és úgy döntött, hogy egy ilyen kísérlet túl nagy veszélyt jelentene az emberiségre.

Mint azóta megtudtuk, az emberiséget fenyegető valódi veszélyt nem maga a "covid", hanem a covid vakcinák jelentik. Az oltóanyagok tartalmazzák a tüskés fehérje biofegyvert (vagy a szervezet számára a toxikus nanorészecskék előállítására vonatkozó utasításokat), és így az emberiség elleni valódi fenyegetést az emberek folyamatos oltásinjekciózása jelenti.

A Covid vakcinákat annak a narratívának köszönhetően erőltetik, hogy a covid embereket küld a sürgősségi osztályokra, és megöli azokat, akiknek elnyomott az immunrendszere. Így ennek a narratívának a tagadása a bűnöző oltóanyag-nyomók - Big Tech, Big Media, Big Pharma és Big Government - összeesküvésének jelentős eredmény lenne, amely életek százmillióit (vagy akár milliárdjait, lásd ezt az elemzést) menthetné meg, ha a vakcinaholokausztot meg lehetne állítani.

Más szóval, az Omicron lehet az, ami véget vet a járványnak és megmenti az emberiséget a teljes kiirtástól.

 

 

Új bizonyítékok az Omicron egér eredetéről

A Journal of Genetics & Genomics című folyóiratban megjelent tudományos tanulmány új bizonyítékokat tár fel az Omicron egér eredetére vonatkozóan. A tanulmány címe: "Evidence for a mouse origin of the SARS-CoV-2 Omicron variant of the SARS-CoV-2 Omicron", és 2021. december 24-én jelent meg. A National Library of Medicine PubMed Central adatbázisában indexelve van.

A tanulmány rámutat annak lehetőségére (talán még valószínűségére is), hogy az Omicron egerektől származik. Ha ez így van, akkor a legvalószínűbb hely, ahol a 45 mutációt végrehajtották, egy egérrel benépesített laboratórium.

Ahogy a tanulmány kivonatában olvasható: "A mutációk molekuláris spektruma (azaz a 12 báziscsere-típus relatív gyakorisága), amelyet az Omicron elődje szerzett, jelentősen különbözött az emberi betegekben kifejlődött vírusok spektrumától, de hasonlított az egérsejtes környezetben történő vírusfejlődéshez kapcsolódó spektrumhoz".

A tanulmány arra is utalni látszik, hogy a vírus gazdaszervezeti evolúcióját a gazdaszervezeti adaptációk szándékos szelekciójával igyekeztek gyorsan felgyorsítani, vagyis a kísérletet végző tudósok szándékosan válogatták ki a nagyon enyhe tünetekkel, de magas transzmisszivitással rendelkező egereket.

 

 

A tanulmányból:

Azt találtuk, hogy az Omicron spike fehérje szekvenciája erősebb pozitív szelekciónak volt kitéve, mint bármelyik bejelentett SARS-CoV-2 variánsé, amelyről ismert, hogy tartósan fejlődik az emberi gazdákban....

Ezek a megfigyelések teljes mértékben egy "fehérkalapos laboratóriummal" állnak összhangban, amely az Omicron előállítására irányuló műveletet folytatja, mint egyfajta önterjesztő "ellenszert". Ez nem abszolút bizonyíték arra, hogy ez megtörtént, de az elméletnek megfelelő bizonyíték. Több bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy biztosat tudjunk.

Harc a biofegyverek ellen

Ha ez az elmélet igaz, akkor a világ polgárai egy globális biofegyverek elleni harc kereszttüzében állnak, amelyben egymással versengő laboratóriumok és néhány havonta az emberiségre zúdított, önterjesztő biofegyverek vagy ellenszerek salvóniái vesznek részt. Olyan, mintha mindannyian egy városban élnénk, miközben Godzilla és egy óriási Transformer robot halálos csatát vív felettünk, épületeket és óriási betondarabokat dobálva a járdákra, miközben mi mindannyian próbálunk kitérni a kihulló anyag elől.

Akár igaz ez a "fehér kalapos" elmélet, akár nem, szerintem a legjobb védekezés a jó táplálkozás és az immunerősítő étrend-kiegészítők, mint például a D-vitamin, cink, kvercetin, artemisinin és így tovább. Fogalmunk sincs, milyen őrült biofegyvereket fognak legközelebb szabadon engedni, de a teljesen működő immunrendszer a kulcsa annak, hogy mindezt túléljük. Nem árt tudni az ivermektinről, a klór-dioxidról, a hidroxiklorokinról és más sürgősségi orvosi beavatkozásokról sem.

Sajnos, azok, akik beadták a covid oltást, tönkretették az immunrendszerüket, és nagyon sebezhetőek lesznek bármivel szemben, ami ezután jön. Ez persze mind része a népességfosztási tervnek: Az emberek megölése a gyakori influenzatörzsekkel azáltal, hogy az immunrendszerüket előzetesen (az oltással) tönkreteszik.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-omikront-a-feher-kalaposok-terveztek-mint-egy-onterjedo-ellenmereg-hogy-veget-vessenek-a-kovid-vilagjarvanyanak

Összefoglaló a Honvédelmi törvény módosításának előkészítéséről

 

Ez már sokk Küszöbön a Honvédelmi törvény mögé bújtatott lázadási törvény előkészítése. Most Novemberben kezdte el tárgyalni a Parlament az új Honvédelmi törvényt - benyújtója Benkő Tibor Honvédelmi Miniszter-.

Ennek a törvénytervezetnek a lényege, a honvédség hatáskörének átalakítása Alaptörvény módosításon keresztül. Ez lenne a kilencedik alaptörvény módosítás tíz éven belül. Lényegében felruháznák a Honvédséget olyan jogkörökkel, hogy a belső "lázadásokat" felsőbb utasításra akár fegyverarzenálja bevetésével leverje. A mostani törvény szerint a Honvédség kizárólag külső fegyveres támadások visszaverésére használható.

Ezt megelőzően össze kell hívni a Hadi tanácsot, amit a Köztársasági elnök -mint a MH legfelsőbb parancsnoka- vezet. Az új törvény a Köztársasági elnök kezéből kiveszi az irányítást és a Miniszterelnök és a Kormány kezébe adja az ellenzék és más szervek kihagyásával.

A Honvédséget gyakorlatilag kézi vezérelté alakítanák. Módosítják a katonai szolgálatra alkalmas fiatalok behívásának feltételeit is. Ez még nem tisztázott hogyan működne, de sorkatonai szolgálat teljesítése nélkül mégis valamiféle kiképzést akarnak kitalálni. De ami minket érint, hogy a Honvédség gyakorlatilag a Miniszterelnök utasítására a "lázadásnak minősített tüntetések vagy sztrájkok" leverésére is bevethető lenne.

 

Lázadásnak pedig mindent lehet minősíteni a későbbiek folyamán -erre is lesz egy részletesebb törvény-, amit a Kormány vagy a Miniszterelnök úgy ítél meg.

Dr.Harangozó Tamás az MSZP képviselője a parlamenti vitán ezt az egészet így foglalta össze:

"Megítélésünk szerint ez nem egy új honvédelmi törvény, itt nagy stratégiai különbségek vagy változások nincsenek, itt egy történik, az Alaptörvény kilencedik módosítása, és a védelmi törvényben meghozott új szabályok átvezetését látjuk a Magyar Honvédségen keresztül, amik a mi megítélésünk szerint semmi másban nem merülnek ki, mint ahogy egyébként a rendszerváltáskor nem véletlenül meghozott fékek és ellensúlyok rendszerét önök módszeresen, szándékosan, szisztematikusan, a végletekig leépítik, és gyakorlatilag lehetővé teszik, hogy a Magyar Honvédséget békeidőben, civil állampolgárokkal szemben is rendszerszerűen be lehessen vetni, és ehhez semmi más ne kelljen, még csak a magyar Országgyűlés nemhogy kétharmados többsége, még többsége sem, a magyar kormány tagjainak vagy éppen a miniszterelnöknek az egyszemélyi döntése.

Ilyen törvényjavaslatot sem kormányon, sem ellenzékből, sem jobboldalról, sem baloldalról, sem középről szerintem tisztességes demokrata nem támogathat. Tehát mondom egyszerűbben, és megpróbálom érthetőbben elmondani. Az alkotmányos rend felforgatása esetén ezt a szükségállapotot ki lehet majd hirdetni, és kivették a tényállásból azt, hogy ennek erőszakosnak kell lennie. Hát, árulják már el nekem, az alkotmányos rend felforgatása békésen, az hogyan zajlik, és ki fogja eldönteni, hogy ez már az?!

 

Egy tüntetés az utcán, az már az lesz? Ha valaki polgári engedetlenséget hirdet, az már az alkotmányos rend békés felfogatása lesz, és ebben a pillanatban önök kihirdethetik ezt a jogrendszert? És másnap reggeltől vagy attól a pillanattól a Magyar Honvédséget fegyveresen bevethetik a saját polgáraikkal szemben?

Hát, hogyan lehetne ezt támogatni, miniszter úr?! Hogyan lehetne ehhez tapsolni bármilyen módon vagy a szavazatát adnia bárkinek?! És miközben a különleges jogrendek számát ugyan csökkentették, Simicskó képviselőtársamra nézek, mert aztán ha valaki, ő ezt a témát ismeri, de a három között már szinte semmi különbség nincs. Egy közös biztos van benne, és ezt most itt, a vírusjárvány alatt is megtapasztaltuk, hogy a rendeleti kormányzás ezekkel a gumiszabályokkal gyakorlatilag korlátlan.

Nincs tételes felsorolása az eszközöknek, hanem ami a célt szolgálja, azt aztán gyakorlatilag bármit bevethetnek, megváltoztathatnak, átírhatnak, felhasználhatnak. Szerintem ez elképesztő. És még egyszer mondom, visszatérve picit a Honvédelmi Tanácshoz is, ezekben a döntésekben sem vesz részt senki, csak maga a kormány, tehát teljesen korlátlan és ellenőrizhetetlen, arról nem beszélve, hogy kedvük szerint hosszabbítgathatják, ameddig akarják."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/osszefoglalo-a-honvedelmi-torveny-modositasanak-elokesziteserol

25 évesen halt meg a beoltott futballsztár, miután edzés közben szívrohamot kapott

 

Egy beoltott focista 25 éves korában szívroham következtében hunyt el. Marcos Menaldo, aki a Club Deportivo Marquense játékosa volt, 2021. január 3-án halt meg egy edzés közben a guatemalai San Marcos városában.

Menaldo légzési nehézségekre panaszkodott a Marquense január 3-i edzésén a Marquesa de la Ensenada Stadionban, a csapat hazai pályáján. A stadionban sürgősségi újraélesztést kapott, mielőtt a Hospital de Especialidades kórházba szállították - ahol meghalt.

A Marquense klubelnöke, Hernan Maldonado megerősítette a guatemalai védő korai halálát. "11:00 [délelőtt] volt, amikor felhívtak, hogy Marcos elájult az edzésen. Átszállították az asszisztencia központba, ahol mindent megtettek, amit csak lehetett. De sajnos a halál beállt" - mondta az ESPN-nek.

Maldonado szomorúságát fejezte ki Menaldo halála miatt. "Az ember nem jön ki a csodálkozásból. Egy fiatal, dinamikus és vidám ember - ez történik vele. Elég erős és megrázó, mert nem csak egy játékost veszítesz el, [hanem] egy barátot is".

A futballklub a Daily Star szerint mindaddig nem volt hajlandó hivatalos közleményt kiadni, amíg nem kapja meg Menaldo családjának beleegyezését és további részleteket a halálával kapcsolatban.

 

 

Menaldo nem az egyetlen futballista, aki edzés közben légzési nehézségekre panaszkodott. Több más labdarúgó is szívproblémákat tapasztalt a pályán, köztük az FC Barcelona támadója, Sergio "Kun" Aguero.

Az argentin származású Aguero a 41. percben esett össze a csapat október 30-i, Deportivo Alaves elleni mérkőzésén. Az orvosi személyzet megvizsgálta Aguerót, mielőtt egy közeli kórházba szállították - ahol tachycardiát, azaz a normálisnál gyorsabb szívverést diagnosztizáltak nála. Bár a futballsztár túlélte a megpróbáltatásokat, a tachycardia diagnózisa véget vetett a játékoskarrierjének. (Kapcsolódó cikkek: Több oltott focista betegszik meg hirtelen mellkasi fájdalmaktól; az esetek a COVID-19 oltóanyaggal hozhatók összefüggésbe).

Az argentin 2021. december 15-én jelentette be, hogy visszavonul a profi futballtól. "Amikor elvégeztem az első teszteket, az orvosok felhívtak, hogy nagyon nagy az esélye annak, hogy nem folytathatom. A fejembe vettem, rendesen átgondoltam és döntöttem: Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a profi labdarúgást. Ez egy nagyon nehéz pillanat, de a legfontosabb az egészségem" - mondta Aguero.

A Brighteon.TV több műsorvezetője is kitért arra, hogy a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcina negatívan hat a sportolókra, például Agueróra és Menaldóra. A "CLO2TV" műsorvezetője, "Bob The Plumber" Sisson és társműsorvezetője, Marien Barrientos Aguero október 30-i összeomlásáról beszélt a műsor 2021. november 4-i epizódjában.

 

 

"Aguero összeesett a pályán játszva, kórházba szállították - és most szívproblémái vannak. Ez egy olyan srác, aki évek óta focizik; a világ egyik legjobb játékosa. A tachycardia miatt három hónapig nem léphet pályára. Ha minden rendben lesz, akkor visszatérhet a játékhoz. De nem tudják, hogyan reagál majd a kezelésre" - mondta Barrientos a Sisson-nak.

Hozzátette, hogy Aguero "az egyik leggondozottabb játékos" a futballvilágban, aki minden fizikai vizsgálaton átment, mielőtt szerződtették. A Barcelona azonban minden játékosnak és a személyzet minden tagjának - beleértve Aguerót is - meg kellett kapnia a COVID-19 elleni védőoltást.

Dr. Peter McCullough kardiológus elmondta Dr. Bryan Ardisnak a "The Dr. Ardis Show" című műsorban, hogy a COVID-19 vakcina bevezetése után egyre gyakoribbá váltak a szívproblémákkal küzdő sportolók. "Tudjuk, hogy az ilyen szintű sportolóknál 80 százalék plusz 80 százalék kapta meg a vakcinát az egyetemi és profi versenyszinten" - mondta McCullough a műsor november 24-i epizódjában.

 

 

A kardiológus arra is kitért, hogy a sportolók miért hajlamosak elhanyagolni a szívproblémák korai jeleit, amíg nem túl késő. Ezt mondta Ardisnak: "Ezek a sportolók nem akarnak kihagyni egy edzést, nemhogy egy meccset. Ha van valami finom mellkasi fájdalmuk, lehetséges, hogy azt figyelmen kívül hagyják vagy nem jelentik".

"Az utolsó dolog, amit tehetünk, hogy hagyjuk, hogy egy sportoló beadjon egy vakcinát, szívizomgyulladást kapjon, majd ténylegesen versenyszerűen sportoljon. Nem tudjuk, hogy ki kapta a vakcinát, mivel a sportolók valójában nem fedik fel őket a bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt. A nagy aggodalom itt az, hogy ez most sportolás okozta szívizomgyulladás és szívhalál".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/25-evesen-halt-meg-a-beoltott-futballsztar-miutan-edzes-kozben-szivrohamot-kapott