Az Omicron jellemzői miatt, valamint amiatt, hogy a magas transzmisszivitást nagyon alacsony halálozási és kórházi kezelési arányokkal kombinálta, egyre több a feltételezés, hogy az Omicron-t egy laboratóriumban "fehérkalapos" tudósok állíthatták elő, akik a kovid-járvány önterjesztő ellenszereként hozták forgalomba.

Mivel az Omicron a jelentések szerint sokkal hatékonyabban terjed - de látszólag nem veszélyesebb, mint egy közönséges nátha -, az egész népességen végigsöpör, és kiszorítja a Deltát és más törzseket, amelyek sokkal nagyobb veszélyt jelentettek az emberiségre.

Fontos, hogy az Omicron fertőzés a jelek szerint olyan természetes immunválaszt vált ki, amely megvédi az embereket az összes többi törzzsel szemben, ami azt jelenti, hogy egy egyszerű Omicron kitettség és fertőzés feleslegessé teszi a covid vakcinákat, és természetes immunitást épít ki a Delta és más törzsek ellen.

Más szóval, egyszerre vet véget a világjárványnak és a vakcinaigazolásnak is.

Lényegében az Omicron egyfajta önterjesztő vakcinaként - vagy ellenszerként - működik, amely széles körű immunitást hoz létre, és leállítja a kovid járványt. Az egyetlen igazi vita az, hogy az Omicron törzset szándékosan fejlesztette-e ki és bocsátotta-e szabadon egy csapat, amely megpróbálja megmenteni az emberiséget.

 

 

Az önreprodukáló vakcinatechnológia már évek óta a DARPA birtokában van.

Az "önreprodukáló vakcinák" technológiája jól dokumentált és ismert, hogy a DARPA birtokában van, ugyanaz a csoport, amely elutasította az EcoHealth Alliance finanszírozási kérelmét a mérgező nanorészecske-tüskés fehérjék aeroszolos kibocsátásának finanszírozására a kínai denevérbarlangokban. A DARPA valamilyen oknál fogva felismerte a SARS-CoV-2 vadon történő kibocsátásának veszélyét, és úgy döntött, hogy egy ilyen kísérlet túl nagy veszélyt jelentene az emberiségre.

Mint azóta megtudtuk, az emberiséget fenyegető valódi veszélyt nem maga a "covid", hanem a covid vakcinák jelentik. Az oltóanyagok tartalmazzák a tüskés fehérje biofegyvert (vagy a szervezet számára a toxikus nanorészecskék előállítására vonatkozó utasításokat), és így az emberiség elleni valódi fenyegetést az emberek folyamatos oltásinjekciózása jelenti.

A Covid vakcinákat annak a narratívának köszönhetően erőltetik, hogy a covid embereket küld a sürgősségi osztályokra, és megöli azokat, akiknek elnyomott az immunrendszere. Így ennek a narratívának a tagadása a bűnöző oltóanyag-nyomók - Big Tech, Big Media, Big Pharma és Big Government - összeesküvésének jelentős eredmény lenne, amely életek százmillióit (vagy akár milliárdjait, lásd ezt az elemzést) menthetné meg, ha a vakcinaholokausztot meg lehetne állítani.

Más szóval, az Omicron lehet az, ami véget vet a járványnak és megmenti az emberiséget a teljes kiirtástól.

 

 

Új bizonyítékok az Omicron egér eredetéről

A Journal of Genetics & Genomics című folyóiratban megjelent tudományos tanulmány új bizonyítékokat tár fel az Omicron egér eredetére vonatkozóan. A tanulmány címe: "Evidence for a mouse origin of the SARS-CoV-2 Omicron variant of the SARS-CoV-2 Omicron", és 2021. december 24-én jelent meg. A National Library of Medicine PubMed Central adatbázisában indexelve van.

A tanulmány rámutat annak lehetőségére (talán még valószínűségére is), hogy az Omicron egerektől származik. Ha ez így van, akkor a legvalószínűbb hely, ahol a 45 mutációt végrehajtották, egy egérrel benépesített laboratórium.

Ahogy a tanulmány kivonatában olvasható: "A mutációk molekuláris spektruma (azaz a 12 báziscsere-típus relatív gyakorisága), amelyet az Omicron elődje szerzett, jelentősen különbözött az emberi betegekben kifejlődött vírusok spektrumától, de hasonlított az egérsejtes környezetben történő vírusfejlődéshez kapcsolódó spektrumhoz".

A tanulmány arra is utalni látszik, hogy a vírus gazdaszervezeti evolúcióját a gazdaszervezeti adaptációk szándékos szelekciójával igyekeztek gyorsan felgyorsítani, vagyis a kísérletet végző tudósok szándékosan válogatták ki a nagyon enyhe tünetekkel, de magas transzmisszivitással rendelkező egereket.

 

 

A tanulmányból:

Azt találtuk, hogy az Omicron spike fehérje szekvenciája erősebb pozitív szelekciónak volt kitéve, mint bármelyik bejelentett SARS-CoV-2 variánsé, amelyről ismert, hogy tartósan fejlődik az emberi gazdákban....

Ezek a megfigyelések teljes mértékben egy "fehérkalapos laboratóriummal" állnak összhangban, amely az Omicron előállítására irányuló műveletet folytatja, mint egyfajta önterjesztő "ellenszert". Ez nem abszolút bizonyíték arra, hogy ez megtörtént, de az elméletnek megfelelő bizonyíték. Több bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy biztosat tudjunk.

Harc a biofegyverek ellen

Ha ez az elmélet igaz, akkor a világ polgárai egy globális biofegyverek elleni harc kereszttüzében állnak, amelyben egymással versengő laboratóriumok és néhány havonta az emberiségre zúdított, önterjesztő biofegyverek vagy ellenszerek salvóniái vesznek részt. Olyan, mintha mindannyian egy városban élnénk, miközben Godzilla és egy óriási Transformer robot halálos csatát vív felettünk, épületeket és óriási betondarabokat dobálva a járdákra, miközben mi mindannyian próbálunk kitérni a kihulló anyag elől.

Akár igaz ez a "fehér kalapos" elmélet, akár nem, szerintem a legjobb védekezés a jó táplálkozás és az immunerősítő étrend-kiegészítők, mint például a D-vitamin, cink, kvercetin, artemisinin és így tovább. Fogalmunk sincs, milyen őrült biofegyvereket fognak legközelebb szabadon engedni, de a teljesen működő immunrendszer a kulcsa annak, hogy mindezt túléljük. Nem árt tudni az ivermektinről, a klór-dioxidról, a hidroxiklorokinról és más sürgősségi orvosi beavatkozásokról sem.

Sajnos, azok, akik beadták a covid oltást, tönkretették az immunrendszerüket, és nagyon sebezhetőek lesznek bármivel szemben, ami ezután jön. Ez persze mind része a népességfosztási tervnek: Az emberek megölése a gyakori influenzatörzsekkel azáltal, hogy az immunrendszerüket előzetesen (az oltással) tönkreteszik.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-omikront-a-feher-kalaposok-terveztek-mint-egy-onterjedo-ellenmereg-hogy-veget-vessenek-a-kovid-vilagjarvanyanak