2015. június 19., péntek

A népvándorlás nem csak Európába vezet

Ladislav Kashuk cseh újságíró kisebb értekezést írt az Európai Unió jelenleg legégetőbb problémájáról, a tömeges bevándorlásról, és egyben megfogalmazta mindazt, amit a politikai korrektség buborékában élő eurokraták máig nem mernek. A Czech Free Press hasábjain megjelenő publicisztikában Kashuk kifejtette, hogy eljöhet annak az ideje, amikor a “normális európaiak” arra kényszerülnek, hogy Oroszországban keressenek menedéket mindazon problémák elől, amit az uniós hatóságok ma ideológiai okokból nem hajlandók kezelni.
Kashuk szerint a tömeges bevándorlás nem csak Európa irányba zajlik, hanem ennek következményeként az európai fehér ember évtizedeken belül menekülni fog Európából, és arra kényszerülhet, hogy Szibéria lakatlan vidékein leljen új otthonra. A cseh újságíró szerint az iraki és szíriai keresztények esete mutatja, hogy mi történik, amikor egy számukra idegen kulturális közeg radikalizálódik, ősi hagyatékukat megsemmisítik az iszlám fundamentalisták, tömeggyilkosságok zajlanak és vagy elmenekülnek, vagy fanatikusok kezei által halnak meg.
Kashuk szerint a jelenleg zajló népvándorlás a nyugati elit grandiózus terve volt a multikulturális társadalom megteremtésére, amiről mostanra bebizonyosodott, hogy a gyakorlatban működésképtelen. Ennek ellenére a folyamat már zajlik, és nemsokára Európában is a gyakorlatban láthatjuk, mi történik, amikor idegen kultúrák radikalizálódó közösségei szembefordulnak a befogadó társadalommal. Kashuk szerint ez a folyamat még most is megakadályozható, de ehhez az Európai Unió egészében egy rendszerváltás kell végbemenjen, mert jelenleg Washington európai “szövetségesei” biztosítják az idegen kultúrájú tömegek beengedését Európába, hogy mesterségesen egy az Egyesült Államokhoz hasonló, etnikailag és kulturálisan “összetett” társadalmat hozhassanak létre Európában.
“Ez alkalommal a megszállók nem az európai hadseregeket támadják; kis csoportokban, a hátsó kapukon jutnak be, Európa árulóinak engedélyével, hogy belülről rothasszák szét a társadalmat”
Kashuk szerint az Európai Uniónak függetlenítenie kell magát Washingtontól, le kell zárnia a határokat, és
a bevándorlók tömegeit az Egyesült Államokba kell küldeni, mert Washington háborúi pusztították el ezeknek az embereknek az otthonait.
A publicisztika végkövetkeztetése, hogy még ezekben az években van lehetőség megakadályozni a teljes katasztrófát. Azonban, ha nem sikerül most azonnal kezelni a népvándorlás szerű állapotokat, az európai fehér ember évtizedeken belül a mostanihoz hasonló, népvándorlás jelleggel indulhat meg Szibéria felé, hogy a többségi társadalom érdekeit védelmező orosz törvények oltalma alatt kezdhessen új életet. Kashuk szerint egy ilyen helyzetben a fehér ember fennmaradásának záloga az orosz hadsereg lesz, és az Európából menekültként érkező, különböző nemzetiségű közösségek letelepedésével új városok százai épülhetnek a mai Szibéria területén.


http://hidfo.ru/2015/06/a-nepvandorlas-nem-csak-europaba-vezet/

Donbassz hétvége előtt!

Minden jel szerint Donbassz fővárosa ellen fenekedik a valcmanista kijevi latorhatalom, és napirendre tűzték a Donyeck elleni terrorhadjáratot.
Északtól-délig a front teljes hosszában gőzerővel munkálódik a latortüzérség, míg egyes frontszakaszokon heves összecsapások robbantak ki, és tartanak jelenleg is.
Szlavjanoszerbszk kemény latortüzérségi ostrom alatt áll reggel óta.
A Lopaszkinonál lévő Szevero Donyec híd mindkét feljáróját ágyúzzák a kijevi pribékek.
Popasznajából egész nap ágyúzták a martalócok Gorszka-Kapbonita térségét.
Gorlovka ma nehéz délelőttöt volt kénytelen átélni. Délelőtt lőtte a várost Dzserzsinszkből a latortüzérség. Tíz órakor azonban a népköztársaságiak egy “Grad”-ütege véget vetett a dzserzsinszki latorlagzinak. Jelentések szerint legalább hetven martalóc harapotta fűbe.
A “Donbassz leginkább szétlőtt városa büszke címért” a mai napig Gorlovka és Pervomajszk vív ádáz csatát”! Pervomajszkot már egyébként “Donbassz Sztálingrádjaként” emlegetik. A gorlovkaiak-bár fáj nekik is Pervomajszk rommá lövése-nem bánnák ha veszítenének a “versengésben”! Pedig Sirokaja Balka felől is a latortüzérség azon törte magát ma, hogy Gorlovka legyen a verseny végső befutója.
Donyeck “Szpartak” “Kijev” “Petrovszkij” “Kirov” és “Putyilov” kerülete folyamatos ágyútűz alatt áll reggel óta.
Szpartak közelében a mai napra kiírt penitenciát ismét teljesített a DNR miliciája. Egy rajtaütés során végeztek Gennagyis Doscsenko jobbszektoros hiénabrigád-parancsnokkal.
gyima
Persze a martalócvezér nem egyedül harapott a fűbe. Kilencedmagával adta ki a páráját.
Marjinyka-Sztaromihajlovka között ma a tüzérség mellett tankcsata is volt. Ez döntetlenre végződött.
Délen komoly bajba kerültek a védőállásaikban Mariupol körül kuporgó pribékek. Felhőszakadások zúdítottak lövészárkaikra iszonyatos mennyiségű esőt. A lövészárkok és föld alá ásott fedezékekből kiöntötte őket az áradat.
Sirokino környékén sem a por és a szárazság okozza a legtöbb gondot Valcman latorhordájának. Ma ezek a martalócok is inkább az árvízi védekezéssel voltak elfoglalva. Reggel még leadtak néhány lövést Sirokino felé, aztán megjött az eső.
özön
özön


https://balrad.wordpress.com/2015/06/19/donbassz-hetvege-elott/