2024. április 25., csütörtök

DR. JOSEPH SANSONE: ÚJABB JELENTŐS ÁTTÖRÉS:

 

“A National American Renaissance Movement igazgatótanácsának tagjaként örömmel jelentem be, hogy a National ARM egy 87 oldalas petíciót küld a C19 „oltóanyag”-bűncselekmények bizonyítékait tartalmazó Nagyesküdtszéknek Virginia kormányzójának és az állam főügyészének. A National ARM nagy esküdtszéki petíciói kimondják, hogy a C19-es lövéseket „azonnal be kell tiltani, és meg kell kezdeni a bűnügyi nyomozást.
Virginia összesen 18 államra emeli a nagy esküdtszéki petíciót.

Ezt a dokumentumot a National American Renaissance Movement elnöke és az NJ büntetőjogi védelmi és tárgyalási ügyvédje, David Meiswinkle készítette . Ez a 87 oldalas dokumentum 153 bizonyítékot sorol fel, és azt állítja, hogy állami és szövetségi bűncselekményeket követtek el. Ez a dokumentum a C19 „oltóanyagok” azonnali betiltását követeli, és bűnügyi nyomozást követel. A dokumentum az érdekelt személyeket is felsorolja.

A bűncselekmények közé tartozik a gyilkosság, a zsarolás, a biológiai fegyverekre vonatkozó törvények megsértése, az árulás és a népirtás. A National ARM mind az 50 államban az oltással elkövetett bűncselekmények bizonyítékait kívánja benyújtani a helyi ügyészségnek és a bűnüldöző szerveknek.”
DR. JOSEPH SANSONE
Forrás:
https://anamihalceamdphd.substack.com/cp/143996561

Posta Imre tárgyalása

Neil Oliver: Hülyére vagyunk véve

Forrás: Neil Oliver @ YouTube
‘…we’re being played by our governments over and over again!!!’
https://youtu.be/fcc1_G1bSy4

A béke galambjai ?

Özönlik a német haditechnika kelet felé a fasiszta terroristáknak

42 000 katonai járműt készítenek elő a fasiszta terroristáknak a Nagy Babiloni Szajha vezető tagállama

Szakács Árpád: Média kiegyensúlyozottsága ?