2018. február 1., csütörtök

A Jobbik eltörölné a felsőoktatás nyelvvizsga-követelményét

Fotó: Index.hu
A Jobbik eltörölné a nyelvvizsga-követelményt a felsőoktatási felvételinél, és azt csak abban az esetben állítaná vissza, ha javul a középiskolai nyelvoktatás színvonala.
A Jobbik eltörölné a nyelvvizsga-követelményt a felsőoktatási felvételinél, és azt csak abban az esetben állítaná vissza, ha az oktatási rendszer képes lesz mindenkit megfelelően idegen nyelvekre tanítani – derült ki az Index.hu beszámolójából.
A beszámolóban az áll, hogy a párt kis csoportokban elérhetővé és kommunikáció központúvá alakítaná az angol nyelv oktatását, ezzel hozzájárulva a nyelvoktatás hatékonyságának növeléséhez.
A Jobbik szerint nemrég egy OECD-felmérésből kiderült, hogy Magyarországon tovább romlott a szegény gyermekek oktatási rendszeren keresztüli felemelkedésének esélye.
A párt képviselője, Dúró Dóra sajtótájékoztatóján azt mondta, “a magyar oktatási rendszer 2006 óta egyre kevésbé tud segíteni a legrosszabb anyagi helyzetben élő magyar diákoknak, átlagosan pedig már 100 szegény gyermekből csak 14 tud jó tanulmányi eredményeket elérni, aminél csak két ország teljesített rosszabbul az OECD-tagállamok közül.”
A párt szerint bizonyos iskolák újbóli önkormányzati fenntartásba vétele szintén javíthatna ezen a helyzeten.

http://www.hidfo.ru/2018/02/a-jobbik-eltorolne-a-felsooktatas-nyelvvizsga-kovetelmenyet/

Újabb menekülthullámra készülnek a török Vörös Félhold munkatársai

Törökországban a Vörös Félhold szervezete szíriai menekültek újabb hullámának érkezésére készül, miután a török fegyveres erők offenzívát indítottak a kurd milíciák ellen észak-Szíriában, Afrin közelében.
Afrin területén több mint 324000 ember él, az ENSZ adatai szerint az emberek harmada már országon belül elhelyezett menekült. A fegyveres harcok kiújulása miatt megindulhat az újabb menekülthullám, hiszen az ott élő emberek több mint 60%-a már korábban is humanitárius segítségnyújtásra szorult.
A Reuters hírügynökségnek nyilatkozva a Vörös Félhold munkatársa, Kerem Kinik azt mondta, a szervezet arra készül, hogy több mint 50000 ember elhelyezéséről tudjon gondoskodni az Afrin térségében létrehozott öt menekülttáborban.
Három új menekülttábort már felépítettek Afrin környékén, jelenleg ide tart a menekültek többsége. Két tábor korábban is működött az Idlib tartományban, ahol a terroristákkal vívott fegyveres harcok következtében több mint 30000 ember kellett elhagyja otthonát.
Kinik elmondása szerint egyelőre lehet számolni azzal, hogy 150000 ember hazatérhet, miután véget érnek a fegyveres harcok Afrin területén, de amennyiben a harcok elhúzódnak, hosszú távon az ő helyzetük is bizonytalanná válhat.

http://www.hidfo.ru/2018/02/ujabb-menekulthullamra-keszulnek-a-torok-voros-felhold-munkatarsai/

A német nők elindították az ellenállási mozgalmat a támadásokat és nemi erőszakokat rájuk szabadító politikusok ellen.



A magukat feministának nevező balliberálisok valójából a nők ellenségei, mert beengedik Európába az erőszaktevőket, nem engedik, hogy hatóságok fellépjenek a bűnözők ellen, és kicenzúrázzák az áldozatok segélykiáltását. Hivatalos adatok szerint naponta tíz nőt erőszakolnak meg migránsok Németországban.

Atomháború lóg a levegőben ...

Meg vannak örülve, ez a tegnap esti kabbalista-sátánista szempontból nézve "szupermisztikus" esemény mint valamilyen dilinyós-denevéreket megörjítette öket:
150 éve nem látott jelenséggel búcsúzik januártól a Hold
Sajnos nem viccelek, a helyzet halálosan komoly. Ez a republikánus képviselökkel teli express-vonat, melyen Paul Ryan republikánus házelnök is rajta volt, egy west-virginiai "nyaralóhely" (atombunker) felé tartott, és úgy lett a "jófiúk" által kisiklatva, hogy likvidálják a veszett kutyákat.

2018.1.31.
Republikánusokkal teli vonat csapott el egy kukásautót
Sajnos nem sikerült túl jóra, a terv szerint minél több republikánus kutyának ott kellett volna hagynia a fogát, de sajnos a vonat nem siklott ki, így az akció nem sikerült. Sokan közülük még így is mentek tovább a "nyaralóhelyre". Hivatalosan úgy volt az egész lefedve, hogy egy west-virginiai nyaralóhelyre mennek visszavonulni az ezévi "republican retreat"-re, tanácskozás céljából.

A CNN szerint soknak a családtagjai, a gyerekei is a vonaton voltak:
An Amtrak train carrying GOP Congress members, some of their spouses and children crashed into a garbage truck in Virginia.
A gyerekeiket is vajon minek vitték magukkal? Mitöl féltették öket?

A vonat a Greenbrier Resort-ba tartott Nyugat Virginiában.
Republican members of Congress on the train, which left Washington's Union Station, were on their way for a retreat at The Greenbrier in White Sulphur Springs, West Virginia.

The Greenbrier is also the site of a massive underground bunker that was meant to serve as an emergency shelter for the United States Congress during the Cold War
A Greenbier alatt egy hatalmas földalatti bunker található, mely a hidegháború alatt atomtámadás elleni menedékként szolgált az amerikai kongresszus tagjainak.

Január 29-én mind a három ún. "ítéletnapi" bevetésirányítási repülögépe az amerikai hadseregnek a levegöben volt, melyek csak atomháború esetén vannak bevetve mint légi parancsközpontok, mivel csak a  fent lenni a levegöben jelenti az egyedüli biztonságot ilyenkor a hadvezetésnek. De ez csak gyakorlat volt. A kritikusak az elkövetkezö napok és hetek lesznek.



E–4 Nightwatch
A Boeing E–4B az amerikai légierő légi bevetésirányítási célokra átalakított Boeing 747-eseinek katonai típusjelzése. A hidegháború idején a négy gépből álló E–4B flotta célja egy esetleges atomháború esetén egy repülő bevetésirányítási központ feladatának ellátása volt. ...
A gép szerkezetileg egy Boeing 747–200 utasszállító repülőgép, amelyet belül kifejezetten arra képeztek ki, hogy háborús esemény idején a legmagasabb rangú polgári és katonai vezetők számára biztosítsa egy mozgékony és atomtámadásnak ellenálló bevetésirányító központ szerepét. A legfelsőbb katonai hatalmat az amerikai katona terminológiában NCA-nak (National Command Authority) hívják. Az NCA fogalma egyszerre tartalmazza az amerikai elnököt és a hadügyminisztert. Nukleáris fegyverek bevetését csakis az NCA engedélyezheti, azaz az elnök és a hadügyminiszter együtt, külön-külön nem. A gép elsődleges feladata egy olyan nehezen megtalálható (és eltalálható) helyszín biztosítása volt, ahonnan az NCA egy atomháború esetén irányíthatja az ellencsapást.


Valaki felteheti a kérdést: mi lenne a Demokrata Párt képviselöivel egy atomháborúban? Obamával és a ballib/komcsi frakciókkal.

Hát ez (maguk a rosszfiúk szivárogtatták ki)

Netanjahu az amerikai Demokrata Párt "totális kiirtását" tüzte ki célul
(Israeli Prime Minister Vows Complete Annihilation Of Democratic Party In America)

http://www.whatdoesitmean.com/index2483.htm

Erröl a szándékáról tájékoztatta a napokban Netanjahu Putyint moszkvai látogatása során.

Nem csoda, hogy a republikánus képviselöi gárda most kishíján otthagyta a fogát a vonatbalesetben, miközben az atombunkerbe tartott a tervezett harmadik világháborújuk elöl.

S hogy Putyin, Netanjahu és Trump szövetségesek, mi sem bizonyítja jobban, mint ez:

Orosz hírszerzési vezetők jártak Washingtonban
http://www.atv.hu/kulfold/2018...hingtonban
Szergej Nariskin, az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat (SZVR) vezetőjével együtt Alekszandr Bortnyikov, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója is Washingtonban járt a múlt héten és találkozott az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatójával - értesült a The Washington Post című amerikai napilap.
...
Névtelenséget kérő, de az ügy részleteit ismerő források szerint az orosz katonai hírszerzés (GRU) igazgatója is Washingtonba utazott, de az nem világos, hogy Pompeo őt is fogadta volna.
...
A The Washington Post azt írta: volt és jelenlegi amerikai hírszerzési tisztségviselők szerint nagyon régóta nem volt arra példa, hogy ennyi orosz hírszerzési vezető egyszerre Washingtonba látogasson, és ott megbeszélést folytassanak egy vezető amerikai tisztségviselővel.