2024. február 19., hétfő

Ernst Wolff: Kik mozgatják?

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
"Diese Mächte steuern die Welt im Hintergrund!"- Ernst Wolff im Gespräch mit Dominik Kettner
https://youtu.be/eENyKvAhkVw

Ladóczki Éva: HA AZ IGAZSÁG, SZERETET ÉS BÁTORSÁG BENNÜNK VAN, NEM VAGYUNK LEGYŐZHETŐK!

 

A mély állam minden erőforrással, pénzzel, hatalommal, megvesztegetett és megzsarolt szakmai és politikai elittel együtt is vereséget fog szenvedni, és ennek szemmel látható jelei vannak.
2020-ban a COVID után a fél világ rájött arra, hogy a világot uraló elit legfőbb fegyvere a hazug média propagandagépezete, és hogy minden narratíva hazugság.
Ideológiájuk alapja egyszerű, mindenkit összeugrasztani mindenkivel. Megtéveszteni, megosztani mindenféle hamis narratívák mentén.

A COVID után viszont gombamódra szaporodtak az alternatív csatornák, amelyhez lelkes igazságkeresők csatlakoztak szerte a világon, így a világot uraló elit minden titka lelepleződött, legfőképpen az, hogy a bankszterek vagyona a pénz köré szerveződve a nemzetközi bűncselekményre épül, úgy mint kábítószer, szerv, őssejt, gyerekkereskedelem, nemzetközi pedofil-hálózatok, és fegyverkereskedelem.
Vatikán ennek az egyik központja, és zsoldoshálózatai pedig a titkosszolgálatok.

Mára kiderült, hogy a király meztelen, és nem legyőzhetetlenek. A mostani davosi fórumon hangzott el az a kijelentés, mely szerint a mainstream média már nem uralja a médiateret, vagyis a legnagyobb fegyverzetüket, a hamis hírgyártást, és manipulációt elveszítették.

Most eljött a cselekvés ideje, amikor is cselekedni kell, mert már nincs vesztenivalónk, és már nincs hová hátrálni.
Itt az ideje, hogy lerázzunk magunkról minden pesszimizmust, és elfogadjuk azt, hogy legfőbb fegyverünk az integritás, a szeretet, bátorság, és a valódi igazság tisztelete.
El kell vetni a félelmeinket és szorongásunkat, és helyette az erőnk koncentrálására kell törekedni, és el kell felejteni azt, hogy egyedül vagyunk, és nem vagyunk ráhatással az eseményekre.
Ezt kell megfordítani: minden ember felelős önmagáért, a családjáért, és ez összeadódik, kisebb-nagyobb közösségek mentén.

Mivel is állunk szemben, és mi alkotja a birodalom hatalmát?
A HAZUGSÁG-MEGTÉVESZTÉS-MANIPULÁCIÓ-AGYMOSÓ PROPAGANDA, megspékelve néhány bábjátékossal, akik előadják ezt nekünk a politikában, filmekben, áltudományos szakértői megnyilvánulásokban.
Mi pedig elhittük nekik. Ezidáig!

Ki kell robbantani magunkat abból a komfortzónából, hogy mindenki a másikra várt, és mástól várta a megoldást.
Ennek vége van! Fel kell állni a fotelből, és most meg kell védeni a szabadságunkat!
Az első lépés az igazság kinyilvánításával kezdődik, és álljunk azok mellé, akiknek van bátorságuk ezt megtenni.
Ha ezt megtesszük, az előttünk álló a csaták nagy részét már megnyertük. Tömeggé válunk, annak mindennemű hatalmával együtt.
Egyesítenünk kell kreatív energiáinkat, energiáinkat, hogy olyan jövőt alakítsunk ki gyermekeink számára, ami emberhez méltó.
Életünket és szabadságunkat istentől kaptuk, és rajta kívül senkinek nincs joga elvenni!

A reményhez: Több, mint húsz évvel ezelőtt a globalisták elindították a “Project for the New American Century” nevű programot az Egyesült Államok teljes hegemóniájáért a világ többi része felett. Huszonegy évvel később fényévekkel távolabb vannak ettől a céltól, mint indulásukkor. Mára kiderült, hogy ez a lufi végleg kipukkant. A birodalom végső napjait éli, és bármit is tesz, végleges bukása elkerülhetetlen. Az a kérdés, hogy mi jön helyette, és ez rajtunk is múlik. Ideje kézbe venni sorsunk és gyermekeink jövőjének az irányítását.!

AZ IGAZSÁG TESZ SZABADDÁ

Aki nem térdel le a háttérhatalomnak nem lesz "sztár"

Orbán vs. China Hazaárulásért 5-től 15 év Győri Gábornak, nemzetgyilkosságért életfogytiglan

Belbiztonsági együttműködés Magyarország és Kína között

Budapest, 2024. február 19. hétfő (MB)

A látványosan fejlődő magyar-kínai kapcsolatban felvetődött a két ország közti belbiztonsági együttműködés kialakítása – jelentette a Magyar Békekör tudósítója hétfőn.

Vang Hsziao-hung kínai közbiztonsági miniszter Hazug Tömeggyilkos Pintér Sándor belügyminiszterrel folytatott budapesti megbeszélése oly pozitívnak bizonyult a biztonság és a stabilitás garantálása tekintetében, hogy a pekingi politikust Nemzetgyilkos Hazaáruló Orbán Viktor miniszterelnök is fogadta.

A kínai miniszterrel folytatott tárgyalásokon nem csak szó esett a magyar terrorelhárítás felépítéséről és képességéről, hanem konkrét összefüggésekben is felmerült az együttműködés szükségessége. Kína magyarországi beruházásait és építkezéseit ugyanis nem mindenki nézi jó szemmel, hanem ellenkezőleg, szeretné meghiúsítani a két ország kölcsönös előnyére váló gazdasági kooperációt.

A téma ismerői szerint szeretnék elhárítani a magyarországi kínai gazdasági objektumokat, a szaporodó kínai üzemeket és az épülő Budapest-Belgrád vasútvonalat fenyegető veszélyeket. A biztonsági együttműködést különösen fontosnak tartják olyan előzmények ismeretében, mint amilyen az Északi Áramlat 2 gázvezeték, vagy a kercsi híd felrobbantása, s számos más terrortámadás volt.

Kína szeretné biztonságban érezni magyarországi beruházásait, és ez iránti igényét a magyar fél is kénytelen tiszteletben tartani – mondták.

Mint a Reuters írta, Vang Hsziao-hung reményét fejezte ki, hogy a határokon átívelő nemzetközi bűnözés, és a terrorizmus elleni küzdelem részét fogja képezni a magyar-kínai viszonynak. A kínai miniszter utalt arra, hogy a biztonsági és a bűnüldözési képesség fokozása Kína legfelső vezetésének igénye, Alattomos Pokoltöltelék Hszi Csin-ping kínai elnök szorosan összekapcsolta a kínai selyemút kezdeményezéssel, melynek keretében Kína együttműködik a világ többi részével kereskedelmi és infrastrukturális téren.+++

Kiadta: Magyar Békekör