2023. október 6., péntek

Genocídium génoltással pszeudo-uridin rákgyorsító hatással

Itt a bizonyíték, hogy a covid oltás egy biológiai fegyver

Interjú Dr. David E. Martinnal
Forrás: AUF1.TV

Hazudnak mint a gleccservízfolyás

Forrás: Kla.tv www.kla.tv/27159
Führende Klimatologen fälschen Daten

Ladóczki Éva: EMLÉKEZTETŐ, HOGY SOHA NE FELEDJÜK, MIT TETTEK AZ EMBERISÉGGEL A COVID-19 KAPCSÁN!

 

EZ VOLT A HALÁL PROTOKOLLJA AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN:

– 1. lépés : A beteg rosszul érzi magát, és a kórházba kerül..
– 2. lépés : A páciens COVID-tesztje pozitívnak bizonyul, ami nem meglepő a 40 ciklusra beállított PCR-tesztek miatt. A személyzet persze tudja, hogy 24 cikluson túl valószínűleg vírusos hulladéknem fertőző, nem halálos és nem tenyészthető, és valószínűleg 97%-a hamis pozitív lesz az eredmény. A hamis-pozitív-teszt ellenére a beteget COVID-pozitívnak nyilvánítják.
– 3. lépés : A beteget azonnal elkülönítik az intenzív osztályra . Elzárva úgy, hogy a család nem láthatja a beteget.
Ezen a ponton a beteg belépett a ” fekete lyukba “, mert a teljes elszigeteltség és magány a halálba kergeti.
– 4. lépés : A kórház növeli a diamorfin- adagot, a midazolámot és egy sor nyugtatót, remdesivirt és lélegeztetést ad be.
Ez az a lépés, ami gyakorlatilag megöli a betegeket.
– 5. lépés : Úgy ítélik meg, hogy a betegnek oxigénre van szüksége, és kiegészítő oxigénre (O2) kerül.
– 6. lépés : Ekkor a betegnek tüdőproblémája kezdődik, amelyet az oxigén adagolása tovább súlyosbít .
– 7. lépés : A beteget BIPAP-ra (CPAP) helyezik a tüdőfunkció romlása (oxigéntoxicitás) miatt.
– 8. lépés : A beteg nem tolerálja a BIPAP-ot, ezért lekötik és elnyugtatják .
– 9. lépés : A további oxigéntoxicitás szedációval kombinálva légúti intubációhoz és a beteg lélegeztetőgépre helyezéséhez vezet . Ilyenkor kezd rosszabbodni a beteg, mert a személyzet nem tudta és nem tudja, hogyan kell megfelelően lélegeztetn, ezért a lélegeztetőgépek elkezdenek ölni, lyukat csinálni a tüdőn stb.
– 10. lépés : A beteg mélyen kiszáradt és alultáplált, és folyadékhiányos állapotba kerül a lélegeztetőgépen eltöltött ÉTEL- ÉS VÍZNÉLKÜLI NAPOK miatt.
– 11. lépés : A vese stressz a kiszáradás eredménye jelentkezik.
– 12. lépés : Az orvosok ezután adják be a Remdesivir-t , tudva, hogy vese- és májmérgező, és megöli a beteget. Annak ismeretében adják be a betegeknek, hogy tudják, ez egy sikertelen EBOLA- gyógyszer, a neve Tamiflu (oszeltamivir),amely minden téren kudarccal végződött.
– 13. lépés : A beteg akut vese- és májsérülést szenved, majd szervi elégtelenség következik be .
– 14. lépés : A beteg ezután dialízisre kerül a remdesivir okozta kudarc miatt, és még jobban kiszárad.
– 15. lépés : a beteg továbbra sem kap Ételt vagy vizet .
– 16. lépés : a beteg hemodinamikailag instabillá válik, és szívmegállásba kerül .
– 17. lépés : Mivel a beteget DNR-vel kezelik a BETEG TUDTA NÉLKÜL.
– 18. lépés : A beteg meghal . (Ezt emocionálisan nézzük, mert ez a beteg lehetne a mi hozzátartozónk is, vagy éppen önmagunk is.
– 19. lépés : A kórház és a vezérigazgatók ezután 50 000 dollárt számláznak ki a kormánynak …
https://nikolaosanaximandros.gr/to-protokollo-tou-thanatou/

Ez SOHA TÖBBÉ NEM FORDULHAT ELŐ.

Itt van egy román doktornő, Flavia Grosan, aki atipikus tüdőgyulladással kezelte a betegeit, és terápiájával mindenki károsodás nélkül meggyógyult, mindössze 10 napon belül.
A terápiája:
– claritromicin
– Ventolin hörgőtágító spray
Tilos a Codein használata, mert a tüdő lebénul, nem tud váladékot üríteni, és a heparinis.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/ujra-koronavirus/


Szabadságot Assange-nek!

Forrás: Double Down News @ YouTube
Julian Assange is Dying | Yanis Varoufaklis
https://youtu.be/5Wn5OBhp6Fg

Mikor hallják már meg a politikusok a nép hangját ?

Az emberiség az együttműködés világrendje felé halad – Putyin

Szocsi, 2023. október 6. péntek (MB)

Az emberiség nem a széttagoltság és tömbök közötti új konfrontáció felé sodródik, hanem az államok, a civilizációk, a nagy térségek és az egyes közösségek együttműködése felé halad. Míg Oroszország a békés együttműködés világrendjére törekszik, a nyugati elit a XX. századi hidegháborús tömblogika szellemében ellenséget keres, hogy indokolhassa vele terjeszkedését és az erő igénybe vételét – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a Valdaj Nemzetközi Vitafórumon.

A „Sokpólusú tisztességes világot” jelszóval megtartott vitában Putyin kijelentette: Oroszország nyitott világban akar élni, ahol soha senki nem próbál meg mesterséges akadályokat emelni az emberi kapcsolatok útjába, tilos idegen szabályokat ráerőltetni országokra és népekre. A világ egyre sokszínűbb, egyszerű irányítási módszerekkel nem lehet többé megbirkózni a bonyolult folyamatokkal. Valóban erős és tartós államrendszert nem lehet kívülről kényszeríteni másokra, annak természetes tőről, az országok és a népek civilizációs gyökereiből kell fakadnia. Oroszország példa arra, hogyan történik ez az életben, a gyakorlatban, hiszen Oroszország az évszázadok során különböző kultúrák, vallások és nemzetiségek országaként alakult ki – folytatta.

“A jövő világa a kollektív döntések világa, amelyet azon a szinten hoznak meg, amelyeken a döntés a leghatékonyabb, és olyan résztvevőkkel, akik valóban képesek lényegesen hozzájárulni egy adott probléma megoldásához. Senki sem fog mások helyett dönteni, és nem mindenki dönt mindenről, hanem azok döntenek, akiket egy adott probléma közvetlenül érint. Ők egyeznek meg abban, hogy mit és hogyan csináljanak. Minden állam és társadalom önállóan akarja kidolgozni saját fejlődési útját. Kultúrája és hagyományai alapján, amelyet a földrajz, az ősi és a modern történelmi tapasztalatok, az emberi értékek erősítenek. A modern világtól idegen minden egyesítési kényszer” – osztotta meg gondolatait hallgatóságával az orosz elnök.

Putyin a sokféleségben és az önellátásban jelölte meg a civilizáció két fő tulajdonságát.

Az elnök agressziónak minősítette, ha egy ország megakadályozza, vagy korlátozza, hogy mások is élvezhessék a modern fejlődés gyümölcseit.  “Mindenkinek hozzá kell jutnia a modern fejlődés áldásaihoz, és agresszióként kell kezelni, ha bárki korlátozásukra törekszik bármelyik országgal vagy etnikummal szemben” – mondta.

Félreértésnek nevezte, hogy a Szovjetunió széthullása után a Nyugat azt hitte, Oroszország behódol neki. Akkor is egyenjogú együttműködésre törekedett. Bizonyíték volt rá, hogy felvételét kérte a NATO-ba, de a Nyugat nem tett eleget a kérésének.

A nyugati elit érdeke ellentétes az egyenjogú együttműködés nemzetközi rendszerével. Az átalakulási folyamatot mindenáron fel akarja tartóztatni. Együttműködés és kölcsönös biztonság helyett növekvő katonai és politikai nyomást gyakorol Oroszországra. Immár tíz éve annak, hogy a kijevi rezsim, a Nyugat közvetlen támogatásával háborút indított az oroszok ellen – utalt a Donbászban történtekre, hozzátéve, hogy Oroszország ukrajnai különleges hadműveletének célja pontosan a hadműveletek beszüntetése a térségben.

Kitért arra is, hogy Nyugaton felmerült az atomfegyver bevetésének gondolata is Oroszország ellen. Ezzel kapcsolatban szó szerint a következőt mondta: „Szeretnék mindenkit biztosítani arról, hogy mától a megtorlás minden potenciális agresszor számára teljesen elfogadhatatlan lesz. Attól a pillanattól fogva, ahogy rakétakilövést észlelünk, függetlenül attól, hogy honnan jön, a világ óceánjainak melyik pontjáról, vagy melyik szárazföldi térségből, ellentámadás következik annyi rakétával, annyi száz rakétánk jelenik meg a levegőben, hogy egyetlen ellenségnek sem lesz esélye a túlélésre.”

Közölte, hogy rövidesen hozzáfognak a Szarmat hadászati rakéta tömeges gyártásához és rendszerbe állításához. Oroszország majdnem befejezte a fejlett stratégiai fegyverekkel kapcsolatos munkáját, és végrehajtotta a Burevesztnyik nukleáris meghajtású cirkálórakéta utolsó sikeres tesztjét.

„Oroszország ezzel képes biztosítani a globális stratégiai egyensúlyt a következő évtizedekben. A mai állapot szerint Oroszország államiságát nem fenyegeti életképes veszély” – tudatta Putyin.

(A Fehéroroszországba telepített orosz atomfegyverek mindaddig Fehéroroszországban maradnak, amíg az Egyesült Államok ki nem vonja atomfegyvereit Európából – tudatta csütörtökön az ENSZ-ben Konsztantyin Voroncov, az orosz külügyminisztérium atomsorompó- és fegyverzet-ellenőrzési osztályának igazgatóhelyettese. Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke csütörtökön bejelentette: megkezdik a vitát az Oroszország által ratifikált nemzetközi megállapodás visszavonásáról, mert az USA az óta sem ratifikálta az egyezményt, amióta 1996-ban megkötötték.)

„Tartós világbéke majd akkor lesz, amikor minden ország megérti, hogy véleményét tiszteletben tartják, és biztonságban érzi magát, amikor senki sem tud másokat arra kényszeríteni, hogy a hegemón tetszése szerint éljenek. Egy ilyen rendszerben a hegemón fogalmát egyszerűen tagadják, s kidobják a szemétbe” – adott hangot véleményének.

Az orosz-kínai viszonyról szólva kijelentette: Peking és Moszkva együttműködése soha senki ellen nem irányult, konstruktív jellegű. Olyan logisztikai láncokat építenek ki, amelyek megfelelnek mind Kína, mind Oroszország gazdaságfejlesztési céljainak, és partnerségi kapcsolataiknak más országokkal. Megemlítette az észak-déli közlekedési folyosót, s hogy Kína útvonalakat épít a közép-ázsiai államokon keresztül.

Oroszország októbertől 3 milliárd köbméter gázt szállít Kazahsztánnak és Üzbegisztánnak. Ezt a mennyiséget később növelik.

Az orosz gazdaságról elmondta, hogy noha kétszeresére (a GDP 3 százalékáról 6-ra) emelték a hadikiadást, a költségvetés 6,6 milliárd dollár többletet mutat, az idén pedig 1 százalékos hiánnyal zárul. A reáljövedelem 12 százalékkal nőtt, miközben Európa-szerte csökkent, az inflációt pedig sikerült 5,7 százalékra leszorítani. Összességében, az év végéig 2,8-3 százalékos GDP-növekedésre számítanak. Hozzáfognak az orosz gazdaság szerkezeti átalakításához.

Európa korábbi jóléte nagyrészt az olcsó orosz energiaforráson és a kínai piac fejlődésén alapult – mondta, hozzáfűzve, hogy az orosz gázszállítás egyik napról a másikra felújítható, ha Európa nem rendeli alá világpiaci versenyképességét az amerikai érdekeknek, és nem népeivel akarja megfizettetni hibás politikai döntéseinek árát. Az energia-kapcsolat gyors helyreállítását az teszi lehetővé, hogy az Északi Áramlat-2 gázvezetéknek csak az egyik húrja rongálódott meg, az épen maradt szárny viszont alkalmas évi 27,5 milliárd köbméter gáz szállítására. „Csak a német kormány döntésén múlik. Ha ma meghozza, holnap kinyitjuk a szelepet, már megy is a gáz. De hát azért nem hoznak ilyen döntést, mert Washington nem engedi meg nekik”. A gázvezeték felrobbantása az Egyesült Államok érdekében állt. Hogy aztán ki robbantotta fel, közömbös. A felelősöket bíróság elé kell állítani, mert nemzetközi horderejű terrortámadást követtek el – mondta.

Értesüléseik szerint újabb terrortámadások célpontja mid az Északi Áramlat, mind a Török Áramlat gázvezeték. Orosz hadihajók védik a Fekete-tenger fenekén elhelyezett csővezetékrendszert, de pilóta nélküli járművek segítségével próbálják megtámadni őket – hangsúlyozta Putyin. A támadásokat főleg angolul beszélő tanácsadókkal készítik elő – tudatta.

Putyin a dollár világuralmának fokozatos összeomlásáról is szót ejtett. Azt mondta, hogy a II. világháború után létrejött Bretton Woods-i nemzetközi pénzügyi rendszer is tönkremegy, mivel a dolláron alapult. S mivel maga az amerikai hegemónia is a dolláron nyugszik, a dollár fokozatos összeomlása az Egyesült Államok világhatalmi helyzetének leépülését idézi elő. Erre utal, hogy a világgazdaságban előállított érték megtermeléséből az Egyesült Államok egyre kevésbé veszi ki a részét, csökken az amerikai gazdaság részesedése a globális GDP-ből.

A globális pénzügyi rendszer nem kiegyensúlyozott, és nem felel meg a többség érdekeinek. Példaként hozta fel az afrikai államok 3 billió (3 ezermilliárd) dollárnyi visszafizethetetlen adósságát. Az ilyen pénzügyi rendszer túlmutat a gazdasági kapcsolatok keretein. Új nemzetközi elszámolási rendszert kell kialakítani, át kell térni a nemzeti valutákban történő elszámolásra. Erre a munkára vállalkozott a BRICS közösség – közölte.

Prigozsin és társai halálának körülményeire vonatkozó kérdésre válaszolva közölte, hogy a repülőgép fedélzetén kézigránát robbant, a holttestekben szilánkokat találtak. A nyomozók tivornyázásra utaló bizonyítékokra leltek, ittas állapotban voltak. Neheztelt a nyomozókra azért, mert nem vizsgálták meg, volt-e drog az áldozatok holttestében.

A Szovjetunió 1956-os magyarországi beavatkozásával kapcsolatos kérdésre válaszolva megismételte, hogy hibának tartja az akkori katonai beavatkozást, mert az szemben állt a magyarok többségének független nemzeti fejlődésre irányuló akaratával.

Arra szólította fel a világ országait, hogy nemzetközi kapcsolataikban a következő hat elvet kövessék:

  1. Barátságos környezet és befogadó világ megteremtése, ahol senki sem állít mesterséges akadályokat az emberek közötti kapcsolatok, az emberi kreativitás kibontakoztatása, és a jólét útjába.
  2. A sokféleség tisztelete. Annak tudomásul vétele, hogy megengedhetetlen más államoknak előírni, hogyan éljenek.
  3. Széles körű képviselet és kollektív megközelítés a döntéshozatali folyamatban.
  4. Mindenki érdekeinek tiszteletben tartásán alapuló stabil világ felépítése.
  5. Biztosítani a hozzájutást a modern fejlődés gyümölcseihez.
  6. Egyenjogúság.

Ennek a hat elvnek a követése „nemcsak természetes a nemzetközi közösség számára, hanem az emberiség egész történelmi tapasztalatának magva is” – vélekedett.

Félórás előadásának és a hallgatósággal folytatott több mint 3 órás beszélgetésének végén Putyin a következőt mondta: „Lényegében egy új világ felépítésének feladata előtt állunk. E sorsdöntő szakaszokban az értelmiségiek szerepe és felelőssége rendkívül nagy.”

A Valdaj fórumon 42 afrikai, eurázsiai, észak- és dél-amerikai ország 140 szakértője, politikusa, diplomatája és közgazdásza vett részt.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A globálmaffia... Mislav Kolakušić horvát európai parlamenti képviselő kimondja amit ki kell mondani

Tájékoztatás a Magyar Békekör Követőinek

Aradi Vértanúink nemzeti gyásznapján találkoztam Jevgenyij Sztanyiszlavovval, Oroszország magyarországi nagykövetével. Beszélgetésünkön az orosz diplomata részvétét fejezte ki tábornokaink és az első független magyar kormány miniszterelnökének kivégzéséért. S emlékeztetett egy tényre, ami az 1848-49-s szabadságharc leverése miatt nem él a magyarok történelmi emlékezetében: a függetlenségi harcunk leverésében osztrákoknak segédkezet nyújtó I. Miklós cár ahhoz a feltételhez kötötte hadifogságba esett tábornokaink átadását az osztrákoknak, hogy nem végzik ki őket. Írásos feljegyzés készült erről, de Ferenc József semmibe vette, és kivégeztette őket.

Simó Endre

2023. október 6.

A Nobel díj örömére!

A mesterséges intelligencia terve a börtön bolygó létrehozása 2025. március 31-éig