“2024. március 3 – án Dr. Joseph Sansone un. Mandamus iránti keresetet nyújtott be a floridai legfelsőbb bírósághoz, hogy kötelezze Ron DeSantis kormányzót, hogy tiltsa meg a Covid 19 injekciók (nanorészecske-injekciók/mRNS-injekciók) terjesztését Florida államban.
A mandamus arra is igyekszik rákényszeríteni Ashley Moody főügyészt, hogy kobozza el az üvegeket, és végezzen törvényszéki elemzést a tartalmukról.

Dr. Sansone pere az egyetlen folyamatban lévő ügy az Egyesült Államokban és valószínűleg a világon, amely a Covid 19 nanorészecske-injekciók terjesztésének megtiltására irányul.

A 74 oldalas dokumentum hivatkozik az állami és szövetségi biológiai fegyverekről szóló törvényekre, a hazai terrorizmusra, hazaárulásra, a gyilkosságra, csalásra és a tájékoztatáson alapuló beleegyezésre vonatkozó törvényekre, valamint egyéb megsértett törvényekre. A ténytörvény után még Florida tartozékára is hivatkozik, ami bûntettnek tekinti a bûncselekmény folytatásának engedélyezését, vagy megvédi az elkövetõket a büntetõeljárástól.

2024. január 3-án a floridai egészségügyi minisztérium felszólította a COVID-19 mRNS oltóanyagok emberi felhasználásának leállítását, Dr. Ladapo floridai sebész pedig kifejezetten kijelentette: „A DNS-integráció egyedülálló és fokozott kockázatot jelent az emberi egészségre és az emberi genom integritására… Ha a DNS-integráció kockázatait nem értékelték az mRNS COVID-19 vakcinák esetében, ezek a vakcinák nem alkalmasak emberi felhasználásra.”
https://www.thegatewaypundit.com/2024/04/lawsuit-seeks-ban-jab-florida-declares-injections-biological/